182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#133434 Mérges vagyok Kamui miatt. A pénz számít tényleg... A Ltous is lehúzhatja magát a WC-n. Drukkolok Kiminek, de remélem a Lotus csapatversenyben a béka segge alatt lesz. -
#133433 Talán azért rántotta el a kormányt mert nem szeretett volna nekimenni mégegyszer Pereznek? :D -
#133432 "Hamilton's fault"-ról áttérünk "Grojean's fault"-ra?^^ -
#133431 F1Zone @f1zone
Kamui Kobayashi has confirmed he will not be on the F1 grid in 2013. More soon -
Chris Lowe #133430 Akkor ezzel eldőlt a dolog, győzött a stabil lóvé. Ennek egyébként a többi csapat pilótái örülnek a legjobban, lesz egy lúzer akire lazán lehet "utazni". -
#133429 Jó mondjuk ha Massából indulunk ki Romainnek csináljon akármit, van még 3 esélye :D
De miután összeértek, ő rántotta Webber elé az autóját ész nélkül. Nem ez volt a legnanygobb hibája és ez még bele is férne, mert necc helyzet volt, de akkor is majdnem a csapattársától vette el a győzelmet. -
#133428 Ott Perez volt a ludas, de mindegy.
Ő rántotta vissza a pályán kívülről az autót. Pályára való visszatérés csak akkor lehetséges ha nem veszélyezteti a pályán haladókat. -
G_ArchAngel #133427 Nezd, ha Massa is kapott egy utolso utani eselyt, ekkor Romain is megerdemli. Szerintem. -
#133426 Majdnem ezen a szerencsétlenen ment el Kimi győzelme is Abu Dhabiban. Igaz nem csak ő tehetett róla, de csak sikerült eszetlenül Webber elé rántania a kocsiját és jöhetett is a Safetycar.
Nem bántam volna, ha hátrasorolják tanulni egy Caterhambe vagy ilyesmi, kevesebb kárt okozna az élmezőnynek, és hátha segítene rajta.
Csak hát, ha a Total áll mögötted és a csapatfőnököd a menedzsered, úgy tűnik a józan ész nem számít. -
#133425 Gondolom élőbe már néztél ilyen versenyt, ha még nem érdemes mondjuk egy Indy500-at majd májusba.
Összefoglalók nem adják vissza azt az érzést, amikor vki elfüstöl, vagy úgy gázol át a mezőnyön, ahogy más senki, vagy esetleg elfogy az üzemanyag.
Utolsó körökbe mindenki oda teszi magát és megpróbál még több helyet javítani, ezekből lesznek a balesetek. -
#133424 Természetesen a rendezésben, közvetítésben, körítésben is kategóriákkal az F1 és az európai rendszerek előtt járnak az amerikaiak. -
#133423 Unalmas az hogy 40-50 autó 300as átlagsebességgel, egymástól és a faltól centikre versenyeznek? annak biztos aki nem látott még versenyt és nem is meri vagy nem érdekli. Amúgy meg a Nascar és áblokk az Amcsi ovál versenyek 100szor hangulatosabbak mint az F1. Az egy családi esemény, egy olyan hétvége ahova pihenni és szórakozni mennek és még a fater ótóversenyt is lát. -
IXEMGabeo #133422 ja kapjon egy újabb esélyt, idén villantott néhányszor a balesetei mellett -
#133421 lehet nehezebb mint az f1, de baromi unalmas.
látványos balesetek szoktak lenni, de ennyi.
amerikába nagyon szeretik megcsinálni a saját verziójukat.
aztán ez mint a vírus ragad rá divatként az emberekre.
egy amerikai sportot nem tudnék mondani ami megütné az ingerküszöböt. -
IXEMGabeo #133420 vagy a tavalyi Hamiltonra:D -
#133419 -
#133418 Eleinte nem szerettem, de kesobb kezdtem megkedvelni. Orulok, hogy marad. -
G_ArchAngel #133417 Hivatalos: Grosjean marad a Lotus-nal 2013-ban -
#133416 -
#133415 valaki be tudja linkelni azt a karácsonyfát amin ferraris matchbox autok vannak ? fehér a fa egy szobában áll, Ami el volt mentve link már nem müködik nálam -
G_ArchAngel #133414 Nekem sem Grosjean-nal, sem Kobayashi-val nincs bajom, mitobb, kedvelem mindkettot, de egyiket sem tartom potolhatatlannak.
A Lotusnak egy megbizhato igaslora van szuksege, aki Raikkonen mellett hozza a konstruktori bajnoksaghoz szukseges pontokat. Olyanra, mint DiResta, Hulkenberg, esetleg visszahozni az egyik exToro Rosso pilotat vagy Sutilt. Olyan kell, aki stabilan szallitja a 5-10. helyeket, nem megy bele kakaskodasba es megragadja, ha alkalom kinalkozik.
Romain gyors es lehet jo pilota lesz, de szerintem mar nagyobb kart okozott, mint amit a Total fizetett a Lotus-nak, mindamellett, hogy az idei teljesitmenyen ment a el a konstruktori harmadik hely, ami tovabbi milliokkent jelentkeznek a francia szamlajan. Minusz elojellel. -
#133413 Ha ő madmax akkor mit mondtok a fiatal Schumira? Csak úgy megkérdezném. -
#133412 pont ezért kéne Kobayashit berakniük a francia madmax helyére -
#133411 A Renault leszarja a Lotust, meg a francia pilótákat, csak a Red Bullra összpontosít. -
IXEMGabeo #133410 :D:D:D
Burnout ne viccelj már -
Wlanseraf #133409 Nem érted? Kimi aki egy kisfiú de igazából férfi egy hős:) -
#133408 A Rönóóóó miatt lesz a Lotusnál francia pilóta. :( Végre van egy tehetségesebbnek tartott franci pilótájuk, és Renaultéknál nem hülyék kivenni alóla az ülést, ráadásul egy japó kedvéért. :( -
#133407 Érdekes mód a férfiak akik Indiből jöttek át mind elvéreztek eddig Európában, míg a kisfiúk akik átmentek könnyedén bajnoki címeket szereztek. Hogy is van ez? :o -
#133406 Igen de az pletyka terjeng, hogy a gigantikus amerikai Honeywell autóipari beszállítóval állnak tárgyalásban egy óriási névadó szponzorációról.
Szerintem ezért is várnak ki Grogroval, ha összejön, akkor nem kell a Total miatt hosszabbítani vele és szabadon válogathatnak. Mondjuk az sincs kizárva, hogy a sok baleset miatt már a Total pénz sem áll. -
#133405 Az igazán tökös legények NFS-t tolnak. -
#133404 :))
Ezek szerint a férfiak mégsem tudnak a kisfiúkkal játszani, és a kisfiú Raikkonen nem tudott hős lenni.
Sztem ez elég nagy baromság nyersen mondva.
egyébként meg:
Hadd szeresse már mindenki azt amit akar...., személy szerint már hányok az -amit én szeretek az sokkal jobb- homokozótól.
Szeresse, a 'kömet sem érdekli. -
#133403 szerintem meg mindegyik kiránykategória, és össze lehet hasonlítani őket bizonyos szempontok alapján, de hogy nehézségi sorrendet állítsunk fel közöttük... -
#133402 Ezzel egyet tudok érteni. -
#133401 -
G_ArchAngel #133400 Az F1 a kisfiuknak való, a férfiak ovál pályán tolják - a hősök pedig rallzynak. -
#133399 Elég érdekes a szöveg... olyan, mintha valaki benyomott volna egy angol szöveget google translate-be és csak a nagyon magyartalan/értelmetlen részeket javította volna.
Mindenesetre érdekes cikk. -
#133398 Az F1 a kisfiuknak való, a férfiak ovál pályán tolják -
Chris Lowe #133397 Jah ehhez képest a mexikói csajszi gusztustalanul közölte a sajtóban, hogy kobayashi bizonyítson a jövő évi szerződésért...miközben már a háttérben mindenki tudta, hogy jön a másik mexikói gutierez. Perez idén bizonyított a pár ponttal lemaradó japán meg még nem mutatott semmit... Ilyen szintű sunyitást baromira rühellem! -
G_ArchAngel #133396 -
Chris Lowe #133395 Kire gondolsz, elvileg a coca - cola féle burn ami be lett jelentve...