182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jövőre csak áprilisban jön az első futam
-
-
És tavaly is 4. lett
-
Tavaly a Williams jó volt, villantott is. Idén sajnos az autó vagy jó vagy nagyon nem jó és ez látszik a pilóták teljesítményén is, de mennek ahogy tudnak. Azt hogy Bottas gyors sokszor bizonyította, azt hogy megbízható szintén. Idén az 5 , 6, 4, 4 , 14 , 3, 5 , 5 ,13 nem rossz minta, és most a ringen nem a pilótákon múlott ez a helyezés és 4. a bajnokságban... -
En azert Bottas neveben kikerem magamnak,hogy ot ahhoz a tehetsegtelen tehenészhez hasonlitod...Bottas Formula 2,3 es GP3 bajnok,nem a penze miatt kerult be az F1-be -
ShaiHulud #155654 es? karthikeyan is bekerult...nem jelent semmit. -
-
-
ShaiHulud #155651 en se ertem bottast miert sztaroljak, egy szurke alak, 0 szemelyiseggel. Es amit muvelt silverstoneban is az se mutatott semmi jot, 2szer is akkora kaput hagyott, hogy csak az nem elozte volna meg, aki nem akarta. -
Hülkenberg, Bottas halvány. Csak most hátrány, hogy német. Sajnos simán kinéz, hogy különböző műszaki hibákkal és defektekkel tovább szenvedi Kimi az évet. -
Hát nem fékezett, és nem is szaladt ki a pályáról :)))
Ezért buta manőver az ilyen ...
Amúgy szerintem ha már valaki mellette van helyet kell hagyni neki a pályán, mintha betonfal lenne a fehér vonal. lehet kiszorítani ,de ha nem megy kis,.sok esetben jogosan a kiszorító kap büntit . -
Rossz szemszögből nézed. Itt Rosberg előzte vissza Ricciardot, nem pedig fordítva. -
érdekes,hogy mindenki Rosberget hibáztatja,holott akkor már Ricciarco előtt volt (két autó emlékeim szerint akkor számít előzésnél egymás mellett lévőnek,ha az első autó hátsó tengelye a másikénak az első tengelyével egy vonalba kerül,mivel RIC első szárnya volt ott,ezért inkább neki kellett volna fékeznie,hiszen érkezett belül Rosberg a kanyaríven),amúgy érthető hogy Nico minél szélesebbre akarta venni mert a DRS miatt RIC melléért volna és övé a belső ív a következő kanyarban...nehéz eset,de szerintem Rosberg inkább nem hibás,az meg külön szopás hogy elmehetett mégegy körre.
a legjobban a Mercedes baszta el,kibaszott shame ez a csapat.mi az,hogy nem tudnak csak egy garnitúra gumit melegíteni?húzzatok gokartozni,amatőrök... -
Rosberg rossz manővere nem Hamilton mázlija. Igaz hogy semmi köze hozzé, de nem technikai hiba és nem is más versenyző okozta az ütközést. Hamilton hajtott mint állat a hiba után, meglett az eredménye. Rosberg egy fontos manővert elszúrt és tönkretette a saját futamát.
McHonda hozta versenyen azt amit edzéseken mutatott, ez a pálya nagyon feküdt nekik.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.28. 17:59:20 -
-
És Alonsonak is volt egy defektje az se sokat lendített rajtuk. -
Onerobol is pontot szerzett volna a Honda,mondjuk nem ennyit,de practice-n jok voltak -
Daily Mail: „Lewis Hamilton úgy vezetett, mintha nyolc sör után megpróbált volna hazafurikázni a kocsmából. Önpusztító volt és veszélyt jelentett másokra is.” -
Az elmúlt 2 verseny egész izgalmas volt és az F-1-et temető emberek is eltűntek, gondolom erőt gyűjtenek.
Hamilton-nak meglesz a köv. VB cím. Ilyen mázlival anno Schumi nyert futamokat, hogy bármi történik a végén neki lesz jó. Rosberget sajnálom mert bár nem szurkolok egyik mercisnek sem de egy szoros vb fontos lenne.
Annak örülök, hogy a magyar futamon volt nem 1 nagyon bevállalós már-már a régi időket idéző előzés vagy előzési kísérlet még akkor is ha e miatt nem lett szorosabb a vb állása.
Vettel egész szerethető ebben a Ferrari-ban , egész jól építi az imázsát de egyelőre a körülmények is neki kedveznek.
Kimi-nek kijárna már egy jó futam, peches és fejben sincs annyira ott. Én azért még drukkolok Kimi-nek, hátha feltámad de ha minden így marad, akkor én is azt mondom, hogy jöjjön Bottas és lássuk mit tud a német mellett.
Honda most irreálisan sok pontot szerzett a valós teljesítményéhez képest. Jó lenne már ha fejlődnének is, mert ez a megbízhatatlan erőforrás a Honda szégyene. 2 világbajnok a csapatban + a Mclaren tudása. Elképzelni sem tudom mi megy a színfalak mögött de ez így édeskevés továbbra is.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 11:03:23 -
Szerintem az túlzás, hogy pára azt írják Kimi jó hátvédje volt Vettelnek a futam feléig. Kimi ha jó lábbal kel fel és a kocsija is bírja a mai napig bárkinek a méltó ellenfele és Vettel ellen sem úgy megy, hogy levédje a seggét. Azt mondta amíg a t nem ment gallyra az autó csak cruseolt Vettel mögött, hogy óvja a gumikat és benzint spóroljon. Tuti egy 2012/2013-ast próbált húzni, ami sanszosan nem működött volna, de megpróbálta volna a győzelemért. Mindegy nem először idén közbeszólt a technika és persze ez is egy olyan futam volt amikor tuti dobogós lett volna.
Vettel egyébként szépet ment maximálisan megérdemelte. Hamilton meg a teljesítményéhez és a rajt utáni helyzetéhez képest szép végeredményt kapott Fortunától. -
greenkawa #155639 Én azért tennék rá! És nem csak azért,mert most jönnek Vettel pályái. De SPA után,már tisztábban fogunk látni (talán)
Utoljára szerkesztette: greenkawa, 2015.07.27. 18:56:11 -
-
Igen több nyelven tud Ő is. Jó munkát végez, arra figyelniük kell hogy szórul szóra nem mondhatja vissza mert annyi idő nincs, csőszás mindig van, haladni kell és előregondolkozni, tervezni. A lényeget kell kiszűrni és azt nyomni azonnal. Nem egyszerű feladat, de nyilván nekik rutinból megy, de élőbe ez nem 1:1ben fordítás... -
én sem értem mi a baj, régen volt vicces amikor már egy másik versenyző nyilatkozott, de még az előzőt fordították :D -
próbáltál már szinkron tolmácsolni ilyen szar angolt beszélő embereket? (mint pl alonso vagy kvyat)
Gether Dénes nagyon jó, nem mellesleg németül is és asszem franciául is tud szinkron tolmácsolni. a legtöbb szakszóval egyébként tisztában van, ritkán veszem észre h hibázna. elképesztő nehéz úgy fordítani magyarra hogy nem hallod magad szinte mert folyamatosan az angol szövegre figyelsz és azt hallgatod minden figyelmeddel -
CSodálom ha ezen fennakadtál , hogy azt miért nem jegyezted meg, hogy miért nem magyar volt a kérdező a pódiumon és miért azt is ugy kellett importálnunk külföldről?Mintha nem lenne olyan ember nálunk aki azt a pár bugyuta és unalomig ismételt kérdéseket felteszi a 3 befutónak.
Engem ez jobban zavart mint, hogy igy lett zenei aláfestése a Himnusznak ( bár az nekem sem tetszik, hogy a külföldiek ezzel azonositják az országot, hogy cigány zene.
Egyébként a szinkrontolmácsok egy fokkal jobbak mint régen volt,de még mindig annyira le vannak maradva mint a borra való.Értem, hogy nem egyszerű a feladatuk,de 30 év alatt csak kéne egy olyan személynek lenni aki az F1es zsargonszavakkal tisztában van és nem akad fenn rajtuk vagy nem helyettesiti mással.
Gondolom egy EU parlamenti tolmácsnál sem lehet annyira szabadon forditani a dolgokat mert máshogy is elsülhet a dolog. -
Vettelnek nagyon jól jött ez a győzelem,és hogy a Mercik ennyire hátul végeztek,mondhatni visszajött a VB-be,de max egy csoki árát tenném rá arra,hogy még egy futamot ennyire elbaszna a Merci. -
Stockbauer33 #155632 http://www.telesport.hu/2015/07/26/hamilton-a-pontszerzest-sem-erdemeltem-meg/ -
VB állása:
-
Igen ez korrekt nyilatkozat, mondjuk érthető hogy nem stresszel hiszen nőtt az előnye:D Ha Rosberg marad második nemlenne ilyen nyugodt most az tuti:) -
En is ugy gondolom, hogy tegnap nagyon jol viselte Hamilton a tortenteket. Nem kedveltem a sracot a stilusa miatt de el kell ismernem, hogy tegnap mar felnottkent kezelte az esemenyeket. Amikor megkapta a athajtasos buntetest akkor se hisztizett, hanem elfogadta, hogy hibazott. Nekem nott a szememben. -
És amiről a magyar média se ír,hogy azt is lenyilatkozta,hogy sajnálja azt hogy belement a hülyeségekbe a futamon,és BOCSÁNATOT kért ezért a csapat tagjaitól,akik dolgoztak neki a hétvégén hogy minden rendben legyen,de ő elszúrta.
Ezért mondom,hogy sokan tényleg csak a külseje miatt itélik meg (vagy inkább el),pedig mostanra nagyon érett versenyző lett,és helyen van az esze. -
Nekem sem a szívem csücske, de ez nem egy "arrogáns flegmakirály" nyilatkozat szvsz. :)
„Bizarr verseny volt. Nem is érdemeltem volna pontot sem, azokat ma ajándékba kaptam. Nem is emlékszem, mikor versenyeztem ennyire rosszul. De jóvá fogom tenni, ezt megígérem! Nem tudom, lehet, hogy ma egyszerűen csak nem voltam elég összeszedett, de vállalom a teljes felelősséget. Egyszerűen rossz futam volt, és csakis a csapat kiváló taktikájának köszönhetően nyílt lehetőségem a pontszerzésre.” -
sztem valami ultra vip emberke lehet, vagy kamuzik. -
most ez a csávó vagy kurva mákos volt mindenhol vagy egy rámenős levakarhatatlan köcsög
-
Énekelhette volna a Király Linda, nem? :D -
Stockbauer33 #155623 -
badoer #155622 Nincs ezzel semmi gond Sánta Ferenc volt a zenekar vezető sok sok világeseményen és világsztárnak játszott már -
egyébként külfödlieknek tetszett a himnusz(főleg akik nem tudták, hogy ez egy himnusz volt), mert passzolt az alkalomhoz -