FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maldonado gyorsabb volt a versenyen, gondolom amire Kit-Kat gondol az az a különbség amit az SC-ig ledolgozott, de ott Maldonado használt lágyon volt és +3 körrel benne. Kimi-nek végig új gumijai voltak.
"..Ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utolsó elõtti körben még csak 10. volt (Maldonado kiesése, valamint Rosberg és Pérez koccanása révén jutott elõrébb), illetve az egész mezõnyben egyedül õ kapott minden etapra új gumikat,.."
De nincs könnyû dolga senkinek sem, aki 'tényeket' akar állítani arról hogy ki volt a gyorsabb.
Az SC utáni 16 körben 14 alkalommal Maldonado ment jobb tempót, itt futották meg a leggyorsabb körüket is mind a ketten, ami Maldonado esetében fél másodperccel jobb mint Kimi-é.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Senki sem szólt még ennek a srácnak,hogy amit csinál az NEM VICCES?
A medve nem játék.
"Stabil és nagy a jólét, dübörög a gazdaság, bennünket irigyel Németország, Franciaország, Spanyolország, a költségvetés köszöni szépen, jól van." 2006
A medve nem játék.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
akár friss gumi, akár nem ez nem volt gyenge
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
KR elsõ kerékcseréjét keményen elbaszták ...
A medve nem játék.
<#sniffles>#sniffles>
És igen, tényleg kissebbet emelnek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Melbourne-i tanulságok:
- a Pirellik élettartama nõtt, a tapadás lineárisabban csökken, mint tavaly. Bírni még a lágy keverék is sokat bír, ahogy azt Perez 34 körös etapja mutatja. Ezzel szemben legtöbbet Rosberg (26 kör) ment a közepes keveréken, az abszolút köridõ különbség pedig 0,5 mp körül volt a lágy javára, körönként 0,1 mp tapadásvesztés mellett.
- a McLaren szerint nem maradt volna üzemanyaguk, ehhez képest mégis azt mondták Buttonnak az SC utáni indításnál, hogy nyomja neki, mert van elég benzin. Game on.
- a Red Bull sokkal jobb volt, mint az idõmérõn, de egyértelmûen a McLaren futama volt. A több gyors kanyarral ellátott Sepangban azonban változhat a helyzet, úgyhogy még korai lenne leírni õket. Webber pedig egyértelmûen jó passzban van.
- Schumacher tempója az elsõ négy körben gyorsabb volt, mint Rosbergé, utána egalizalódott (leszámítva Vettel elõzését Rosberg ellen), majd a 8. körtõl már Nico volt a gyorsabb, ám a 12. körben már a boxban volt cserélni. A Mercedes továbbra is nagyon gyorsan fogyasztja a gumikat, mindegy melyik versenyzõjüket nézzük, nehéz dolguk lesz így, szuper-DRS ide vagy oda.
- Perez idén is megcsinálta az egy kiállást, habár nem lett optimális taktika az SC fázis miatt. Viszont tökéletes vezetést mutatott be: a 34 körös lágy etapja alatt 21 köre volt 1:31-es, az újraindítás után 13 kört autózva 1 mp-cen belül az akkor már 20 körös gumikon. A Sauber továbbra is istenien bánik a gumikkal.
- a Ferrari és a Williams csak egy emberével tudta megmutatni az autó valódi tudását, ami a Ferrari esetében sokkal jobb volt az vártnál, a Williams pedig még ennél is gyorsabb lett volna, ha nem tartja fel õket Alonso. Maldonado hibája bosszantó volt, de az autó egyértelmûen a legnagyobb pozitív csalódás az idén - szerintem a Mercedesre is veszélyesek lesznek versenykörülmények között.
- a Lotusról alkotott képet árnyalja Grosjean korai kiesése, és KR forgalomban autózás, de annak ellenére nem volt kimagasló a tempó, hogy Räikkönen 3 zsír új szett gumit használt a versenyen. Nekem még eldöntetlen, egyelõre a Williams elõttük van a listámon.
- a Force India többet sejtetett, de alulmúlták a saját várakozásaikat
is, egyszerûen nem volt elég versenytempó, a pontszerzéshez szerencse kellett.
- a Toro Rosso egyelõre sötét ló, valahol a Lotus és a Force India közti tempóval, viszont két jó versenyzõvel. Vergne 6. leggyorsabb versenyköre ugyanakkor csalóka, mert az SC után csak õk cseréltek lágyra, így a javuló pályán volt tartaléka. Ricciardo elõtte végzett, de tempó alapján J-EV tûnt jobbnak valamivel.
- meglepõ módon Petrov jobb volt a versenyen, mint Kovalainen, és ez akkor is max egál, ha beleszámoljuk , hogy a finn KERS-e nem mûködött. Meglepõ. A Marussia nincs meg nincs fent még a térképen, kár a szóért.
- a boxkiállásoknál a Ferrari valamit sokkal jobbak csinál, mert mindenkit agyonvertek a kiallasoknal: átlagosan 1 mp/kerékcsere a nyereségük a tavaly legjobb Mercedes és McLaren ellenében is. Hosszabb elemzést ma délután írok róla.
http://f1-live.hu/mobile_legfrissebb_hirek?instanceId=32&newsOrder=getItem&newsId=49211
Látom te is kajálsz mindent rendesen...<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
a kommentátoroktól szakszerû közvetítést várok el, én meg majd óbégatok így helyettük a tv elõtt, ha épp olyan a helyzet.
Per Aspera Ad Inferi.
ez nem volt gyenge😄😄
lenyomja, mint a bélyeget😄😄 az ilyen Palik beszólások hiányoznak azér
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gyûlöltellenségeik - az olaszok
egy szó mint száz, halvány lepkefingok , verik rá a mellüket pedig halovány árnyékuk csak dicsõ ókori mivoltuknak , a görögökkel (demokrácia bölcsõje? eh) együtt.
Az ókori rómaiak a kardjukba dõlnének ha látnák milyen vinnyogó , cigány népség lett az olasz , nem érdemesek az örökségükre.
majdnem olyan volt ez a jelenet amikor Mr Bean (Atkinson) Indiában guta ütést kapott Massa-Hamilton ütközésnél😄😄
legalábbis mikor mutatták, szerintem épp nem történt semmi (vagy mégis? 😄)
futam közbeni mimika😄
vajon melyik jelenetnél volt?