FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Közben a Motorsport-Total.com úgy értesült, hogy a Ferrari fontolóra vette, hogy másik pilótáját, Kimi Räikkönent sem állítja rajthoz a vasárnap délutáni (14:00) Magyar Nagydíjon. Ezt az olasz istálló még nem kommentálta. "

fasza...

Minstrel
desigo
Elég durva :/
teljesen kiszolgáltatott állapotban van
a fotós lehet nem kevés pénzt kapott ezért...
Miert szerinted mit lehetne csinalni..?? Nyitott autokrol van szo.. Oldalt mar felemeltek az oldalfalakat.. A sisakok elvileg mar az ellenellokepesseg/suly arany maximuma kozeleben jarnak a jelenlegi letezo technologiakkal.. Elol mar nem lehet emelni a karosszerian, mert akkor mar nem latnanak ki.. Lehetne ra tetot rakni, vagy egy emelt szelvedot, de ezek megint kilatasi, kiszallasi, stb.. gondokat okozhatnanak.. 100%-os biztonsag nincs... Meg akkor se lenne, ha a boxbol, radioval iranyitanak a kocsikat a palyan, mert mi van ha leszakad a plafon...

Egyre több információ tudunk Felipe Massa mûtétjével kapcsolatban, amit tegnap a Honvéd Kórházban hajtottak végre.

Massát tegnap mentõhelikopterrel szállították kórházba. A legfrissebb információk szerint a légi jármûben a brazil egyszer elvesztette az eszméletét, nem bírta a fájdalmat.

Mint az utólag kiderült, a két órás életmentõ operáció során három beavatkozást végeztek el a versenyzõn.

Leszívták az agyában keletkezett vérömlenyt, valamint a törött arccsontját tették helyre. Mindemellett eltávolították homlokából a sérült koponyarészeket, szilánkokat.

bazz.. a keze szorulna a nyomdagépbe a szerkesztõtõl a tördelõig mindegyiknek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Nézted a Nemzeti Sport címoldalát? ... Mindenhol erre mennek rá.

Kiküszöbölték a tûz, a leszakadó kerék, a falnak csapódás problémáit, de a fejjel, úgy igazából nem tudtak semmit sem csinálni. 2009-et írunk ...

A medve nem játék.

Egy cikken belul:

"Massát reggel felébresztették a mesterséges altatásból, már jobban van."

vs.

"jobban van, és a CT-vizsgálatokig altatásban tartják, ám nap közben felébreszthetik."

http://gaborszantai.co.uk/

ezt mondtam tegnap...

"Ferrari hivatalos közleményeit kell készpénznek venni, ami jelen állás szerint a "nincs életveszélyben és nagy valószínûséggel fel fog épülni". "

LOL
Ez mennyivel hitelesebb, mint barmi mas? Semmivel, ezt Te vagy en is mondhattam volna...
Amit az orvosok mondanak azt kell altalaban elhinni, nem amit egy manipulalt szovivo vagy sajto.

Palesz2
de ezt az RTLhirek írta. <#idiota>

undorító hatásvadász bulvár firkászok írnak ilyeneket akik máshonnét kopizzák a híreket, anélkül, hogy látnák a felvételt..

Palesz2
én ezt nem értem.

Felipe Massa szombaton délután, a Magyar Nagydíj idõmérõjének második felében szenvedett balestet. Az elõtte haladó Rubens Barrichello autójának egy levált alkatrésze találta fejbe a Ferrarival száguldó pilótát. Felipe Massa ezután fékezés nélkül, egyenesen belerohant a gumifalba.

Hát látni a videókba hogy azé volt fékezés.. akkor minek írnak ilyeneket?

Igazából annyi helyen írnak annyi ellentmondást, hogy csak a Ferrari hivatalos közleményeit kell készpénznek venni, ami jelen állás szerint a "nincs életveszélyben és nagy valószínûséggel fel fog épülni".

Palesz2
Stabil és kielégítõ állapotban van Felipe Massa, az éjjel semmilyen negatív változás nem történt. A Forma 1-es versenyzõt jelenleg altatják - mondta a Független Hírügynökségnek vasárnap reggel Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivõje.

Ha megnézed a felvételt, látszik h egyszerre nyomja a pedálokat..

Félig meddig magánál lehetett gondolom és próbált fékezni..

Szerencsére komoly esély van a teljes felépülésére a formula.hu szerint!

És most ez a lényeg.

Minek?
O sem akarja egetni magat ebben a talicskaban...

Shep
Ez elég jól sikerült magyar kifejezés lett kanyar apex. Hááááát, ilyen nehéz lenne leírni a kanyar csúcspontot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Remélem minél elõbb felépül. Ki lesz helyette? Schumi visszajöhetne😊

Triathlon for life

"Meg nem erõsített információk szerint jövõ héten ismét meg fogják mûteni Felipe Massa sérült koponyáját."

forrás: F1 Live
Látom sok okos ember van, persze tisztelet a kivételnek. A honvéd Kórház az ország egyik legjobban felszerelt korháza, 2 éve totálisan tépült és hozzá kapott uj épületeket. Tudom ott voltunk, a mi cégünk csinálta a tûzoltórendszert. És ezek a robotok amik a lenti videón vannak már akkor is megvoltak ez egy kicsit régi dolog, élõben elég viccesen néz ki

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

solo
Elsõ képen enyhén börtön beütése van: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kit--Kat
Ahova Massát szállították az egy vadiújan felhúzott épület hightech felszerelésekkel. Az orvosaink jók, ennél jobb ellátást nem hiszem, hogy kaphatna bárhol is.

Bocs a képekért nem, idevalók de utálom ha valaki nincs képben és úgy osztja az észt.

Mielõbbi gyógyuálst Felipe!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

chalezlopez
"Egy külföldi újságíró legújabb információi szerint Felipe Massa orvosa arról informálta, hogy a Ferrari pilótájának agyát illetõ vizsgálatok után pozitívan tekintenek elõre a felépülését illetõen.

A 28 éves versenyzõ családtagjai úton vannak Magyarországra.

Az RTL teletextjén olvasható, hogy a csapat cáfolta azon sajtóértesüléseket amelyek szerint Massa életveszélyben van. A pilótát, miután a szemgödrébõl eltávolították a szilánkot mesterséges kómába helyezték, hogy hamarabb regenerálódjon a szervezete."

Vamos Argentina!

desigo
Nem lesz rövid ez a felépülés...
szerencsétlen full vétlenül 😞
Bandee1987
Najó, de az meg is érdemli. Massáról nem mondható el ugyanez.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

theone91
Index. Ennyi.

passatgt
geronazzo maria is címlapon szokott lenni

Bandee1987
Mondjuk most nézem, német rtl.de se különb ott is kirakták...egyszerûen gusztustalan, ahogy kinézem holnap a sok bulvárlap fõoldalán is ez lesz. Agyon is büntetném az összeset, úgy hogy csõdbe menjenek.

abból lesz a sok kattintás..
Bandee1987
Halljátok, valamit nem értek? Mi a túróért kell kirakni ezt a durva képet az index.hu fõoldalára? Nincs bennük egy kis együttérzés, de most komolyan? Gusztustalan...

Egyébként meg jobbulást Massának, remélem minél hamarabb rendbejön.

amúgy azt nem tom ki vette észre meg rajtam kívül de 2 cucc esik le a kocsiról nem egy. az elsõ cucc amit mindenki tökéletesen észrevett az a kanyar apex után nem sokkal esik le a Brawn kocsiról, viszont ha lassítva tovább nézitek amikor a rázókõnél van a hátsó szárny között lehet látni még egy alkatrészt leesni... az viszont simán elpattoghatott a végéig mivel majdnem párhuzamosan esett le a kocsiról😊 checkoljátok le a rázókõnél a videót simán észre lehet venni... sztem a második alkatrész volt nem az elsõ😊 btw remélem hamar jól lesz Massa

Angliaban nem a felszerelessel van baj, egyszeruen nincs vagy alulkepzett a szemelyzet...
Az indiai orvosok altalaban nagyon jok, csak senki nem erti mit mondanak😊

DannyL
Azért remélem, hogy holnap már a kórházi tejbegrízzel a szájában fog belevigyorogni a kamerába.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Shiwo
pedig úgy tudom, van pár ország, ahol elég csehül áll az egészségügy.. például angliában

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Firerock
télleg
tök jó😊csak nem olyan elkorcsosult ez a világ😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nohab
Inkább ct mint röntgen, de igen.
chalezlopez
Nem semmi, mennyi szép õszinte gesztus. Vannak itt még "igazi" emberek...

Vamos Argentina!

Télleg át kellett szállítani röntgen miatt másik korházba? Ha igen akk ilyen robotokra van de röntgenre van pénz? na m1 Remélem minél hamarabb felépül:S Az a baj sztem rosszabb helyen nem lehetne korházban(mármint ország ahol van F1)
Jobbulást
DJKonya
Üzenj Massának
Bocsi ha volt már.
Remélem mi hamarabb felépül<#szomoru1>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

szemgödrébõl? az nem jó<#szomoru1>

Felipe a kórházba szállítás után eszméleténél volt, és az állapota stabil. Az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy van egy vágás a homlokán, hogy megsérült a koponyacsont és hogy agyrázkódást szenvedett. Meg kell mûteni, majd az intenzív osztályra viszik." – áll a Ferrari közleményében.

A csapat cáfolta azon sajtóértesüléseket amelyek szerint Massa életveszélyben van. A pilótát, miután a szemgödrébõl eltávolították a szilánkot mesterséges kómába helyezték, hogy hamarabb regenerálódjon a szervezete.
remélem a versenyt már tudja nézni a tvben<#rolleyes>

Italo4ever
Dr. Bazsó Péter, az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd kórház) orvos-igazgatója és dr. Zsiros Lajos, a Magyar Honvédség fõsebésze közös, szombat esti, az operáció után megtartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van a brazil versenyzõ, aki jelenleg altatásban, lélegeztetõ gépen van az intenzív osztályon. Vasárnap ébresztik az altatásból.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

kabel15
😄
Mondjuk én nem szeretnék vele találkozni <#shakehead>

BattleTag: kabel15#2672

WuFraZselic
reméljük az orvosok is ennyire minõségiek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

passatgt