FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teny sok nezot vesztett az F1 MS tavozasaval es a Ferrari gyengulesevel, de a futamok is rem unalmasak, egy vasarnapi kerti szunyokalas arnyekban sokkal tobb izgalmat jelent...
http://gaborszantai.co.uk/
A 90-es évek végefelé ahova én jártam ált suli, mindenki Hakkinenes és Mclarenes volt. Kivéve engem és 1 haveromat, akik Schumi és Ferrari drukkerek voltunk, és kitartottunk, amikor szarul ment a csapatnak. Úgyhogy divatdrukkernek sem mondanám magamat.
Most is ugyanúgy kitartok mellettük, amikor szintén nem áll jól a szénánk.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nehogy már õ ne menjen úgy, ahogy tud, csak hogy a NÉP élvezze? Federer is sokáig egyeduralmon volt, senkinek sem fájt az sem, pedig õt sem nagyon lehetett megverni akkoriban, sõt egy embert kivéve még most sem nagyon sikerült senkinek.
.: mobilize.hu :.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem õmiatta volt szar unalmas a verseny. Õ csak tette a dolgát, ahogy a Ferrari is. A többi istálló volt képtelen utolérni õket. És errõl pedig õk tehetnek.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Talan igazsagos korulmenyek kozott sikerult volna...
http://gaborszantai.co.uk/
bezzeg amikor szabadedzés van vagy idõmérõ netán verseny akkor meg sehol senki
de jó lesz majd megint olvasni a fikázásokat
sok divatdrukker <#levele>#levele>
szóval ne arcoskodj!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Látod Tyler1! ilyen egy értelmes hozzászólás,bár erre nincs iskola
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az igaz, hogy unalmasabbak voltak a futamok, de errõl nem õ tehetett, sokkal inkább a többi istálló és versenyzõ, akik képtelenek voltak 2000 és 2004 között megverni a Ferrarit, pár futamtól eltekintve. Errõl ennyit.
Én is mennék Valenciába, de anyagi helyzetem erre nem ad lehetõséget 😞
Mivel amióta versenyzik õ volt a favoritom, egyszerûen hihetetlen, hogy visszatér, holnap már intézkedni is fogok ennek fejében, én ott leszek 4 hét múlva, mert élõben akarom látni és leszarom hányadik lesz, de egy biztos õ mindig a végéig küzdött, ritkán volt olyan, hogy bepunnyadt volna egy versenyen.
És, hogy LEGENDA vagy sem, ebben az esetben tökmindegy a szó jelentése, nekem õ AZ!
Meg másnak is és pszichológiai értelemben lehetne boncolgatni a szó jelentését, jelen esetben szart sem ér.
Respect Bandee! 😄DD
What about the forests?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most újra az leszek kicsit😄
!Forza Ferrari!
És azt is hallom, hpgy a látásával nincs semmi baj, így tovább versenyezhet Massa! 😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Persze én sem gyözelmet várok tõle,de egy erõss pontszerzés benne van
peace neked is.
A medve nem játék.
Várom a felsorolást.
Nekem 2 Button és egy Hamilton elõzés jut eszembe.
Ja és persze az ilyen tele tankost megelõzi az éppen boxba hajtós körén lévõ az nem érdekel.
És nézd vissza pl. a bracelonai nagydíjat ott is midnent megpróbált Kimi, de ha nem lehet elõzni nem tud csodát tenni. Mondjuk ott a KERS-e sem mûködött.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ne haragudjatok rám, de nekem õ a legjobb, a király. Persze lehet ezen vitatkozni, meg minden, de nem akarom flémet kelteni, csak egyszerûen leakarom írni, hogy mennyire örülök neki 😄.
mert én emlékeim szerint kb 96-97 óta nézem a Forma1t és azóta csak is Michael Schumachernek drukkolok. Erre büszke vagyok, mert ugye sok minden történt Michaellel addig, amíg visszavonult. De én tûzön-vízen át kitartottam mellette 😄. és egyik legnagyobb versenyzõ sztem Forma1történetében... és... és... és most visszajööööööönnnnn! ismét láthatom! 😄 bár arra kíváncsi leszek, hogy mennyire tud régi fényében tündökölni.
Ám azt had szögezzem le, hogy sajnálom Felipe Massát. A legjobb természetesen mindannyiunk számára az lett volna, ha ilyesmi meg se történik! Mármint a baleset Massával. Massa is nagyon jó versenyzõ és Michael visszavonult, nem kellene lennie ismét, de ugye a szükség... és hát én örülök, ellenben Massának a legjobbakat kívánom és remélem, hogy pl köv szezonra õ áll ismét rajtrácshoz és akkor Michael megint a háttérben aszisztál. A legkevésbé se kívánom azt, hogy Michael kitúrja Massát a helyérõl, mert mindenki tudja, hogy úgy szólván Michael felett eljárt az idõ. Volt szép karrierje, sok mindent elért. De ennyi. Csak most erre a szezonra lesz és talán, ha nagyon jól passzol minden és rendkívül ügyes és a 100%nál is többet, pl. 150%-t hoz ki, mint régi sikeres évei alatt, akkor csillaga újra felragyoghat és megmutathatja a világnak, hogy miért lett hétszeres világbajnok!
Félre értés ne essék: tisztelem a McLaren csapatot, a szurkolóikat így titeket is és nincs bajom senkivel. Ellenben valljuk be: anno, amikor Hamilton bajnok lett és láttam faterja nyilatkozatát ott, hogy fogadott valakivel, hogy Hamilton is hétszeres világbajnok lesz, vagy több, mint Michael... az kicsit nagyképûség volt részérõl. Persze lehet rosszul emlékszem és nem ezt mondta. És természetesen elhiszem és látom is, hogy a srácban megvan a képesség, hogy sok bajnoki címet szerezzen magának és aktuális csapatait is majd élre repítse, de... hát nem tudom. Lehet jó hosszú ideig nem lesz hétszeres, vagy többszörös világbajnoka a Forma1nek és Hamilton faternak ott és akkor tisztelnie kellett volna Michaelt... bár valszeg lehet tiszteli, csak ezzel a fogadtunk valakivel ,hogy Hamilton simán leveri féle szöveggel nem úgy tûnt.
És most Michael visszajön és nagyon remélem, hogy párszor megtáncoltatja piszkosul Hamiltont és akkor mindenki elismeri, hogy Michael nagy versenyzõ.
Szal nagyon boldog vagyok, roppant kíváncsi is, hogy mi lesz itt és várom nagyon a köv versenyt és régi kedvenc versenyzõmet!
Remélem eme hosszú beszámolóm alatt nem sértettem, nem bántottam meg senkit, mert én bár Michael Schumacher fan vok örökké az idõk végezetéig és Ferrari drukker, ettõl függetlenül tisztelem a többi csapatot és azok szurkoló táborát és a versenyzõknél is ugyanígy.
Szal peace.