FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1 J. Trulli Toyota 1:49.675 12
2 J. Button Brawn GP 1:50.283 17
3 F. Alonso Renault 1:50.368 12
4 S. Buemi Scuderia Toro Rosso 1:51.045 19
5 J. Alguersuari Scuderia Toro Rosso 1:51.529 23
6 R. Barrichello Brawn GP 1:52.321 18
7 K. Räikkönen Ferrari 1:52.930 15
8 H. Kovalainen McLaren 1:53.383 11
9 R. Kubica BMW 1:53.650 11
10 L. Badoer Ferrari 1:55.068 19
11 G. Fisichella Force India F1 2:03.972 11
12 N. Rosberg Williams 2:04.505 12
13 R. Grosjean Renault 2:05.513 13
14 N. Heidfeld BMW 2:05.614 13
15 K. Nakajima Williams 2:05.705 15
16 A. Sutil Force India F1 2:05.839 10
17 M. Webber Red Bull 2:06.181 6
18 T. Glock Toyota 2:06.331
19 S. Vettel Red Bull - 1
20 L. Hamilton McLaren - 4
Trulli még szárazon ment. Badoer esett kelt, magasan az utolsó lett volna, akár száraz akár egyenletes esõben.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
En legalabbis nagyon szeretnem, hogy elhagyja ezt a --- csapatot.
Mondjuk Alonsonak sem kivanom, hogy ide kelljen jonnie, annyira meg Ot sem utalom.
http://gaborszantai.co.uk/
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A medve nem játék.
"Amíg kórházban volt, a Ferrari-csapatfõnök Stefano Domenicali azt mondta, az autó az övé, bármikor épüljön föl, valószínû, õt akarják megtartani Alonso mellé, de a dolog bonyolódott."
Amúgy itt az egész baromság: "Kimi Raikkönen visszamehet a McLarenhez?"
A medve nem játék.
szerintem Belgiumban sokkal jobban fog menni, mert ott legalább a pályát is ismeri, és a mostani versenyt végigtolta, így egy kis versenytapasztalat is van már újra mögötte, itt szerintem nem lesz az utolsók között(remélem)
En Tocazok online... Ez arcadenak arcade szimulator, es nem versenyzok mennek vele, de 2 dolgot azert megmutat.. Van 2 valaszhato verzio, az egyikben a kocsik nem utkozhetnek, siman atmennek egymason, a masikban "valos" testuk van, utkozhetnek.. Megfigyelheto, hogy a ket verzio jatekosi kore szepen elvalik egymastol... Akkor jon az erdekes dolog, mikor a "testetlen" verziot jatszok atjonnek normal korulmenyek koze.. Na akkor szabadul el a pokol.. Lehet akar milyen gyors a sajat korulmenyei kozott, egyszeruen reflexbol nem szamolnak vele, hogy mas is van a palyan.. Egyszeruen nem tudja kovetni, hogy mozog a masik kocsi, hol kell helyet hagyni elozesnel, ha egyutt ertek a kanyarba akkor nem lehet az idealis ivhez ragaszkodni, stb.. Ebbol jo kis utkozesek, meg anyazasok szoktak lenni.. A masik, mar par nap kihagyas utan elmegy az erzes, visszalassulnak a jatekosok.. Es ez csak egy jatek, es persze nem profi pilotakrol van szo.. De a tunetek hasonloak, mint egy ennyit kihagyo profi pilotanal..
ezt a pályát neki építették