FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
★ 汤姆 李
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Közvetítés kritikán aluli volt annyi mindenrõl lemaradtunk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
kockáztattak, bejött. ennyi.
egyébként szerintem is baromság a gumicsere
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
★ 汤姆 李
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az meg szánalmas, hogy 20 perc alatt nem tudják rendesen felpakolni õket a rajtrácsra, és ott hagyják a lekörözötteket.
Hamilton meg szépen csinálta, nem õ baszta el, csak elvakultan utáljátok õt. Ha valaki belsõ ívre megy, akkor helyet kell hagyni, különben így járnak.
★ 汤姆 李
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
na veled is elbeszélgetnék