FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
tudom, de ezért utáltam a retek klubot a legjobban 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ulvar
Bevételi forrás...mi más?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
2x volt összesen. Yokohama gumi, meg a hülye autó hiteles szar -.-
matyi0323
Mi a franc ez a reklám már az m1-en is közbe?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Totti5
Nem gyengén körbeautózta. Kommentárokat nem igen izgatta fel a manõver, de nekem tetszett.

RB jóval lassabb volt egész hétvégén végesbességben mint a Merci.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nohab
Heh, és a délutáni fotelszakértõk még meg sem jöttek.
nearo
Helikopteres felvételbõl néztem, hogy Rai nagyot rajtolt, csak aztán rossz oldalon volt, és lassítania kellett a baleset miatt. Ott lehetett volna Massa mögött rajt után. Mondjuk a 12 se rossz.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RatBaG
így nézett ki a kommentátorfülke

Per Aspera Ad Inferi.

Igen mindig bejött... valoban ha elöl megy nagyon fasza a kanyar sebesség... ha viszont nem akkor kurva nagy szopás ahogy Webber többször is bemutatta tavaly.. nem tudott elõzni DRS-el!!! ha TOP autód van remek a kanyar sebesség csak kanyarban elég nehéz elõzni... + Hami aggressziv nem Rosberg egy foskazallal.. nem ugyan az...
Mindegy remélem idén még sokszor elõ fordul majd😊

media marktban?

Letöltheted torrentrõl.
Ulvar
Én nem tom TI NÉZITEK EGYÁLTALÁN A FUTAMOT?

Nem vagyok Vetteles, de azért nem hiába van kanyarsebességre belõve az RB. Tavaly is ugyanezt játszották...és mindig bejött.

Itt a mai futamról egy részlet...

desigo
Várom már azt,hogy Vettel hétrõl-hétre egyre idegesebb lesz mert nem jönnek a jól megszokott elsõ helyek.
A nagy mosolya idén ritkán lesz látható.
UnknownAsshole
Hali!
Valahol tudnám HD-ben nézni a versenyt? Tudom az M1 már HDben adja de a TV-m nem képes a HDra (kocka TV) és kicsit furcsa. Viszont a monitor meg tudja, de az m1 honlapján ki van írva hogy az F1 nem adják online <#idiota>
Azért az annyira aranyos vetteltõl hogy szerinte biztosan meglett volna SC nélkül is Hami... lol bazz.... elõzni annyira nem tud... meg hogyan is? a a fosul be állított RB-vel?? egyébként nem is értem ezt a be állítást hogy a végsebesség úgy van belõve mintha egyedül autókázna mindig.. de ha jön a DRS akkor sem tud jobban menni😊)) úgy meg elég elõzni hogy ledadog a verda..

De õ biztos megelõzte volna Hamit.. hát egy nagy lófaszt.. ott autókázott volna a végéig...

nearo
persze simán lehet, hogy én tévedek, caterham-ot is "katerham"-nak ejtem 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Hamilton meg Raikkönen de nagy figurák ott egymás mellett,rideg egyenes tekintet 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

engem néha már zavart a fölösleges fontoskodása , Wéber persze rendben volt.
Christian88
Kimi meg Hami a sötlt zsarukban érzi magát. Félnek a vakutól?😄

http://www.twitch.tv/hegii

Totti5
Alsó sor😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
fauzy-é kurvanagy 😄DDD ööö disz öm disz iz mi ö fájruz fáuzi 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Master91
Jó, persze, 1-1 interjú oké! De hogy bunyó közbe meg mutatni hogy az a szuka hogy szórakozik a lábával, kurva nagy esemény.
De igen.

Ez az F1 vilaga, szokd meg. Sky-on is majdnem lement a riporter kutyaba, mikor Lenny Kravitz hajlando volt a rajtracson valaszolni.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Nem figyelted a közvetítést ebbõl látszik...DIREKT MEGKÉRDEZTÉK SZEMÉLYESEN a pilótáktól hogy hogyan ejtsék a közvetítésben a nevüket helyesen....töltsd le a futamot magyarul nézd meg újra...

Master91
Engem az idegesített kicsit, hogy sokszor mutatták Hamilton csaját, ki a faszt érdekel? :S Nem celeb show....vagy igen? :S
bakkerman
SZERDZSÓ perezrõl meg ne feledkezzünk...

nearo
Hiányzik belõle egy "i" betû. Vagy csak én vagyok lemaradva? Én simán rövid k-val és utána egy i-vel ejteném ("rikiárdó" - valahogy így).

Ulvar
Mér mi bajod vele?

nearo
...
Jó mondjuk csak az utolsó fél órát láttam a versenybõl, de ami kifejezettem zavart a közvetítésben, az csak Mezei "Rikkárdó"-zása volt, a többivel nem volt bajom.

Master91
Ne írjatok még le semmit, csak 1 futam volt, és ilyen jellegû pálya mint az Albert park, nem nagyon van. Hétvégén hála égnek jön a Maláj nagydíj, ott megint más lesz a sorrend 😄
Merciket nem írnám le, SC-vel is Sumi 4-5 lett volna. Vettelt nem bírta volna tartani.
Rosberg nem olyan rég mondott olyasmit, hogy neki kell még kis idõ míg rá érez a kocsira.
Köszi végre rájöttem mi zavart a közvetítésben, a csend hiánya 😄. Amúgy egész jó volt, csak sok volt a felesleges duma néha.

A közvetítés legjobb pillanata az volt , mikor fél percre elnémultak.
Komolyan elõször fel se tûnt , csak , hogy végre hallom rendesen a környezeti hangokat , mondom végre rájöttek , hogy nem kéne állandó szájtépéssel kitölteni az idõt ha épp semmi nem indokolja.
Aztán leesett , hogy elvesztek valahol az éterben. <#nevetes1>
A közvetítés lehetett volna jobb is, Mezei annyira végig akarja pofázni megállás nélkül , mintha szótagszámra fizetnék, ez nekem már kicsit idegesítõ volt, meg a studió dizájnja is hozza a 10 évvel ezelõtti színvonalat... Szujó meg nem húzta fel a vekkert? Vagy hova lett? :S

Remélem Kimi jobban belelendül és nem szürkül bele a tömegbe, mint Schumi.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zomil
Azért örülnék ha a Sauber is a top csapatok között lenne, mert Koba+Perez tudna pár élvezetes versenyt okozni 😊
Remélem innen már csak fejlödni fognak az év folyamán és nem visszaesni, mert most is elég szépen mentek.

Grosjean-t meg Schumi-t sajnálom 😞
Button meg egyértelmüen beérett van egy olyan érzésem, h ez az év rola fog szolni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a.carkey
Én azt mondom, a Sauber se nem jó, se nem rossz, de az agressív gumitaktikáinak köszönhetõen jobb elõttük lenni, mint mögöttük. Ez így volt tavaly és így lesz jövõre is.

Versenyzõik közül kerülhet ki az új Verstappen Monacoban ... 😄

A medve nem játék.

b-type
nála sztem taktikát kellett volna váltani, mikor olyan jó helyre érkezett a futam elsõ harmadában, így végén sokat bukott, pedig amíg az utolsó körökben ott nem hagyták valami 15 helyet hozott...ebbõl vagy hármat visszabukott a végén.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bakkerman
kézügyesség,türelem,selyemidegek...na ebbõl nekem egyik sincs meg 😄DDD

Norbi1990
Malajziába lehet jók lesznek a Sauberek. Wéber Gabi azt mondta hogy a kanyarsebességük elég jó, és ott meg jó sok nagy sebességû kanyar van.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

a.carkey
Mákja volt. Ha nincs SC, a gumik jobban "megviselõdnek" és úgy jár, mint Rosberg: mehetett volna a boxba gumit cserélni az utolsó körben (mégha Rosberg esete picit más). Kizárt, hogy 20 kört végig bírt volna a gumija úgy, hogy nyomni kell. Pontosabban lehet, hogy kibírja, de pontot szerintem nem szerzett volna.

A medve nem játék.

bakkerman
ez nem Norbi1990-nek ment,bocsi 😄

bakkerman
alapból nagyon tehetséges a srác az látszik rajta,bár tavaly csinált olyan bakikat váratlanul,hogy csak pislogott mindenki,de ebbõl a Sauberbõl kihozza a maximumot,és tavaly azért nem egyszer elverte a japánt! Jövõre remélem tényleg beül Massa autójába,felkavarná a pocsolyát a vörösöknél,szerintem megizzasztaná Alonsot! 😊

Norbi1990
Perez megint megcsinálta 1 kiállással?
Valamit tud itt Melbournebe 😄
Perez lehet majd, aki válthatja, de majd jövõre...

és Perez talán, ha nem lesz visszafogva Alonsot beérheti...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kommentekben olvasom, hogy Kimi autojaban a DRS vagy a fek nem mukodott, ezert ragadt be.
Valaki tud errol tobbet?

http://gaborszantai.co.uk/

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Norbi1990
*Szabály szerint
Norbi1990
Kíváncsi leszek mi lesz a Massa vs Senna esetnek a vége. Szabály szerintem Massának kellett volna 1 autónyi helyet hagynia Sennának.
Ulvar
Baleset ide, köszönet oda...így nem fognak bajnokságot nyerni, se fejlõdni. .. Fiatal tehetség kell Ferkába, aki tanul az "öregtõl", az "öreget" meg ösztönözné, hogy leverje a gyereket, a csapatot is át kéne alakítani, de leginkább a vezetõségben.

a.carkey
Akkor kellett volna kitenni, nem ..., de áh, az õ dolguk. Elbaszták, most már végigviszik ameddig bírják.

A medve nem játék.