FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hétvégén kimi behúzza a spai futamot:D
ezt a pályát neki építették

Firerock
kösszi:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Firerock
valaki betudná nyomni azt amikor raikonnen asszondja hoyg "I was haveing a shit"!?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

és vannak olyan hülyék akik elhiszik.

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Barnabyka
:D

mcmoha
Ez nagyon nagy duma!

Daily Mail: "Az alvó McLaren Barrichellónak ajándékozta a gyõzelmet. Hamilton azt mondta hogy a csapat éjt nappallá téve dolgozott hogy gyõztes autót építsen a traktorból, ami magyarázatot adhat arra, hogy miért aludtak a kerékcsere közben." <#vigyor2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Vuhaha, Massa meg otthonrol is versenyt nyer... Igaz masnak..<#smile>
A5-rol Barrichello..:

-A brazil pilóta bevallotta, hasznos tanácsokkal gazdagodott az utcai pályát 2008-ban uraló Felipe Massa meglátogatásakor.

"Egy teljes délutánt eltöltöttem vele, és kiváló a memóriája. Mesélt az itteni ívekrõl, ami biztosan segített rajtam. Mivel tavaly szuperül ment itt, a beszélgetésünk után újra visszanéztem a futamot" - ismerte el.-

Badoer gz, szép elengedés volt <#idiota>

a.carkey
Maradjunk annyiban, hogy több volt az elõzés.

A medve nem játék.

a.carkey
Inkább csak egy futamnyi autónyi. :)

A medve nem játék.

a.carkey
Elvileg Schumacher tanácsaival segítette Badoert. Ez azért szép, mert egyikük sem ismerte a pályát.

A medve nem játék.

Ulvar
Régen se voltak egyformák a verdák( volt hogy hengerszámokkal kevesebb volt a teljesítmény khm..) Mégis egymás seggében voltak (persze volt hogy nem). De azért akkor is több volt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

[Jakuza]
Totti mogemenni ? :D
Jah csak azt felejted el, hogy manapsag ezeken a palyakon ha valaki koronkent 8 tizeddel 1 masodperccel gyorsabb koronkent a masiknal , meg akkor is alig van eselye az elozesre.
Emlekezzunk csak az MS-Alonso csatara, vagy iden Vettelre, hogy szinte sehol sem tudott elozni, hiaba volt gyorsabb az elote haladonal addig amig utol nem erte.
Egyszeruen nincsen csak egy idealis iv, raadasul nagyon szuk az osszes palya. nincs hely szinte meg kifekezni se egymast. A palyak tobbsegen jo ha egy elozesi pont van, amit ha jol vedekezik valaki szinte teljesen lelehet zarni. Csak akkor van esely az elozesre, ha az autok kozott nagyon nagy a diferencia, ami az elmezonynel hihetetlen kicsi.
Nem veletlen, hogy a rajtpozicionak hihetetlenul megnovekedett a jelentosege, aki a 6.-8. hely vagy mogotte levo helyeken vegez, gyakorlatilag nulla az eselye, hogy futamot nyerjen, ha csak nem a rajtnal tud felkapaszkodni, vagy ha valami extra korulmeny nem tortenik (kiesnek elolle, vagy az idojaras miatt)
Szal egy nagy fos lett az egesz, raadasul igazi klasszis nincs a mezonyben vagy aki lehetne az rossz autoban versenyez jelenleg, lasd Alonso. Na de ilyen Button, hogy VB lesz ? Ez egy kabare.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Azon is elgondolkodtam, h mi a tökömnek lesz 2 féle gumi jövõre, ha nem lehet majd tankolni. Verseny elején a dögnehéz autóra úgysem rak senki lágyat fel. Megint hülyék voltak. Kínjukban nem tudnak mit kitalálni, állandóan megy a varia, közben meg költségcsökkentésrõl pofáznak, a sok változtatás meg milliárdokba fáj. Az amcsik értenek a showhoz ezek nem. Mennyi lóvé megmaradt volna, ha most is 3 literes, de lefojtott motorokkal mennének, meg ugyanazokkal a kocsikkal, maximum csak kicsit lehetne variálni, a légterelés dolgot meg megpoldanák végre.

Visca El Barça!

Az indyben meg tökegyforma autók vannak, mégis több az elõzés. Most az év elsõ felében voltak gondok ott is, változtattak a dolgokon, (visszahoztak olyan beállítási lehetõségeket, amit régebben betiltottak, meg csináltak ott is elõzés gombot, ami ugyan csak 20 lóerõ plusz), aztán egybõl látványosabb az egész. Érdekes, ott pár légterelõvel megoldották a "piszkos levegõ" kérdést, és egymás seggébe bújhatnak az autók. Itt sztem nem is akarják igazán, legalábbis jópáran nem.

Visca El Barça!

Totti5
Nincs hát, 50 méterrõl nem is lesz, ahhoz oda kéne menni mögé. 100%ig egyforma autókkal van rakat bajnokásg ahol több elõzés van egy futam alatt mint itt itt 5 futam alatt, itt nem ez a fõ gond. Kimi miért nem tudott menni Hamival, Barival? mert lassú a Ferrari, de már a mögötte jövõ Rosberg nem tudott odaérni, mert a Ferrari jobb autó ( Kovát vegyük ki, megin sikerült legyõznie magát, pedig ott kellett volna lennie Hami mögött, de hát ekkora a különbség a két pilóta közt, mérföldek )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nah jha.. hulladek egy futam volt, de sztem majd spa karpotol minket.
Az kene ide h pontokat adjanak idomeron az elso 8 nak a futamra meg plusz sulyokat nekik sorrend szerint aztan adjad neki. ugy mar lenne elozes dogivel es nem lenne lehetetlen a regen latott 2. helyrol a dobogos helyre meneteles. Mindenkeppen kellene vmi hasonlo megoldas mert doglodik ez a sport.

Norbi1990
Ezért kéne eltörölni a boxkiállásokat. Akkor mindenki próbálkozna elõrébb jönni, mert ugye senkise akar a idõmérõ edzésen megszerzett rajthelyén maradni(kivéve aki az 1.).
mflex
Barichello, már amennyire mostanában csak bénázott, ahhoz képest ma nagyot ment, így utólag felvételrõl megnézve, mert a 8-ik kör körül elaludtam ezen a szaron.

Szerintem Hamilton-t a hiba ellenére is megfogta volna, mert durva köröket ment, ha nem cseszik el Hami kiállását, akkor még kint maradt volna.

Ma Bari volt az aki miatt érdemes volt néha nézni a futamot, egyébként egy hatalmas 0 az egész.

Ez nem verseny, fõleg nem forma 1-hez illõ, ami itt megy.
Erõbõl senki nem tud elõzni, ez nem verseny, hogy a kiállásra kelljen várni.

10/1 ha osztályozni kellene <#levele>

What about the forests?

autoszimulator
Meg ha van is lehetõség elõzni, akkor sem mernek. Nézz meg egy WTCC, DTM futamot, ott lehet menni bátran, kisebb koccanás nem okoz feltétlenül akkora kárt a kocsiban, hogy emiatt boxba kelljen menni, esetleg feladni. Itt meg a szárny beakad, megsérül a kerék, futómû, szinte bármi megsérülhet, és akkor boxkiállás, ami meg a végét is jelenti egy versenynek. Legtöbben inkább mennek a biztosra.

.: mobilize.hu :.

Ulvar
Törökország, Spanyolország(Barcelona). 2 igen csak egyenesben gazdag pálya. Egy elõzést nem láttam rajtuk. Az autók szarok, nincs nagy különbség köztük ami van szart nem ér. De ez még jó is lenne de NINCS SZÉLÁRNYÉK MÉG MINDIG. Ennyi.

Mersant
dehogynem, mire valaki elozesi pozicioba kerulne jon a fektav es a vonat...ilyen eros autokhoz tul rovidek ezek az egyenesek, es tul szukek a palyak, szinte mindenhol csak 1 idealis iv van igy trukkozni sem lehet...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Totti5
Nem a pályára kell fogni, nem azzal van a gond.

Maximálisan egyetértek. Ebben a qrva motorsportban, most az a menõ, h a tradícionális istenkirály pályákat, vagy törlik, vagy elqrják. Az ilyen Tilke féle számítógéppel tevezett szarokon, meg vonatoznak. Éljen az indycar, már évek óta jobban teccik.

Visca El Barça!

Báránynak akkora lesz az arca, meg a mellénye, h új autót kell neki tervezni Spára, mert nem fog beleférni ebbe<#zavart1> Természetesen újra ki fogja jelenteni, h most vb lesz<#vigyor3> Mindezek mellett persze megérdemelte, ha már a Hambinak elqrták.

Visca El Barça!

mosoporr
Még Baungártner Zsolti fiu is lehagyta volna a Minárdival:)

Minstrel
Schumi bedob egy levél aszpirint aztán elindul Spa-ban, ez méltatlan volt a Vörös autóhoz, amit itt Badoer mûvelt, Minardival is jobban ment.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Vagy pusztán kapott egy jutalomjátékot. Csak egy picit berozsdásodott a versenyekhez(á'lá a tesztpilóták egyik hátránya).

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

LaszloLedzenyi
<#levele>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ne makizz mert megy mátéka sírni a modiknak, és dádá lesz<#nyes>

b-type
Nem megjelent egybõl csak már kimoderálták sKezzo elözõ sötét kötözködõ hozszólását.
Én sem vállalnék közösséget vele (sem meg a többi niggerezõvel) semmilyen formában, így itt be is fejezem.
átszoktam más fórumba.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

LaszloLedzenyi
ha számolgatsz egy kicsit akkor elég egyértelmû hogy elé jött volna vissza, a boxkiállás elötti 2 utolsó kör leggyorsabb kör volt szvl elé jött volna kb másfél mp vel, de még ha mögé is jött volna, a lágy keveréken sokkal gyorsabb lett volna és azért rubens több dolgot látott a pályán mint a maki

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ulvar
És azt mondja Mr. Szõr Szál Ecclestone hogy közelebb akarja hozni az emberekhez az F1et. Ja...! Akkor az F1 legyen kurva nagy PR körözgetés :).

De Spa szar...töröljük. San Marino szar...töröltük. Valencia zsír, Szingapúr zsír...az autó a legmodernebb... Éljen a pénz a csillogás a gazdagság. Mi meg dögöljünk meg :).

Éljen az IndyCar :).

értsétek már meg. ha nincs ott a hiba, akkor 1 körrel tovább van kint bari, ami 1-2 mp.

autoszimulator
szerintem ha nincs a hiba, akkor szorosan, de épp hami mögé ért volna be bari, onnan pedig meg nem elõzte volna, annyi nincs azé bariban... Ha esetleg fordítva van, és button van bari autójában, mikor még formában is van, akkor belõle elõbb kinézem, hogy legalább megpróbálja megelõzni, az év során többet elõzgetett button, mint társa..
pályán a egyáltalán volt most elõzés? a rajtot követõ pár kisebb koccanáson kívül? hihetetlenül, leírhatatlanul unalmas verseny volt, tele box elõzéssel...

.: mobilize.hu :.

ÁjjLe BoBBi
Jó futam volt!
Kb a 7-9. körben elaludtam az izgalomtól, mire felébredtem Vettel sehol. De végül is ez így volt jó, mert a futam második felére jöttek a jobb pillanatok. Lásd Badoer...hát azon benyígtam :D
Bari volt a legjobb, grat neki és Kiminek is a 3. helyért. Igaza volt Palkóéknak, a srác kb egyszer sem volt képernyõn úgy jött fel 3.ba
Grat az egész meki csapatnak, elképzelni sem tudom mekkora erõfeszítés kellett ahhoz hogy hozzá segítsék Hamicsit a 2. helyhez...:DDD
Hozzá teszem, ha sima boxkiállás lett volna, szerintem akkor is elkapja Bari...
Na mindegy, beszopták :\ ;)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

LaszloLedzenyi
hát nem mert akkor ment 2 olyan kört amivel +2-3 mp el több elõnye let szvl mindenképp elötte lett volna még ha csak 1-2 mp vel is de a lágy gumi miatt elnyúlt volna

Totti5
Nem biztos az, de meccselhettek volna. Pont annyit bukott Hami a boxba, amennyivel Rubens elé került.

kirol
Nem akarom bántani, de ez a Luca Badoer egy szerencsétlen hülye, aki még lassú is.

Nem ide való egyértelmûen.

Barichello viszont óriási volt!

ezt mondom. egy körrel elõbb hívták be, mert bénáztak a mekinél és így már nem veszíthetett semmit ha bejön elõbb

LaszloLedzenyi
Hamilton aput vissza a gyapotföldre. egyébként meg Rubens megfogta volna a boxutcai hiba nélkül is, szóval jobb volt a taktika

Ulvar
Az úgy van hogy a Dunába lõni, elõször is. Másodszor egy jót fürdik. Harmadszor nem ezért van ez a topic gondolom hogy kisgyerek módjára veszekedjetek olyan dolgokon amirõl csak a képernyõn vagy neten keresztül látsz, hallasz, olvasol. Szerintem.

pff<#lama>

Máté94
Az ilyen tudatlan,buta emberek utálom és mindet a Duna löknám,kezdve vele!
Norbi1990
Nem, csak állandóan ezt csináljátok.
Máté94
Te megvéded!Ezt a leírhatatlan idiótát!<#wow3>