182274
  • Ulvar
    Weber betudná pakolni a Ferkába? Massa helyére? Ehhh...kíváncsi vagyok én arra. Maldonadonak kezdő évnek jó. Noh...fog ez még bonyolódni. Webber kirúgják stb...
  • G_ArchAngel #104452
    Hulkenberg elhagyta a Williams istallot.

Maldonado csak 2012-tol megy a Williams-hez, addig egy ev HRT. HRT valtot kap a Williams-tol.

Hulkenberg valthatja Massa-t a Ferrarinal.

Basszus, elkezdodott az uborkaszezon!
  • LeventeV
    Kobayaashit es Kubicat ugy megneznem jovore egy jobb autoba. bennuk is megvan az ami egy vb cimhez kell...
  • ToCsEk
  • desigo
    Nade a három élcsapat primadonnáin kívül itt volt nekünk egy "majd mindenkit lealázó" 7x-es világbajnok.
    Nemhogy showt nem csinált még egy dobogóra állás se jött össze neki.
    Persze tudom gyenge volt a Merci de Rosberg 2x annyi pontot csak összekotort.

Ilyen teljesítményre egy Jean Alesi,Häkkinen,Montoya is képes lett volna.
    Hanem jobbra.
  • G_ArchAngel #104448
    Azert ev elejen Alonso 'talentje' miatt szepen hullottak a pontok:)

De amugy kit erdekel, volt Kobayashi, Hulkenberg parade - kozepcsapatok tobb kellemesebb percet okoztak, mint a 3 elcsapat primadonnai...
  • Totti5
    Nem értem mit kell szarozni a Ferrarit. Egész korrektül működtek, nyilván voltak vezetői, csapat és taktikai hibák, de melyik másik csapatnál nem? az idei évben nem voltak elég gyorsak és nem volt szerencséjük tegnap az sc miatt. Ha nincs Alonso "talent"-je a VB cím közelébe sem szagolnak.
  • Jacek
    igy van! Kubi nem nyig ha gyors a tarsa! mig alfonzo melle nem lehet gyors pilotat szerzodtetni.....
  • Jacek
    lenyilatkozom:)
  • Jacek
    en is elindulok jovore:) valahogy bele tomnek az autoba:D es majd elnyilatkozom, sajnos egesz evben beragadt elem a mezony:D
  • G_ArchAngel #104443
  • allock #104442
    hátez jól megmondtam
  • SzocsA
    Alonso-tól a Red Bull világbajnoki címet VETTEL :)
  • allock #104440
    azt tudom, hogy hangot adott az autó miatt de mindíg korrektül nyilatkozott, bár ez az ellendrukkereknek mindíg jobban megmarad ha a kedvencükről ha szó az szent
  • IXEMGabeo
    nem semmi van buli, ACDC minden:D

Jordanék, hogy tolongtak már a tömegben...Webbert viszont sehol nem látom, lehet már elment az orvosi vizsgálatra?
  • Minstrel
    fel lesz töltve pár óra múlva mindenhova, vagy már fel is van
  • Tarajos Sül
    Isten vagy! :$ :D
    Ekkora mázlim nincs még 1, mivel megnéztem a Sport Klub-on, de lespórolták a végéről az ünneplést...
    Holott az Rtl még az interjúkat is közvetítik...

A mai napot nagyon bánom, hogy nem tudtam volna elindítani a felvételt a PC tv tuneren :S
    Mert amugy kitöröltem volna, ha visszanézem.
    Nah mind1, nem folytatom a sírást, ez van xD
  • IXEMGabeo
    Ross Brawn + Jean Todt...:(

• Ulvar
    Ahogy Montezemolo se az a kifejezett zseni :). Sajnos domináns emberek eltűntek a Ferrariból, ez látszódik. Attól még ígyis úgyis nekik szurkolok. Amúgy Ferka után HRT, Lotus, Sauber sorrendben drukkolok csapatoknak jövőre :). Na meg annak hogy több előzés lesz pályán. Hogy esélyt adnak a szélárnyék előre törésének :).
  • IXEMGabeo
    igaza van Kubica hisztis, de nem a pályán, hanem a paddockban, de az is azért, mert nem tesznek alá egy normális verdát...biztos a BMW-nél töltött siránkozásokra gondol, ami érthető hisz azt ígérték neki tavaly a vb címért fog küzdeni...Alonsonál én a pályán levert hisztijeire gondolok pl Monacoban, nem viselte el azt sem, hogy Schumi leelőzte őt, Hockenheim után csak mentegetőzött, közben sírt futam közben, hogy Massa feltartja őt...

Kubica ilyeneket azért nem csinált, viszont a csapattal amikor jogos volt hisztizett, de ez főleg a BMW-s időszakra vonatkozik...
  • IXEMGabeo
    Ferrari, mint név legenda...

viszont Domenicali egy balfék;) mielőtt avval jönnél miért nem én vagyok akkor a csapatfőnök->azért, mert én nem vagyok vezetőtípus...de Domi sem tűnik annak
  • Alexease
    Alonso: "... Ez sikerült, azonban Vitaly Petrov és Nico Rosberg beragadt elém". WTF?!:))))))))
  • G_ArchAngel #104431
    Alonsoval es Webberrel nem tudna felvenni a versenyt:)
  • Count Adyn
    Jah tehetségtelen banda, 2007 ben egyéni és konstruktőri cím, 2008 ban konstruktőri cím és 1 ponttal maradt le massa, 2009 ben a dupla diffúzor miatt meg mindenki esélytelen volt, idén meg a "bivalyerős" redbulltól az utolsó versenyen kaptak ki, szerintem is tök nemértenek a dolgukhoz:D
  • allock #104429
    ne haragudj de egy dimenzióban nézzük a Forma1 nevü valamit?
  • Peppus
    Kubica a leghisztisebb ribi a F1-ben...
  • IXEMGabeo
    most, hogy így mondod pont a neki való csapat a Ferrari, amíg a Domenicali féle banda van jobban belegondolva nem is rossz, ha itt marad az Alonso...legalább nem nyer vb-t...
  • Totti5
    Mit csinált a Ferrarinál?
  • IXEMGabeo
    szinte 5 év óta, ha nem is minden évben, de mindig csinál valamit, vagy kihisztizi a csapatnál, amit akar...
  • Totti5
    Alonso mikor volt sportszerűtlen?
  • IXEMGabeo
    ugyanolyan gyors lenne, csak sportszerű is mellette...
  • Totti5
    Miért? miben jobb Kubica?
  • Totti5
    Alonso miért nem odavaló? volt valami problémája a csapattal, vagy a csapatnak vele? nem.
  • IXEMGabeo
    Kubicával jobban jártak volna, mint Alonsoval;)
  • a.carkey
    Massára tettek, és arra a marha csapatfőnökre. Ez van.
  • Bandee1987
    Volt egy pár fotós és kameraman a RB boxban...

• Palinko
    de mindkettőnek szerződése van 2012 őig. de nem bánnám ha massa helyére hoznának mást, hiába szimpatikusabb mint alonso, azzal nem lehet versenyt nyerni.
  • Tarajos Sül
    Úhhh. :D
    Ezer köszi :)

Torrenttel nem élek, nem is tudom, hogy minek kéne, mikor google kidobálja az "ingyenes" fájlmegosztók letöltési helyeit :D
  • Ulvar
    Ferkához nehéz jó pilótát találni. Volt egy akire nagyon tudtak építeni, tudjuk mit alkottak abban az időben. Alonso nem ide való, Massa meg...

Nekik maguknak kéne gyártani egy Olasz nemzetiségű pilótát. Mint Hamiltont a Mclaren.
  • allock #104414
    isten ments, hogy a ferkához visszamenjen
    bár úgyse menne vissza, hamár így kibasztak vele