FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De Bourdais meg Piké mégis mit tudna kezdeni a kocsival?Nem véletlenül lettek kirúgva.
Legend Killer
😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

avval?<#whatever>

skeezo&#8482;

Máté94
És ezt te komolyan gondolod?Avval a kocsival?😄
miilann04
nem lesz

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Zenszkij
Mindenkinek az fáj, hogy Schumacher visszajön, majd megnyeri a hátralévõ összes futamot és világbajnok lesz...Óriási lenne, go Schumi!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

b-type
Sztem semmit nem érnének vele, annyira nem egyszerû az FIA-t átverni, hogy új részegységeket és adattárolást megoldaná a Ferrari. Mert ez az autó alapján (2007-s) a jövõ évi autóra fejleszteni egy olyan versneyzõ véleményére támaszkodva aki két éve nem vezet nagydíjjakon, illetve nem ismeri a jelenlegi aero és a KERS meg egyebek okozta új súlyelosztást,..azaz az idei autót. Szal legyen az akár MS is...én képtelenségnek tartom. a mérnökök persze dolgozhatnának MS-n kivül is, de akkor vagy lennie kell adatforgalomnak ami könnyen szûrhetõ, vagy az autóban kell eltárolni az új alkatrészek tesztadatait és onnan kiolvasni.
Sztem egyszerûen répaság....amugy is tele lennének felügyelõkkel meg mediaval.
Egyszerûen arról lenne szó hogy igen jó lenne ha MS nem élesben esne bele az idei autóba, ami sztem tök jogos. Egyszerûen biztosnágosabbnak gondolom ha egy idény közben érkezõ versenyzõ nem a versenyhétvégén ül elsõ alkalommal az autójában.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Legend Killer
sztem a Ferrari nem annyira mocsok, mint itt sokan állítják.

ugye TISZTELT McLaren? azért tiszteljük már egymást, kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nem tudom a teszttilalom a jövõ évi alkatrészekre is vonatkozik? mert akkor benne van a pakliban, hogy rábiggyesztik a régi gépre õket..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey

stb.

😄

A medve nem játék.

a.carkey
A Williams a Renault korszak után azt a vonalat követte, hogy 1 jó és erõs év, mindent a fejlesztésekre koncentrálva, 1 év pihi, és közben erõgyûjtés, tervezésnél (Patrick Head) mástól való koppintások, majd egy év múlva újra mindent bele. Nos, ez ma már nem megy nekik. Kiesett egy év, túl gyorsan szabadultak meg a dohányszponzoraiktól, kiesett egy csomó pénz (amúgy ez is annyira jellemzõ Berniere: bejelentették évekkel ezelõtt, hogy kitiltják a dohánymárkákat a F1bõl, aztán ez is félbemaradt, de pl. a Williams erre kefélt rá, amikor "az új szabályok kapcsán" megszabadult a dohánytermékektõl, és más területre állt rá, aztán az egész Bernie féle dolog félbemaradt és ahelyett, hogy végigvitte volna, elvitte bivalybasznád országokba is a F1et ...).

A medve nem játék.

a.carkey
Majd a gyerekeik. Hagyjuk az öregeket! 😊

😄

A medve nem játék.

b-type
Sztem nem jön õ már vissza. Csak cikkeztek róla hogy a Williams megkereste.

De hát MS is azt mondta hogy soha többé...szal nem lehessen tudni. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
"és ha Montoya visszajön is, hát a franc tudja."

Ez nekem új, volt róla szó hogy visszatérne? nem megy neki a Nascar?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
Jelenleg nem nagycsapat a Williams..lehet hogy csak szerintem, de voltak vannak pénzügyi gondjaik (FoM pénz elõleget kaptak...talán ezért is bomlasztották meg a FOTA egységet nem tudom)..és legfõképpen nem mutatnak erõt. A kettõ együtt sugallja hogy bárhogy is volt régen, jelenleg nem nagyágyúk távolról sem.
A McLaren-nél érezni a pénzt és az erõt is, hiába nem ment nekik...a Williams erõsebbnek tünt. De teszem azt a McLaren fejleszti a KERS-t, halad elõre. a Williams-nél meg azt érezni hogy felszínen vannak..még.
Valszeg elviszik tölük Rosberg-t, akkor? ...kellene egy erõs versenyzõ, mert Nakajima kevés lesz egyedül, és ha Montoya visszajön is, hát a franc tudja.
Márpedig ha csapat felállása nem elég meggyõzõ akkor a szponzorok sem jönnek nagy lendülettel...elkezd minden visszahatni mindenre és szevasz.
Idénre nagyon nagy sanszuk volt ami nem jött össze, jövõre is sanszuk lesz mert az összes belépõ csapatot biztosan verik, tehát én nem kongatok vészharangot a Williams feje felett.
De nem bír a nagycsapatok stabilitásával és erejével. Én nem tudom nagycsapatnak hívni akármennyire is annyi VB címe van mint a McLaren-nek.

Totti5
Az a privát csapat illetve pilóta aki jelenleg a mind a két Ferrari pilóta elõtt áll pontversnyben, nevezetesen Rosberg, na ezt a csapatot a Ferrari ne szólja le, fõleg ne Williams urat... Todt ilyet sosem tett volna.

a.carkey
Nézd, persze, kicsinyesség, de ha minden áron Massát akarták volna helyettesíteni, akkor adhattak volna egy esélyt, az idén induló, versenykész Bourdaisnak is, aki pont egy versennyel elõtte lett kirúgva. De ott van a versenykész kisPiquet is. Õ még a KERSet is ismerte. De nem, õk Schumacher választották, pedig tudták, hogy vannak szabályok, nem lehet tesztelni évközben, stb. Ez van, mégha baromság is a dolog.

Viszont a Williams azért nem kiscsapat. Max. magán. De pl. ugyanannyi vébécíme van mint a McLarennek, csak nem megy neki már jóideje, mint a McLarennek, eltekintve a magyar nagydíjtól.

A medve nem játék.

b-type
Azt veszem ki hogy nekem válaszoltál, de lehet nem így van..ezt így elég nehéz megítélni 😊
Szal ha mégis akkor úgye az az autó nem pár futammal ezelõtti, hanem két éves annak megfelelõ aeroval, amennyire olvstam azt csinálták csak meg hogy a bordázott gumikat lecserélték a GP2-ben használt slick-re.
Azaz ennek a tesztnek valóba nannyi célja volt hogy a sérült nyaka milyen állapotban van, illetve felmérje a kondiját.

miilann04
leakasztottak egy pár futammal ezelõttit, az F2007est.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

b-type
Dehogy nem néztem 😊 ...bár az itthoni futamot pont nem láttam.
Szal elég egyszerûnek tünik a megoldás, le kel akasztani pár futammal ezelõtti autót és kész, az FIA ellenörzi hogy valóban az-e az autó ami anno a PF-be került, aztán kész...már mehet is.

Nekem egész egszerûen nagyobb répaságnak tünik valakit idény közben bedobni egy hétvégére...ha azt nézem Talma is tesztelhetett egy napot.
Lehet parázni hogy jaj most a Ferrari majd biztos új alkatrészeket tesztel.
De ez egyfelõl (szvsz) faxság, mert meoildható hogy ne tegye, illetve MS visszajelézései még 50%-sak sem lehetnek úgy hogy nem ismeri még az autót teljesen.
Másfelõl sokkal veszélyesebbnek tartom hogy valaki beül egy autóba aminek minden tulajdonsága más mint amit megszokott, meg kell tanulnia a KERS, a szárnymozgatás meg a t'köm tudja mi minden gombokat úgy hoghy közben teljesítse a hétvégés programot.
Nekem ez egész egyszerûen rosszul hangzik...pláne hogy mindez egy félelem miatt hogy a Ferrari nehogy..
...a fair play-t meg nem mi adjuk meg, amennyiben a Ferrari pl. engedte volna Alguersuari-t tesztelni, akkor beszélhetnek a fair play-rõl.
Kiváncsi lennék azt a tesztet melyik csapat vétózta meg.

hát,a ferrári elég távol van attól a szótol,hogy fair play...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

"Amúgy sem feltételezem..még MS-rõl sem, hogy mindjárt új alkatrészeket tesztelne...még fogalma sincs az autó milyenségérõl, még nem ismeri, nem 'fejtette' meg....és így nehéz lenn4e elkezdeni jobbá tenni."

Nem neztel F1-et az elmult evtizedben?
A Ferrari ott jatszotta ki a szabalyokat, ahol tudta, es ezt az oreg Williams sem felejtette el...
Senki nem tud megbizni az olasz csapatban. A Ferrarinak pedig olyan dolgokra vegkepp nem kellene hivatkoznia, hogy "Fair Play"...

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Nekem az a gáz hogy a Williams ugye kiseggelt a FOTA-ból (Force India detto), ezzel gyengítve az oly fontos egységet az FIA-val szembeni csatában. Ezért a FOTA megvonta a tagságát.
Majd mikor a FOTA ugymond 'nyert' az FIA-val szemben, akkor a Williams úgy érezte jogosnak ha a FOTA visszavenné õt, mert azért szeretnének beleszólni a szabályok alakulásába.
Most meg ez a répaság....értem én hogy kiscsapat, ezért nem játszhat barikádharcost,..de akkor legalább csendben tegye.
Mert MS esetében is,...és bármilyen új versenyzõ aki a szezon közepén esik be, akár a Piquet helyére érkezõ Grosjean, vagy most MS tesztelhessen már egy napot...pusztán csak a biztonság miatt.
Nekem elég nagy répaságnak tünik valakit mindjárt bedobni egy hétvégés programba,...az elsõ szabadedzésnek is célja és feszes rendje van.
....sztem csõlátás nem engedni azt az 1 napos tesztet.
Amúgy sem feltételezem..még MS-rõl sem, hogy mindjárt új alkatrészeket tesztelne...még fogalma sincs az autó milyenségérõl, még nem ismeri, nem 'fejtette' meg....és így nehéz lenn4e elkezdeni jobbá tenni.

[Jakuza]
Mit nem kellett volna Totti mar megint ?
Jah ertem, nincs szabad velemenynyilvanitas, mert az a Ferrari amit te ugy utalsz.
Marha

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bardocz
Williams úr biztos azóta ragaszkodik a szabályokhoz,amióta egyszer hibázott.
Totti5
ezt inkább nem kellett volna a Ferrari részérõl...

fekete0012
igen akor a williams miért nem akarta bezárni 2 hétre az üzemeit,jövõre pedig be se zárja ezt kijelentette williams úr

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

BaliBoy
Igaz.
De amit õk mondanak az is. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ha a ferrariban meglenne a "fair play szellemisége", akkor annyi lett volna a nyilatkozat, hogy a szabály az szabály, tudomásul vettük..

Nem kell itt verni a nyálukat, csak mert schumacher visszatér...

Ha Gené t akarták volna beültetni és teszteltetni, akkor is ez lett volna a válasz, nem kellene sértegetni más csapatokat..

fekete0012
A Scuderia Ferrari nem ment el szó nélkül Sir Frank Williams legutóbbi nyilatkozata mellett.

Sir Frank Williams volt az elsõ, aki nyilvánosan is nemet mondott Michael Schumacher privát tesztjére. A Ferrari arra a kérte a csapatokat, hogy engedélyezzenek a hétszeres világbajnok egy tesztet az idei olasz versenygéppel, az F60-assal.

Williams indoklása:

„Üdvözöljük Michael Schumacher visszatérését a Forma-1-be, de az tény, hogy a szezon közbeni tesztelés egy versenypályán szigorúan tilos. Az FIA részérõl a rendelet egyértelmû, amit valamennyi csapat el is fogadott.”

„Ez volt az oka annak, hogy Alguersuari, aki elsõ ízben vezetett Magyarországon F1-es autót, nem volt lehetõsége, hogy megismertesse magát a Toro Rosso-val, még mielõtt részt vett volna a debütáló futamán.”

„A Williams nem lát különbséget Alguersuari és Schumacher helyzete között, és úgy érezzük, hogy a szabálytól való mindennemû eltérés precedenst teremtene a jövõre nézve.”

„Hasonló helyzetben a Williams habozás nélkül a jelenlegi tesztpilótáját ültetné az autóba. Ezért, a következetesség, és a méltányosság érdekében elnézzük a Ferrari azon javaslatát, miszerint tesztelhessenek az Európai Nagydíj elõtt.”

A válasz sokat nem váratott magára, és az olasz istálló stílusosan visszaszólt Williams-nek.

Scuderia Ferrari

„Mit gondol, kik ellenezték a tesztet az F60-assal. Egy csapat, mely évek óta nem nyert semmit, és most ismét csak bebizonyította, hogy hiányzik belõle a „fair play” szellemisége."

„Csak emlékeztetõül, a Scuderia Ferrari jóváhagyta Alguersuari tesztjét, de úgy tûnik, hogy valaki ragaszkodik a pontosan megfogalmazott szabályokhoz."

F..sz williams

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Legend Killer
jövõre Hungaroingen:
- Hogy érzi itt magát Schumacher?
- Ja, ez az a város ahol megbüntettek, nem? Mer telefonáltam. Kösz, szarul.

😄D.

csak viccelek.

Legend Killer
biztos nem szereti emiatt Michael már Magyarországot 😛 :'( 😞.

😄

najónem, valszeg szereti.

Christian88
mivel nem is vesz annyi embert a kamera és nem megy elõtte két rendõr motoros, mert híres

http://www.twitch.tv/hegii

Annyi félreálló autót láttam már a telefonálás miatt...
vagy fel sem veszed... <#idiota>

Dark Angel 666
ha hív az asszony akkor leparkolsz és úgy beszélsz vele

Alexease
Ugy tudom, nem a telefonalast tiltjak, hanem a kezben tartott telefonnal valo telefonalast.
Alexease
<#idiota><#zavart1><#banplz>

Legend Killer
a williamsnek letöröm a kurva golyóit. kitart velem?

Nem tudom mit kell ennyit lovagolni rajta, hogy telefonált, honnan kellet volna tudnia, hogy bekeményítenek telefonálás terén, ha hív az asszony vagy acsaládból valaki akkor majd ezekután senki nem veszi fel a telefont ? Ezt az intézkedés direkt a lehúzás miatt hozták, meg a hülye szöke nõk miatt akik egyszere vezetnek, telefonálnak, sminkelnek.
zsutyesz
a szabály az szabály, nem a körülmények határozzák meg, hogy be kell-e tartani 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Totti5
a szabály mindenkire ugyan úgy vonatkozik

Barnabyka
Ejnye Schumi

Ezzel már csak annyi baj van, hogy elvileg azért nem lehet mobilozni mert veszélyes lehet ha nem figyel oda az ember. DE. Schumit körülvették a felvezetõ rendõrök.. túl sok gondot nem okozhatott volna így.

passatgt
16. helynél még nem végzett rosszabbul f1-es pályafutása során😊

bardocz
De az nem tavaly volt 😮
"es tavaly 2.a Nemet Gp ben"
Nyilván való Briatóre a kis Piqét nem csatárnak hanem hátvédnek szánta.Azonban emlékezzünk vissza Alonso régebbi csapatársaira Trullira és Fisichellára nos õk nem voltak olyan rosszak pedig tény hogy mind kettõ pilótát Alonso alá rendelték.De, Alonso ide vagy oda azért az türhetetlen hogy valaki aki eljutt az F1-be csapatársa teljesitményének a 10%-ra se legyen képes.Szóval még ha igaz is hogy Briatore Piqét voodo babának szánta még akkor is türhetetlen hogy rendre a 18-19 helyen végezzen egy erõs középmezõnyre képes autóval.

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

passatgt
2006-ban volt

bardocz
F1 mellett GP2-vel is versenyzett?😮
Sok itt a szakerto latom. Olvastam egy origos f1 es cikket Pikevel kapocslatban, h kirugtak. Na ott tisztan le van irva, h mi van...nem veletlenul volt otbb szeriaban bajnok es tavaly 2.a Nemet Gp ben 😉

a.carkey
Azért Berger jó csapatvezetõ, de tény, hogy Bourdaisnak egyszerûen nem jött ki a lépés. Volt már erre példa. Viszont azért vegyük már észre, hogy:
-a kötelezõ kétfajta gumival való menõke,
-a biztonsági autó hol tutira feleslegesen jön be, hol tutira nem jön be amikor kell, vagyis nem korrekt ez a szabály sem,
-a barom boxutcai hol piros és bünti, hol piros és nem bünti,
-a szabályos "kiteszem startnál" hol bünti, hol versenybaleset és nem bünti,
-a szabálytalan elõzés/pálya levágás/elhagyás hol büntit ér, méghozzá keményet, hol semmit, mert vészhelyzetben tették,
-a pályára visszatolás kékeknek szabad, különösen ha hazai a nagydíj, de pirosaknak büntetendõ,
-az évközbeni totális elõzõ évtõl eltérõ szabálymódosítások,
-nagyobb szárnyak, de engedjük a dupla diffúziort,
-kötelezõ majd ajánlott KERS,
stb.

Nos ezek együtt tették taccsra a F1-et, és pont ezért van az, hogy még az igazán jó pilóták - fõleg akik nem túl acélos autókba ülnek - is képesek nem a maximumot kihozni, többet hibázni, mint tették az korábban, beszorulni mások mögé, ezzel azt a látszatot gerjeszteni, hogy kiégtek, nem odaillõk, lassúak, és nem tudnak elõzni. Pedig nem õk felejtettek el vezetni, hanem - az idei év mutatja igazán - a top csapatok ha szar pozícióból indulnak általában számukra is lutri a verseny. Hol van az már, hogy Kimi 10 rajthelyes büntibõl is dobogóra tud állni? Eleve nem esnek ki túl sokan, de pont a "nekem most ebbõl elegem van, mindenképpen elõzök" szitukból lesz több, ami vagy kiemel pilótákat, elindít karriereket, vagy ha nem sikerül inkább visszavet.

Bourdais volt az egyik. Nem az elsõ és nem is az utolsó!

A medve nem játék.