FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ha nem tetszik el lehet menni.Szabad országban élünk, legalábbis azt hiszem.Õ csak kifejezte amit akart és ezt neked is megkellene értened:)
Pluskast
Alonso

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

WuFraZselic
a tavalyi bajnokság is azon ment el a Ferrarinak... 3-4x mondott csõdöt Massa autója, ennyivel volt "jobb" hamilton. meg ugye az utolsó futamon is világbajnokhoz illõ pozicióban vergõdött be :D na mind1, ez eltér a témától
és a nagy anti-MS arcoknak, persze hogy ekkora a hype, ez olyan mintha Zizou visszajönne focizni pl. a sportág ilyen ikonjának visszatérésének örülni kéne, akármilyen szimpatizáns az ember :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mflex
Felesleges bárkit is gyõzködni, nála jobb nem volt és egy darabig nem is lesz, senki mögé nem állnak a profik, ha nem látják benne a jövõt.

Amit mondtak neki, azt õ megcsinálta pl 5 kurva gyors kör, hacsak a technika nem babrált ki vele.

Barichello megtudta ezt csinálni? Soha, örült, ha 2 gyors köre összejött, erre nem lehet építeni, ha ettõl balek, akkor balek, nyilvánvalóan, hogy már semmi keresni valója neki sincs ott...

Na de ezt minek neked írom? <#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Totti5
Hamilton szenvedett azon a versenyen, messze nem volt iedális az az autó azokra a körlményekre.

Ki az az 1 ha már felhoztad? (((Kimi?)))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
És szerinted te nem vagy kurva szánalmas a folyamatos fröcsögéseddel?
Pluskast
És? Nézd meg a tavalyi uccsó versenyt. Hamilton is kitaposta az autója "belét" mégsem sikerült mégcsak dobogós helyre sem kerûlnie. Azt meg ne feledd el, hogy egy defekt után hányadik azon a versenyen hányadik helyen végzett SC. Ezt hívják tehetségnek ami a mostani mezönybõl 1 ember kivételével totálisan hiányzik....

A Benetton-nál nem volt segitõje és saját erõbõl 2x vb lett(majdnem3x)ráadásul ilyen "úrvezetõk" mellett,mint Senna,Prost, Mansel..
A Ferkáhot azért ment,hogy csapatot épitsen és ebben is világklasszis volt..
Ez az undoritó,amikor az utolsó pár éve alapján állitotok dolgokat,nem pedig a teljes karierje alapján..
Persze annak ismeretében is lehet õt utálni,csak akkor már nem fér meg az az állitás,hogy unalmas versenyek voltak miatta..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Bandee1987
Ugyan miért baj, ha mi ennyire drukkolunk neki és dicsõítjük, az téged miért zavar? Ha még más pilótát fikáztunk volna, akkor érteném mi a bajod, de így nem....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Máté94
Na sikerült kiböknöd,hogy mi nyomja a lelkedet.:)
Ennyire lettem volna kíváncsi.Talán az "elborult drukkerek" rájönnek majd,hogy aki igazán jó drukker az nem örjöng és kapálódzik mint egy elmebeteg hanem visszafogottan örül,hogy most éppen MS visszatért.

Nem az SC nem Safety Car hanem SChumacher akart lenni:)
Totti5
Szép volt és kockáztathatott, kitaposta az autót, a többiek meg mentek a tutira, MSnek már nem számított hogy kiesik vagy nem esik, a többieknek igen.

Bandee1987
Persze, hogy kellett profi háttér, de ez mindenhol így van. Ettõl függetlenül óriási tehetség, emlékezz csak vissza pl. az utolsó versenyére, parádésat alkotott, úgy, hogy közben defektet kapott, stb. Hideg gumival és telitankolt autóval futotta akkor a verseny leggyorsabb körét...

az lessz ha indulhat ;)

Oke, ki az a SC? Safety Car?

Nem esik, sajnos, pedig szeretem az esot...

Nem MS-t utalom, nagyszeru pilota es szerintem ember is (a karitativ tevekenysegei elismeresre meltoak), csak az agyatlan, elborult drukkereket utalom, akik olyan szavakkal es jelzokkel dobaloznak, amire semmi szukseg, raadasul nemilyiknek szerintem az alsonadragja is nedves lett, amitol vegkepp forog a gyomrom.

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
Az a 2006-os bajnokság is amiatt a rohadt Japán Nagydíj miatt úszott el, amikor sok év után elõször pont akkor füstölt el a Ferrari.

desigo
Nem érdekelnek a külföldi fórumok a saját szememnek hiszek.
Lehet,hogy nincs annyi elõzés de végre nem azt kell bámulnom,hogy a Ferrari minden versenyt megnyer végig taktikázva egy pilótát segítve.

Elítélem ha egy pilótát köpködnek.Mindenki szurkoljon annak akit szeret.
Schumi valóban páratlan pilóta de ahhoz,hogy õ ezt véghez vigyek kellett mellé mindig egy balek másodhegedûs pilóta és kellett profi háttér (JT,RB) csak ezt már senki sem emlegeti.

Nem te vagy divatdrukker hanem aki mindig az éppen aktuális VB gyõztest isteníti persze évenként változtatva.

Totti5
Talán az én emlékeim kopottak, de mintha nem úgy vonult volna vissza hogy õ ül a trónon hanem volt egy Alonso aki 1:1ben legyõzte 2006ban ( 2005ben is, de akkor a ferrari gyenge volt ), szóval volt Suminak sok sok szép éve, de Hakkinen után Alonsóbal méltó ellenfélre lelet, de Kimit is ide lehet sorolni aki 2003ban nagyon ott volt a seggében és csak a szerencsén múlott hogy Sumi nyert. Most meg pont Kimi lesz mellette a mezõnyben pedig ott van egy Hamilton és Alonso, de a rönó nem ütõképes.

Itt Sumi-ról van szó,nem a Ferrari-ról..
Én Sumi drukker vagyok 91 SPA óta,(akkoriban Prost mellett).
A Ferkát csak miatta szerettem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

kabel15
Ja megvan igaz a hír :)
http://www.f1hirek.hu/hir/Michael_Schumacher_visszater_200908291909

BattleTag: kabel15#2672

Máté94
Angyalkám...
Mi a baj?Amióta bejelentették,hogy SC váltja MS-át a spanyol nagydíjra megkergültél?Ennyire nem szereted SC vagy csak rossz napod van és "bunkó" vagy mindenkivel aki SC visszatérését "bálványozza".Az utóbbira tippelek.Nem vagyok SC rajongó mert nem is láttam soha mert én pont 2007-tõl nézek F1-et.

Ha megkérhetlek ne rajtunk töltsd ki a dühödet és az SC utálatodat vagy azt,hogy mindenki SC-nek örül mint a mérgezett egér.Röviden utálod vagy eggyátalán nem szereted azért amikért elért az életben.Elnézést,hogy raboltam az idõdet!További szép esõs napot!<#vigyor3>
Végre nem lesz olyan monotón unalom az egész verseny. Fel kell majd készülniük a többieknek, hogy ne csak kocsikázzanak a pályán xD. Remélem több "izgalom" lesz és verseny mint eddig volt.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

És akkor eljössz egy másik fórumra kérdezõskõdni, az helyett, hogy megnéznél egy hírportált ? lol
Bandee1987
Igaz, amúgy nézz körül akármelyik hír, sportportálon vagy akár külföldi híroldalakon.

Nem indulok Valenciaban, nem jelent konkurenciat...

Bandee1987
Én a tv elõtt ülök, amikor edzés vagy verseny van, nem pedig a gép elõtt...

kabel15
Hello!

Állítólag SUMI lesz a pilóta?
Ez igaz vagy kamu?
Tudom hogy vólt róla szó de most vagdalóznak párán más fórumokon ezzel a hírrel és nem tudom hogy mi igaz belõle.

BattleTag: kabel15#2672

93-ban pontosan melyik Ferrariban ult?
regen volt, nem emlekszem...

mflex
Talán mert unalmas az idény?
Több külföldi fórumon is ezt írogatták állandóan, és mi kellett hozzá?
Majdnem Massa halála, hogy mindenki az F1-re figyeljen.
De most Sumi a téma és õ megérdemli, még ha annyian is utáljátok.

De áruld már el, mitõl vagyok én ezért divatdrukker?
Épp ma írtam le du-án, hogy Sumi után- mivel a ferkában versenyzett- Kimi és Massa drukker "lettem", de az egyáltalán nem olyan, mint amikor 140-es átlagsebességet nyomtam ebben a kibaszott országban, hogy idõre hazaérjek, csak, hogy láthassam õt!

Viszont "sumiantifanoknak" azt hiszem ez az egész teljesen értelmetlen karakter koptatás.

cöhh

What about the forests?

Barnabyka
látom neked nagyon nem tetszik ,h visszatér..bárén se örülnék egy ekkora konkurenciának:)

Bandee1987
Én Hakkinent tisztelem azért, amit elért, õ méltó ellenfele volt Schuminak, remek versenyzõ volt. A Mclarenrõl már kicsit más a véleményem, de ezt most nem részletezném :)

Ja tényleg..
93-ban agyon büntették,2 mm-es padlólemez miatt,98 ban az összes pontját törõlték, folytassam,mert van bõven

Tyler1
persze! tudom én, de ez ellen tehetett volna akkor Ecclestone..de nem tett! sõt kõkemény pénzekkel támogatta a Ferrarit úgyanis az volt az egyetlen csapat, amelyik az akkor kirobbant, új versenyinditásos botrány miatt Ecclestone papa pártjára állt. (nem kis összegért hozzáteszem)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Pluskast
Na én a Mclarent Hakinen miatt nem szerettem és azóta sem szeretem. Jó versenyzõ volt ez tagadthatatlan tény sõt még izgalmasak is voltak a schumival való csatái de én valahogy mint embert sosem szerettem.

Zambo Jimmy el???

A nezettseg a beka segge alatt van, iden sorban doltek meg a negativ rekordok...
Teny sok nezot vesztett az F1 MS tavozasaval es a Ferrari gyengulesevel, de a futamok is rem unalmasak, egy vasarnapi kerti szunyokalas arnyekban sokkal tobb izgalmat jelent...

Barnabyka
hát kívánom neki ,h legalább olyan jól versenyezzen mint az utolsó futamán. a király visszatért..a legeslegjobb HAJRÁ SCHUMI:)

Bandee1987
Én kb. 90-es évek végén kezdtem neki drukkolni, amikor már korántsem volt rajtam pelenka (Amúgy az sztem már 1989-90 óta nem volt, de mind1).

A 90-es évek végefelé ahova én jártam ált suli, mindenki Hakkinenes és Mclarenes volt. Kivéve engem és 1 haveromat, akik Schumi és Ferrari drukkerek voltunk, és kitartottunk, amikor szarul ment a csapatnak. Úgyhogy divatdrukkernek sem mondanám magamat.
Most is ugyanúgy kitartok mellettük, amikor szintén nem áll jól a szénánk.

autoszimulator
Ez az érdekes, hogy az emberek Schumit utálják amiatt, hogy unalmas volt minden futam, mintha az õ hibája lenne, hogy akkora pilóta, és aktuálisan olyan kocsi volt alatta, ami verhetetlenné tette? Inkább kellene a sok ellendrukkernek a saját "fiát" szidni, hogy miért nem voltak képesek felnõni hozzá, és miért hagyták ellaposodni a futamokat...
Nehogy már õ ne menjen úgy, ahogy tud, csak hogy a NÉP élvezze? Federer is sokáig egyeduralmon volt, senkinek sem fájt az sem, pedig õt sem nagyon lehetett megverni akkoriban, sõt egy embert kivéve még most sem nagyon sikerült senkinek.

.: mobilize.hu :.

oneal1
ezt nem mondod komolyan?!

!Forza Ferrari!

Legend Killer
jaja<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Pluskast
Divatdrukker na ezt sem hallottam még :)

Bandee1987
"azért mert te elfogult Sumi fan vagy, még nem biztos h más szereti! én utáltam mert szar unalmas volt minden verseny miatta."

Nem õmiatta volt szar unalmas a verseny. Õ csak tette a dolgát, ahogy a Ferrari is. A többi istálló volt képtelen utolérni õket. És errõl pedig õk tehetnek.

Hát persze.. Mert hogy hogyan jutott idáig azt nem látták,ill. pelenkával a fenekük alatt nehézkes is

Nem mindenki volt a FIA kegyeltje...
Talan igazsagos korulmenyek kozott sikerult volna...

desigo
Hirtelen de sok post van
bezzeg amikor szabadedzés van vagy idõmérõ netán verseny akkor meg sehol senki
de jó lesz majd megint olvasni a fikázásokat
sok divatdrukker <#levele>
Tyler1
azért mert te elfogult Sumi fan vagy, még nem biztos h más szereti! én utáltam mert szar unalmas volt minden verseny miatta. És mindemellett tudom h jó pilóta volt, és elsõ oldalon lesz az F1 történelem könyvében.
szóval ne arcoskodj!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Látod Tyler1! ilyen egy értelmes hozzászólás,bár erre nincs iskola

Bandee1987
Amúgy sokan a 2000-es évek elején azért utálták meg Schumit, merthogy mindig õ nyert, és ezáltal unalmasabbak voltak a futamok.

Az igaz, hogy unalmasabbak voltak a futamok, de errõl nem õ tehetett, sokkal inkább a többi istálló és versenyzõ, akik képtelenek voltak 2000 és 2004 között megverni a Ferrarit, pár futamtól eltekintve. Errõl ennyit.

oneal1
én is igy látom!:)

!Forza Ferrari!

Pluskast
Tuti. Sõt egyáltalában nem lepõdnék meg ha pontszerzõ helyen végezne.