FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a nagy anti-MS arcoknak, persze hogy ekkora a hype, ez olyan mintha Zizou visszajönne focizni pl. a sportág ilyen ikonjának visszatérésének örülni kéne, akármilyen szimpatizáns az ember :D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amit mondtak neki, azt õ megcsinálta pl 5 kurva gyors kör, hacsak a technika nem babrált ki vele.
Barichello megtudta ezt csinálni? Soha, örült, ha 2 gyors köre összejött, erre nem lehet építeni, ha ettõl balek, akkor balek, nyilvánvalóan, hogy már semmi keresni valója neki sincs ott...
Na de ezt minek neked írom? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Ki az az 1 ha már felhoztad? (((Kimi?)))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Ferkáhot azért ment,hogy csapatot épitsen és ebben is világklasszis volt..
Ez az undoritó,amikor az utolsó pár éve alapján állitotok dolgokat,nem pedig a teljes karierje alapján..
Persze annak ismeretében is lehet õt utálni,csak akkor már nem fér meg az az állitás,hogy unalmas versenyek voltak miatta..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ennyire lettem volna kíváncsi.Talán az "elborult drukkerek" rájönnek majd,hogy aki igazán jó drukker az nem örjöng és kapálódzik mint egy elmebeteg hanem visszafogottan örül,hogy most éppen MS visszatért.
Nem az SC nem Safety Car hanem SChumacher akart lenni:)
Nem esik, sajnos, pedig szeretem az esot...
Nem MS-t utalom, nagyszeru pilota es szerintem ember is (a karitativ tevekenysegei elismeresre meltoak), csak az agyatlan, elborult drukkereket utalom, akik olyan szavakkal es jelzokkel dobaloznak, amire semmi szukseg, raadasul nemilyiknek szerintem az alsonadragja is nedves lett, amitol vegkepp forog a gyomrom.
http://gaborszantai.co.uk/
Lehet,hogy nincs annyi elõzés de végre nem azt kell bámulnom,hogy a Ferrari minden versenyt megnyer végig taktikázva egy pilótát segítve.
Elítélem ha egy pilótát köpködnek.Mindenki szurkoljon annak akit szeret.
Schumi valóban páratlan pilóta de ahhoz,hogy õ ezt véghez vigyek kellett mellé mindig egy balek másodhegedûs pilóta és kellett profi háttér (JT,RB) csak ezt már senki sem emlegeti.
Nem te vagy divatdrukker hanem aki mindig az éppen aktuális VB gyõztest isteníti persze évenként változtatva.
Én Sumi drukker vagyok 91 SPA óta,(akkoriban Prost mellett).
A Ferkát csak miatta szerettem
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://www.f1hirek.hu/hir/Michael_Schumacher_visszater_200908291909
BattleTag: kabel15#2672
Mi a baj?Amióta bejelentették,hogy SC váltja MS-át a spanyol nagydíjra megkergültél?Ennyire nem szereted SC vagy csak rossz napod van és "bunkó" vagy mindenkivel aki SC visszatérését "bálványozza".Az utóbbira tippelek.Nem vagyok SC rajongó mert nem is láttam soha mert én pont 2007-tõl nézek F1-et.
Ha megkérhetlek ne rajtunk töltsd ki a dühödet és az SC utálatodat vagy azt,hogy mindenki SC-nek örül mint a mérgezett egér.Röviden utálod vagy eggyátalán nem szereted azért amikért elért az életben.Elnézést,hogy raboltam az idõdet!További szép esõs napot!<#vigyor3>#vigyor3>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Állítólag SUMI lesz a pilóta?
Ez igaz vagy kamu?
Tudom hogy vólt róla szó de most vagdalóznak párán más fórumokon ezzel a hírrel és nem tudom hogy mi igaz belõle.
BattleTag: kabel15#2672
regen volt, nem emlekszem...
Több külföldi fórumon is ezt írogatták állandóan, és mi kellett hozzá?
Majdnem Massa halála, hogy mindenki az F1-re figyeljen.
De most Sumi a téma és õ megérdemli, még ha annyian is utáljátok.
De áruld már el, mitõl vagyok én ezért divatdrukker?
Épp ma írtam le du-án, hogy Sumi után- mivel a ferkában versenyzett- Kimi és Massa drukker "lettem", de az egyáltalán nem olyan, mint amikor 140-es átlagsebességet nyomtam ebben a kibaszott országban, hogy idõre hazaérjek, csak, hogy láthassam õt!
Viszont "sumiantifanoknak" azt hiszem ez az egész teljesen értelmetlen karakter koptatás.
cöhh
What about the forests?
93-ban agyon büntették,2 mm-es padlólemez miatt,98 ban az összes pontját törõlték, folytassam,mert van bõven
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Teny sok nezot vesztett az F1 MS tavozasaval es a Ferrari gyengulesevel, de a futamok is rem unalmasak, egy vasarnapi kerti szunyokalas arnyekban sokkal tobb izgalmat jelent...
A 90-es évek végefelé ahova én jártam ált suli, mindenki Hakkinenes és Mclarenes volt. Kivéve engem és 1 haveromat, akik Schumi és Ferrari drukkerek voltunk, és kitartottunk, amikor szarul ment a csapatnak. Úgyhogy divatdrukkernek sem mondanám magamat.
Most is ugyanúgy kitartok mellettük, amikor szintén nem áll jól a szénánk.
Nehogy már õ ne menjen úgy, ahogy tud, csak hogy a NÉP élvezze? Federer is sokáig egyeduralmon volt, senkinek sem fájt az sem, pedig õt sem nagyon lehetett megverni akkoriban, sõt egy embert kivéve még most sem nagyon sikerült senkinek.
.: mobilize.hu :.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem õmiatta volt szar unalmas a verseny. Õ csak tette a dolgát, ahogy a Ferrari is. A többi istálló volt képtelen utolérni õket. És errõl pedig õk tehetnek.
Talan igazsagos korulmenyek kozott sikerult volna...
bezzeg amikor szabadedzés van vagy idõmérõ netán verseny akkor meg sehol senki
de jó lesz majd megint olvasni a fikázásokat
sok divatdrukker <#levele>#levele>
szóval ne arcoskodj!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Látod Tyler1! ilyen egy értelmes hozzászólás,bár erre nincs iskola
Az igaz, hogy unalmasabbak voltak a futamok, de errõl nem õ tehetett, sokkal inkább a többi istálló és versenyzõ, akik képtelenek voltak 2000 és 2004 között megverni a Ferrarit, pár futamtól eltekintve. Errõl ennyit.