FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Hamilton alatt igen, de egy Massa Kimi menne Hamival, csak Kova képtelen rá... ha olyan jó lenne a kocsi akkor Kovának dobogóra kellett volna állnia vagy leglább Kimi mögött lennie

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem bizonyítani akar szerintem... csak beugrik. meg a hírek úgy szólnak hogy valenciában..

Bandee1987
Vagy fordítva, és akkor sírva fogok röhögni 😊

Egyébként ez tényleg szenzáció, hogy vajon két és fél év kihagyás után mire lesz képes Schumi. Mert hiába hétszeres világbajnok, azért két és fél év az mégiscsak hosszú idõ.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Ahogy olvasom, még rá kell bólintania az orvosoknak is, de valóban érdekes szitu lesz.

(A végén repül Massa és Raikkonen is, és jön Schumi és Alonso. 😊 )

A medve nem játék.

nem, mert a mclaren fényévekkel jobb most mint a ferrari

BaliBoy
És tessék! #84099

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

innentõl folyamatos orgazmus....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

autoszimulator
és még te írtad a #84029-et?

haha

.: mobilize.hu :.

Totti5
Hamilton év eleje óta bíztatta a csapatát, már ha olvastad a mondatait, egy rossz szava nem volt senkihez, és csak a kemény kifizetõdõ munkára ösztökélte a csapatát, és azt hiszem nélküle nem jött volna össze a gyõzelem, a szarból visszajött a csapat és ez a mérnököknek és neki köszönhetõ, mert hitt benne, a kocsi meg még messze nem jó, a realitás az amit Kova csinált, és ennyivel jobb Hamilton nála

ha nem lesz jó, ráfogjuk a kocsira. mindenesetre tapasztaltabb mint a tesztpilóták

BaliBoy
Nem örülök ennek a hírnek. Mondom ezt úgy, hogy mióta F1-et nézek azóta szurkoltam neki a visszavonulásáig. Akárhogy lesz, akárhogy fog teljesíteni, csak a sz@rt fogja kapni. (Már most elkezdték (#84083)) Neki már nem kell bizonyítania. A régi rajongók csodát várnak, amit ha nem tud hozni nagy lesz a csalódás. Ellen oldalon meg a gúnyolódás. Amit már most le lehet szögezni, hogy hülyeség. Ellenkezõ esetben jön majd a csalózás (#84083) meg a sár dobálás. Nem lesz ennek jó vége. 😞

tmp
Vicces lesz ahogy Hamilton beszopatja a hétszeres VB-t 😄

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

buldozer99
Ezazz 😉

Még mindig nem hiszem el

Forca Barca

a.carkey
Remélem jó lesz a Ferrari Valenciában és láthatunk egy jó kis Kimi-Michael csatát!

A medve nem játék.

Bandee1987
A LEGENDA VISSZATÉR, YEAAAAH!

<#worship><#worship><#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

elõzõ 2 futamon jónak tûnt..

illetve egy versenyen, egy idõmérõn +1 kör <#ravasz1>

ezzel jelenleg 18 pilota van igy...

(bocs, Massa korhazban, Piquet meg...)

http://gaborszantai.co.uk/

WuFraZselic
hamilton akkor tud alkotni, ha jó kocsit tolnak a segge alá. nem biztos, hogy valenciában is sikerül ugyanez...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

😄D
Schumi még nemis versenyzett ezen a pályán/autóval sokat nem lehet várni.
szar dolog a kisse pesszimista realizmus, de segit talpon maradni ebben a szar vilagban...

Boxutcaban a futam utan biztos...😊

Totti5
valszeg kap majd egy új egyhétvégés motort, ferkának már ugyis mindegy, nem oszt nem szoroz õ meg kitolhatja belõle a szart is

BaliBoy
<#levele>
Nem is vártam tõled mást....

Hamilton álma valóra válik <#nyes>

Kíváncsi leszek meg tudja e verni

gyááááá na erre nem igazán számítottam
Azert ne varjatok tul sokat... Azert ha nem csinal valamit, kopik az ember fizikalisan, reflexileg, stb... Plusz az idei kocsit nem ismeri, es tesztelni se tud, csak a hivatalos edzeseken... Kijohet nagyon jol is, meg szarul is a dolog... Persze, ha egyaltalan valos a hir.. Mondjuk Kimi helyeben nem lennek, ha valos.................

nem is MS-t feltem, inkabb Kimit - lehet bemegy a boxba es senki nem fogja varni, mert az osszes szerelo MS autojan akarja cserelni a kereket...<#zavart2>

(kivancsi leszek Kimi autoja mennyire lesz lefojtva, hogy MS nimbusza veletlenul se seruljon, de ha Fisico lekorozi, akkor az tobb, mint gyanus lesz...)

Totti5
mivel nem felejtett el vezetni és 7szeres VB pár óra alatt visszarázódik

Norbi1990
Link
I was meeting this afternoon with Stefano Domenicali and Luca di Montezemolo and together we decided that I will prepare myself to take the place of Felipe.
azt írták formula.hu n hogy a német Bild írta meg és onnan fordította a többi nép.

danikarate
YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!

Norbi1990
Nekem nem jön be a honlapja 😄
bardocz
Kíváncsi vagyok rá hogy fog teljesíteni.
passatgt
lehet csak valaki feltörte a weblapját, de mostmár muszáj neki mennie😄

f1 liveon is ezt írják

Norbi1990
Már megint? 😄
bardocz
Forrás?
passatgt
Visszatér a német legenda: Schumi lesz Massa helyettese Valenciában!

lol massának még szobatársa is volt a korházba 1 napig 😄D kíváncsi vagyok ki volt a "szerencsés"

Jacek
mas a ketto, azert az F1 is odabasz amikor 15-20 meterre nyelen elmennek meletted😊 rally meg odabasz amikor Turi elrepult joforman a fejem felett😄 forogva a levegoben😊 corolla WRC-el anno😄

Totti5
jó ha önbizalma van egy verseny elõtt és elhiszi h megfogja nyerni, de utolóag nem kell már ezen rágódnia, de nem lett volna esélye, mert Kimi is nagyot ment és annyival azért nem lett volna gyorsabb Massa, már ha gyorsabb lett volna

szerintem is jobb, ha meg megfigyeles alatt tartjak...

autoszimulator
valami, azaz valaki, akit kiminek hívnak 😄

.: mobilize.hu :.

bardocz
Sõt,nagyon jó versenyzõ,csak valami mindig közbejön neki😄
Ugytunik megis nagyot utott az a rugo...<#crazya>

Norbi1990
Inkább maradj csöndbe. Sutil is van olyan jó versenyzõ mint akármelyik élmenõ, csak a kocsija nem a legjobb.
mit értesz ezen hogy szurkolj sutilnak? lenézed õt?

Count Adyn
én értem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"