FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Bár mondjuk rég láttunk Ham-Mas csatát így biztos,hogy még látunk ilyen hozzáállással😄
"A gazzetta.it úgy tudja, a koponyatöréssel operált sportoló felépülése a vártnál sokkal gyorsabban halad, feleségét már a versenyzésrõl kérdezgeti. Azt akarta tudni, hanyadik helyen állt, amikor a Hungaroringen eltalálta a rugó és gumifalnak ütközött, illetve hogy ki nyerte a versenyt.
Felesége közölte vele, Lewis Hamilton, mire a gazzetta.it szerint Massa azt mondta: "El sem hiszem, megvertem volna"."
Ezaz, ezt már szeretem hallani, hajrá Massa!<#eljen>#eljen>
Én arról írtam, hogy amennyi pénzt elkúrtak már a fejlesztésekre ÉVEK ÓTA!, ahhoz képest ingadazó a teljesítményük és nem a 4-ik helyen kellene lenniük.
De végülis mindegy, leszarom, hogy a toyota hol végez, nem ez volt a lényege.
What about the forests?
ááá, de buta vagy Te 😄 - a normál szintet az esetek nagyrészében viszi a toyota, középmezõny eleje, ha nem tünt volna fel. dobogón álltak már jópárszor - biztos azért mert hülyék hozzá <#idiota>#idiota>
ez most, hogy jön ide?
Tökös volt, mert végre volt annyi a pucájában, hogy "odaverekdje" magát az élre a KERS segítségével, én nem errõl írtam, hanem az évi teljesítményérõl.
Az is igaz, hogy Ferrari szar, de akkor sem látom benne a mindenáron gyõzni akarást, ha valakit nem tud 2-3 körön belül megelõzni, akkor beletörõdik és követi az elõtte lévõt a box kiállásig, a "lesz ami lesz" felfogásban.
Én mindig drukkoltam neki Sumi után, de nem látom már benne, hogy õ világot megváltó dolgokat fog nekünk mutatni, ráadásul, ha el kezd esni az esõ, akkor meg világvége van nála.
Írom mindezt úgy, hogy mindig neki és Massa-nak szurkolok...
What about the forests?
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
Nekem már a gondolatától is hánynom kell, ha jövõre tényleg Alonso fogja vezetni a Ferrari-t.
Az egész ami most itt folyik teljesen ambivalens, senki nem tud semmit csak mennek a találgatások, és bár Alonso pár év alatt, ahogy "beszürkült" egész elviselhetõ fickó lett és azt is elismerem, hogy talán az egyik olyan pilóta lett belõle, aki az 5-ik kör után nem szarik bele és nem áll a többiek mögé vonatozni, szóval kihozza a kocsiból amit lehet, de ha valakit nem akartam, hogy a Ferrari-ba üljön az pont Õ!
A BMW-nek nem megy, nyilván nekik is tele van tökük a sok szabálymódosításokkal, amibe rengeteg pénzt öltek bele, a kocsijuk mégis egy rakás fos az egész tákolmány, normálisan gondolkozva jó, hogy kiszáll, a Toyota-nak meg már évekkel ezelõtt meg kellett volna lépnie ezt a kiszállást szerintem, mert egyszerûen hülyék hozzá, hogy az autójuk teljesítsen egy normál szintet.
Az elején még azt hittem, hogy na most lehet sikerült nekik a sok elbaszott milliárdból egy jó autót építeni, ehelyett megint a béka segge alatt vannak.
Kimi is jó pilóta lenne, ha nem szarna bele a versenyek 70-80%-ban az egészbe, na ez már Massa-ról nem mondható el, kb õ is Alonso szinten van, sokkal többször próbálja meg lehetetlent mint Kimi, aki elvileg jobb pilóta, bár már ezt is kétlem.
Nagyon sajnálnám, ha egy kibaszott rúgó miatt esetleg ketté törne a karrierje.
Szóval ne általánosíts a saját önnön szolipszizmusoddal itt senkit.
What about the forests?
Pedig de 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tiszta szánalom amit mûveltek , a BMW-vel és most Kimivel is.Kénytelenek vagytok belátni hogy a "nagy" kedvencetek szarik az egészbe és vártnál alacsonyabban szerepel. Ezt kellene mondani hogy nembaj kimi voltak évek amikor ment a szekér de maradj a rallynál (bár ott is szar szal tök mind1 hol van.)
Persze ha Hamilton menne akkor rögtön jönne hogy "beszart a nigger" és hasonló mondatok.
Ti itt egy megrögzött ferka buzik vagytok. Olvassatok csak vissza amikor Alonso nyert (Mclaren és Renault) akkor õ volt CSALonso, most hogy át fog menni a ferkához egybõl szeressük mi? EGY SZÁNALMAS FOSTENGER VAGYTOK MIND.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A részletekrõl természetesen beszámolunk.
(formula.hu)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ettõl még rengetegszer félre beszélnek, fõleg, akit kifejezetten utálok, gyuszi barátunk, aki az objektivitás legkisebb jelét sem mutatja, az õt nem ismerõ ember is egy futam után megmondja, kik és melyik csapatok a kedvencei, és kiket utál. Lehet kedvence, de akkor ezt mint kommentátor tegye félre a képernyõn, és otthon a haverjai elõtt szidja és nevessen a számára nem tetszõ csapatokon, és szidja a kedvenc csapatának embereit, ha hibázik.
.: mobilize.hu :.
már rég leközölték Jacko halálát amikor a BBC meg a CNN még csak találgatott
Az index már megint kezdi ...
A medve nem játék.
http://www.youtube.com/watch?v=66YFpW022uM