FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Hamiltonnak is sikerült nem is kétszer. 1 megkérdõjelezhetõ elõzése volt az pedig a végén Maldonadó, a többi tanítani való volt, viszont nem láttuk mit történt, csak a végét ahol nem tünt egyértelmûen hibásnak Hamilton, de ez már az ócska közvetítés sara hogy sok mindenrõl lemaradtunk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
http://www.youtube.com/v/_mOw-qbgBTo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bal elsõ kereke ott van már az egyenes végénél Maldonado oldalszekrényénél.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

sjani1995
álá Webber (kivárta, sikerült neki)

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

passatgt
lol, csak hülyeségbõl mondta és most ezen pattogtok?:D

nyuny01
Most õszintén meg volt a kellõ távolság?NEM!
Volt még hátra jó pár kör hogy elõzési távolságba kerüljön!

6 tized? :D
Szerintem az sok,fõleg ezen a pályán!
Jó hogy nem 1 másodperc...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

sjani1995
<#eljen>

bardocz
6 tizeden te még mit dolgoznál le, úgy õszintén? Talán a tükröt kéne nézni egyeseknek, és nem ráhúzni a másikra.
sjani1995
Ésszerûen is lehet ám próbálkozni. Számtalanszor van olyan hogy "Na most, most, de neeem lefékezett, huhh de jó mert mi lett volna..." de Hamiltonnak már tényleg elege lett és durva volt.

MaSzKa
Lewis Hamilton, a McLaren Mercedse
versenyzõje nagyon komoly bajba kerülhet, miután rasszizmussal vádolta (mégha nevetve is) meg a Nemzetközi Automobil Szövetséget (FIA).

helyesírási hiba hegyek - ezek nem használnak vajon helyesírás-ellenõrzõt?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nyuny01
Inkább legyen türelmes és dolgozza le a hátrányát rendesen,ne menjen már bele olyan elõzésbe amit lehetetlen ütközés nélkül megúszni!
Ha mindenki így elõzne mint Hamilton (amit te korrekt elõzésnek vélsz) akkor roncsderby lenne,és valljuk be az nem igazán illik a forma1-be!
És ne mond azt hogy csak így lehet elõzni,mert sokaknak sikerült nem is egyszer!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Totti5
Figyelmeztetés elég lett volna nekik. Igazából annyit csinált az FIA hogy megtiltotta abban a kanyarban az elõzést, de azt a verseny elõtt nem közölték a pilótákkal.

Norbi1990
Ennyi.
Én is ezt mondtam, hogy valaki próbálkozik és ha nem sikerül akkor egybõl már bünteti az FIA.
oneal1
nem egészen... nézd meg a riportot

!Forza Ferrari!

Hamilton egyenlõ egy kalap szarral szvsz -.-
oneal1
Buttonnak simán hozni a futamot?

Egy monocai futamot simán hozni azért....:D

!Forza Ferrari!

Peppus
Hamilton felhúzta magát, én is feszült lettem volna a helyében.Õ az egyetlen, aki tényleg azt teszi a pályán amit kell. Mindent belead, és harcol. Megnyerhette volna simán a futamot, ha nem ilyen szerencsétlenül alakul az idõmérõ. Button egy töketlen senkiházi, neki is simán hozni kellett volna ezt a futamot. Vettel meg szépen megnyeri a VB-t :S

http://www.youtube.com/v/RteXh2Z_aps&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Itt az interju
bardocz
Hogy ha ezek a szerencsétlenek mutatnának belsõ kamerás felvételeket is elõzéseknél, akkor lehet picivel többet tudna mindenki. De itt még a gumival is szenvedni kell, mert nem képesek kiírni a képernyõre. Máshol még nem is látszik a pilóta, de már mondják, hogy cseréltek-e gumit, mennyit, mi történik...vicc.
MaSzKa

Ulvar
xDDD F1 live...azért írnak ilyet hogy legyen látogatottsága az oldalnak...

Minstrel
kicsit kiborult a csávó a hétvégén, jól jön a két hét pihi neki

http://topgearhungary.blogspot.com/

oneal1

!Forza Ferrari!

Dietrich
és az min változtat? semmin.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

attól még elég durván ment. vérszemet kap. de én ezért nem nézem le. nem akar senki mögé beragadni érthetõ

oneal1
szeritnem kap 20-25 mp et

!Forza Ferrari!

Ulvar
Ha nem kap semmi büntetést az azt fogja jelenteni hogy Maldonado húzta rá. Majd kiderül én így láttam.

oneal1
Hamilton-nak nem a hátsó szárnyát kellett volna megbabrálni hanem valami vadrácsot rakni az elejére...

Massa-s eset is érdekes volt de amit Maldonadoval mûvelt....

!Forza Ferrari!

MaSzKa
A hercegség is kapott a pezsgõbõl? van róla videó?

Bandee1987
Mark Webber berángatta a bbc riporterét a red bull medencéjébe (2:50-tõl) :)
http://www.youtube.com/v/zr-JlgeCmIQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sztem Vettel behúzta volna piros zászló nélkül is. Amúgy nem volt rossz verseny:-) Volt aki mindent vitt, volt aki mindent zúzott:-D

Visca El Barça!

bardocz
Adrian Sutil - Official Fanpage
Adrian finishes on P7. Great race without mistake, great strategy, deserved Result....!

Dietrich
minek vennék le? nem szakmunkások akik csupasz kézzel fognak meg szerszámokat ;)

viszont én az ilyen futam megszakítások alatt nem engedném, hogy az autókon javítsanak vagy kereket cseréljenek..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sjani1995
micsoda HSZ szám : )

Dietrich
nem
100 éves, de nem a 100.
II.vh idején nem rendezték meg.

Dietrich
Mondtam, hogy Vettel nyer :p
de még azt is eltaláltam egy játékban hogy Alonso lesz a 2. ;)

sjani1995
Itt még a sisakot is öltönyös manuszok vették el tõlük : DD

Ulvar
nem nem...100.

engem idegesítene az tuti

Azért vettel jól pofán spriccelte pezsgõvel a csávót :D
LaszloLedzenyi
nem hamiltonnak is benne van a fülbevaló az arcába májkül is mindig nyakláncba megy .

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Palinko
95. ik nem?
LeventeV
motors tv ad összefoglalókat, 3*45 perc, én azt szoktam nézni. bár van, hogy a hülye brit akcentus miatt nem értem amit mond a kommentátor.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

láttátok piros zászlónál amikor felálltak a rajthoz. alonso amikor kesztyû nélkül volt, látszott a gyûrû az ujján :D azthittem az ilyeneket leveszik amig verseny van

LeventeV
akkor lehet a magyar nagydíjon már nyerni fog.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ulvar
1,5 óra múlva indy500 rajt!! Azt is érdemes nézni aki autósport fanatikus annak kötelezõ, hiszen történelmi 100. verseny lesz.

Totti5
Motorsportalt ne hekkeljétek már, nem lehet behozni:D ( azt is simán el tudom képzelni hogy szar a szerver és nem bírja a terhelést és nincs szó semmi támadásról, csak fedõsztori... )

passatgt
ja és a 9 gyõzelmen kívül nem szerez egy pontot se:)

passatgt
még 9 versenyt kell nyernie vettelnek ahhoz, hogy biztosan vb legyen (de úgy, ha hami mindig 2. lenne, tehát gyakorlatilag elég 5 is kb:))

Nem mindegy?Úgyis megnyeri mindet szerintem:DD

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Gondolom azt, hogy megelõzte és igényt tart a helyére.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\