182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #104298 egyetértek, őt idegileg kikészítették, nem is hibázott a szezon során, tök laza volt a Webber, Korea előtt kezdték el csesztetni, és láthattuk, hogy onnantól hibázott sokat..Brazíliában várta, hogy a csapat elengedi őt, mivel nem tették meg sztem beletörődött a sorsába és nagyjából leszarta...látszott, hogy nem is harapott a rajtnál... -
G_ArchAngel #104297 Uh, mennyire kibebaszott jo volt a BBC 'elkoszono' videoja - akarom latni ujra, MOST!!! -
hujuj vegyel be egy xanaxot es aludj egyet:) -
IXEMGabeo #104295 de Kobayashit Hamilton igen...
akkor szűkül a kör, a Renault F-csatornája lényegesen jobb volt, mint a Ferrarié, ezt avval lehetett bizonyítani, hogy Alonso még Kliennél is lassabb volt az egyenesekben végsebességileg... -
+1 -
+a Pirelli is bekavarhat, ugyan lenyilatkoztak hogy jovore meg nem mernek necces gumikat csinalni, tehat maradnak a lagygumi 50+ kor:) -
3-4 éve már szar az f1, előtte jó volt. -
Alonso jobban teszi ha most kis ideig nem latogat Maranelloba.
-
Szerintem nem volt véletlen, hogy ilyen teljesítményt produkált.A RedBull elintézte neki..... -
csak tudni kell veszíteni.
nem könnyű de ő azért mégis egy f1-be van.,... -
en bizom a dupladiffuzor/f-csatorna off szezonbaj jovore:) ugyan minden evben bizunk:D de a remeny hal meg utoljara:D -
IXEMGabeo #104287 az mondjuk érdekes, hogy a Red Bull tavaly kezdett el nagycsapatként funkcionálni és Vettel pont tavaly ment oda...mondjuk Newey bevallotta az új szabályok nélkül nem biztos, hogy a Red Bull a legjobb lett volna... -
A mclaren sem tudta a jobb f csatornával megelőzni a rötyót. -
G_ArchAngel #104285 Mar varom az olasz ujsagok/bloggerek 'Mamma mia!!! Miert kellett Raikkonent elkuldeni!!!???" cikkeit
-
alonso... 

petrov
vettel
-
Petrov a sajat versenyet futotta. Az hogy Alonso nem tudta megelozni a spanyol hibaja. Nem tudom mibol gondolta, hogy majd mindenki felreall neki?:) -
IXEMGabeo #104282 így van ezt mondtam én is, szenvedélyes jó szezon volt, azt senki ne mondja nekem, hogy a tavalyi izgalmasabb volt -
vagy egy brutal tea:) -
még mindíg jobb mintha a torkát vágná el kicsit nem? sőt, szerintem hívja meg egy non alcoholic sörre este nem? na mind 1 a leggyorsabb pilóta lett a vb ennyi. -
karajjj #104279 ez hülyeség és fáj az igazság... -
mégse tudott kiemelkedően szerepelni.
amíg fiatal volt volt benne spiritusz, de nem produkálta azt h annyira jó versenyző lenne.
ezért nem is került el jobb csapatokba.
rb-hez se úgy került h ez jó csapat lenne.
-
-
en is Webbernek szoritottam talan:) de ez az utolso teljesitmenye emgmutta hogy nem neki valo a vb. -
G_ArchAngel #104275 szar mindketto, egy jo fekete kavenal semmi sem jobb:) -
-
IXEMGabeo #104273 fogd már fel, ha nincs Petrov akkor ott van Rosberg is el kellett volna engedniük ő felsége "MR. nem tudom megelőzni az egyenesben a Rönót?" azt viszont aláírom, hogy a Mclaren és a Renault F-csatornája volt a leghasznosabb itt.. -
szép volt Alonso, szarból várat csinált, nem örülök hogy savanyúkáposztás srác nyert, akkor már inkább webber lett volna. na de majd jövőre red bull kösd fel a gatyát -
nem KELLETT volna elengednie! nem kellett volna megszületnie!
-
erdekes nekunk ugyan az jott le:D
-
Jó év volt, remélem jövőre még jobb lesz. -
ez enm jogosítsa fel a bunkó viselkedésre.
máshogy is le elhet reagállni ezt.
az h ú így tudta csak azt bizonyítja be h egy barom. -
öö szemellenzo le!! ha elengedi azzal nem avatkozik kozbe????????? ja csak Vettel szempontjabol fanboy!! -
IXEMGabeo #104266 tévedés, mert anno a Williams szerekét is ő próbálta húzni...Heidfeldet legtöbbször verte... -
mármint a lekörözés nincs beleszámolva -
szar a redbull a monster finomabb és ugyanannyiért 2x annyi van benne! 
-
Azért ha Petrov elengedi Alonsot azzal ugyanugy beleavatkozik a dolgokba mint ha nem engedi el.
Csak nézőpont kérdése melyik verzió kinek kedvez... Aki nyerni akar az legyen gyorsabb a másiknál és előzze meg.
Amúgy meg schumi meg vettel együtt sörözésben jól kitalálták a forgatókönyvet...
-
Nem olvasom vegig de latom hogy az Alfonzo drukkerek szerint el kellett volna engednie???WTF???
De szerencsere alfonzo megint megmutatta milyen szemelyiseg is o......... -
Alonso magaval szurt ki.:)
-
meg volt egy rakás múszaki meghibásodása is pl kórea -
mindegy.szánalom amit Petrov csinált, most neki ez jobban eset, hogy miatta dőlt el minden, annyira sokat számított neki az az egy pozíció?ugyan már.Futamok óta eldobálja a vasa,t azért van még mindég a renault-nál mert a szponzorai jó lóvét hoznak.