FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi56
Valaki tudja mi a címe és elõadója a számnak ami a video alatt megy?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Most olvasok vissza😮😮😮
Kajak visszajön?Nem csak pletyka?😮

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Jó lenne ebben az évben Felipe helyett õt látni,tudon nincs rá sok esély csak pletyka,de jó lenne😊

Hat ez nem semmi. Bar nem eppen kedvencem de jo lesz latni az oreget megint😊 Csak az a baj, hogy amikor schumi ott van akkor kiminek mindig van vmi gondja pl a legutobbi nemet nagydijon is meg sok mas futamon is.
Remelem a kovetkezo futamokra ez nem lesz igaz😊 Á nagyon jó lesz. Remelem majd neha osszefut a palyan barival alonsoval hamiltonnal, no meg kimivel😊

Bandee1987
Amikor elõször láttam pár hónapja nekem is könnyezett 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ezen bekönnyezett a szemem,köszönöm,hogy linkelted!

Bandee1987
Igazából a visszatéréssel kapcsolatban óvatos lenni, és megpróbálom úgy felfogni az egészet, hogy ha Schumi pontszerzõ lesz vagy annál jobb, az már hatalmas öröm számomra.

Firerock
bocsi #84237-ra ment
és ki az az 1etlen szerinted okoska?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bandee1987
hát igen, ez szép volt mind Schumitól mind Alonsotól.

Firerock
tehetség?kivagyte hogy ilyen hülyeségeket beszélsz?aki profi pilóta az már tehetséges és aki eljut a forma1-be az a tehetségnek is a legfelsõbb szintje...Szerintem neked fogalomzavarod van

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
GP2ben brillírozott. F1ben szenzációsan kezdte az elsõ évét raklap dobogó, aztán gyõzelmek, ha nincs az a boxutcai kicsúszás simán VB az elsõ évében, úgy hoyg Alonso volt a másik autóban. 2. évében onnan folytatta ahol abbahagyata, megynyerte a Vbt. Idén a szarból visszajöttek és 2 futammal ezellõti szinte még a pontszerzésre is alkalmatlan autóval fölényesne megnyerte a Magyar GPt.

Mit kell még neki bizonyítania? mit????

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hát ez gyönyörû, hogy mennek mindketten<#eljen>

bardocz
Kimi volt az egyetlen férfi Sumin kívül akkor a pályán:-)
Na ennek és családom örömére,megyek nosztalgiázom egy kicsit és megnézek egy régebbi Sumi-s futamot

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nemeteket nem utalom, csak es kizarolag a digokat...

akkor kellene pszihomokushoz mennem, ha hazakoltoznek...

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987

Legend Killer
LOL

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Legend Killer
nem várunk, csak örülünk neki, hogy itt lesz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Minstrel
"Mi Vörösök híresek vagyunk nagylelküségünkrõl, pl. példaképem a Legyõzhetetlen Örökösbajnok Michael Schumacher kb. 10 vb címet adományozott pályafutása alatt a szánalmas nemvörös divatpilótáknak..."

http://topgearhungary.blogspot.com/

Legend Killer
<#idiota>😄

nevetséges gúnyolódásaid lepörögnek rólunk, Michael Schumacher fanokról 😄.

hagyjad. most hamilton a faszagyerek mert kers-el olyan hûdepro milyet rajtol..<#falbav>

Máté94
Egy sor tûz........
Bandee1987
Na, ezt a kilödöséses példát nem kellett volna felhoznod, mert én is tudok példát mondani. Senna az 1990-es Japán Nagydíjon belement Prostba, és ezzel mindketten kiestek a versenybõl, így Senna lett a bajnok. 1 évvel késõbb beismerte, hogy szántszándékkal, elõre kitervelve ment bele a franciába. Mégse ítélem el az eset miatt, és szerintem senki más se így utólag, sõt õt is úgy ismerem el, mint az egyik legnagyobb legenda.

Punker
mirõl maradtam le? (lusta visszaolvasni)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Utálod a digokat,a németeket,rajtam kivül,van még valaki akiket szeretsz???

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Azt hiszem kezdelek érteni..
Hiányzik faterod,akivel olyan jókat vitáztatok,amikor õ még MS szurkoló volt..
Sztem költözz haza,az lehet a megoldás..
Úgy gondolom felcsapok pszhihologusnak is,emlékezetem szerint,azt még nem proszáltam

aha, es ezt hol olvastad?

WuFraZselic
ja, Schumi nem volt tehetséges, a mezõny közepén elkezdte kivágni a neki nem tetszõket, és hozott neki 7 VB címet.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Pluskast
Nem mondom, hogy nem tehetséges Hamilton de számomra még nem tett le semmit. Az az 1 vb cím is olyan amilyen. Kb olyan számomr mint villneuve vagy Hill.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

nemet turistaknak azert erdekes lehet, ujra latni az istenkiralylegendat ket ibizai tucc-tucc party kozott...

a.carkey
Különösen, ha a Renault nem indul, és Schumacher miatt Alonso már a Ferrariba se fér be ... 😄

A medve nem játék.

na látjátok gyerekek, ezt mondtam. 2007tõl nézi a f1-et. persze hogy hamilton fan...

Igen.. ez kb ugy van mint a polósaink a Szerbekkel..
Valakinek elnézik,van akinek nem

nem kell majd csodát várni schumitól!!!
szerintem pár pontot fog szerezni valenciában.

Bandee1987
1-et garantálok, Valenciára megugrik a jegyeladás.

Én is tulozhatok egy picit néha,bár ez csak az év 2. felére igaz,a Magyar nagydij után,szinte nem is szerzett pontot

desigo
1.-simán megkapja
2.-csak nyerhet vele.Bárhogy teljesít a maximumot fogja kihozni az autóból.
3.-a Ferrari ezt az évet már csúnyán bebukta

de a pólók,zászlók stb még hozhatnak sok raklap pénzt...
Máté94
Elnézést......hölgyem!
A számlát kérném.<#wow3>
a.carkey
Csak pár dolog:
1. Még nem kapta meg Schumacher az orvosi jóváhagyást,
2. Egyelõre kijelenthetjük, hogy többet veszíthet, mint nyerhet a visszatérésen.
3. Lehet, hogy - közvetett módon - a biztos bukás elõtt megmenti Ecclestone-t és csapatát ...

A medve nem játék.

[Jakuza]
Uristen milyen balfaszsagokat irkal itt par elvakult Sumak gyulolo.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Akkor hamar tanult a gzerek, mert kesobb a szoksava valt masok kilokdosese...

Nem.

MS a nemet sajtotol Kaiser jelzot kapta, ami nem kiralyt jelent...

Mert ha láttad volna,nem írnál ilyeneket..
94-ben Senna haláláig is vezette a vb-t,nyerte volna igy is ugy is..
Már az elõzõ évben is nagyon jól állt,még annak ellenére is,hogy Senna nem egyszer kilökte õt a pályáról..
Valószinüleg azért kellett öt megbüntetni,nehogy egy "zöldfülü" túl hamar vb legyen

a.carkey
Ha nem az lesz a helyzet a Ferrarinál, ami Schumacher visszavonulásának idényében volt - ... -, akkor várhatóan - ha nem lesz technikai probléma - egy nagyon felfokozott állapotban akarni vágyó Kimit, és egy "mindent megmutatok, mindent megmutatok" állagú Michaelt fogunk látni.

(Palik - ha lehet ezt mondani - szerintem éppen most veri a fejét a falba, hogy Schumacher nem a Ringen tért vissza ...) 😄

A medve nem játék.

Bandee1987
Nem kell úgy tenni, mintha nem tudnád kirõl beszélünk...

Totti5
"és igy is harcba volt a vb-ért" ok, akkor minek írsz ekkora valótlanságot?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jahogy Elvis volt a kiraly...igaz...

Mér kellene utánna néznem tudom mennyi pontja volt,neki is majdnem 2x annyi mint a csapattársának

a.carkey
Azért Hamiltontól is elvettek pár pontot, amit hogyhogynem Massa zsebelt be.

A medve nem játék.