182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Próbálj már meg kultúráltan fórumozni, nem fog fájni...
Csodálkozol, hogy már mindenki elküldött innen a rákba?
Olyan meg nincs, hogy tud vigyázni a kocsira mai F1-ben, csak az mond ilyet akinek lövése nincs...
-
Az mi komolyan hátra csuklott xDDDD. -
n003 #104531 30 év 3 percben -
madmanic #104530
Abu Dhabi 2010 -
G_ArchAngel #104529 Ha egy F1-es auto azert esik szet, mert gyorsan mennek vele, az szar.
Ha azert, mint a lassu Lotus hatso szarnya, az is szar:) -
el kene felejteni ezt az ostoba gondolatmenetet hogy tud vigyazni a kocsira.... meg hogy szethajtja az F1-es kocsit, mert ez rohejes... ha egy F1-es kocsi oda baszas nelkul szetesik az szar!!! nem szethajtottak.. Spaban is uberul vigyazott ra:D -
malajzia nem remlik te ostoba?
+tud vigyazni a kocsira,nem ugy megy mint egy allat nem ugy mint hami... -
G_ArchAngel #104526 Dyer mehet, most mar csak Massat kell elkuldeni es akkor senki nem marad a Schumacher-erabol -
G_ArchAngel #104525 Szerinted nemeteknel nem fogy?:) -
Brazília a Ferrari legnagyobb piaca, azért tartanak jó régóta brazil pilótát kéznél. -
Micsoda humoristák vagytok, nem léptek fel stand up showban?
-
IXEMGabeo #104522 áá átadom a stafétát, te vagy a vicces:D -
Jó a memóriám^^ -
Tomy Lee #104520 jajaja és erre felébredtél mi?lol vicces vagy:DD -
Ezekre hogy a p*csába emlékeztek? Komolyan mondom én a 2 futammal ezelőtti jelenetekre sem emlékszem már tisztán :D -
WNW #104518 Majd eloszedik a Buran terveit a fiokbol, aztan a Mikojan tervezoirodabol elszipkaznak par aero mernokot, es eloallitanak egy mars utazasra kepes sarga-fekete csikos Ladat... Csak mielott palyara engedik oket, remelem a levego-levego raketakat leszerelik roluk...
-
mák + tudja mit bír egy kocsi, és rajtnál is próbál vigyázni nehogy csatt legyen, vagy defekt. -
Alonso egyszer sem. Egy váltó cseréje volt időmérő után amiért + 5 helyet kapott a rajtrácson.
Hamiltonnak volt 2 defektje ami a futamába került, egy a német verseny elején (a 12 végén is defektje és emiatt balesete volt ami miatt nem tudott részt venni a Q3-ban így 10. helyről indulhatott csak, valamint a Török nagydíjon is 10. helyről felnitörés ezáltal defekt miatt boxolnia kellett így Alonso örökölt egy helyet.
A brazil futam kérdéses, hogy ő nyúlt-e mellé, vagy lefagyott a váltó programja, de pár másodpercig üresben volt a gépe.
Azért figyelemre méltó, hogy 2007-ben is Alonsonak volt a legkevesebb technikai problémája összehasonlítva az ellenfeleivel. -
jó kis sugármeghatásút:) ukrajna inkább, maradjon ki. Elég lesz nézni a sok Orosz, ladas nézőt a lelátón. -
G_ArchAngel #104514 ...es Pripjaty alatt sokkal jobb minosegu olajat talaltak:) -
Jövöre hátha jobb lesz. Majd a ruszkik bepénzelik az a Renault-ot egy Red Bull szintre. Van ott péz'... -
Elég durván expert, már world class szinten van. Ha nem lenne szar a Renault alázna elég sokakat, akiket eddig még nem.. -
Jövőbelátó ( bár Rosberg nem megy a Ferrarihoz és Alonso sem a Mercihez ) e vagy? -
G_ArchAngel #104510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi van, Te szerencsetlen nyomorek?
Most az egyszer nem fikazok senkit, nem ekezem Alonsot, egy szot nem szoltam a vegeredmenyre, a futam elott leirtam, hogy mindegy ki nyerni, mindenki megerdemli, erre Te meg belemkotsz???
Raadasul hazudsz is, mert csak 2005-re irtam, hogy mak volt, 2006-ot megerdemelte.
Takarodj a jo k£@%$^@Y&£ eletbe, Te sz@rh@zi!
(bocsi a tobbiektol...) -
IXEMGabeo #104509 másodpilóta...te nagyon el vagy tévedve Rosberg úgy elkenné Alonso száját hogy a földet nem érné.... -
Azt nem Alonso dönti el hogy kivel kell dolgoznia... nyilván Massa idei teljesítménye alapján erősebb csapatárs kellene neki és a Ferrarinak. -
eddig egy szavam nem volt,amíg viszonylag normális dolgokat írtak,de ittvan most ez a kis tudatlan senkiházi és olyanokat beszél amik közel nincsenek a valósághoz -
Rosberg mint másodszámú, hohahoahoahhahhaha! -
Jajjajj megjött a kis alfonzó fanatik .. :$ -
elmondanád hogy Hamilton hányszor esett ki önhibáján kívül és Alonso hányszor esett ki? -
Azért sok pontot hagyott az autóban.... -
A pontegyenlőség mellett érdemes megnézni Hamilton mennyit szopott azévben és Alonso mennyit.
Így még értékesebb Hamilton csapaton belüli győzelme. -
akkor Baumgartner is sokat kihozott az autóból??előle is csak kiperegtek az emberek -
Jó alapból Kimit is gyorsabbnak gondolom, de most azt akartam kihozni belőle, hogy egy hasonló kaliberű pilótával nem osztaná meg a csapatát újra. 2007-ben sem a jóindulatán múlt, ki hitte volna, hogy egy újonc lepofozza... -
Tomy Lee #104499 Remélem kövi szezonra jobb lesz Ferrari és Massa helyett 1 jobb másodpilóta pl.N.Rosberg!! -
A ferka tudásához képes, alonso nagyon sokat hozott ki az autóból, és csoda hogy az utolsó versenyre úgy jöttek, hogy ő vezet... -
IXEMGabeo #104497 taktikai fail?:D utolsó 2 versenyt a tapasztalatlansága miatt bukta el...szépen rá is fázott Mr nagyarc -
Tomy Lee #104496 Még mindig nem tudom felfogni,hogy vb győztest hoztak ki ebből a nyálas vettel-ből de mind1 is mert a szezont nézve Alonso mester volt a toppos!! -
Menedzsere volt, de érdekelne hogy mit intézett el:) -
Mennyit is bukott el taktikai fail miatt, 20+ akárhányat? Évad vége előtt VB lehetett volna...