182279
  • Ulvar
    Az a baj, hogy szabályozni kéne, de úgy mint IndyCarban. Használhatod de a futam során MAX. 15ör és mondjuk 15-20mp-re +80-100-120 Lóerőt. Így nem lenne az mint 2009ben hogy mindenki ugyanott használja minden egyes körben...annak semmi értelme akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad nem?
  • Airbus A380
    Köszi. Én úgy hallodtam hogy vagy hosszabb ideig használhatják majd a KERS-t 1 szusszra mint tavaly vagy 1 körön belül 2 szer is lehet.
  • bakkerman
    hehe,most akkor mondjam azt,hogy daniel redcliffe(harry potter)-nek már 10-11 évesen annyi pénze volt,amennyi itt az F1 fórumon összejöhet kb 20 embernek 100 év alatt??
  • Ulvar
    Ha jól tudom még vitáznak róla hogy pl Ferka meg Renault adhat e el ilyen rendszert kis csapatoknak vagy egy külsős cég gyártja mindenkinek. Szabályban még nincs foglalva hiszen még a céggel se egyeztek meg ha jól tudom (Flybrid). Utána kell nézni, az biztos hogy állítható lesz a hátsó szárny menet közben és F csatorna tiltva lesz plusz az első szárny állítás. Difi méret csökken és csak sima difi lesz. Visszajön a 107% os szabály (tök feleslegesen, mert mindenki simán bent volt már idén is, ráadásul adnak felmentést bizonyos esetekben).

Ja és jön egy új arc jön új pálya.
    Új arc Sergio Perez (MEX) 4 NAPPAL IDŐSEBB NÁLAM A CSÁVÓ....fasza...erre senki nem kíváncsi de mind1 xDD. csak hogy 21 éves és már teljes évet tölthet itt...na mind1...
  • Airbus A380
    Jövőre a KERS hogyan lesz? 1 versenyen hányszor lehet majd használni és 1 szusszra meddig?
  • Firerock
    valaki tudna nekem egy olyan oldalt adni ahol HD felbontásban tudok képeket leszedni az idei szezonról(Google kereső nem kielégítő válasz)
  • Kit--Kat
    "malajzia nem remlik te ostoba?"

no comment

• Firerock
    köszi srácok:)
  • Crokin
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=104393
  • gercse
    http://www.alistairgriffin.net/
  • Firerock
    Ha jól emlékszem Angel linkelte a legaláisan letölthető "Just Drive - Alistair Griffin " zenét,de most nem találom,valaki betudná rakni mégegyszer
    amúgy szerintem a videó mehetne a bannerba,eszméletlen jó
  • IXEMGabeo
    nem-> That's what' m I talking about xDDD
  • Firerock
    Én próbáljak meg normálisan,és ezt pont te mondod,röhej vagy öcskös...
  • Firerock
    Nagyon szeretném hogy bekerüljön a királykategóriába
    Tavaly a WSR-be is neki szuroltam,örültem is amikor élőben láthattam a győzelmét:)
  • nearo
    Kéne még egy Vettel kép is Fuck yea vagy everything went much better than expected fejjel :D
  • mazsola89
    Hello! Nagyjából végigfutottam a fórumot de nem találtam linket hogy honnan tudnám letölteni az utolsó futamot. Ha esetleg tudnátok adni 1 linket azt megköszönném:) További szép estét
  • IXEMGabeo
    ja nem biztos, hogy button, nem e azért szenvedett eléggé, mert Hamiltonban éreztek vb címet ezért a fejlesztéseket ráigazították, amik Buttonnak nem feküdtek...gondolok itt Koreára, Brazíliára (ahol a taktikának köszönhetően pont Lewis mögött végzett...
  • Norbi1990
    Én is néztem amikor megláttam :DD
  • IXEMGabeo
    lehetséges..azért kérdeztem, mert a műszaki dolgok nem igazán az erősségeim, köszi, persze elég sokrétű dolog ez csak picit furcsálltam...más idők voltak...

104557: biztos van rá magyarázat, legvalószínűbb atomkevés benzinnel, felgumizott pályán gyorsult az egész...
  • G_ArchAngel #104559
    TiniTeszt:
    1. Daniel Ricciardo Red Bull 1m39.616s

Idomero:
    1. Sebastian Vettel Red Bull 1m39.394s

Tehat a srac a 3. helyrol indulhatott volna vasarnap:)

(persze nem ismerjuk a korulmenyeket)
  • Palinko
    és érdekes lehetett a kocsi fejlesztés mert mint már írták button az alul- és ha jól tudom hamilton a felülkormányzottat szereti :D
  • Jacek
    11. Pastor Maldonado HRT 1m43.750s

Idomero
    23. Senna Hispania-Cosworth 1m45.085s
    24. Klien Hispania-Cosworth 1m45.296s

WTF?:)
  • Jacek
    Eleg egyszeru:) fordulatszam limit:) akkor agyig hegyezett motorok voltak mert akkor csereltek amikor akartak.
  • kabel15
    Vettel nek a legjobb kocsi kell. Remélem jövőre jóval gyengébb lesz a RB és kiderül hogy mennyire tehetségtelen a kis vb győztes
  • IXEMGabeo
    nem, mert az Lucke, de Schumi nem Jedi...
  • madmanic
    miért? visszatér..?
  • IXEMGabeo
    ugye-ugye? messzemenő következtetéseket nem lehet ebből levonni, de azért Ferrariban és a Mercedesben ülő fiatal pilóták, mintha nem hozták volna ki a maxot...
  • IXEMGabeo
    amúgy azon agyaltam, hogy tulajdonképpen a 2 Mclarenes pilóta pont kiegészítette egymást, ezért lettek 2. ok a konstruktőri bajnokságban (Ferrarit megverték) mert talán kijelenthető, ha mindkét pilóta eggyé olvadna az lenne a szupervilágbajnok örökké. Mindkét pilótának vannak hibái, de talán így szép, hogy ott küzdenek a hiányosságaikkal a Mclarennél... Talán pont Schumi volt ilyen, nem fényezésként, de ő benne mindkettő megvolt...és talán megvan is, ezt majd jövőre tudjuk meg...
  • Totti5
    Fiatalok tesztje, első nap - 2010. november 16., Abu-Dzabi

1. Daniel Ricciardo Red Bull 1m39.616s
    2. Oliver Turvey McLaren 1m40.725s
    3. Antonio Felix da Costa Force India 1m41.381s
    4. Esteban Gutierrez Sauber 1m41.432s
    5. Dean Stoneman Williams 1m41.522s
    6. Mikhail Aleshin Renault 1m42.073s
    7. Jean-Eric Vergne Toro Rosso 1m42.489s
    8. Paul di Resta Force India 1m42.736s
    9. Sam Bird Mercedes 1m42.985s
    10. Jerome D'Ambrosio Virgin 1m43.518s
    11. Pastor Maldonado HRT 1m43.750s
    12. Jules Bianchi Ferrari 1m43.894s
    13. Rodolfo Gonzalez Lotus 1m44.924s
    14. Rio Haryanto Virgin 1m49.439s
  • IXEMGabeo
    volt 3-4 versenye amikor a gumi taktikának köszönhetően hatalmasat jött fel...plusz 2 esős verseny amikor zsenálisat húzott...bármennyire is sokan középpilótának tartják sztem egy zseni az ürge, és megérdemelte a tavalyi vb-t...
  • Palinko
    főleg így hogy idén is sokat számított az időmérő, és hát ott valószínűleg agresszív stílussal jobb időket mennek. aztán hiába lesz jobb gumija később és tűnik jó versenytaktikának a gumivigyázás ha nem tudja kamatoztatni mert nehéz kerülni, főleg egy jó autót, és ugye még csökken is a leszorítóerő aztán ha valaki mögé érsz könnyebb elfékezni az első kereket, gyorsabban kopik és hiába autózott finoman ha nem tudja kamatoztatni.
  • IXEMGabeo
    még nem írtam le, ez volt az 1. éve a csapatnál, nem maradt el a ficsurtól oly nagyon, viszont az időmérő edzésen valóban javítania kell...
  • Totti5
    Volt egy erős autója is. Most a Mekláren nem volt annyira erős, de nézd meg mennyivel eredményesebb volt Hamilton agresszív stílusa...
  • IXEMGabeo
    mellesleg egy Daniel Ricciardo, Paul Di Resta párost simán el tudnék képzelni jövőre az F1-ben. Ricciardo nagyon tehetséges fiatalok tesztjén csak 3 tizeddel ment lassabb kört, mint Vettel edzésköre...ebből is látszik mennyire gyors ez a bizonyos RB 6:)
  • IXEMGabeo
    igen ez logikus volt, egyértelműen az informatika fejlődés az oka...
    Button nagyon szépen vezet, nekem bejön a stílusa...alulkormányzottabb autót szereti...amúgy Abu Dhabiban is Button volt az, aki a legtovább kint maradt, a taktikája akkor lett volna nyerő, ha rátudott volna pakolni az előnyére. Mint tudjuk ez nagyon nehéz kopottabb gumival, amikor a másiknak sokkal frissebb a gumi.

Totti: mégis világbajnok lett méghozzá marha okosan:D:D szóval, nem mindig igaz, hogy az F1-ben a leggyorsabbnak kell lenned...szart sem ér, ha a pilóta túl agresszív és meggondolatlan dolgokba megy bele és evvel nem Hamiltont támadtam...
  • Totti5
    Button stílusa egy hosszútávú versenyre elmenne... azzal semmit sem ér el hogy puhán megy, lassabban mint Hamilton, de később sem fogy el a gumija, annyira, mert addigra olyan hátrányokat szed össze ami behozhatatlan, ráaádsul annyival sosem lesz gyorsabb ennek okán sem, ellenben azzal aki az elejétől kezdve agresszívabb és kiatózza az ami az autóban és ami a pályában van, 10ből 9szer ez a legjobb taktika az élen.
  • Palinko
    de összességében az autóra értettem. bár én button technikáját nem tudom összehasonlítani, mások ezt már látják én még nem. de valami olyasmit emlegetnek hogy előbb fékez aztán kissebb oldalterhelést kap a gumi, cserébe ha gyors szeretne maradni előbb a gázra kell lépjen és lehet hogy alacsonyabb váltó fokazatba kell legyen ami pl az adott fogaskereket terheli. persze váltók viszonylag ritkán mennek tönkre, a gumi meg tud hamar kopni ugye.

egyébként jó téma lehet hogy szak avatott szemek hogyan veszik észre hogy ki hogy vezet, nekem még nem tűnik fel, de sztem csak úgy tudnám észrevenni ha sok belső kamerás kört látnék és nagyon figyelnék.

a motorhibánál pár ok hogy jobb: fejlődött az anyagismeret, számítógépes modellezés, tervezés akkor még gyerekcipőbe járt, gyűlik a tapasztalat jobban tudják hogyan teszteljenek le egy motrot. de látod még így is vannak bakik mint a ferrarinál az a gyenge alkatrész ügy. arról esetleg tud valaki részletesen írni hogy mi is volt az?
  • kifli
    Igen, de kíméli a technikát, és gyors is :D
  • Jack95
    de neki "finom" a vezetési stílusa...
  • kifli
    "ha valaki gyors akar lenni az jobban fogyasztja a techniká"

Button gyors, és pl gumit mégis kevésbé fogyasztja mint a többiek.