182279
  • IXEMGabeo
    egyetértek, őt idegileg kikészítették, nem is hibázott a szezon során, tök laza volt a Webber, Korea előtt kezdték el csesztetni, és láthattuk, hogy onnantól hibázott sokat..Brazíliában várta, hogy a csapat elengedi őt, mivel nem tették meg sztem beletörődött a sorsába és nagyjából leszarta...látszott, hogy nem is harapott a rajtnál...
  • G_ArchAngel #104297
    Uh, mennyire kibebaszott jo volt a BBC 'elkoszono' videoja - akarom latni ujra, MOST!!!
  • Jacek
    hujuj vegyel be egy xanaxot es aludj egyet:)
  • IXEMGabeo
    de Kobayashit Hamilton igen...

akkor szűkül a kör, a Renault F-csatornája lényegesen jobb volt, mint a Ferrarié, ezt avval lehetett bizonyítani, hogy Alonso még Kliennél is lassabb volt az egyenesekben végsebességileg...
  • mcmoha
    +1
  • Jacek
    +a Pirelli is bekavarhat, ugyan lenyilatkoztak hogy jovore meg nem mernek necces gumikat csinalni, tehat maradnak a lagygumi 50+ kor:)
  • kifli
    3-4 éve már szar az f1, előtte jó volt.
  • mcmoha
    Alonso jobban teszi ha most kis ideig nem latogat Maranelloba.
  • baaka
    Szerintem nem volt véletlen, hogy ilyen teljesítményt produkált.A RedBull elintézte neki.....
  • Murder3
    csak tudni kell veszíteni.
    nem könnyű de ő azért mégis egy f1-be van.,...
  • Jacek
    en bizom a dupladiffuzor/f-csatorna off szezonbaj jovore:) ugyan minden evben bizunk:D de a remeny hal meg utoljara:D
  • IXEMGabeo
    az mondjuk érdekes, hogy a Red Bull tavaly kezdett el nagycsapatként funkcionálni és Vettel pont tavaly ment oda...mondjuk Newey bevallotta az új szabályok nélkül nem biztos, hogy a Red Bull a legjobb lett volna...
  • kifli
    A mclaren sem tudta a jobb f csatornával megelőzni a rötyót.
  • G_ArchAngel #104285
    Mar varom az olasz ujsagok/bloggerek 'Mamma mia!!! Miert kellett Raikkonent elkuldeni!!!???" cikkeit
  • PeeTeR
    alonso...

petrov

vettel
  • mcmoha
    Petrov a sajat versenyet futotta. Az hogy Alonso nem tudta megelozni a spanyol hibaja. Nem tudom mibol gondolta, hogy majd mindenki felreall neki?:)
  • IXEMGabeo
    így van ezt mondtam én is, szenvedélyes jó szezon volt, azt senki ne mondja nekem, hogy a tavalyi izgalmasabb volt
  • Jacek
    vagy egy brutal tea:)
  • chalezlopez
    még mindíg jobb mintha a torkát vágná el kicsit nem? sőt, szerintem hívja meg egy non alcoholic sörre este nem? na mind 1 a leggyorsabb pilóta lett a vb ennyi.
  • karajjj
    ez hülyeség és fáj az igazság...
  • Murder3
    mégse tudott kiemelkedően szerepelni.
    amíg fiatal volt volt benne spiritusz, de nem produkálta azt h annyira jó versenyző lenne.
    ezért nem is került el jobb csapatokba.
    rb-hez se úgy került h ez jó csapat lenne.
  • Jacek
  • Jacek
    en is Webbernek szoritottam talan:) de ez az utolso teljesitmenye emgmutta hogy nem neki valo a vb.
  • G_ArchAngel #104275
    szar mindketto, egy jo fekete kavenal semmi sem jobb:)
  • sanzik
  • IXEMGabeo
    fogd már fel, ha nincs Petrov akkor ott van Rosberg is el kellett volna engedniük ő felsége "MR. nem tudom megelőzni az egyenesben a Rönót?" azt viszont aláírom, hogy a Mclaren és a Renault F-csatornája volt a leghasznosabb itt..
  • LaszloLedzenyi
    szép volt Alonso, szarból várat csinált, nem örülök hogy savanyúkáposztás srác nyert, akkor már inkább webber lett volna. na de majd jövőre red bull kösd fel a gatyát
  • chalezlopez
    nem KELLETT volna elengednie! nem kellett volna megszületnie!
  • Jacek
    erdekes nekunk ugyan az jott le:D
  • Botond #104269
    Jó év volt, remélem jövőre még jobb lesz.
  • Murder3
    ez enm jogosítsa fel a bunkó viselkedésre.
    máshogy is le elhet reagállni ezt.
    az h ú így tudta csak azt bizonyítja be h egy barom.
  • Jacek
    öö szemellenzo le!! ha elengedi azzal nem avatkozik kozbe????????? ja csak Vettel szempontjabol fanboy!!
  • IXEMGabeo
    tévedés, mert anno a Williams szerekét is ő próbálta húzni...Heidfeldet legtöbbször verte...
  • passatgt
    mármint a lekörözés nincs beleszámolva
  • chalezlopez
    szar a redbull a monster finomabb és ugyanannyiért 2x annyi van benne!
  • sanzik
    Azért ha Petrov elengedi Alonsot azzal ugyanugy beleavatkozik a dolgokba mint ha nem engedi el.
    Csak nézőpont kérdése melyik verzió kinek kedvez... Aki nyerni akar az legyen gyorsabb a másiknál és előzze meg.

Amúgy meg schumi meg vettel együtt sörözésben jól kitalálták a forgatókönyvet...
  • Jacek
    Nem olvasom vegig de latom hogy az Alfonzo drukkerek szerint el kellett volna engednie???WTF???

De szerencsere alfonzo megint megmutatta milyen szemelyiseg is o.........
  • mcmoha
    Alonso magaval szurt ki.:)
  • Murder3
    meg volt egy rakás múszaki meghibásodása is pl kórea
  • baaka
    mindegy.szánalom amit Petrov csinált, most neki ez jobban eset, hogy miatta dőlt el minden, annyira sokat számított neki az az egy pozíció?ugyan már.Futamok óta eldobálja a vasa,t azért van még mindég a renault-nál mert a szponzorai jó lóvét hoznak.