FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bal elsõ kereke ott van már az egyenes végénél Maldonado oldalszekrényénél.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Volt még hátra jó pár kör hogy elõzési távolságba kerüljön!
6 tized? :D
Szerintem az sok,fõleg ezen a pályán!
Jó hogy nem 1 másodperc...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
versenyzõje nagyon komoly bajba kerülhet, miután rasszizmussal vádolta (mégha nevetve is) meg a Nemzetközi Automobil Szövetséget (FIA).
helyesírási hiba hegyek - ezek nem használnak vajon helyesírás-ellenõrzõt?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha mindenki így elõzne mint Hamilton (amit te korrekt elõzésnek vélsz) akkor roncsderby lenne,és valljuk be az nem igazán illik a forma1-be!
És ne mond azt hogy csak így lehet elõzni,mert sokaknak sikerült nem is egyszer!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Én is ezt mondtam, hogy valaki próbálkozik és ha nem sikerül akkor egybõl már bünteti az FIA.
Egy monocai futamot simán hozni azért....:D
!Forza Ferrari!
Itt az interju
http://topgearhungary.blogspot.com/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Massa-s eset is érdekes volt de amit Maldonadoval mûvelt....
!Forza Ferrari!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Visca El Barça!
Adrian finishes on P7. Great race without mistake, great strategy, deserved Result....!
viszont én az ilyen futam megszakítások alatt nem engedném, hogy az autókon javítsanak vagy kereket cseréljenek..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
100 éves, de nem a 100.
II.vh idején nem rendezték meg.
de még azt is eltaláltam egy játékban hogy Alonso lesz a 2. ;)
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
★ 汤姆 李
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\