FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Mondtam,hogy nem voltak?
Legend Killer
de Mosleynak hiába beszélsz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bocs, mindig is voltak gyari csapatok, ugy indult az egesz.. Csak mar senki nem emlekszik azokra a gyari csapatokra................... Amugy, amig nem tisztazodik, hogy a BMW-nek lesz-e utodcsapata, talan nem kene ilyen gyorsan osztogatni a helyuket.. Ott van egy full csapat, teljes emberallomannyal, gyartokapacitassal, tapasztalattal, valoszinuleg jovo evi kocsitervekkel.. Nem csak almokkal, mint sok mas most bejonni akaro uj teamnel... Eloszor ezt kene megprobalni eletben tartani...

Black Ghost
Milyen jó is volt az. 😊
bardocz
Régen eleve alig volt gyári csapat,és tele volt a mezõny cosworth motoros privát csapatokkal.
Totti5
Egy privát csapat akkor száll ki ha tényleg nincs már semmi kilátása, de sok sok évig ott volt a Minardi, Sauber, Jordan õk tényleg elhivatottak voltak. A Force Inida , Red Bull és a Toro is az. A Honda meg bedobta a törölközõt, a BMW szintén és akár a Toyota, Rönó is megteheti még, enyit a gyárakról, õk azért jönnek hogy azonnal nyerjenek, de mindenki nem nyerhet és ha nem megy egybõl akkor lelépnek lásd BMW.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Black Ghost
Nekem tetszene ha több privát csapat lenne, pontosabban ha csak az lenne, a gyárak pedig max a motort adhatnák, nem mondom hogy a pénz nem számít, de tényleg elhivatottabbak a nagy gyári csapatoknál.

Mondjuk a Mclaren így is az.
Legend Killer
Mosley elbújhatna, ha a Ferrar elmenne. Meg a McLaren mondjuk és még pár csapat. szart se tudna csinálni.
hajtóvadászat indulna ellene 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

valószínû, hogy a privát csapatok azért b@sznak bele euro tízmilliókat az F1 be mert elhivatottak...

omg...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

autoszimulator
Mózli, a mindennemû profitorientáltságot nélkülözõ szûz, akit csak a sport és annak a jövõje, résztvevõi, szurkolói érdekelnek. Kicsit fura, de szokható.

.: mobilize.hu :.

Minstrel
de legalább végre mennek a DTM-be, nagyon kell oda már egy jó ellenfél aki sz*rrá veri az Audit meg Mercit

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Gyertyát gyújtva imádkozna értük... mit csinálna szerinted? ez nem az õ gondja, mint az sem hogy a BMW kivonul, ami nem túl korrekt, mert tavaly jól mentek, idén szarul és egybõl bedobják a törülközõt, kb ennyire voltak elhivatottak az F1 iránt, vagyis semennyire... ennyit ér egy gyára szava, a privét csapatok viszon ott küzdenek és õk nem vonulnak ki ha nem megy, mert nem gazdasági okokat nézik hanem a sportértéket, ezt látta Mózli is amikor privát csapatoknak ajtót nyittt.

bardocz
Pedig én bíztam benne<#vigyor3>
Legend Killer
nembaj

Minstrel
hát azért az merész gondolat volt, hogy az Aston majd most a válságban/után összedob márciusra egy versenyképes F-1 motort

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Ehh,látom a ProDrive nem Aston motorokkal indulna,hanem mercivel :S
Black Ghost
Hát persze 😄
azt mondta hogy a forma 1 túlélné az õ távozásukat, lehet hogy még hamarább felkínálta volna....

Barnabyka
Mosley "úr" akkor is így venné az akadályt ha a Ferrari vagy a McLaren szállt volna ki?

zsutyesz
nekem sosem tetszett...nem részletezném, hogy miért <#vigyor0>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

<#eljen>akkor jó!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ÁjjLe BoBBi
tisztában vagyok vele.<#wilting>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

nõvérem odavan érte 😊

skeezo&#8482;

Legend Killer
igen arany bogaram 😄.

gyerpesjoint kuss 😄. neked csak bajod van vele.

<#eljen>

zsutyesz
mér, valaha imádták? <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Legend Killer
te meg csúnya. muszáj mindig fikázni õt?

Legend Killer
jól mondja

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

deszépvagy<#action>

Legend Killer
jahh, tuti.

amúgy sztem sincs semmi baja, csak azt akarja a Williams, hogy ne jöjjön vissza 😛. meg a többi.

Máté94
Sztem a nõk még mindig imádják!😄
desigo
nem pont úgy néz ki mint akinek baja van...

te vagy a legjobb

skeezo&#8482;

Legend Killer
igaza van 😄.

kurvajóvagy<#eljen>

Legend Killer
taramm!

"Sokszor megtanultam már, hogy a múltat felhánytorgatják. Szerintem azonban mindenkinek a múltjában vannak fekete foltok. Én tizenöt vagy tizenhat éve vagyok az F1-ben, és azt hiszem, kijelenthetem, az enyémben nincs túl sok, azzal pedig együtt tudok élni, hogy ezt sokan szívesen vitatják." Michael Schumacher.

😄

mellesleg akartam mutatni neked, hogy miket tett Forma-1-ben, de nem találtam még neten. Nem, nem azért, mert nem csinált semmit 😄. csak szarul keresem sztem, pedig csomó helyen néztem már.

Legend Killer
loooooooooooool

😄

De a kis homokozódat azt azért szereted nem?
milyen jó is az,ott aztán lehet szart kapálni..
Te is leragadtál a South Parknál,nem baj,az a tuti...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

oneal1
hát kb!

!Forza Ferrari!

ÁjjLe BoBBi
azért átharaphatnád a saját torkod...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Legend Killer
cod topikban láttam 😄.

a.carkey
Dr. Kotász?<#vigyor5>

A medve nem játék.

Legend Killer
szétszednék

Legend Killer
én speciel nagyon örültem, mikor Michael nyerte akkoriban a versenyeket sorra. és csak ovisszintû irigykedés váltotta ki azt a szabály módosítást, mert már elegük volt, hogy labdába se tudnak rúgni a Ferrari mellett.

Legend Killer
#84906, #84907: gecijókvagytok<#eljen>

<#idiota>😄.

Máté94
😞
Totti5

desigo
biztos,hogy jönni fog
Melyik orvos állna ki a német szurkolók elé azt mondani,hogy Schumi alkalmatlan?