FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
teljesen mindegy,hogy ki kommentálna
mindet fikáznátok <#levele>
Wéber a legnormálisabb szvsz a jelenlegi magyar népbõl.

bujcsik555
Még mindig jobb mint Wéber. Ha az közvetít inkább lenémítom.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

a.carkey
Mondjuk futam közben meg Zollner döglene meg, ha az õ baromságait is tettlegesen értékelnie kellene a nagyérdemû közönségnek. :D

A medve nem játék.

na én is valami ilyesmire gondoltam

http://www.youtube.com/v/hCjafKgtX-8&hl=en&fs=1&

bardocz
Amilyen baromságokat mond,nem csak a Gyuszi fojtaná bele...
nem-nem, azért baszta fejbe a rugó

passatgt
massának kifogyott a benzine, azért ment neki a falnak

Norbi1990
Azt, hogy az Alonso megy majd a Ferráriba <#banplz>
Norbi1990
Jaja. Elkezdi a mondanivalóját és mindig beleszól Gyulai vagy a Dávid Sanyi :D
Totti5
Milyen baromságokat hord össze az öreg megint?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Sportklubon Zollner meg tudná fojtani Dávid Sándort egy kanál vízben. :)

A medve nem játék.

kabel15
Értem én csak már kezd kicsit sok lenni ez a felhajtás.
Legalább valami haszna is lenne annak hogy itt van.
Bár valószínüleg a külföldi hiradókban benne van hogy itt fekszik.

BattleTag: kabel15#2672

Ha nem jöttél volna rá akkor elmondom, hogy a mediának ez sokkal nagyobb biznisz mintha versenyt nyert volna.
desigo
Bármelyik F1-es pilóta lenne ugyanilyen felhajtás lenne
ez a minimum...
kabel15
Vajon Massa nak van utazás biztosittása?
Szerintem már túl nagy a felhajtás. Jaj Massa így Massa úgy Pista bácsi ako meg a szomszéd szobán haldoklik mert munkahelyi balesete lett, mindenki leszarja.
Értem én hogy õ a nagy sztár de már 3 napja ez folyik a csapból is.

BattleTag: kabel15#2672

Minstrel
csakis Zsolti helyettesítheti, vagy Talmácsi, a többi pancser <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Azért szerintem ez több lesz, mint 60 nap, de ne legyen igazam ...

A medve nem játék.

Totti5
Hoppá tényleg, na ezt nem tudtam:) de most utánanéztem és testvérek.

Nos akkor Marc Gené a ferrari teszpilótája vesz rész a Le Mans Seriesben és magán a Le Manson és meg is nyerte idén. Jordi Gené pedig a testvére aki a WTCCben Seatozik.

köszi a kiigazítást!

passatgt
Bourdais lehet tudott valamit elõre:D

bardocz
De Bourdaist fölösleges erõltetni,nem fog neki menni,eddig tökmindegy ki ült mellette,kikapott tõle.Nem neki való a F1,nagyon jó pilóta,de nem ez az õ mûfaja.
Most Bourdais a befuto...
Massanak 60 napot kell kb. kihagynia, iden mar nem fog sokat verenyezni...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Na pont errõl írtam. Pár óra sem telt el, máris cáfolva lett Schumacher, Massa (húdedurvamegvakultsohasemtérhetvissza) állapota. A Rossi féle baromságokra HI senki sem reagált érdemben.

A medve nem játék.

Lukacsmacska

www.forma-1.mlap.hu

bardocz
Ott a bukónak max annyi szerepe van,hogy nem kell mindenhonnan agyat takarítani,csak ki kell önteni belõle,lófaszt nem számít,hogy mi van akkor a fejeden.
WuFraZselic
mégis milyen sisak képes megmenteni bárki életét is egy gumiabroncstól, ami igen nagy sebességgel vágódik a fejedhez? a nyak olyan terhelést kap, ami már alapból halálos kimenetelû lehet...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MSC nem száll be
érthetõ tõle.

autoszimulator
családban marad <#gonosz1>

Amúgy LeMans-t Marc nyerte meg, Wurz és Brabham-al együtt..

.: mobilize.hu :.

Norbi1990
Az Jordi Gené. Marc Gené nem szerepel sehol se tudtommal.
A Le Mans-t nem tudom melyik nyerte meg :D
gameplusz
<#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Totti5
Gené a WTCCben egy gyári Seatban szerepel és idén megnyerte a 24 órás Le Manst.

Badoerrõl nemtudok sokat, szerintem csak a Ferrarinál tesztpilóta jelenleg.

Badoerrel az a baj, hogy szerintem mar evek ota nem versenyzett komolyabb szeriakban, Gene-t nem tudom, de szerintem O se nagyon.. Azaz hianyzik a verseny rutin.. Raadasul iden, a teli teszteken kivul, szinte nem ultek meg teszten se kocsiban, mert nem lehet.. Szoval meg az is elofordulhat, hogy hoznak egy fiatal versenyzot, az egyik kisebb szeriabol.....

Minden F1 oldalon találgatnak, hogy ki lesz Massa helyén. Tényleg ennyire nem értenek hozzá és lassú a felfogásuk? Gené meg Badoer. Ennyi. Velük van szerzõdésük, minek adnának ki pénzt egy külsõs beültetésére?

zsutyesz
én 20-at :)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

én 80% t mondok arra hogy Alonso a Renaultban marad jövõre.

Norbi1990
És jön Grosjean majd Piquet helyére? :O
Hungaroringen elég balszerencsés volt GP2-be :D
a.carkey
Akár még maradhat is a KERS, ha esetleg Todt lesz az FIA elnöke. Kb. egy tollvonás, mint amikor azt mondták, hogy "ajánlott, kötelezõ" ...

A Ferrari meg egyre jobb. Egyetlen baja van, hogy még lassú edzésen. Meg lehet nézni, ha a rawn hátrébbról indult mennyit tudott kihozni más möge beragadva!

A Renault meg attól volt olyan gyors edzésen, hogy alig tankolták meg.

Az erõsorrendben kérdés, hogy Alonso marad-e a Renaultnál?

A medve nem játék.

"A nagy lófaszt nincs! Csak vesztenivalója van. Végre erõsödik a csapat, aztán kiesik az egyik kulcsfigura, akinek 2010 végéig!!! van szerzõdése, és csak egy marad, akinek szintén 2010 végéig!!! van szerzõdése. Nem elég baja van azzal, hogy Alonso a szar Renault miatt már minden fronton el akarja magát adni magát BÁRHOVÁ, ahol a gyõzelemért hajthat, még egyesek szerint idén - lebõgés, állása - nincs "semmi vesztenivalója" ..."

Egyreszt a Ferrari is szar, senkit ne tevesszen meg a Hungaroring-i eredmeny. Masreszt Alonsoban es a Renaultban benne volt a 3-5. hely, az auto nem rosszabb, mint az olaszoke.
A lapokat pedig nem kellene elore leosztani.
Jovore megint minden megvaltozik. Betiltjak azt a KERS-t, amire most kezdtek raerezni a csapatok (mar akik hasznaljak), milliokat oltek bele es elozeseket koszonhetnek a nezok ennek a rendszernek.
A negy nagycsapat (BMW, Renault, Ferrari, McLaren) ujraertelmezheti az egesz konstrukciot KERS nelkul.
Arra nem is gondolok, hogy a kisebb csapatokat hogy erinti a felbehagyando fejlesztes vagy a kulso beszallitokat, akik pl. a BrawnGP-nek vagy a Williams-nek adtak volna el. Szanalmas.

....................................................
Bar semmilyen tudomanyos alapja nincs, de en jovore a Red Bullt, a Renaultot es a McLarent erzem favoritnak...

MR ME
nagyon remélem h Massát jövõre látjuk versenyezni :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

http://www.youtube.com/v/t9lTDOgPhXM

a.carkey
Michael Schumacher favorit Massa pótlására

Na ilyen "cikket" soha ne írjon senki, aki esetleg újságírónak képzeli magát ...

Benne van az elmúlt napok összes felböffenése, találgatása, baromsága (csak Ecclestone kutyáját nem kérdezték még meg, hogy a bolhái alapján miként saccolja ki helyettesíti Massát a Ferrarinál), mindez qurvára bulvárista stílusban.

Kezdik ezzel:
"Massa szombaton, a hungaroringi idõmérõn sérült meg, biztosan nem lehet ott egy hónap múlva az Európa GP-n Valenciában, fejsérülése miatt ezt az idényt már ki kell hagynia. Sõt, szeme miatt lehet, hogy többé nem vezethet versenyautót."
Sehol nem volt ez kijelentve, csak pár nem orvos szájából hangzottak el.

"Hivatalos jelölt nincs, az ilyenkor szokásos menetrend szerint a két tartalékpilóta egyikének, Marc Genének vagy Luca Badoernek kellene beugrania. Niki Lauda exvilágbajnok szerint õk ”haszontalanok”, sem tudásukkal, sem hírnevükkel nem tudnak hozzátenni a Ferrarihoz. Az osztrák szerint egyértelmû a megoldás: Michael Schumacher. A hétszeres világbajnok 2006 végén vonult vissza a Forma-1-tõl 11 ferraris szezon után."

Haszontalanok, ja. Csak az autó fejlesztésében vettek rész, és ismerik, mint a tenyerüket. Biztos haszontalanok. Bár Schumacher egy zseni, de három év kihagyás után térne vissza, és NEM TUD TESZTELNI, max. száguldozni egy reptéren, ami húde hasznos ... (Barom Lauda! Olyan ez, mint az MLSZ, aki még mindig az Aranycsapat lázában ég és azt hiszi, hogy nálunk az ötvenes évek a realitás fociban ...) Ezzel CSAK AZT érnék el, hogy még kevésbé támogatnák Kimit.

"A sajtó tényként kezeli, hogy Fernando Alonso jövõre vagy Massa vagy Kimi Raikkönen helyére a Ferrarihoz igazol. Mogyoródon kiderült, változás lesz, még a csapat PR-részlegén dolgozó idegenvezetõ is tudta, csak nem volt hajlandó elmondani, milyen, ki megy és ki marad."

Na ez a leg életszerûbb és annyira bulvár! Vajon mi faszt tud egy "PR-részlegén dolgozó idegenvezetõ" ??? Qurva jól és tudományosan hangzik, nagyon kiemel(het)i, hogy a cikkíró "mennyire közel van a tûzhöz" (semennyire), de max annyit tudhat a csapat BELSÕ ügyeirõl, mint egy sima hostess, aki a táblát tartja ...

Aztán jön a többi baromság:
Valentino Rossi és Sebastien Loeb. :D Mindkettõ VB címért küzd. Biztos beugranak akár egy versenyre is (ZÉRÓ tesztlehetõség nélkül) a F1-be ...

Majd a végén beböffentik ezt:
"Összegezve kijelenthetõ, Montezemolónak sok veszteni valója nincs"

A nagy lófaszt nincs! Csak vesztenivalója van. Végre erõsödik a csapat, aztán kiesik az egyik kulcsfigura, akinek 2010 végéig!!! van szerzõdése, és csak egy marad, akinek szintén 2010 végéig!!! van szerzõdése. Nem elég baja van azzal, hogy Alonso a szar Renault miatt már minden fronton el akarja magát adni magát BÁRHOVÁ, ahol a gyõzelemért hajthat, még egyesek szerint idén - lebõgés, állása - nincs "semmi vesztenivalója" ...

"A világbajnokságra esélyük sincs, a konstruktõr-vb-re sem kell figyelni, a helyettesen nagy teher nem lenne, elvárás szinte semmi."
Persze, a Ferrari az olyan, hogy ezt feladják, ha matematikailag még van rá esélyük, különösen azután, hogy egyre jobb az autó, és egyre inkább visszaesik a Brawn. :D

A medve nem játék.

Bandee1987
Niki Lauda ugyan nem fejsérüléssel küzdött, hanem megégett, mégis 1 évvel utána világbajnok lett. (Jó, tudom, 76-os Japán Nagydíjon meg az esõben kiállt, mert nem mert kockáztatni)

Szóval szerintem ha tõle függ, akkor visszatérne versenyezni. Bár nem vettem számításba a terhes feleségét, aki lehet megkéri õt, hogy hagyja abba.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Egyaltalan nem, a fejserulesnel lehetnek olyan utohatasok, amit Te nem is erzekelsz, de tudat alatt visszafog.
Labserules nem nagy kaland, Webber-nek is erot adott a teli bukasa...

Bandee1987
Nem a magyar sajtó találta ki sztem ezt, mivel ezt már nemzetközi szinten mondogatják.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Schumacher nem fog jönni. Ezt mindenki felejtse el. Õ visszavonult és megmondta, hogy el van az F1 nélkül, lezárta. Az, hogy a magyar sajtó egybõl õt jelöli meg, az jellemzõ, de szerintem 0% esély van arra, hogy visszaül. Értelme se lenne sok, hiszen ott van a két tesztpilóta, akik ilyen esetekben be kell, hogy üljenek. Nem lesz itt Schumi felejtse el mindenki. Alonsot sem kell várni, hogy Valenciában átül egy hétvégére...

a.carkey
El is felejtettem, hogy pl. Hakkinen is kómába került 1x az ausztrál gpn elszenvedett sérülés kapcsán. No, õ pl. nem vette magára a sérülését. Nyert két vébé címet, sõt, utána indult be a karrierje. :)

Remélkedjünk!

Meglepõdnék, ha Schumacher jönne!

A medve nem játék.

már kapott, és a taknyos zsidó csapattársa minden versenyen jobb volt...

Minstrel
Õ már agyonvert mindenkit nem egyszer, nem hiszem, hogy ez fontos lenne neki, hogy most újra gyõzzön beugróként, ide szerintem Gené fog jönni.

http://topgearhungary.blogspot.com/