FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amire kaptam egy faxa és minden kielégítõ választ is, szóval most megnyugodtam, hogy mi ez a kibaszott nagy remény!!!
<#hehe>#hehe>
What about the forests?
Ale Alonso! poppe fan club™
azért megengedhették volna. hétszeres világbajnok, sokat tett a forma-1ért, de a szabály az szabály. rá is vonatkozik :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
(Minden esetre elgondolkoztató, hogy azután szedték elõ ismét ezt a témát, hogy elmeszelte a teszteket a Willamos és a két bika ...)
A medve nem játék.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
-hogy a nyaki izomfájdalma erõsebb lesz, ezért...
-nem tud mégsem visszajönni, és ez miatt...
-esetleg nem tud ponto(ka)t rabolni mástól
-a wc-ben megkúrja Alonso-t esetleg, vagy fordítva...
ha értelmeset nem tudsz magadból "kiokádni", rendesen indokolva, csak azért ne írj, mert utálod Schumacher-t!
What about the forests?
99.9% hogy jonni fog.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Kevesebb kulonbseget lehet talalni a 2006-os es 2009-es F1-es Ferrari kozott, mint mikor en Lada Samara-bol atultem egy uj 530 XD-be...
Az szekerbol atszallas urhajoba, de az F1 pilotaknak hetkoznapi rutin felfedezni a kulonbseget.
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
Sokkal lenyegesebb az auto karakterisztikaja vagy a kiporgesgatlo nelkuli vezetes. A KERS hasznalata a legkevesebb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A medve nem játék.
Tudod eppen azert mert teszt tilalom van, de azert probalkozasnak nem volt rossz. :D
El kéne fogadni, hogy ugyan vannak kékek és világoskékek, de ha nem jön a busz, mert szar, ócska és lerobbant, akkor szépen mindenki megvárja a következõt, mégha az egy óra múlva is jön, VAGY taxit fog.
A medve nem játék.
Mert eddig tökéletesen mûködött. De õk reklámot akartak, megkapták. Ja, hogy vannak szabályok amelyek tiltják MINDENKI, még Michael Schumacher számára is az évközbeni tesztet? Ez van. Tudták elõre, azt is sejteni lehetett, hogy mivel sosincs összhang, miért pont most lenne.
A medve nem játék.
amenny penzt visszatart a FIA es a tarsszervezetei, abbol fellehetne allitani egy semleges tesztcsapatot, egy atlagos autoval, karosszeriaval, mozgathato szarnyakkal, slick gumikkal, KERS-sel es minden ujoncnak/visszateronek azzal kellene probalkoznia. Igy az eselyek kiegyenlitodnenek, vagy legalabb kozelebb kerulnenek az ujak az aktiv pilotakhoz es nem serulnenek a csapatok erdekei.
http://gaborszantai.co.uk/
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
MEkkora szarrágó lett az öreg Williams:S
!Forza Ferrari!
Miert kellett volna tesztpilotat beleultetni ? Ez jobban kell a Forma 1-nek, mert kutya se volt kivancsi mar erre a szappanoperara, ami nezhetetlenne tette az egeszet.
Miert lenne erdekes a Ferrari iden semmit nem nyerhet mar mert halal gyenge az idei konstrukciojuk, raadasul amikor anno MS balesetet szenvedett es eltortek a labai, utana Irvine segitoje lett, tehat nem kell itt a kutyakomedia.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Larini tesztpilótaként ugrott be 1994ben Alesi helyére és nem vallott szégyent. Salo 1999ben szintén beugró volt Hockenheimben, és kitünõen támogatta a csapatot.
Vajon Bourdais 4 bajnoki címmel a háta mögött vajon miért volt sikertelen a F1ben? Nem hinném, hogy csak benne volt a hiba. Egy esélyt simán megérdemelt volna akár a Ferrarinál is.
Piquet is egy elég gyenge Renaultba ült. Tény, hogy Alonso tavaly nyert vele erõbõl is, nem csak szerencsével, de késõbb Piquet sem ment a feljavult autóval rosszul.
Egy biztos: ha itt a Ferrari ténylegesen a bajnokság minél jobban való befejezésére akart volna rámenni, akkor behoznak egy tesztpilótát vagy egy idén kiebrudalt F1es pilótát és teljes erõbõl támogatják Kimit. De nem. Nekik a reklám kellett. Megkapták, de ezzel úgy 80% esélyt látok arra, hogy inkább Raikkonent szopatták meg vele ...
Persze érdekes lesz, hogy MS és KR egycsapatban, de akkor most MS lesz a NO2 pilóta, vagy mert MS online, akkor KR lesz a supportja??? Vagy hogy?
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
De nem mert a lenyeg nem ez, hanem csak hogy most aztan megmutattam.
Lehet jonni a szabalyal hogyne, de egy valamit nem szabad elfelejteni a biztonsag a legfontosabb es ha Mr Labatlan ugy gondolja, hogy a Ferrari uj alkatreszeket probalna ki, akkor kerjen felugyeloket arra az egy napra.
Persze mindenki tudja,hogy nem errol van szo, hanem arrol hogy mashogy nem tudjak magukra felhivni a figyelmet, mert a kocsijuk szar, a FOTAval osszebalheztak kemenyen es ettol varnak egy helynyi elorelepest a 16-rol a 15. helyre. LOL
1-1.
skeezo™
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sztem egyszerûen répaság....amugy is tele lennének felügyelõkkel meg mediaval.
Egyszerûen arról lenne szó hogy igen jó lenne ha MS nem élesben esne bele az idei autóba, ami sztem tök jogos. Egyszerûen biztosnágosabbnak gondolom ha egy idény közben érkezõ versenyzõ nem a versenyhétvégén ül elsõ alkalommal az autójában.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ugye TISZTELT McLaren? azért tiszteljük már egymást, kösz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
De hát MS is azt mondta hogy soha többé...szal nem lehessen tudni. :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez nekem új, volt róla szó hogy visszatérne? nem megy neki a Nascar?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10