Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az elmúlt 2 verseny egész izgalmas volt és az F-1-et temető emberek is eltűntek, gondolom erőt gyűjtenek.
Hamilton-nak meglesz a köv. VB cím. Ilyen mázlival anno Schumi nyert futamokat, hogy bármi történik a végén neki lesz jó. Rosberget sajnálom mert bár nem szurkolok egyik mercisnek sem de egy szoros vb fontos lenne.
Annak örülök, hogy a magyar futamon volt nem 1 nagyon bevállalós már-már a régi időket idéző előzés vagy előzési kísérlet még akkor is ha e miatt nem lett szorosabb a vb állása.
Vettel egész szerethető ebben a Ferrari-ban , egész jól építi az imázsát de egyelőre a körülmények is neki kedveznek.
Kimi-nek kijárna már egy jó futam, peches és fejben sincs annyira ott. Én azért még drukkolok Kimi-nek, hátha feltámad de ha minden így marad, akkor én is azt mondom, hogy jöjjön Bottas és lássuk mit tud a német mellett.
Honda most irreálisan sok pontot szerzett a valós teljesítményéhez képest. Jó lenne már ha fejlődnének is, mert ez a megbízhatatlan erőforrás a Honda szégyene. 2 világbajnok a csapatban + a Mclaren tudása. Elképzelni sem tudom mi megy a színfalak mögött de ez így édeskevés továbbra is.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 11:03:23