FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lényegtelen egyetértek a sráccal, hogy a Ferrari igen rossz irányba halad

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

akkor ezt félreértettem azt hittem a teljes monológ Kimié volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt egy hozzaszolo irta, nem Kimi mondta.

Raikkonen mondata ez volt, erre reagalt 'SANI{Ó'

Kimi: „Eddig semmi rossz dologgal nem találkoztam a Lotus csapatnál. Kedvesek az emberek és kedvelik a versenyzést, valamint itt nem igazán érezhetõ a politika. Versenyezni akarnak és mindezt jól csinálni.”

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Ezt honnan?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

"Míg minden dolgozó fenyítve és terror alatt egymást sasszerolja, hogy ki mikor mit tesz és minden hibáért a munkások a felelõsek, ugyan akkor a legkisebb sikerért meg csak egy valaki lehet aki learatja addig SOHA nem lesz a Ferrari a régi. Hiába a kifogyhatatlan pénz és a kedvezõ szabályváltozások."

Raikkonen a Ferraris idõkrõl...ugye, hogy ugye

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

desigo
http://www.youtube.com/v/lYioeUjrNHI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Hmm Whitmars lenyilatkozta, hogy a 2 MClaren 50körön át spórolt az üzemanyaggal mert elszámították magukat. Az azért kemény, hogy így is piszok gyorsak voltak.

Master91
szabii98

Kimi :DD

I met God. She's black

Minstrel
Index fórumon találtam :)

http://topgearhungary.blogspot.com/

V43 1105
Azt hittem már Mateschitz vagy hogy kell írni halt meg ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Rajt után sem igazán szorongatta Gombjenõt. Szóval nem csak a rajt volt ott a gond. A második hely egyértelmû, hogy a sc miatt ment el, vettel fölöslegesen fényezte magát az interjúnál.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

sjani1995
keret nélküli ajtó hmmmm! : )

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

õk is sötét zsaruk:D

szerintem pedig betett neki a SC a 2. helyet tekintve. Ma Button gyorsabb volt és kész nem volt mit elveszítenie fejben:) rossz rajt mindenkinél megesik

nearo
jogos lehet, FI-nak a gyorsabb pályák feküdtek eddig inkább

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nem gyenge hami, sztem simán van olyan gyors mint button. Ezt a futamot viszont szerintem fejben vesztette el.

Igaz a force India visszaesett, de lehet ez a pálya nem feküdt nekik. Jövõhéten meglátjuk, jó lesz ez az év!

Minstrel
Én nem nagyon vettem észre, hogy nincs itt, sajnos már tavaly is eltûnt a mezõnyben, mondjuk Senna-t se vettem volna észre ha nem ölelkeznek Massával.

Viszont már várom jövõheti Indycar-t, remélem Barri ott kicsit jobban észrevehetõ lesz :)

Totti5
Nekem csak Sutil hiányzik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Barrichello és Trulli távozásával márcsak Schumacher, De la Rosa (de õ is úgy tûnik max edzésen van jelen), Button, Alonso és Raikkonen maradt a régi nagy "öregek" közül a mezõny teljesen kicserélõdni látszik:O és fura volt a dinoszaurusz Barrichello nélkül az 1. futam

Totti5
Mitõl is gyenge Hamilton? tegnap õ volt a legjobb, "ûridõt" ment, ma pedig hiba nélkül végigment. Nem õ volt a leggyorsabb és kikapott Vetteltõl is. Van ilyen. A többi 19 pilótánál meg jobb volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

miilann04
kösz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Szerintem csak Alonsonak koszonheti a Ferrari, hogy holnap az olasz lapok nem fogjak a bort is lenyuzni roluk.

benõmenõ
Azért a Force India most visszaesett tavalyhoz képest a Williams és a Sauber mögé, pedig tavaly már párszor a mercivel csatáztak.
nearo
hát ezaz, alonsó pár éve a fostalicska rönót is egész szépen terelgette, nem csak kispiké és briós miatt... szerintem ezt a piros valamit is folyamatosan a határon vezette, nem sokan hozták volna be ötödik helyre a mai napon

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

igen, SC-nál mázlija volt és nem tudtuk volna meg mi lett volna, ha a második csere után visszajön Hami mögé

Gombjenõ erõs fejben, ez látszik, hami meg gyenge. Most még türelmes volt, de ha a gomb még párszor megveri, akkor beindul a kamikaze lúizból.
Raikonnen végiggurult, legalább látszik, hogy tízben lehet az autó az évben.
Merci nem igazán stabil, Williams erõsebb mint gondoltam/tuk.
A többi csapat/versenyzõ kábé ott van ahol tavaly is

Massa meg sztem azért van a ferkánál, mert a braziloknál sok Ferrari megy el.

Master91
Wéber Gabi facebookjára.
Érdemes naponta nézni, jó dolgok szoktak kikerülni.
szabii98
Ja és tényleg, a Ferrari: a nap legnagyobb negatív(teljesítmény) és pozitív(Alonso) meglepetése. Alonso tud szarból várat építeni.

I met God. She's black

nearo
egyszer egyik torrót is összetévesztette kimivel :)
de amúgy tényleg nekem se volt bajom vele, és idõközben azt is megtudtam, hogy a "rikkárdó" sem fail, szóval teljesen jó

miilann04
ezeket az infokat hova írják ki amugy?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

kifli
hibája nem nagyon volt (1 vagy 2) így mondható ügyesnek valóban. De olyan nagyot nem autózott ma.
szabii98
<#eljen>
ügyes volt ma Vettel nagyon

I met God. She's black

Kit--Kat
Nem kicsit.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
pedig ma hami jobban megérdemelte volna a második helyet. (Mondom ezt úgy, hogy nagyon nem vagyok kibékülve sok-sok megmozdulásával, és azzal, hogy sokszor büntetni kellett volna, akkor, amikor semmit nem kapott)

Vettel bemákolta ma ezt a második helyet ennyi történt.
Kit--Kat
Tényleg kicsit túlpróbálta adni magát, de amúgy simán vállalható volt.

Jó lesz az idei közvetítés.

Ezt nem sírom vissza.

szabii98
Montezemolo adott neki lehetõséget személyesen. Nagyon kedveli, és csak õ akarta év végén hogy maradjon, így maradt.
Egy Massa-Maldonado, vagy Massa-Perez csere szerintem sem ártana

I met God. She's black

hagyjad már magad az elején akkor nem láttad mennyit elõzött...ez is unalmas már, ez a Vettelke nem tud elõzni szöveg. Bõven bizonyított ma is, de ez már 2011 Monza óta nem téma

amúgy ti nem nagyon nézhettetek F1-et 2000-es évek elején mivel már akkor is volt Mezei és ugyanígy közvetített nekem akkor se volt bajom vele és most se. Számoltam direkt egyszer tévesztett össze egy Williams-t egy Sauberrel rögtön javította is a hibáját. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni unalmasok már ezek a szapulások...

régen meg Hakkinen nõjét mutatták orrba szájba a Mclaren paddockból senki másét...ezen röhögtem még gyerekkoromban

cifcuk
Ez külföldön gondolom nem mûködik. sajnos az idióta Ecclestone Angliában a SkySports-nak adta a jogokat ami viszont 30font/hó. Egyetlen mûsorért nem akarok elõfizetni.

Kit--Kat
Idei évig a Santander brazil leányvállalatának az az arca és "nagykövete" volt. Idénre Senna vette ár a helyét, ha jól tudom.

Minstrel
veszel egy usb dvb-t vevõt és nézheted m1-et hd-ben a gépen, nem drága, mondjuk kicsit terheli a cpu-t, de kibírható, sõt még rögzítheted is :)

matyi0323
persze, tudom én.

csak ott vannak az okádék sorozatok, amikor 3 óra alatt van egy reklám.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

2 opcio van:
- reklam, ingyenes csatorna
- reklammentes, fizetos csatorna

matyi0323
tudom, de ezért utáltam a retek klubot a legjobban :D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ulvar
Bevételi forrás...mi más?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC