FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a pályát neki építették
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Daily Mail: "Az alvó McLaren Barrichellónak ajándékozta a gyõzelmet. Hamilton azt mondta hogy a csapat éjt nappallá téve dolgozott hogy gyõztes autót építsen a traktorból, ami magyarázatot adhat arra, hogy miért aludtak a kerékcsere közben." <#vigyor2>#vigyor2>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A5-rol Barrichello..:
-A brazil pilóta bevallotta, hasznos tanácsokkal gazdagodott az utcai pályát 2008-ban uraló Felipe Massa meglátogatásakor.
"Egy teljes délutánt eltöltöttem vele, és kiváló a memóriája. Mesélt az itteni ívekrõl, ami biztosan segített rajtam. Mivel tavaly szuperül ment itt, a beszélgetésünk után újra visszanéztem a futamot" - ismerte el.-
A medve nem játék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Jah csak azt felejted el, hogy manapsag ezeken a palyakon ha valaki koronkent 8 tizeddel 1 masodperccel gyorsabb koronkent a masiknal , meg akkor is alig van eselye az elozesre.
Emlekezzunk csak az MS-Alonso csatara, vagy iden Vettelre, hogy szinte sehol sem tudott elozni, hiaba volt gyorsabb az elote haladonal addig amig utol nem erte.
Egyszeruen nincsen csak egy idealis iv, raadasul nagyon szuk az osszes palya. nincs hely szinte meg kifekezni se egymast. A palyak tobbsegen jo ha egy elozesi pont van, amit ha jol vedekezik valaki szinte teljesen lelehet zarni. Csak akkor van esely az elozesre, ha az autok kozott nagyon nagy a diferencia, ami az elmezonynel hihetetlen kicsi.
Nem veletlen, hogy a rajtpozicionak hihetetlenul megnovekedett a jelentosege, aki a 6.-8. hely vagy mogotte levo helyeken vegez, gyakorlatilag nulla az eselye, hogy futamot nyerjen, ha csak nem a rajtnal tud felkapaszkodni, vagy ha valami extra korulmeny nem tortenik (kiesnek elolle, vagy az idojaras miatt)
Szal egy nagy fos lett az egesz, raadasul igazi klasszis nincs a mezonyben vagy aki lehetne az rossz autoban versenyez jelenleg, lasd Alonso. Na de ilyen Button, hogy VB lesz ? Ez egy kabare.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az kene ide h pontokat adjanak idomeron az elso 8 nak a futamra meg plusz sulyokat nekik sorrend szerint aztan adjad neki. ugy mar lenne elozes dogivel es nem lenne lehetetlen a regen latott 2. helyrol a dobogos helyre meneteles. Mindenkeppen kellene vmi hasonlo megoldas mert doglodik ez a sport.
Szerintem Hamilton-t a hiba ellenére is megfogta volna, mert durva köröket ment, ha nem cseszik el Hami kiállását, akkor még kint maradt volna.
Ma Bari volt az aki miatt érdemes volt néha nézni a futamot, egyébként egy hatalmas 0 az egész.
Ez nem verseny, fõleg nem forma 1-hez illõ, ami itt megy.
Erõbõl senki nem tud elõzni, ez nem verseny, hogy a kiállásra kelljen várni.
10/1 ha osztályozni kellene <#levele>#levele>
What about the forests?
.: mobilize.hu :.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Én sem vállalnék közösséget vele (sem meg a többi niggerezõvel) semmilyen formában, így itt be is fejezem.
átszoktam más fórumba.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
De Spa szar...töröljük. San Marino szar...töröltük. Valencia zsír, Szingapúr zsír...az autó a legmodernebb... Éljen a pénz a csillogás a gazdagság. Mi meg dögöljünk meg :).
Éljen az IndyCar :).
pályán a egyáltalán volt most elõzés? a rajtot követõ pár kisebb koccanáson kívül? hihetetlenül, leírhatatlanul unalmas verseny volt, tele box elõzéssel...
.: mobilize.hu :.
Kb a 7-9. körben elaludtam az izgalomtól, mire felébredtem Vettel sehol. De végül is ez így volt jó, mert a futam második felére jöttek a jobb pillanatok. Lásd Badoer...hát azon benyígtam :D
Bari volt a legjobb, grat neki és Kiminek is a 3. helyért. Igaza volt Palkóéknak, a srác kb egyszer sem volt képernyõn úgy jött fel 3.ba
Grat az egész meki csapatnak, elképzelni sem tudom mekkora erõfeszítés kellett ahhoz hogy hozzá segítsék Hamicsit a 2. helyhez...:DDD
Hozzá teszem, ha sima boxkiállás lett volna, szerintem akkor is elkapja Bari...
Na mindegy, beszopták :\ ;)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nem ide való egyértelmûen.
Barichello viszont óriási volt!