FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Akkor szeretkeznek egy jót <#eplus2>, de gondolom tudod, hogy nem ez volt a lényege a kérdésemnek :)

Amire kaptam egy faxa és minden kielégítõ választ is, szóval most megnyugodtam, hogy mi ez a kibaszott nagy remény!!!

<#hehe>

What about the forests?

zsutyesz
"-a wc-ben megkúrja Alonso-t esetleg, vagy fordítva..." - ez sem túl szép hozzászólás <#miaz>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Legend Killer
:DD.

azért megengedhették volna. hétszeres világbajnok, sokat tett a forma-1ért, de a szabály az szabály. rá is vonatkozik :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nem utálatból írtam,hanem egy kicsit kezd farkam tele lenni,ezzel a sumáher ságával,elõször jött a cik,hogy beül a ferráriba,aztán 2 napig az volt a hiradóban,hogy vezetés közben telózott,5 szemszögbõl is megmutatták...aztán jött a teszttilalom,mert ha sumika visszajön,akkor mindenki duguljon be,és pofa súlyba,mert itt a király etc...úgyanúgy nem szeretem Buttont se,vagy Raikkonent,de õket nem szidom,pusztán nem kedvelem õket,kész

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

a.carkey
Amikor felmerült, hogy visszajön, azonnal mondták - sõt MS is nyilatkozta -, hogy persze, qurva jó lenne, meg hûhahûha, meg hajdehajde, de csak akkor, ha az orvosoktól is zöld kártyát kap. Ez volt az apróbetüs rész.

(Minden esetre elgondolkoztató, hogy azután szedték elõ ismét ezt a témát, hogy elmeszelte a teszteket a Willamos és a két bika ...)

A medve nem játék.

Legend Killer
lol

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mflex
és mi a faszban reménykedsz egyébként?

-hogy a nyaki izomfájdalma erõsebb lesz, ezért...
-nem tud mégsem visszajönni, és ez miatt...
-esetleg nem tud ponto(ka)t rabolni mástól
-a wc-ben megkúrja Alonso-t esetleg, vagy fordítva...

ha értelmeset nem tudsz magadból "kiokádni", rendesen indokolva, csak azért ne írj, mert utálod Schumacher-t!

anyway advertisement...

What about the forests?

zsutyesz
sztem is amúgy

oneal1
azt mond meg hogy az neked miért lenne jó?

!Forza Ferrari!

Legend Killer
<#levele>

[Jakuza]
Ez mar csak a reklam resze szvsz. Mivel most holt ido van valamivel fent kell tartani az erdeklodest.
99.9% hogy jonni fog.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

van még remény ezekszerint,huhh<#worship>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

zsutyesz

Kicsit tullihegitek, nemde?

Kevesebb kulonbseget lehet talalni a 2006-os es 2009-es F1-es Ferrari kozott, mint mikor en Lada Samara-bol atultem egy uj 530 XD-be...
Az szekerbol atszallas urhajoba, de az F1 pilotaknak hetkoznapi rutin felfedezni a kulonbseget.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Ok. A KERSrõl, az idei autóról, meg minden egyébrõl ami 2006 óta megváltozott.

A medve nem játék.

[Jakuza]
Na aztan ahhoz sokat kell tudni.
Sokkal lenyegesebb az auto karakterisztikaja vagy a kiporgesgatlo nelkuli vezetes. A KERS hasznalata a legkevesebb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a.carkey
Aha, de többet tudnak a KERSrõl, mint Michael Schumacher, de próbálkozásnak a tiéd sem volt rossz ... <#zavart1>

A medve nem játék.

[Jakuza]
Nem kell ez, a tesztpilotak se ultek mar az autoban hetek sot honapok ota.
Tudod eppen azert mert teszt tilalom van, de azert probalkozasnak nem volt rossz. :D

a.carkey
Vergõdik a tudod ki ...

El kéne fogadni, hogy ugyan vannak kékek és világoskékek, de ha nem jön a busz, mert szar, ócska és lerobbant, akkor szépen mindenki megvárja a következõt, mégha az egy óra múlva is jön, VAGY taxit fog.

A medve nem játék.

a.carkey
"Miert kellett volna tesztpilotat beleultetni ?"
Mert eddig tökéletesen mûködött. De õk reklámot akartak, megkapták. Ja, hogy vannak szabályok amelyek tiltják MINDENKI, még Michael Schumacher számára is az évközbeni tesztet? Ez van. Tudták elõre, azt is sejteni lehetett, hogy mivel sosincs összhang, miért pont most lenne.

A medve nem játék.

Barnabyka
<#eljen>

valahol mindenkinek igaza van...

amenny penzt visszatart a FIA es a tarsszervezetei, abbol fellehetne allitani egy semleges tesztcsapatot, egy atlagos autoval, karosszeriaval, mozgathato szarnyakkal, slick gumikkal, KERS-sel es minden ujoncnak/visszateronek azzal kellene probalkoznia. Igy az eselyek kiegyenlitodnenek, vagy legalabb kozelebb kerulnenek az ujak az aktiv pilotakhoz es nem serulnenek a csapatok erdekei.

http://gaborszantai.co.uk/

Te még mindig itt vergõdsz egy k.... tesztnap miatt?<#kocsog><#falbav><#levele>(szánalmas)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

oneal1
pár napig nem volt netem, most olvasom mik vannak.

MEkkora szarrágó lett az öreg Williams:S

!Forza Ferrari!

[Jakuza]
Miert kellett volna a Ferrarinak barmit is felajanlani Bourdaisnak ?

Miert kellett volna tesztpilotat beleultetni ? Ez jobban kell a Forma 1-nek, mert kutya se volt kivancsi mar erre a szappanoperara, ami nezhetetlenne tette az egeszet.

Miert lenne erdekes a Ferrari iden semmit nem nyerhet mar mert halal gyenge az idei konstrukciojuk, raadasul amikor anno MS balesetet szenvedett es eltortek a labai, utana Irvine segitoje lett, tehat nem kell itt a kutyakomedia.

[Jakuza]
Nem is arrol van szo, hanem a szanalmas kisebbsegi komplexusbol adodo feltekenysegi roham.

Count Adyn
Nem hiszem hogy itt a Ferrariról vagy MS rõl lenne szó, ez egyszerûen a FOTA ba egy belerúgás, politikai játszma. Ha a Ferrari legõsibb riválisa, a meki örömmel beleegyezett, elég kicsinyes ilyennel magyarázkodni, ha arra szólította volna fel a csapatokat a Ferrari, mint a FOTA egyik fõ ereje, hogy ne ugorjon senki kútba, Williamsék csakazért is beleugrottak volna kb:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Ok. Hogy értsd!

Larini tesztpilótaként ugrott be 1994ben Alesi helyére és nem vallott szégyent. Salo 1999ben szintén beugró volt Hockenheimben, és kitünõen támogatta a csapatot.

Vajon Bourdais 4 bajnoki címmel a háta mögött vajon miért volt sikertelen a F1ben? Nem hinném, hogy csak benne volt a hiba. Egy esélyt simán megérdemelt volna akár a Ferrarinál is.

Piquet is egy elég gyenge Renaultba ült. Tény, hogy Alonso tavaly nyert vele erõbõl is, nem csak szerencsével, de késõbb Piquet sem ment a feljavult autóval rosszul.

Egy biztos: ha itt a Ferrari ténylegesen a bajnokság minél jobban való befejezésére akart volna rámenni, akkor behoznak egy tesztpilótát vagy egy idén kiebrudalt F1es pilótát és teljes erõbõl támogatják Kimit. De nem. Nekik a reklám kellett. Megkapták, de ezzel úgy 80% esélyt látok arra, hogy inkább Raikkonent szopatták meg vele ...

Persze érdekes lesz, hogy MS és KR egycsapatban, de akkor most MS lesz a NO2 pilóta, vagy mert MS online, akkor KR lesz a supportja??? Vagy hogy?

A medve nem játék.

Totti5
mert kitartottak az mellett? érdekes lenne a FOTA sorozata amibe rengeteg pénzt bele kellett volna fektetni és akkor a BMW fogta volna magát és lelép? talán a Rönó és a Toyota ezt fogja tenni, na akkor mi lett volna a Fota sorozattal? marad a Ferrari meg a Merci... vagy mégsicsak Mózlinak volt igaza hogy privát csapatokkal akarja feltölteni az F1et mert látta elõre hogy ez lesz?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Hasonlítsd már össze az eredményeiket:D
a.carkey
Prostot 1991-ben kirúgták a Ferraritól. Biztos azért, mert fõleg õ volt szar ...

A medve nem játék.

a.carkey
Egyiket sem azért rúgták ki, ami az indok volt.

A medve nem játék.

Vagy kössemagát az F60 mögé és akkor testközelbõl ellenõrizhetné. <#buck>
[Jakuza]
ugy is van pusztan egy nap semmit jelent, de ahhoz boven eleg, hogy a balesetveszely csokkenjen, amit a valtozasok okozhatnak, mint peldaul a kiporgesgatlok hianya vagy a gumik valtozasa es sorolhatnam.
De nem mert a lenyeg nem ez, hanem csak hogy most aztan megmutattam.

Lehet jonni a szabalyal hogyne, de egy valamit nem szabad elfelejteni a biztonsag a legfontosabb es ha Mr Labatlan ugy gondolja, hogy a Ferrari uj alkatreszeket probalna ki, akkor kerjen felugyeloket arra az egy napra.
Persze mindenki tudja,hogy nem errol van szo, hanem arrol hogy mashogy nem tudjak magukra felhivni a figyelmet, mert a kocsijuk szar, a FOTAval osszebalheztak kemenyen es ettol varnak egy helynyi elorelepest a 16-rol a 15. helyre. LOL

Legend Killer
na ja.
1-1.

[Jakuza]
Az inkabb a Mercedes volt, ha jol emlekszem. Tudom nem lopas volt cvsak a hatterbol megkertek szerencsetlen mernokot, hogy ugyanmar ha van ez a lehetoseg akkor hozzad mar at hozzank a 900 oldalas paksametet mert az a fair, ha mi is belenezhetunk es akkor majd a pilotaink hazudhatnak egy jo nagyot, hogy mi aztan nem tudtunk rola, csak a szimulatorban probaltuk ki a leirtakat. <#hehe>

bardocz
De Bourdais meg Piké mégis mit tudna kezdeni a kocsival?Nem véletlenül lettek kirúgva.
Legend Killer
:D

avval?<#whatever>

skeezo&#8482;

Máté94
És ezt te komolyan gondolod?Avval a kocsival?:D
miilann04
nem lesz

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Zenszkij
Mindenkinek az fáj, hogy Schumacher visszajön, majd megnyeri a hátralévõ összes futamot és világbajnok lesz...Óriási lenne, go Schumi!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

b-type
Sztem semmit nem érnének vele, annyira nem egyszerû az FIA-t átverni, hogy új részegységeket és adattárolást megoldaná a Ferrari. Mert ez az autó alapján (2007-s) a jövõ évi autóra fejleszteni egy olyan versneyzõ véleményére támaszkodva aki két éve nem vezet nagydíjjakon, illetve nem ismeri a jelenlegi aero és a KERS meg egyebek okozta új súlyelosztást,..azaz az idei autót. Szal legyen az akár MS is...én képtelenségnek tartom. a mérnökök persze dolgozhatnának MS-n kivül is, de akkor vagy lennie kell adatforgalomnak ami könnyen szûrhetõ, vagy az autóban kell eltárolni az új alkatrészek tesztadatait és onnan kiolvasni.
Sztem egyszerûen répaság....amugy is tele lennének felügyelõkkel meg mediaval.
Egyszerûen arról lenne szó hogy igen jó lenne ha MS nem élesben esne bele az idei autóba, ami sztem tök jogos. Egyszerûen biztosnágosabbnak gondolom ha egy idény közben érkezõ versenyzõ nem a versenyhétvégén ül elsõ alkalommal az autójában.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Legend Killer
sztem a Ferrari nem annyira mocsok, mint itt sokan állítják.

ugye TISZTELT McLaren? azért tiszteljük már egymást, kösz.

nem tudom a teszttilalom a jövõ évi alkatrészekre is vonatkozik? mert akkor benne van a pakliban, hogy rábiggyesztik a régi gépre õket..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey

stb.

A medve nem játék.

a.carkey
A Williams a Renault korszak után azt a vonalat követte, hogy 1 jó és erõs év, mindent a fejlesztésekre koncentrálva, 1 év pihi, és közben erõgyûjtés, tervezésnél (Patrick Head) mástól való koppintások, majd egy év múlva újra mindent bele. Nos, ez ma már nem megy nekik. Kiesett egy év, túl gyorsan szabadultak meg a dohányszponzoraiktól, kiesett egy csomó pénz (amúgy ez is annyira jellemzõ Berniere: bejelentették évekkel ezelõtt, hogy kitiltják a dohánymárkákat a F1bõl, aztán ez is félbemaradt, de pl. a Williams erre kefélt rá, amikor "az új szabályok kapcsán" megszabadult a dohánytermékektõl, és más területre állt rá, aztán az egész Bernie féle dolog félbemaradt és ahelyett, hogy végigvitte volna, elvitte bivalybasznád országokba is a F1et ...).

A medve nem játék.

a.carkey
Majd a gyerekeik. Hagyjuk az öregeket! :)

A medve nem játék.

b-type
Sztem nem jön õ már vissza. Csak cikkeztek róla hogy a Williams megkereste.

De hát MS is azt mondta hogy soha többé...szal nem lehessen tudni. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
"és ha Montoya visszajön is, hát a franc tudja."

Ez nekem új, volt róla szó hogy visszatérne? nem megy neki a Nascar?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10