FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
És azt mondja Mr. Szõr Szál Ecclestone hogy közelebb akarja hozni az emberekhez az F1et. Ja...! Akkor az F1 legyen kurva nagy PR körözgetés 😊.

De Spa szar...töröljük. San Marino szar...töröltük. Valencia zsír, Szingapúr zsír...az autó a legmodernebb... Éljen a pénz a csillogás a gazdagság. Mi meg dögöljünk meg 😊.

Éljen az IndyCar 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

értsétek már meg. ha nincs ott a hiba, akkor 1 körrel tovább van kint bari, ami 1-2 mp.

autoszimulator
szerintem ha nincs a hiba, akkor szorosan, de épp hami mögé ért volna be bari, onnan pedig meg nem elõzte volna, annyi nincs azé bariban... Ha esetleg fordítva van, és button van bari autójában, mikor még formában is van, akkor belõle elõbb kinézem, hogy legalább megpróbálja megelõzni, az év során többet elõzgetett button, mint társa..
pályán a egyáltalán volt most elõzés? a rajtot követõ pár kisebb koccanáson kívül? hihetetlenül, leírhatatlanul unalmas verseny volt, tele box elõzéssel...

.: mobilize.hu :.

ÁjjLe BoBBi
Jó futam volt!
Kb a 7-9. körben elaludtam az izgalomtól, mire felébredtem Vettel sehol. De végül is ez így volt jó, mert a futam második felére jöttek a jobb pillanatok. Lásd Badoer...hát azon benyígtam 😄
Bari volt a legjobb, grat neki és Kiminek is a 3. helyért. Igaza volt Palkóéknak, a srác kb egyszer sem volt képernyõn úgy jött fel 3.ba
Grat az egész meki csapatnak, elképzelni sem tudom mekkora erõfeszítés kellett ahhoz hogy hozzá segítsék Hamicsit a 2. helyhez...😄DD
Hozzá teszem, ha sima boxkiállás lett volna, szerintem akkor is elkapja Bari...
Na mindegy, beszopták :\ 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

LaszloLedzenyi
hát nem mert akkor ment 2 olyan kört amivel +2-3 mp el több elõnye let szvl mindenképp elötte lett volna még ha csak 1-2 mp vel is de a lágy gumi miatt elnyúlt volna

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Totti5
Nem biztos az, de meccselhettek volna. Pont annyit bukott Hami a boxba, amennyivel Rubens elé került.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kirol
Nem akarom bántani, de ez a Luca Badoer egy szerencsétlen hülye, aki még lassú is.

Nem ide való egyértelmûen.

Barichello viszont óriási volt!

ezt mondom. egy körrel elõbb hívták be, mert bénáztak a mekinél és így már nem veszíthetett semmit ha bejön elõbb

LaszloLedzenyi
Hamilton aput vissza a gyapotföldre. egyébként meg Rubens megfogta volna a boxutcai hiba nélkül is, szóval jobb volt a taktika

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ulvar
Az úgy van hogy a Dunába lõni, elõször is. Másodszor egy jót fürdik. Harmadszor nem ezért van ez a topic gondolom hogy kisgyerek módjára veszekedjetek olyan dolgokon amirõl csak a képernyõn vagy neten keresztül látsz, hallasz, olvasol. Szerintem.

pff<#lama>

Máté94
Az ilyen tudatlan,buta emberek utálom és mindet a Duna löknám,kezdve vele!
Norbi1990
Nem, csak állandóan ezt csináljátok.
Máté94
Te megvéded!Ezt a leírhatatlan idiótát!<#wow3>
Norbi1990
Sutil 10 <#taps><#eljen>
jaja<#eljen>

Norbi1990
GRAT BARICHELLO
te nem magyarázz, aki 2007 óta nézi a f1-et... szánalmas kisgyerek vagy

Norbi1990
Te meg megjelensz és egybõl az a dolgod, hogy elkezded csesztetni. <#wow3>
Ulvar
Divat az egész F1 mióta Schumi elment. Nagy pénz kidobás nuku élvezet. Én egy jó versenynek szurkolok de alig van.

Máté94
Kuss legyen már!Divat drikker vagy látszik!
nem én tehetek róla hogy hamilton és a csapata egy nagy 0

[Jakuza]
Meg szerencse, hogy olyan izgalmas mai modern F1, hogy jokat tudok aludni alatta es nem kell latnom, hogy makolja ki maganak az "ostehetseg" Button a 7. helyet es orul allandoan versenyek ota, hogy akik versenyben lennenek a VB cimert allandoan kiesnek.
Ez am a nem semmi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Máté94
Kussolj már!Te nagy adag ------ ember!Azt se tudod mit beszélsz fosod a szót.Tégy egy szivességet és kösd fel magad!
passatgt
button nagyon megy alonsora, de elõzés úgyse lesz😊

a.carkey
Amit Gyula beszél, az még igaz is, csakhogy miért csak Buttonra tudja ezt a képletet felállítani? Ez igaz a rajtrácson hátrébb helyet foglaló versenyzõk nagy részére, mert alig van különbség az autók között és NEM LEHET elõzni.

Amúgy dögunalmas verseny volt ...

A medve nem játék.

kimi a 3. 😄

akkor is meglett volna birkának

Totti5
Dupla ideig állt bent Hami, nagy hiba a csapat részérõl. Sebaj nem oszt nem szoroz, nyomjad Bari!

hamilton apukát lõjje már le valaki. mit pattog, nagy senki az az ember

birka nyer! hamilton fail

Norbi1990
FAIL <#banplz>
barichllo!!! nyerhet!!!!

most hol van button! pedig azt mondta magáról hogy õ a király?
autoszimulator
nem tudom srácok, ti hogy vagytok vele, de szerintem a legtöbb pilóta TÓNUSTALANUL VEZET <#wow3>

.: mobilize.hu :.

Totti5
Difi bekavart nagyon ez igaz, de hogy egyformák lennének? ha egyformák lennénel akkor leglább tudnának egymásra tapadni, de még ez megy. Itt meg kell változatatni a verseny lebonyolítását is és talán a a tankolás beszüntetése jó lehet illetve feleslegesenak tartom a két gumit is, elég egy és kész.

meg is büntetik!!!!!!<#banplz><#banplz><#banplz>
Black Ghost
Ez az egész egy ó borzalom, szar a futam, szarok a kommentátorok (fõleg Paliknak ez a lihegõs röhögése), szar az egész szezon.
Inkább nézem a Le Mans Series-t juró2-n, ott még a GP2-sek is komolyabb csatákat vívnak.
Olvass szakertoket.. Pont azt fejtegetik, hogy tul keves a kulonbseg a csapatok kozott, retenetesen egyformak a kocsik, es ezert nehez barmit is kezdeni.. Raadasul a dupla diffuzor engedelyezessel agyoncsapta a FIA az aerodinamikai butitas elozesre gyakorolt hatasait..

Totti5
Badoer nem lesz ott Spaba, ez még tõle is dúrva volt...

badoer<#banplz><#banplz><#banplz>!!!!!!!!!!!
omg, Badoer-be meg az ujonc is belerugott egyet...

http://gaborszantai.co.uk/

4 hétig vártam erre a futamra, mégis inkább kikapcsolom. ez egy semmi. kérjük vissza kanadát, indianapolist, nem hinném hogy olyan sok embert érdekel 20 autónak a vonatozása körbe körbe, ezért nem szeretik sokan az F1-et, mert csak az ilyeneket látják.

Vettel😞

Button-nak be kellene huznia 1-2 pontot...

Black Ghost
Vettel 7-dik motor is kampec.
Te melyik futamot nezed?
Egyaltalan jo topicba irkalsz?

(poor Vettel...)

Norbi1990
Szerintem az Buemi volt 😄
lol az elõbb ott volt kimi elõtt egy red bull

Norbi1990
Szerintem csak a boxokba fogunk látni elõzéseket vagy még esetleg lekõrözésnél 😄
vettel megelõzte kimit

Totti5
Nem a pályával van a baj, az teljesen alkalmas egy jó versenyre, hanem az autók közt van akkora különbség hogy nem tudnak egymással mit kezdeni, sajnos ez az F1, errõl szól, ezért kellene a költségvetési sapka és még több olyan tényezõ amit szabályok közé szorítanak, mert addig nem lesz verseny, hiába adtt egy jó pálya, hiába normálisan az autók és lehet szélárnyékba autózni... ez semmit nem ér ha ekkora szakadékok vannak a csapatok közt.