FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
persze ettõl még változhat
a renault ügyét pedig augusztus 17-én tárgyalják.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
A medve nem játék.
Én kifejezetten sajnálom hogy nem jön, bár szvsz a Valencia-i futamot bespórolta volna tesztnek, de a következõ futamokon egy élmény lett volna a mezõnyben látni MS-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amennyiben pedig mint ember nem kellene hozzá akkor is elég valószinû hogy tele lenne FIA ellenõrrel és Media-val a helyszín. Majd biztos adatokat fognak tudni kiolvasni meg rejtegetni.
...pusztán arról volt szó hogy ne úgy essen már ki egy általa ismeretlen a pályára hogy lövése sincs az idei autóról, de már a hétvégi programnak megfelelõen el kell kezdenie állítania a futamra...
nem tudom miért kellemesebb ezt hülyeséggé túlbonyolítani. Totál életszerûtlen és nehezen elképzelhetõ amiben gondolkozol.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nagy volt a perec..
kár :(
Kicsit most sajnálom azokat, akik imádták, és ezzel elment az utolsó esély is, hogy újra lássák. :(
Viszont még mindig furcsának találom, hogy - bár ezzel kellett volna kezdeni - ezt a vizsgálat kimondottan azután jött ismét elõ, közvetlenül azután, hogy nem tudott tesztelni. De tény, hogy amikor ez az egész felreppent, EZ VOLT AZ ELSÕ amit Luca di Montezemolo mondott, de hogyhogynem a média figyelme szépen elsiklott efelett.
A medve nem játék.
Õ maga erõsitette meg :)
Visca El Barça!
bár a crash test is teszt <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
egy teljesen más szabályrendszer alapján épített kocsit tesztel, de ez rossz kifejezés, nem a kocsit teszteli, mert nincs mit tesztelni rajta, hanem önmagát...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amugy vártam két hetet de már nem bírom tovább, a bannerban spanyol nagydíj van írva de igazabol az európa nagydíj következik,no offense
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
http://gaborszantai.co.uk/
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Schumacher saját pénzébõl tesztel tovább
Szerinted a kettõnek semmi köze egymáshoz, ezt te sem gondolod komolyan.
Így van vállalati stratégiát nem lehet rá építeni, de hogy nagyon fontos rész az biztos. A versenyszellemnek pedig pont hogy Enzo idejében volt jelentõsége, amikor a német autó ezüst, az angol zöld, az olasz pedig piros volt, és semmi matrica, amikor nemzetek harcoltak egymás ellen, nem csak márkák. Akkor igen is presztizs kérdés volt az F1, míg ma csak reklám. Enzo-nak is csak egy szükséges rossz volt az autógyártás, és ha teszem azt dohány ültetvényei lettek volna és abból finanszírozza a versenyzést õt az sem érdekelte volna lényeg hogy pénz legyen.
Én pontosan emiatt szeretném ha több privát lenne a szezonban, mert így talán újra a versenyé lenne a fõszerep és nem a reklámé. Azzal is tisztában vagyok hogy manapság ez már nehezebben kivitelezhetõ. Mint ahogy "madmanic" is mondta egy privát csapat is csak szigorú feltételek mellett tud mûködni, szinte már kényszerûségbõl kell jól teljesíteni. Ezért is gond a túl sok pénz, mert így nem tud mindenki nyerni, jól teljesíteni, csak a kiválasztottak. De egy korrekt szabályrendszerrel ez is megoldhat, legalább is szeretném ezt hinni.
nem tudom mi ezen a bonyolult, szed egy 5-ös bmw-t az F1 teljesítmény alapján vesz az ember? kapische?
F1-re vállalati stratégiát építeni - ilyen bõdületeset sem hallottam mostanában :D
és ismétlem: MOST, és nem a 30-50-70 éve történt hõskorról van szó.
de ma már annyire fel van építve a brand, hogy ha kivonulnának is, ugyanúgy maradna az 1-2 éves várólista a ferkákra... :)
presztízs és versenyszellem az F1, a Ferrarinak sem befolyásol semmit az eladásainál..
a tehetõs vállalkozókat, arab sejkeket, üzletembereket, stb vajon hol érdekli, hogy miként szerepel egy gyártó, amikor suhan a fullos sportkocsijával? :)
és persze lehet folytatni a Renault vagy Toyotával, ahol a Mégane-t vagy a Yarist sem az F1 teljesítmény adja el :)
.: mobilize.hu :.
A kis csapatoknak és a gyáriaknak egyaránt. A szponzoroktól, támogatóktól FIA tól érkezõ pénzekrõl beszélek..
Ha valamelyik hiányzik, és gazdaságtalan a csapat fenntartása, akkor szállnak ki vagy adják el. Nem azért mert nem nyernek. Nyilván sikertelenség esetén csökkennek a pénzek, és ez is vezethet odáig.
De véletlenül sem akkor szállnak ki amikor eldöntik, súlyos szerzõdések kötik a csapatokat a szponzorokhoz, akik nem keveset fizettek a reklámokért.
Pláne ha egy felszámolás 100 millába kerül, lásd Honda..
Én a kiscsapat kifejezéssel is vitatkozom, sztem olyan csapat van csak aki nem tud elegendõ szponzort találni a mûködéshez.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Mondjuk a Mclaren így is az.
hajtóvadászat indulna ellene :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
omg...
.: mobilize.hu :.
http://topgearhungary.blogspot.com/