FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mindegy?Úgyis megnyeri mindet szerintem😄D

★ 汤姆 李

Gondolom azt, hogy megelõzte és igényt tart a helyére.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nNm tetszett neki, hogy Kobajózsi levágta.
nearo
Amúgy Webber mit integetett?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

FSpofon
nem gyõzelmek száma alapján megy, pontverseny van.

Arab money

LeventeV
hámy futamot kell még megnyerjen Vettel, hogy vb legyen idén?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

lol erre megis ismétlik.
Vettel pofánlocsolta pezsdõvel a díszõrségben álló embert , aki rezzenéstelenül tûrte<#nevetes1><#idiota>
bardocz
Ezt komolyan magyarázni kell? Nem, a gumi nem maradt volna a végéig ugyan olyan állapotban, hanem szépen fogy folyamatosan, míg Button ott volt egy sokkal frissebb szett gumin, ami biztosan nem fogyott volna el a végéig.
Totti5
Hamilton elõzött, Maldonadó ráhúzta, Hami már átszántotta a kerékvetõt is ezért de így is nekiment... nem volt ott semmi.

Közvetítés kritikán aluli volt annyi mindenrõl lemaradtunk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Nem biztos az, hogy kibírja az a gumi...az 8-10 kör is sokat számít...egy féktávon való nagy mennyiségû gumi darab leszakadása... bármi...bár már láttunk ilyet az is igaz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

LeventeV
vettel hogy odalõtt az õrnek 😊)

bardocz
Megették volna reggelire, ha nincsen SC. Talán nézni kéne a futamot, és gondolkozni, hogy milyen írás mihez kapcsolódik. De ez sokaknak nem megy.
Vaxi
na mert a mclaren minden versenyt tudással nyert meg? nem volt soha mázlija? ne legyél már ilyen 😊
kockáztattak, bejött. ennyi.
egyébként szerintem is baromság a gumicsere

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

<#eljen>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez mióta látszik már!Érdekes még csak most vetted észre bár én robbantanám fel az egész RB-t!😊)))

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tyler1
Hamilton marad így is 6., mondjuk nem csodálkozom, hogy ennyire agresszív volt, mikor 40 kört vmi lassabb autó mögött furikázott végig, ahol meg elõzni lehetett, ott darálta a verdát is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ulvar
Ez nem RB...az rohadt nagy mázli volt, és jó nagy baromság a gumi cserélés piros alatt....ezzel nyerte meg Vettel...

bardocz
Kibaszott makker majom ez a Vettel.

Az meg szánalmas, hogy 20 perc alatt nem tudják rendesen felpakolni õket a rajtrácsra, és ott hagyják a lekörözötteket.

Hamilton meg szépen csinálta, nem õ baszta el, csak elvakultan utáljátok õt. Ha valaki belsõ ívre megy, akkor helyet kell hagyni, különben így járnak.
Máté94
Már csak 5 futamot kell végignézni és Vettel világbajnok?
Marci0115
kicsit unalmas már ez a büntessük meg hamiltont állandóan, tudtommal ez autoverseny és nem kocsikázás, talán bekéne vezetni uj szabálynak hogy engedélyt keljen kérni elõzéshez

Falcon83
Hát ez a futam olyan közepes volt. Elõzés nem volt de non-stop folyt a vér hétvégén. Az is több mint a semmi. De jobban örültem volna ha csatáznak a pályán és attól lesz jó a futam.

Na vége?Jót aludtam közben látom megint vettel nyerte jól van legközelebb már el se kezdem nézni dög unalmas már ennek a nyálasnak a gyõzelmeit nézni..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Punker
nem is olyan régen 10-15 éve itt még frankón elõzgettek...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Vaxi
kockáztattak, és bejött. ilyen ez a sport

Sot meg a bbc ex-f1es versenyzo is ezt mondjak :-)
LeventeV
nem sikerült kobayashinak, de az 5. hely is szép.

Kicsit unalmas már, remélem jövõre valamit nagyon elrontanak a Red Bull-on..😊

Ulvar
Te meg nem értesz ehhez a sporthoz....

Casillas
Úristen, de elvakultak vagytok.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Te mit nezel ? Szerintem jobb ha visszanezed :-)
Ulvar
Egy csomag ropiba hogy nekem van igazam.

ScarY MAN
igaza van :\ pedig en nem vagyok elvakult drukker es nem utalok senkit, de ez már sok :\

...

"troll gyerek"
na veled is elbeszélgetnék

Casillas
remélem ezt te se gondolod komolyan <#wilting>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ulvar
Fogd már be a szád Troll gyerek...

ThisZip
hamilton egy vadbarom

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Ulvar
Miért Hamilton kapna büntetést drága idióta Gyulám...MIÉRT AMIKOR MALDONADO HÚZOTT RÁ...

itt van a NAGY hamikátok
ennyi tud

Vaxi
ez a hamilton nem normális

nearo
Egyébként azt miért nem csinálták meg, hogy a rajtrácsra a valós sorrend alapján pakolták fel õket? Lett volna kb 20 percük betologatni mindenkit a helyére...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

LeventeV
😊))))) TE JÓ ÉG

Kaplan
Nekem nincs nagy problémám Vettellel. De basszus, hogy megint ekkora szerencséje van. Szerintem meg lehetett volna fogni ha nincs a SC. Most meg Maldorado...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ScarY MAN
baszki 😄

...

Vaxi
viszont most már megszorongathatná valaki, mert így uncsi lesz 😄DD

Vaxi
jah elég nagy mák. de ettõl még szép versenyt futott

LeventeV
hajrá kobayashi!!!

nearo
Így viszont Vettel nyerni fog... ezt a mákot bakker.

passatgt
kobayashi még megelõzi õket a végén😊

LeventeV
nem kellett volna a gumikhoz nyúlni....