182274
  • Máté94
    Nagyon remélem :DD
  • TurboX
    :DDD

szegény massa :(
  • desigo
    Itt ma dráma lesz az tuti...
  • IXEMGabeo
    nice
  • bakkerman
    atyaég mekkora futam lenne...amúgy ma tuti nem fog eldőlni a dolog,tavaly is nehezményezte Bernie,hogy Abu Dhabiban Button korai VB címe miatt csak 80%-os jegyeladás volt,mert nem maradt izgalom a végére.
  • G_ArchAngel #103493
    Vettel +25
    Hamilton +18
    Hulkenberg +15
    Webber + 12
    Alonso OUT vagy nem pontszerzo

Akkor utolso futamon:
    Webber 232
    Alonso 231
    Vettel 231
    Hamilton 228

• IXEMGabeo
    persze h hallottam, mivel követem a focit, brazílokat akiket szerettem, szinte az összes abból a szegény Rio-i negyedből származik, de Sao Paoloban is akad bőven, szabadidejükben lementek focizni a tengerpartra aztán szinte mindig a világ élvonalába tartoznak a fociba is, nekik ez a fő megélhetés...
  • Jack95
    Hajrá Hamilton! Vagy Hülkenberg!! :D
    Vettel essen ki! Alonso is essen ki! Webber tőlem aztán ynerhet, inkább ő nyerjen mint a többi majom! Persze Hamilton-nak szurkolok! :)
  • IXEMGabeo
    Webber pont h nem beképzelt:D szokott puffogni, ha nem alakul jól számára az eredmény, de egy halál normális ember, azért elismerem néha dilinyós dolgai vannak, abszolút sportember és rengeteg alapítványa is van...sportembert úgy értem, hogy az F1 mellett számos sportot űz, ez nálam nagy pozitívum, sok oldalú ember
  • TomSolberg
    beksztrítsz bek óvrájjtt
    ez így van.
    Ja igazad van még azzal kiegészíteném hogy Alonso is beképzelt, de attól még mindegyik gyors
  • Gabor_(HSF)
    Úgy látom leány létedre,szorult beléd egy kis temperamentum..
  • spiczi91
    Pedig elég nevezetes, azért elég cink, ha valaki pont erről nem hallott.
  • IXEMGabeo
    Bronx=New York
  • bakkerman
    grat!
  • IXEMGabeo
    tudod mit akkor bárhol, bármikor léteznek veszélyes bűnöző negyedek...

Kelet Európában a Lunik IX. (Kassa) állítom h nem is hallottál róla legnagyobb cigánytelep, világviszonylatban Bronx, Chicago, Mexikóváros, Sao Paulo, és Johannesburg baromira hirhedt és nagyon magas e városokban a bűnözés. Nyílván fejből nem várod el, hogy statisztikailag megmondjam melyik vezet, de van fogalmam ezekről a negyedekről...
  • TomSolberg
    Nembaj lényeg ami lényeg
    amikor elrajtolnak én felugrok a fotelból és elkezdek ugrálni, úgy szurkolok Vettelnek, meg most kicsit örülnék Alonso kiesésének és JÓL KI IS RÖHÖGNÉM HÁHÁHÁHIHHIHIHIHI, mint a legutóbbi futamon ő tette. Hülkemberg megnyerhetné a futamot, mert ügyes és jó arc, vettel attól még hogy ló feje van, nagyon tehetséges srác, Hamilton nem szimpatikus ezért talán Alonso szélárnyékából kijöve megbicsaklik a főtengelye. Wbbert meg kifejezetten utálom, mert egy beképzelt szerencsétlen, de ettől függetlenül jöjjön be a 11. helyre.
    HÚRÁÁ JÉJJJÓÓ JIPIJÁJJJÉÉÉÉJJÓÓÓÓ
    NÍÍÍÍÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
    HAJRÁ KOBAYASI!!!!
  • bakkerman
    vagy simán bepisil az első kanyarban,és 1 kör után már 14. lesz :)
  • IXEMGabeo
    remélem hihetetlen Hulk megesz mindenkit
  • Gabor_(HSF)
    A Francokat!!
    Tömeges az autólopás,feltörés,csak keveset hallani róla..
    Már elmúlt azaz időszak,hogy pl.Csömörön nem engedtek cigányokat letelepedni,így Mogyoród is Gödöllö is tele van velük..
    Nekem itt van a hátam mögött a Hungaroring és a fél életemet ott töltöm(tem)
  • Jack95
    ja oks, most már vágom!
  • Jacek
    igen
  • Jack95
    mire valóak ezek a steamek? neten lehet vele nézni a futamot?
  • banok
    ha valakinek kell
    streamek a futamhoz - sok RTL Klub link
  • TomSolberg
    Elhihetitek, hogy nálunk is ugyanez lenne a helyzet, ha nem egy viszonylag nehezen megközelítő helyre építették volna a pályát, hanem mondjuk a 8. kerület mellé.
    Az a szerencse, hogy ezek lusták annyit utazni egy lopásért amennyire a Hungaroring fekszik a közeli fővárostól, Mogyoródon pedig kevés a RétiNiger.
  • Jacek
    ciganykerdesben erosen haladunk:) a rossz iranyba:D
  • bakkerman
    mi nem haladunk,mi totyogunk :) Szlovákia,Szerbia,Szlovénia halad,mi nem :)
  • Jacek
    rasszista vagy!!! a helyes kifejezes rétinéger:)
  • Jacek
    nyugi ahogy haladunk nalunk is ez lesz 10 ev mulva...
  • Marci0115
    nem roma, hanem cigány
  • TomSolberg
    bezzeg Massát aki semmi rosszat nem tett már börtönbüntetéssel fenyegették a mocskok, ezek meg meg fogják úszni...
  • TomSolberg
    Remélem eltörlik véglegesen a formula-1-es futamokat a sok roma országból.
    Ezért kell fegyverrel járni ilyen országokban, az ilyenek megérdemelnék hogy valaki az ő személyijüket is ellopja, és a fontos okmányaikat.
    Amúgy az a gépfegyver nem igazi volt.
  • mcmoha
    Itt van magyarul is.
  • mcmoha
    Igy jobb.
  • mcmoha
    Klassz hely ez a Brazilia.

http://af.reuters.com/article/sportsNews/idAFJOE6A606L20101107
  • G_ArchAngel #103464
    ???
    bebiztositani hatranybol?
    erdekes lenne...
  • COOLancs
    EZ izgi lesz mert most nem egy élmenő bucsúzni fog a VB álmoktól, sztem az elmúlt versenyek szerencsétlenkedései után valamelyik Red Bullos mostmár bebiztosítja a címet... Aki még villanthat egy nagyon az Kobayashi, mert gyors pályákon nagyon menni szokott.
  • G_ArchAngel #103462
    "A legjobb lenne elrajtolni, és otthagyni őket, de ha száraz marad, ez nem fog megtörténni. Odateszem magam, de ezek a srácok világbajnokságért mennek, nem akarok balhét. A hatodik helyért küzdünk a konstruktőr-vb-n a Force Indiával, ehhez kell pontokat szereznem" - beszélt esélyeiről a német.

Hulkenbergnek egyedul tobb esze van, mint a mezony tobbsegenek egyutt...
  • Jacek
    copa cabana marha igy irjak:) legjobb strand 200 meterre mellek utca rendor all a sarkon hogy ne menj be:) mert nem jossz ki:D
  • Ulvar
    ááááá....csak hiszed....
  • IXEMGabeo
    durva, ennél márcsak Dél-Afrikában rosszabbak e körülmények