182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A ferka tudásához képes, alonso nagyon sokat hozott ki az autóból, és csoda hogy az utolsó versenyre úgy jöttek, hogy ő vezet... -
IXEMGabeo #104497 taktikai fail?:D utolsó 2 versenyt a tapasztalatlansága miatt bukta el...szépen rá is fázott Mr nagyarc -
Tomy Lee #104496 Még mindig nem tudom felfogni,hogy vb győztest hoztak ki ebből a nyálas vettel-ből de mind1 is mert a szezont nézve Alonso mester volt a toppos!! -
Menedzsere volt, de érdekelne hogy mit intézett el:) -
Mennyit is bukott el taktikai fail miatt, 20+ akárhányat? Évad vége előtt VB lehetett volna... -
IXEMGabeo #104493 mégis egyenlő pontszám volt évvégén... -
Bizonyára Lonzi ezért volt lassabb nála. -
IXEMGabeo #104491 ja, mert a faterja mindent elintézett Ron Dennisnél... -
és valszeg ezzel meg is van oldva hogy nem fog egyik évről a másikra elmenni más top csapathoz... -
vagyis hát hülye vagyok,nem Horner szerint,hanem Börni szerint IS,meg az FIA szerint is,meg úgy általánosságban :) -
ebből a cikkből kiderül,miért neki kellett nyernie Horner szerint..."A Red Bull sok-sok fiatal tehetség közül 1996-ban kiválasztotta az akkor kilencéves Vettelt, aki így részt vehetett az energiaital-gyárosok tehetséggondozó programjában, bekerült a Red Bull juniorcsapatába, ami elsősorban anyagi támogatást jelentett. Vagyis Vettel 2010-ben egy 15 éves együttműködés gyümölcseként ért fel a technikai sportok csúcsára és hódította el mind az egyéni, mind a konstruktőri Forma-1-es világbajnoki címet a Red Bull Racing istállójával. "
Ugyan ez volt a szitu Hamiltonnal is. -
20 éve autóban ül a 23 éves világbajnok -
nekemis agybajom lett volna attól,hogy címvédő vagyok,és egy fekete,újonc,tejfölösszájú gyerkőc jobb nálam :) -
madmanic #104485
-
nagy különbség! -
Hamilton nem megegyező volt, hanem gyorsabb! -
Nem véltelenül... Alapból kétlem, hogy a McLarenes kaland után Alonso elviselne egy vele megegyező tudású pilótát a csapatban. -
n003 #104481 ABC: "Vettel tönkretette Alonso álmát." ezt biztos hozzáértő szakújságíró írta :D -
n003 #104480 :DD -
lehet van benne igazság
-
már csak 148 nap 18 óra 37 perc 45 mp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
IXEMGabeo #104477 LOL Britney -
tavaly is így volt...szerintem tökéletes. -
Tudom, hogy f1 topic meg minden, de azért a msec számláló a bannerban, már kicsit durva nem?
-
vinc3nt #104474 Egész évben hisztiztél hogy Alo ne nyerjen mert hogy "bemákolt" már 2vb címet (megint sokadszorra leírom neked hátha egyszer a büdös életbe felfogod az hogy a Mclaren nem tud/tudott autót építeni NEM ALONSO MÁKJA hanem KIMI RAIKONENN balszerencséje) B+ nyomilton az utolsó futamon mákkal megszerzi a vb-t az téged nem zavar vettel egy bazi nagy mákkal megnyeri az idei évet erre van bőr a képeden itt rázni a rongyot? Én már összeraktam rólad a képet = Te faszkalap ellendrukker vagy. Mind1 ki csak Alo ne nyerjen
-
vinc3nt #104473 különben kíváncsian vártam/várom mikor nyögöd be hogy vettel nem érdemelte meg a címet mert mákkal nyert -
vinc3nt #104472
?...erre ne vegyél mérget!
-
és akkor vettel mutogatott, legalább azt ne csinálta volna... -
WNW #104470 LOL Marko elszolta magat.... -
G_ArchAngel #104469 sajto
-
De legalább próbálkozott :D -
őőő az utolsó bekezdésre még annyi.
Alonso mögött ment egy bizonyos Webber...:)))). Hámozd ki mit akarok mondani :). -
Mi egy futamot néztünk? Nem előzgetett ő kibaszott mindenkit a pályáról :D ez lett a veszte is :D. Előzni tudni kell nem kilökni...azért ez a 2 elkülönül egymástól. -
szerintem már a sportpszihológus átmosta az agyát és ezt beleültette :D -
G_ArchAngel #104464 was written by PR management of Scuderia Ferrari, Maranello, ITA -
"Nem tagadom, nehéz volt az ébredés a tegnapi csalódás után. Fájó, hogy ilyen közel volt a cél, és látni azt, ahogy az kicsúszik a kezedből. De a sportban ez megy, és el kell fogadnunk azt. A záró jelenet nem törli ki az összes pozitív dolgot, amit ebben az évben tettünk. Ismétlem, ez volt a legjobb évem eddig. Csodálatos pillanatokat éltem meg. Ilyen például a Monzában aratott győzelem, ami mindig is az emlékezeteimben fog élni. Ezeket az emlékeket már soha nem leszek képes kitörölni.
Egy csapat vagyunk. Együtt nyerünk, és együtt vesztünk. Boldog vagyok a Ferrarinál. Büszkeséggel tölt el az, hogy ennek a családnak a része lehetek. Egy nagyszerű csoport vagyunk, és megmutatjuk – különösen ezekben a nehéz pillanatokban, amikor mindenki keserű ízt érez a szájában.
Tudom, hogy Maranello-ban mindenki keményen fog dolgozni az új autón, hogy az versenyképesebb legyen a jövő év kezdetére. Tudom, hogy az itt (Yas Marina) lévő szerelők ismét készen állnak a tesztelésre.
Alig várom már s pénteki megérkezést, amikor visszatérek Abu Dhabi-ba kipróbálni az új Pirelli gumikat szombaton.
Az embereink azonnal reagálnak, még keményebben akarnak dolgozni a győzelmért. Ez tett engem még inkább szerelmessé a Ferrariba, ami napról napra csak erősebb lesz."
Üdv:
Fernando Alonso -
ha meg kiütötte volna Kubikát,akkor Alonso a VB :DDDD -
G_ArchAngel #104461 Mint irtam, nem csak ezen mult.
Olyan volt, mint egy szamitogeses jatek: Petrov - beginner level, Rosberg - advanced, Kubica - expert... -
Egyenesekben lehet előzni a féktávon, ha elkapja valaki a szélárnyékot, de hiába autózott szinte végig abban Alonso, nem volt szívóhtása, mert a Rönó hátsó szárnya alacsony szögben volt + az F csatorna is kiforrott, ráadásul ők voltak a leggyorsabbak végsebességben... leheteten küldetés volt, ahogy Hamiltonnak is, pedig a Meki gyorsabb volt mint a Ferrari. Hamilton mondjuk 1-2szer benézett, de az sem volt komoly, mert ha beengedi akkor küti Kubicát.
-
kicsit beleképzeltem magam a helyében és valószínűleg én is így tettem volna, de aztán amint kiszálltam volna, bocsánatot is kérek.
Elég frusztráló lehetett a verseny háromnegyedét egy lassabbnak tartott autó mögött eltölteni. de a Renault jól beállította az autót egyenesekben volt gyors, lassú a kanyarokban de ott szinte lehetetlen előzni.
Én azt mondtam magamban, ha Alo át tud evickélni Petrov-on, megérdemli a VB-t, ha nem akkor meg nem is lesz az övé.
Én hiányoltam a kreatív megmozdulásokat tőle, szinte körről körre ugyan ott kicsit bement középre és slussz, néha megpróbált más íven menni, de csak nagyon néha.
szerintem meg lehetett volna, ha elég tökös.
Vettel sokáig szimpatikus volt, de szerintem a RedBullt törte le a szememben a kivételezéseivel. de hozta a kötelezőt, megnyerte a futamot, szóval grat neki, kíváncsi leszek a 2011-es idényre :)
visszaszámlálás indul ;)