FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nezettseg a beka segge alatt van, iden sorban doltek meg a negativ rekordok...
Teny sok nezot vesztett az F1 MS tavozasaval es a Ferrari gyengulesevel, de a futamok is rem unalmasak, egy vasarnapi kerti szunyokalas arnyekban sokkal tobb izgalmat jelent...

http://gaborszantai.co.uk/

Barnabyka
hát kívánom neki ,h legalább olyan jól versenyezzen mint az utolsó futamán. a király visszatért..a legeslegjobb HAJRÁ SCHUMI😊

Bandee1987
Én kb. 90-es évek végén kezdtem neki drukkolni, amikor már korántsem volt rajtam pelenka (Amúgy az sztem már 1989-90 óta nem volt, de mind1).

A 90-es évek végefelé ahova én jártam ált suli, mindenki Hakkinenes és Mclarenes volt. Kivéve engem és 1 haveromat, akik Schumi és Ferrari drukkerek voltunk, és kitartottunk, amikor szarul ment a csapatnak. Úgyhogy divatdrukkernek sem mondanám magamat.
Most is ugyanúgy kitartok mellettük, amikor szintén nem áll jól a szénánk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

autoszimulator
Ez az érdekes, hogy az emberek Schumit utálják amiatt, hogy unalmas volt minden futam, mintha az õ hibája lenne, hogy akkora pilóta, és aktuálisan olyan kocsi volt alatta, ami verhetetlenné tette? Inkább kellene a sok ellendrukkernek a saját "fiát" szidni, hogy miért nem voltak képesek felnõni hozzá, és miért hagyták ellaposodni a futamokat...
Nehogy már õ ne menjen úgy, ahogy tud, csak hogy a NÉP élvezze? Federer is sokáig egyeduralmon volt, senkinek sem fájt az sem, pedig õt sem nagyon lehetett megverni akkoriban, sõt egy embert kivéve még most sem nagyon sikerült senkinek.

.: mobilize.hu :.

oneal1
ezt nem mondod komolyan?!

!Forza Ferrari!

Legend Killer
jaja<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Pluskast
Divatdrukker na ezt sem hallottam még 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bandee1987
"azért mert te elfogult Sumi fan vagy, még nem biztos h más szereti! én utáltam mert szar unalmas volt minden verseny miatta."

Nem õmiatta volt szar unalmas a verseny. Õ csak tette a dolgát, ahogy a Ferrari is. A többi istálló volt képtelen utolérni õket. És errõl pedig õk tehetnek.

Hát persze.. Mert hogy hogyan jutott idáig azt nem látták,ill. pelenkával a fenekük alatt nehézkes is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem mindenki volt a FIA kegyeltje...
Talan igazsagos korulmenyek kozott sikerult volna...

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Hirtelen de sok post van
bezzeg amikor szabadedzés van vagy idõmérõ netán verseny akkor meg sehol senki
de jó lesz majd megint olvasni a fikázásokat
sok divatdrukker <#levele>
Tyler1
azért mert te elfogult Sumi fan vagy, még nem biztos h más szereti! én utáltam mert szar unalmas volt minden verseny miatta. És mindemellett tudom h jó pilóta volt, és elsõ oldalon lesz az F1 történelem könyvében.
szóval ne arcoskodj!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Látod Tyler1! ilyen egy értelmes hozzászólás,bár erre nincs iskola

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Bandee1987
Amúgy sokan a 2000-es évek elején azért utálták meg Schumit, merthogy mindig õ nyert, és ezáltal unalmasabbak voltak a futamok.

Az igaz, hogy unalmasabbak voltak a futamok, de errõl nem õ tehetett, sokkal inkább a többi istálló és versenyzõ, akik képtelenek voltak 2000 és 2004 között megverni a Ferrarit, pár futamtól eltekintve. Errõl ennyit.

oneal1
én is igy látom!😊

!Forza Ferrari!

Pluskast
Tuti. Sõt egyáltalában nem lepõdnék meg ha pontszerzõ helyen végezne.

Bandee1987
Rescpect mflex! 😊

Én is mennék Valenciába, de anyagi helyzetem erre nem ad lehetõséget 😞

mflex
Engem rohadtul nem érdekel, hogy Sumi hol fog végezni, õ már letett az asztalra annyit, amirõl más csak álmodhat!

Mivel amióta versenyzik õ volt a favoritom, egyszerûen hihetetlen, hogy visszatér, holnap már intézkedni is fogok ennek fejében, én ott leszek 4 hét múlva, mert élõben akarom látni és leszarom hányadik lesz, de egy biztos õ mindig a végéig küzdött, ritkán volt olyan, hogy bepunnyadt volna egy versenyen.

És, hogy LEGENDA vagy sem, ebben az esetben tökmindegy a szó jelentése, nekem õ AZ!

Meg másnak is és pszichológiai értelemben lehetne boncolgatni a szó jelentését, jelen esetben szart sem ér.

Respect Bandee! 😄DD

What about the forests?

ide a bökõt, hogy a köv futamon legalább másfélszeresére ugrik az amúgy sem kicsi nézettség MS miatt 😊
Pluskast
Egy versenyre tér csak vissza, szóval megnyugodhatsz<#sniffles>

oneal1
ez aztán a hozzászólás!

!Forza Ferrari!

Szerintem is jó lesz neked az a ping-pong..

WuFraZselic
nem is azért tér vissza, hogy világbajnok legyen, és futamgyõzelmeket szerezzen...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
egy ilyen komment után hogy "alig várom hogy hamilton alázhassa". már ne is haragudj, hamilton Schumihoz képest még SEMMIT nem tett le az asztalra

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
Schumacher miatt utáltam az F1-et azelött, erre visszahozzák! most akk addig nézek ping-pongot vagy nem tudom, de remélem a Massa csávó hamar felépül. Schumi meg befog égni, mer a csúcson abbahagyta, visszajön egy szar Ferrarihoz és nulla lesz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hát amikor Sumi még ment,akkor igen aktiv voltam itt én is,ill.elég aktivan ment a veszekedés az ellendrukkerekkel..De bocsi,mert akkor én nem figyeltem,hogy nem vettelek észre

Pluskast
Schumi a legjobb!! <#worship><#worship>

oneal1
ahham, néha benézek én is, de akkor voltam még aktívabb mikor ment Schumi.
Most újra az leszek kicsit😄

!Forza Ferrari!

Én vagyok,bár csak ebben a topicban,meg 1-2 éve még a TDU-ban

oneal1
Hali! na igen, kicsit leálltam a témával...😊
Te?

!Forza Ferrari!

Na téged se hallotalak a Raven óta,az meg már legalább 5 éve

oneal1
Áááá most olvasom!!!!
Ez az, végre megint lehet látni pályán!!!😊

!Forza Ferrari!

allock
azt ki lehet szerelni a kocsiból, nem? xd

#hhwnd

Máté94
Mer?😄
kirol
Most hallom Sumi lesz Massa helyett! De állat! 😄
És azt is hallom, hpgy a látásával nincs semmi baj, így tovább versenyezhet Massa! 😊

bardocz
Biztos csak ezért lefojtják Kimi kocsiját<#wilting>
Legend Killer
<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nem,de ez lémyegtelen is,1 gombal több vagy kevesebb,nem számit..
Persze én sem gyözelmet várok tõle,de egy erõss pontszerzés benne van

WuFraZselic
LOL, hamilton arra sem méltó, hogy kezet fogjon Schumival

Bandee1987
<#eljen>

peace neked is.

Legend Killer
sztem nem kunszt... bele fog õ tanulni. nagyon remélem.

Ennél jobbak már csak az esõs versenyei voltak,ahól az egész mezõnyt lekörözte

Legend Killer
ez igaz

a.carkey
Egyáltalán vezetett valaha KERSes autót?

A medve nem játék.

a.carkey
Azért még várjátok meg, hogy bólintsanak rá az orvosok. Mert az, hogy eldöntötték, még nem bizti, hogy azonnal zöld utat kap. Egy biztos: teszteni NEM FOG TUDNI!

A medve nem játék.

Na akkor mindent feltekerni azon a ferrarin és jöhet még egy
utolsó futam<#hehe>

Kit--Kat
Jól van kezd el felsorolni ez évben ki elõzött meg a pályán és kit?
Várom a felsorolást.
Nekem 2 Button és egy Hamilton elõzés jut eszembe.
Ja és persze az ilyen tele tankost megelõzi az éppen boxba hajtós körén lévõ az nem érdekel.
És nézd vissza pl. a bracelonai nagydíjat ott is midnent megpróbált Kimi, de ha nem lehet elõzni nem tud csodát tenni. Mondjuk ott a KERS-e sem mûködött.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Legend Killer
most értem haza és tudtam meg, hogy Michael Schumacher ismét visszaül a volán mögé!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Ne haragudjatok rám, de nekem õ a legjobb, a király. Persze lehet ezen vitatkozni, meg minden, de nem akarom flémet kelteni, csak egyszerûen leakarom írni, hogy mennyire örülök neki 😄.
mert én emlékeim szerint kb 96-97 óta nézem a Forma1t és azóta csak is Michael Schumachernek drukkolok. Erre büszke vagyok, mert ugye sok minden történt Michaellel addig, amíg visszavonult. De én tûzön-vízen át kitartottam mellette 😄. és egyik legnagyobb versenyzõ sztem Forma1történetében... és... és... és most visszajööööööönnnnn! ismét láthatom! 😄 bár arra kíváncsi leszek, hogy mennyire tud régi fényében tündökölni.
Ám azt had szögezzem le, hogy sajnálom Felipe Massát. A legjobb természetesen mindannyiunk számára az lett volna, ha ilyesmi meg se történik! Mármint a baleset Massával. Massa is nagyon jó versenyzõ és Michael visszavonult, nem kellene lennie ismét, de ugye a szükség... és hát én örülök, ellenben Massának a legjobbakat kívánom és remélem, hogy pl köv szezonra õ áll ismét rajtrácshoz és akkor Michael megint a háttérben aszisztál. A legkevésbé se kívánom azt, hogy Michael kitúrja Massát a helyérõl, mert mindenki tudja, hogy úgy szólván Michael felett eljárt az idõ. Volt szép karrierje, sok mindent elért. De ennyi. Csak most erre a szezonra lesz és talán, ha nagyon jól passzol minden és rendkívül ügyes és a 100%nál is többet, pl. 150%-t hoz ki, mint régi sikeres évei alatt, akkor csillaga újra felragyoghat és megmutathatja a világnak, hogy miért lett hétszeres világbajnok!
Félre értés ne essék: tisztelem a McLaren csapatot, a szurkolóikat így titeket is és nincs bajom senkivel. Ellenben valljuk be: anno, amikor Hamilton bajnok lett és láttam faterja nyilatkozatát ott, hogy fogadott valakivel, hogy Hamilton is hétszeres világbajnok lesz, vagy több, mint Michael... az kicsit nagyképûség volt részérõl. Persze lehet rosszul emlékszem és nem ezt mondta. És természetesen elhiszem és látom is, hogy a srácban megvan a képesség, hogy sok bajnoki címet szerezzen magának és aktuális csapatait is majd élre repítse, de... hát nem tudom. Lehet jó hosszú ideig nem lesz hétszeres, vagy többszörös világbajnoka a Forma1nek és Hamilton faternak ott és akkor tisztelnie kellett volna Michaelt... bár valszeg lehet tiszteli, csak ezzel a fogadtunk valakivel ,hogy Hamilton simán leveri féle szöveggel nem úgy tûnt.
És most Michael visszajön és nagyon remélem, hogy párszor megtáncoltatja piszkosul Hamiltont és akkor mindenki elismeri, hogy Michael nagy versenyzõ.
Szal nagyon boldog vagyok, roppant kíváncsi is, hogy mi lesz itt és várom nagyon a köv versenyt és régi kedvenc versenyzõmet!
Remélem eme hosszú beszámolóm alatt nem sértettem, nem bántottam meg senkit, mert én bár Michael Schumacher fan vok örökké az idõk végezetéig és Ferrari drukker, ettõl függetlenül tisztelem a többi csapatot és azok szurkoló táborát és a versenyzõknél is ugyanígy.
Szal peace.

Mind1 is..én imádtam az akkori LGT-t meg az Omegat is,tiniként rengeteg koncertein voltam,számolatlan sok szép emlékkel..

a.carkey
Szerintem tíz után már nem számolták. 😄

A medve nem játék.