FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi tud
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jöttök azzal hogy "életveszélyes" tisztára mint palik...Spa meg akkor öngyilkos jelöltek kedvelt helye nem? Mindegyik pálya és versenyszéria veszélyes, de ne azért töröld már mert nem elég belevalósak egyesek, vagy nem tudnak az autók miatt...Amúgy Hamilton tudott elõzni baleset nélkül...hmmm...érdekes...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
egyébként egyetértek, ez nem való versenyzésre..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
veszélyes, meg unalmas is ez az utcai szar, viszont kurva sok lóvét szakítanak belõle, úgyhogy kivenni nem fogják....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MI A FENE VAN?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10