182114
  • mcmoha
    Jobban nez ki mint Kobayasi.
  • G_ArchAngel #133353
    Yu Abiru - Kobayashi csaja

• G_ArchAngel #133352
    Narain es neje?:)

• contraste
    Ez nem csúnya??:D Ez egy hájas fakóbőrű pattanásos zsírdisznó.
  • contraste
    Sztem az. nem kicsit.
  • bakkerman
    aranyos csaj
    Alonso feje a második képen csak nekem tűnik hasonlónak ehhez? :DD
  • allock #133348
    Egyáltalán nem csúnya.
  • contraste
    Alonso csaja olyan mint Vettel autója, Vettel csaja olyan mint Alonso autója, csúnya, de valszeg a legmegbízhatóbb:D
  • Szabi #133346
    huh
  • desigo

• bakkerman
    vagy amikor egy NBA kosaras 4 nap alatt 3 meccset játszik,kb ~135 percet a parkettán töltve,és a 4 nap alatt 3000 kilómétert utazva. Azért ez is kimeritő
  • G_ArchAngel #133343
    Forditva is megneznem.
    Mondjuk egy 12 oras szett utan, a 40 fokos Melbourne-ben mit gondolnanak, melyik sport a kimeritobb. Es mondjuk mit szolnanak az F1 autok sebessegehez merheto 250km/h szervakhoz? :)
  • bakkerman
    vagy esetleg egy "Major Sport Team Allstars" Durant-Ovechkin-Brady-Alex Rodriguez :DD
  • bakkerman
    jaja,simán hívnék teniszezőket is a RoC-ra,mekkora buli lenne
  • IXEMGabeo
    vagy a tennis all stars:D

Nadal-Federer-Sampras-Agassi négyes amikor játszottak:D mi poén volt
  • Kit--Kat
    Ebből is látszik, hogy egy nagyon korrekt figura. Nekem mindig is szimpatikus volt. Szöges ellentétben áll a Domeincali féle kifogásokat kereső takargatózós sunyi alakokkal akikkel tele van az F1. Üresebb lesz nélküle az F1 paddock.

Ha már valakit mindenképp ki kellett rúgni akkor inkább Rossnak kellett volna lennie szerintem.
  • DasIsFuck
    száguldó cirkusz.
  • DasIsFuck
    persze de a mezőny 50-60% azt amit ő hozott eredménybe a red bullnál simán hoznák ennyi.
    mert ugye a csaló bikákról beszélünk ahol newey tervezgeti a csaló autókat.
  • mcmoha
  • G_ArchAngel #133335
    Akik az utolso par evben kezdtek nezni, lehet fel sem fogjak, hogy ez anno autoverseny volt:/
  • bakkerman
    ez olyan mint az nbaben az all star gála,a nézőkért van az egész,a résztvevők meg szórakoznak egy jót,utána meg elmennek és buliznak,ennyi
  • ScarY MAN
    ne foglalkozz azzal, hogy itt nappal versenyeznek egyet, a versenyek között eldumálgatnak, kiosztanak egy két autogramot, elvisznek egy-két embert, poénkodnak, sztorizgatnak, majd mikor vége az egésznek buliznak egyet. másnap folyt köv.

már ott megbukott ez az egész dolog, hogy komolyan veszik, amikor minden versenyző lehazudja a csillagokat fényes nappal(értsd. poénkodnak egyfolytában), piszkálják egymást(versenyzőket, barátokat, riportereket...mindenkit), röhögnek mindenen.... jól érzik magukat... Téged meg szórakoztatnak (:
  • RatBaG #133332
    egy kis csillagszórós, karácsonyi hangulat... bele az arcodba
  • RatBaG #133331
  • RatBaG #133330
  • Master91
    Erről kéne vadászni egy videót!
  • b-type
    Azt nem is a RoC car-l mente, hanem ezzel:
    .
    állat kör volt.
  • b-type
    Nyilván buli is, de azért azt sem hiheted hogy valaki tényleg [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=133323]"félig bebaszva ült a volán mögé"[/URL]..mivel erről szó sincs.
    Schumacher-t pl 2 alkalommal verte el Ekström, aki egyszer Loeb-t is megverte...és aki ismeri Ekström-t az tudja hogy nagyon jó versenyző.
    Aki gyors az mindennel gyors, aki meg nem annyira az meg lassú lesz...ez ökölszabály.
    Hiába lazul Schumacher, vezetni akkor is zsigerből vezet, mivel minden versenyző tudja, hogy akkor a legkönnyebb hibázni, ha nem koncentrál.

Ezek versenyzők, és versenyzenek...még ha buli akkor is...biztos vagyok benne hogy Grosjean el akarta verni Schumacher-t, és Ogier Vettel-t..
    és ez a lényeg.
  • Ulvar
    Azért jönnek el hogy szórakozzanak egyet meg a versenyzőtársakkal együtt piáljanak egyet, meg bulizzanak. Szórakoztatják a népet és kész, ennyi, de ennek jelentősége nincs, hisz nem lehet mérvadóan felmérni azt ki a jobb. Így nem.
  • b-type
    Az mellett hogy sokan eljönnek, talán csak a HoF miatt. A motorsportban senki nem szereti az egyenlő körülményeket, az egész ego orientált, egy versenysorozatban mindig van mit mondani és hinni.
    Az ilyen arcok mint Schumacher tök nyugodtan itt lehet, mert piszok magabiztos, és nagyon gyors. Vettel detto.
    Button eljött, eljöhetne még egyszer, de nem jön....viszont itt van Coulthard aki szintén teljesen jól érzi magát.
    Jöhetne bárki, ez poén minden versenyzőnek...de hosszabb távon blama is lehet. Ezért egyszer eljönnek azt mondják hogy hú azt még tanulni kéne, és kiszállnak minden gubanc nélkül.
    De az átlag motor és autóversenyzők egyáltalán nem rajonganak az ilyen megmérettetésért.
    De akár Grosjean, Ogier, Vettel, Schumacher, vagy Coulthard akit említettél, versenyzők, ha behelyezed őket egy versenyhelyzetbe akkor versenyzőként fognak viselkedni,...élnek az adottságaikkal.
    Zsigerből jön,...még az 'ezer éves papák' (szándékos túlzás) a rövid életű Grand Prix Masters sorozatban is versenyeztek.
  • b-type
    Te ezt komolyan nem érted? :)
  • Ulvar
    Persze... világrangú esemény :D Ahol úgy válogatják a versenyzőket hogy épp van kedvük menni vagy sem :D. Loeb biztos nem ért rá mert Hawaii-on nyaral épp :D.

Coulthardnak fingja nem volt arról hogy ő pl kapott sárga lapot, félig bebaszva ült a volán mögé de amúgy full komolyan veszik :D.

Rob Huff helyett pl miért Priaulx volt vagy Hamilton vagy Button helyett miért Coulthard és még megannyi kérdés akkor hogy ha tényleg komoly bajnokokat akarunk összekaparni, akkor őket hogyhogy nem hívták, vagy ha annyira komoly lenne miért nem jöttek el :).

• b-type
    Azért számít...minden ami verseny az számít, jobban vagy kevésbé.
    Azért az hogy Karthikeyan 3-ból 3 alkalommal cseszte el a sikánt az elég beszédes (pedig szimpi arc így duma után).
    Sztem számít...én minden időt lejegyzek pl. :))
    Schumacher 1:17.2-je a RoC car-l sztem brutális volt
  • Ulvar
    Jajjjj istenem ez egy kibaszott gála verseny senki se veszi komolyan csak ti bazze -.-"

"Az ilyen Ausztrálok" részeddel meg menj a picsába ha fogalmad sincs kikről van szó. Saját sportjuk legnagyobb alakjai...allergiás vagyok az ilyen tudatlan kommentekre...
  • RatBaG #133320
    akárki jut a döntőbe, azzal mennének, mivel az a két kocsi illik legjobban ezekre a kis fos pályákra.
  • b-type
    Meg kell tudni verni őket ezeken az autókon is...
    Egy kicsit én is húztam a szám, mert már előre mondtam hogy MS Bow-Vettel buggy, és így is lett.
    De az az igazság hogy ha korrekt akarok lenni magamhoz, úgy gondolom, hogy aki jó az megveri őket ezeken is.
    ez van.
    qva gyorsak az tény.
  • Firerock
    de helyettük kell hívni ilyen motorversenyzőket akik szétszedik a pályát,meg ilyen Ausztrálokat... Nemcsoda hogy megint a nagy Fettel nyer,ha nincs ellenfél és ugyanazzal az autóval mennek állandóan...
  • Norbi1990
    De ez mi, hogy a Németek mindig ugyanazokat az autókat kapják már legalább 2 éve minimum?

Nem csoda, hogy verik a többieket, ők csak ezzel a ROC buggyval meg a KTM-el mennek a döntőbe mindig.
  • b-type
    már végre (mára), és elég egyértelmű volt a vége :)
  • cement
    van stream a ROC-ra?