182274
  • IXEMGabeo
    az a gond, hogy mivel mindenkit aláz az F12010 játékban, és, aki picit is küszködik a géppel, az már szar ő szerinte...nem csalás nem ámítás, lehet azt hiszi, hogyha élőben is versenyképes, játékban is versenyképes kormánnyal, akkor már az elméleti Forma1-ben is többet tud bármelyikünknél, az van, amit ő mond...Már a múltkor érdekes kijelentései, vitái volt a többiekkel a Webber-Rosberges esetnél...műszakilag lehet nagyon penge, mert nekem az nincs mármint műszaki érzékem, dehogy az, hogy mindenben igaza legyen az abszurd szinte tisztán lehet fogalma másnak is a dolgokról nem csak neki...ez van, ezért Fórum a fórum
  • Gabor_(HSF)
    Te meg sem éred ezt a kort!!
    Mert vagy belefulladsz a saját zsírodba,vagy még időben felakasztanak..
    Te számomra csak egy kis szarházi mit ugrálsz maradsz,aki a saját orráig se lát..hogy melyikünk a tárgyilagos,az sem kérdés..
  • IXEMGabeo
    Massának volt egy 2007-08 -es éve, ami naggyá emelte.. legtöbbet fejlődött pilóta volt.küzdött, mert nem volt született tehetség az is tény, de megtanult jól és gyorsan vezetni...sajnos a balesete óta nem a régi, ill. a gumikra panaszkodik ő is, biztos oka van, hogy így legyengült, hogy hirtelen így nyilatkozzanak róla...Alonso is megragadt azon a szinten, amin volt semmivel se lett jobb, mint, ami volt 2006-ban, tehetség volt mindig is kihozta a maxot is mindig mindenből, dehogy hátszele volt, botrányai volt nem is egy, nem bír veszíteni, hisztigép is az is tény, és, hogy mindent tudásból old meg az meg hazuság, mert legtöbbször tényleg csak odakeveredik, semmi extrát nem nyújt...

nem érzem marhaságnak csomó futamon a Mclaren dominált (2007) és nehogy azt mond nekem, hogy az újonc Hamilton, azért volt gyors, mert a Mclaren 2. legjobb autó lett volna, nehogy már ezt hidd...Voltak jó futamai a Ferrarinak, de evvel azt mondtad el, hogy te szerinted a Massa és a Raikkonen is gyengébb volt Alonsonál és Hamiltonnál... francokat pilóta tudásban egyáltalán nem voltak rosszabbak, az újonc Hamiltonnak mázlija volt mert rögtön a mezőny leggyorsabb autója került a valaga alá, legtöbb pályán így volt szinte mindig Mclaren pole volt...aztán szépen hálistennek belebuktak a végén, hiába mentegeted Alonsoékat, csúnyán benézték az összecsalva épített leggyorsabb autóval akkoriban...ja és, hogy azok aki szerint Alonso a nehéz Rönós időkben kihozta a maxot jelentem Kubica is megcsinálta ezt ebben a szezonban sőt, ha azt vesszük a Renault idán a mezőny 4. 5. leggyorsabb autója 2008-ban Alonsonak 1 tiszta győzelme volt Japánban, de ott is az élmenők összeütköztek, azért nyert, Kubicának idén nem egy dobogója volt és mindig ott tudott lenni szinte az élmezőny mögött amikor tudott...tehát itt felmerül a kérdés, hogy a másik pilóta képes lenne e azt megcsinálni, amit a spanyol, nos, ja Kubica is képes lehetett volna bemakkolni 2 vb címet, ha lett volna egy versenyképes autója...
  • G_ArchAngel #103295
    Te tenyleg menthetetlenul nem ertesz az F1-hez, remelem oregkoromra nem fejlodik vissza erre a szintre a felfogokepessegem...
    IXEMGabeo-tol csak tanulni tudnal, annyira logikusan es ertelemesen ir, raadasul teljesen semleges, de a Te agyatlan Kimi-gyuloleted miatt megint nem latsz tisztan. A sajat kis vilagodban lebeg Schumacher es Vettel a felhok felett, Kimi a pokolban tronol, a tobbiek meg statisztalnak hozza.
    Kovetkezo mi lesz, Te nagyon okos, Kimi beletolatott Hamiltonba, a piros lampanal???
  • Gabor_(HSF)
    Marhaság..
    A Ferka kész volt gumistól mindenestül..
    A meki csak barátkozott a mislen után és Alonso hozott azon az autón 5 tizedet,ez tény..
    Kimi csak a "kis buzik"bálványa maradt addigra,mert az ő karrierje 2006-ban véget ért,mikor nem volt képes tovább fejlődni..
    A ferka a legjobb autó volt abban a 2 évben,aki ezt nem látja,vak,vagy az érzelmei viszik tévútra..
    Massa a legkézenfekvőbb bizonyíték,(persze sok más is van)egy erős közepes megbízható pilótáról beszélünk,vesd össze Sumival,majd Kimivel,aztán Alonsoval,látni fogod miről beszélek...
  • IXEMGabeo
    2008-as Ferrari és Mclaren pedig egy szinten volt pályafüggő volt mikor melyik autó volt a leggyorsabb...onnan lehet tudni, hogy a gyengébb Kovalainen is tudott még futamot nyerni, és olykor stabilan autózni az élmezőnyben, tehát én a 2008-as évet egyenlő tudásbeli különbség volt a 2 autó közt...ott mondjuk a Ferrari szúrta el főként Massának a vb címet...simán meg lehetett volna neki
  • IXEMGabeo
    én direkt azokat az éveket írtam le Kiminek amik nem voltak oly sikeresek...az tény, hogy ellazsálta, de azért 2007-ben főleg a második felében totál megérdemelte a vb címet mivel kinyírta a 2 Mclarenes egymást, egyébként is 2 futam győzelemmel a végén megkoronázni a sikert nem rossz...ha Alonso is megcsinálná egy büdös szót nem fogok neki szólni...de, ha mondjuk 7 ponton belül lesz vb az elég frusztráló lesz...
  • IXEMGabeo
    2007-ben a Mclaren volt toronymagasan a kémügy miatt is a legjobb autó...
  • Gabor_(HSF)
    Látod és nem is figyelsz! 2 évet írtam nem hármat..
    Hogy a tavalyi Ferka nem volt annyira jó,ezt nem vitatta senki,viszont 2007-2008-ban a legjobb volt...
  • G_ArchAngel #103289
    tul alacsony a vernyomasom, bar a koreai futam utan akkora baromsagokat irtal, hogy legalabb egy kavet kihagyhattam:)))
  • IXEMGabeo
    pff:(

örülhetnek a Ferrarisok, agyilag kikészítette a média ezt a 2 srácot, persze ilyenkor a nevető harmadikat békén hagyják...
  • G_ArchAngel #103287
    Ez teny, ha Alonso nem huzza le 2007-ben a McLaren-t es tamadja hatba a csapatot, akkor Hamilton behuzhatta volna mar akkor...
  • Gabor_(HSF)
    Hogy neked milyen igazad van!!!
    Azt nem értem,hogy hogy nem durrant el még az agyad?
  • IXEMGabeo
    az az autó Fisichella szinten volt az volt a mérvadó teljesítményben, ahogy beült...Kimi nagyon jól vezetett az év 2. felében, de másfél évig lazsált, az megint egy hülye duma h Massa volt a kezdeményezett teljesen, Kimi 2007-ben bajnok lett még szép, h mellette álltak utána, csak aztán nem sikerült jól neki 2008 évvége mármint Kiminek, Massat segítette nem lett meg a vb...tavalyi Ferrari pedig ócska volt.
    Ha viszont Alonso nem lesz vb 1. Ferraris évében elvileg az nem lesz gáz, mintsem Kiminek a 2007-es bemakkolt címe által lett 1. évben bajnok a Ferrarinál...itt ez nem mérvadó
  • IXEMGabeo
    ez a Ferrari 100x erősebb, mint a tavalyi...érdekes mód nyár elején Alonso sehol nem volt amikor a Mclaren picit előttük állt...Montreal volt egy olyan futam ahol Alonso parádézott erőn felül aztán elqta szépen...
    Még az a szerencse, hogy tényleg ez a Ferrari vagy 50x jobb, mint az 1996-os mely eleve nagyobb hátrányban volt, ezt kár is ahhoz hasonlítani az nem volt élautó a Ferrari F10es pedig élautó...
  • G_ArchAngel #103283
    aha, a 2009-es autoval Schumacher meg a boxbol sem tudott volna kifordulni, a szerencsetlen finn meg egyedul majdnem bevitte a csapatot a konstruktori harmadikra...

fasznak nem a TV ele ulsz, kapcsolod be, ha mar beszelni akarsz arrol, amihez a hugom is jobban ert, pedig azt sem tudja vizen, levegoben, vagy foldon rendezik az F1-et...
  • Gabor_(HSF)
    Mondtam már neked egy párszor,teljesen más nyomás és elvárások alatt versenyezni,ameddig ez nincs,nem derül ki,ki a legény a gáton...
  • Gabor_(HSF)
    Jé tényleg!!!
    első éve a ferkánál és az első pár futamon,vétet 1-2 hibát..
    bezzeg Kimi az 2 éven keresztül lámáskodott azzal az autóval,pedig akkor sokkal jobb volt..
    Ez már fel sem tünt mi? ülj le rajzolj tovább
  • G_ArchAngel #103280
    meg Kobayashi, aki nem stabil, de eron felul teljesit - sajnos neha onmaga kepessegeinek hatarait is atlepve...
  • G_ArchAngel #103279
    meg meg ugy 10-en, kevesebb mazlival..., kevesebb csalassal..., kevesebb hatszellel...
  • IXEMGabeo
    Rosberg már beért Kubicával együtt nekik márcsak verda kell, csak nem értem miért én látom csak így...Rosberg lazán elverné Hamit stabilabb és még gyorsabb is állítom.. ha csapattársak lennének persze akkor lenne mérvadó, de nálam ők ketten a 2 meglepetés ember Kubica és Rosberg...
  • G_ArchAngel #103277
    Marciusban kezdodott az ideny, kellett volna nezni, akkor a rajtanl kiugras es a tobbi hulyeseg is feltunt volna...
  • Gabor_(HSF)

Pedig fogadhatod,az elkövetkező pár év,Vettel vs Hami lesz,de még Rosberg is beérhet..
    mind2őnek fejben kell fejlődnie..
    Vettelnél Szingapur óta van változás
  • IXEMGabeo
    majd holnap...16:30tól lesz az időmérő rendhagyó módon. a futam is akkor lesz úgy láttam vasárnap...régebben 18:30 volt úgy látszik előbbre hozták a dolgokat
  • Firerock
    valóban,ezt el is felejtettem:)
  • IXEMGabeo
    ráment a sikánra, megperdült és szépen kiesett oly módon, mint Petrov az időmérőn mondhatni gyermeteg amatőr hiba, de hasonlót láthattunk Webbertől Koreában...
  • Firerock
    VEttel?
    ő a közelébe sincs még a legjobb 5-nek sem...
    Hamilton közel van Alonsohoz,ezt belátom
  • IXEMGabeo
    most 3 vb címmel számoltam mert félő, hogy Alonso mellett áll a szerencse Korea után mondtam magamba, hogy ez hihetetlen, hogy 11 pontos előnye lett a nyár eleji semmiségből...ez köszönhető Vettel pechének, meggondolatlan húzásainak simán ő lehetne a vb;) Webber is megérdemelné, mert szinte végig jó volt idén leszámítva Koreát és Valenciát...
  • Firerock
    Spa-ban?
    ő volt az egyetlen aki el tudott (volna) fordulni a buszmegállóban...
    onnantól kezdve meg csoda volt hogy be tudta fejezni a futamot
  • Gabor_(HSF)
    Bár téged utállak,ettől függetlenül igaz adok,bár Sumi jobb nála és Vettel meg Hami még lehet............
  • IXEMGabeo
    igen csak már unalmas, hogy kb 2 vb címet is nagy melóval és ideiglenes gyorsasággal ugyan, de szó szerint bemákolt főleg a 2006-os vb-t...2005-ös éve az, ami mondhatjuk taktikus volt, de ez, ha ezt idén mondjuk megnyeri akkor tényleg nincs igazság:D ez a faszi azért nem jobb egy Ayrton Sennánál aki szintén 3 vb címet nyert...
  • Firerock
    jelenlegi mezőnyből egy van aki vele egy szinten van vagy egy kicsit jobb nála
    őt meg Michael Schumacher-nek hívják...
  • IXEMGabeo
    áá a Ferrari erősített év végére és nyílvánvaló, hogy lehagyták a Mclarent...Koreában kiderült az is, hogy Massát abszolút visszafogják én sztem Hockenheim óta ez megy...abszolút visszafogják, de év eleje óta hisztizett Alonso, amikor Massa előtte volt, hogy engedje már el elég Ausztráliára, Malajziára..stb gondolni...ettől függetlenül ez érthető mert már Alonso van csak harcban a vb-ért, dehogy gyenge legyen a Ferrari és Alonso megint csodát" csinál azt kétlem...

Monacoban, Valenciában, Spaban, Kínában (rajtnál pl) nem igazán tudott taktikus lenni, Silverstone-ban is le kellett vágnia a sikánt max úgy tudott elmenni Kubica mellett...ja és igaz, hogy lekörözöttek által, de Montrealban elszúrta a futamgyőzelmi esélyét, Hockenheimben kihisztizte Massa elől a győzelmet...ami jó futama volt és megérdemelte az a Monza, Szingapúr ezenkívűl a többi győzelmet azt nem kis szerencsével vagy hathatós segítsggel szerezte meg
  • Gabor_(HSF)
    Jó helyen kell lenni jókor..ez is hozzátartozik a játékhoz....
    Hozzáteszem,Alonson kívül,csak Hamit utáltam jobban..
    a 96-97-es Sumira emlékeztet,amit abból az autóból kihoz...
  • IXEMGabeo
    valljuk be, hogy nem kis mázlival vezeti Alonso a tabellát, de 103254-es HSZ-ben írtam az is igaz...úgy gondolom ennek ellenére nem fogja megnyerni a vb-t, RB megcsinálja sztem, de tudod mit holnap az edzés után okosabbak leszünk ki, hogy s mint
  • Firerock
    elsorolnád azokat akik jobbak nála?
    már megint kezded ezt a beteges dolgot
  • Gabor_(HSF)
    ezzel is vitatkoznék!
  • Gabor_(HSF)
    Hogy mit csinál?
    Komolyan te klinikai eset vagy,sőt már az se!
    Alonso az aki szinte sosem hibázik,taktikusan,okosan versenyzik,hogy ez mire elég,jövő héten kiderül...
    Abban a Ferkában az van,amit Massa hoz............
  • IXEMGabeo
    év végére erős lett a Ferrari, egyébként év elején gyengus volt mellesleg pont az év eleji teljesítménye miatt nem érdemli meg...Webber szinte végig jó volt idén...
  • Kit--Kat
    Nem olyan gyenge az a Ferrari, Alonso teljesített idén kritikán alul, már önmagához mérten, a sok bakijával. Amit mit ad isten a sors megint kompenzált azzal, hogy az ellenfelei futószalagon estek ki vezető és dobogós helyekről. El ne kelljen ájulni ő méltóságától, hogy szokásához híven megint az ellenfelek elfüstölésével ér az első helyre...

Komolyan én lennék az első aki gratuláló levelet küldene Ovideoba, ha egy VB-t nem mások kárán nyerne meg, hanem hihetetlen saját teljesítménnyel.

Ha idén véletlenül Webber még elé keveredne tuti elfüstöl, a tendenciát nézve, erre egy nagyobb vagyont feltennék, ha lenne ilyen fogadási lehetőség.