FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1861 hivatalosan, végleges akkor lett, mikor a pápai államot is beolvasztották
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Elég érdekes dolog, de a Ferrari nagyon büszke arra, amit eddig elértek, amit egy Enzo Ferrarinak köszönhettek, de csak 1988-ig, utána lehetett látni mennyire elvesztette megint önmagát a csapat mígnem...felbukkant Todt, Brawn és a brit mérnökök majd leigazoltak egy igazi zsenit Schumachert, aki német volt olasznak meg ott volt Aldo Costa, de a csapat magját java részt Todt-Brawn-Schumacher alkották õk értek el sikereket (20 év után a Ferrarival, amibõl a sikerbõl még jutott Raikkonennek 2007-ben is), ahogy jöttek Domenicaliék rögtön meg lehet nézni mit ért el a csapat.
egyéni vb cím utoljára: 2007
kontruktõri cím: 2008
Az olaszok, sõt a mediterrán népek elég érdekes személyiségû emberek lehetnek. Ugyebár temperamentumos, hangos népek és a gondolkodás módjuk, hirtelen döntéshozatal jellemzõ mindegyikükre, a gondolkodás nem túlzottan az erõsségük, ezenfelül nagyon szeretik halogatni a dolgokat nem véletlen, hogy a munkaidõ náluk reggel 9-kor kezdõdik közben déltõl délután 4-ig csendes pihenõznek😄 vicces, de így van.
Lehetne példának említeni a Spanyolok, Portugálok hihetetlen ziccerét a felfedezések idején amikor aranyéhség volt és õk voltak akik elkezdtek új világokat felfedezni és az erõforrásokat begyûjteni, amit meg is tettek, de érdekes mód ahhoz nem értettek akkoriban, hogyan kell beosztani és befektetni hosszú idõre, hanem eltapsolták szépen minden másra mondván van még bõven arany és nyersanyag egyáltalán nem kell aggódni, aztán utána lepõdtek meg, hogy hoppá elfogyott a készlet és nincs új...innentõl mély lejtõ és lehet látni hol áll Spanyolország manapság, ugyanúgy az unió csicskásai pedig a 16., 17. században még világhatalom volt. Csak mivel már akkor is látszódott, hogy nem túl elõrelátók és "közgazdász", pénzügyi szakember, szakképzettség egy szál se volt nem tanulták meg kamatoztatni a meglévõ erõforrásaikat.
Az Olaszok nagyon büszkék a képzõmûvészetre, zeneszerzõikre, szobrászaikra igen volt egy Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Galilei, Verdi, Puccini mi egyéb ami nagyon szép, de azzal megintcsak sehova nem haladtak anyagilag porszemek voltak a térképen még a reneszánsz idején is, szedett vedett államok összessége, amit Itáliának hívtak 1871-ig...
Az egységes Olasz állam megalakulása után pedig mindvégig csatlós nép volt, amikor pedig szintén ziccerük volt (1935 Mussolini fasizmus), egy fakardokkal küzdõ Etiópát nem bírtak legyõzni egyedül, gyáván elmenekültek és utána is csak akkor volt nagy a pofájuk, ha valaki kisegítette õket, mindig odahúztak ahol érezték az erõt, I. vh kezdetéig még "velünk" voltak aztán hirtelen sikerült õket megvesztegetni már akkor is😊...természetesen a II. vh-ban is a vesztesek közt voltak még az volt a szerencséjük, hogy idõben megegyeztek Nyugattal, késõbb pedig még az EGK-ba is beléphettek csakhogy szolgálják a Franciákat, Briteket...
Görögországról szót sem érdemes ejteni, lehet látni ott is mi folyik😄
Összegezve a dolgokat, pro és kontra dolgok alapján a mediterrán népeket nem az elõrelátó gondolkodás és a kreativitás jellemzi. Nem feltétlen tartozik hozzá a személyiségükhöz az, hogy a világot uralják és a pénzt is hajlamosak elherdálni...paraszt nyelven szólva...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mi szükség lenne fizetõs pilótára amikor annyi pénzük van,hogy el se tudják költeni.
most akkor Kimi ugyebár a Lotusról ejtett pár szót, de ugyanakkor a Ferrariról is nem?
Ide mit lehet írni?
http://gaborszantai.co.uk/
"I never had any issues with anyone there - well, maybe one person," he recalled. "As I said on the day I left, I wouldn’t change anything. I had a good time with them, some bad times too, I achieved the championship with them."
például itt
Ide mit lehet írni?
Raikkonen mondata ez volt, erre reagalt 'SANI{Ó'
Kimi: „Eddig semmi rossz dologgal nem találkoztam a Lotus csapatnál. Kedvesek az emberek és kedvelik a versenyzést, valamint itt nem igazán érezhetõ a politika. Versenyezni akarnak és mindezt jól csinálni.”
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Raikkonen a Ferraris idõkrõl...ugye, hogy ugye
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
õk is sötét zsaruk😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Viszont már várom jövõheti Indycar-t, remélem Barri ott kicsit jobban észrevehetõ lesz 😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Raikonnen végiggurult, legalább látszik, hogy tízben lehet az autó az évben.
Merci nem igazán stabil, Williams erõsebb mint gondoltam/tuk.
A többi csapat/versenyzõ kábé ott van ahol tavaly is
Massa meg sztem azért van a ferkánál, mert a braziloknál sok Ferrari megy el.
Érdemes naponta nézni, jó dolgok szoktak kikerülni.
I met God. She's black
de amúgy tényleg nekem se volt bajom vele, és idõközben azt is megtudtam, hogy a "rikkárdó" sem fail, szóval teljesen jó