C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Azt én irtam és csak viccesen értettem. A lényeg, hogy nem láttam belőle túl sokat!
:-))))))))))))))))))))))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Asztat használtam
Gyerekek ! A kedves "a" egy probléma megoldó ember (a 'la Pulp fiction) jön , lát , értékel.
Mindenkinek egy pofon. Balllra igaaazoddj !
Kedves a!
Nekem azzal az ugráló valamivel nem is volt gondom.Gondolom nem rám céloztál azzal,hogy béna vagyok.Minden csít nélkül végigvittem.Lehet hogy tegnap már csak túl fáradt voltam a Temple of Nodban való mészárláshoz.
Majd ma nekiugrok tiszta fejjel.Csak itt eléggé sokan voltak.
De én nem vagyok egy feladós típus.Azért kösz a véleményeket.

Hi!
Csitet felejtsetek el szerintem, mert ha van, ures piffpuff lesz az egeszbol hangulatat teljesen elveszti, akkor meg mi ertelme?
Enis vegig tudtam vinni mas is meg tudja tenni. Sunyinak kell lenni, vigyazni hpre/armorra, valtogatni kulso/belso nezetet es ami a lenyeg: fejre kell loni... ettol kezdve megoldodik minden problema. (ja es benezni minden sarok moge xtra cuccok utan)

MaTyI

Sajnos nem találtam még cheat-et.
De az biztos,hogy fantasztikus fílingje van single-ben.Nem akarom lelőni a poént de a laborban már más játékokból ismert elemek vannak...

Na a csítről alkotott véleményemet meg kell változtatnom.
Eljutott már valaki az utolsó pályáig?
Itt a Temple of Nod-ban kell megmenteni a Sydney Mobius nevű hölgyeményt.Szóval kicsit nehéz.Ez enyhe megfogalmazás.De állati jól néz ki belülről ez a Nod erődítmény...
Van rá csít?

Hmuda
Használj WinRAR-t.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mikike
máég mindig gondom van a RIP verzióval:
na már 3szor kipikkpakkoltam a játékot, de még mindig nem indul el
valaki akinél megy IMPORTÁLJA már el nekem a REGEDIT azon részét ahova beír a RENEGADE
nem tudom miért nem megy, milyen working directoryt akar
[email protected]

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Kössz,azt már lehúztam. De állandóan valami következő lemezt kér😞(
Hmuda
Bocs:

qczi.warez.hu

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
qcyi.warez.hu

Háj , skacok! honnan a manóból lehet beszerezni a 1015-ös peccset??
Kedves Uraim!
Én senkit sem szeretnék most bántani,de ne forgassuk ki egymás szavát.
Mindenkinek igaza van.Kinek tetszik,kinek nem.
Én már elmondtam,hogy miért nem.Jó persze én egy hős fanatikus,megszállott C&C-s fa*fej vagyok,tehát akkor is megszerzem ha szar.
De szerintem nem az.
Csítek.
Nem tudom van -e rá csít,de nekem nem kellet használnom egyet sem.Bár volt egy pálya a városban ahol EVA (kedves női hang)bemondta hogy a NOD egy Obelisket épített,én meg pont egy light tankban ültem mikor hallottam.
Rögtön elgondolkodtam hogy lehet,hogy mégis kell csít.Nem kellett.Az Obelisk ugyan lőtt,de csak amikor közel voltam hozzá,addig meg kitartott a páncél.Kiszálltam a tankból és beadta hogy missön akkomplizsd.
Sz'al nem kell csít.Most valami laborban vagyok egy börtönlázadás után.Nem tudom mi jöhet még.
Most ennyi a vélemény,majd írok még.
Sziasztok.

FREAK
😊)))

Ez a stratégia? Huh, nagyon komoly. Azt elfelejtetted beleírni, hogy ha megölök valakit, akkor nem lő vissza, ha elbújok egy fal mögé, akkor nem talál el, ha megnyomom az előre gombot, akkor nem megyek hátra..................

Ne haragudj, de ez harmatgyenge........

Riszpekk

FREAK
A multiban stimmel, de nem is multiról volt szó. A multi bejön nekem is meg Blastanak is, az teljesen rendben van.

Viszont nem tudsz mondani egy stratégiai vagy taktikai részt a single-ből....

Riszpekk

FREAK
Mellesleg a barátnője tényleg szőke 😊

Riszpekk

FREAK
Na jó, azért nekem sem kéne megmagyarázni, hogy mit látok, és amit Blasta-tól kapsz, az sem lesz egyszerű....

Ez igenis sima FPS, ebben stratégia akkor lenne, ha építkezni, szervezni kéne, de nem ez van, hanem mész előre és tisztogatsz. Még csak TAKTIKAI fps-nek sem nevezném.

Viszont ha akarsz látni stratégiai fps-t, akkor próbáld ki a battlezone 2-t. Na az már igen!

Riszpekk

FREAK
Ezzel egyetértek. Engem maga a stílus nem tud lekötni, ha bejönne ez a megyek-lövök, akkor végignyomnám.

Riszpekk

mozesapo
Matyi !

De az a gondom hogy rögtön nekem ugrik és nem tudok elmenekülni elöle. Próbáltam már mindennel lőni rá. Ha viszont lenne mentésed akkor azt szivesen venném.

Mozes!

(remelem jol sejtem hol vagy)
En ugy oldottam meg hogy personal ion cannonnal lelottem 0ig az eletet, ekkor felugrik 1 rampara ott meg a minigunnal kell megszorni es akkor leesik es maghal.
MaTyI

FREAK
Nem tudom. Azért azt nem hiszem, hogy egy fika könnyű játékba beraknak egy legyőzhetetlen szörnyet. Meg egyáltalán. Biztos van megoldás. Én pl. ugyanígy jártam a Blade Of Darkness-szel. Jött az első epizódfőszörny, és egy órán keresztül, legalább 50-szer megölt. Kihagytam 2 hetet, és harmadik próbálkozásra megöltem.....

Riszpekk

mozesapo
Freak !

Eljutottál addig, amit leirtam. KB 50-szer töltöttem újra a játékot azon a ponton és még mindig nem jöttem rá a megoldásra. Csak ennyit a cheatelésről.

hali emberek! honnan tunnám letőteni a 1015-ös peccset?qczi-ról szarul gyön le .mindíg !!!!!!!!!!!pls hlp
FREAK
Szerintem a SS2 nem is igazán próbál izgalmas lenni. Egyszerűen csak ha ölni van kedvedm akkor hajrá, megkapod a lehetőséget.

Riszpekk

FREAK
Ja, és ha már a grafikáról van szó, a Serious Sam veri az egész bagázst....

Riszpekk

FREAK
Ezzel egyetértek, de csak azért, mert az általad említett játékok hoztak valami újat, amivel együtt a retardált játékmenet élvezetessé válik (megjegyzem a Max Payne-t sem bírtam végignyomni, egy idő után ugyanolyan unalmas lett, mint a többi).

A Max-nél ott a bullet time, a SS-ben pedig a vicces, brutálisan eltúlzott számú ellenség, meg ugye a brutális fegyverek. Mi újat hozott a MOHAA vagy a Renegade?

Riszpekk

FREAK
Még mindig jobb következetesen szart csinálni, mint azt hinni, hogy kurva jót csinálsz, közben meg megalkotni a világ egyik legrosszabbul sikerült játékát. Tényleg ne menjünk bele, de itt a példa : ha a Renegade-ben 3 állása van az autó kerekének, akkor az már egy játszhatatlan szar, gagyi, sértés a gamer társadalomnak, bezzeg a MOHAA irtózatos bugjai és programozási hibái felett mindenki elsiklik, mert nem merik bevállalni, hogy UGYANOLYAN SZAR. Én nem vagyok egy megrögzött fps játékos, csak a legjobbakkal játszom egy napnál többet, úgyhogy valamilyen szinten mint kívülálló mondom : egyformán játszhatatlan és unalmas mindkettő, amelyik eredetileg real, az teljesen fikció, a scifi túl reális lett, a grafika mindkettőben undorító, az egyiknek a formái, a másiknak a textúrái, a játékélmény meg nagy NULLA.

Szerintem már lejárt a csőben játszódó CSAK és kizárólag a tömegek legyilkolásáról szóló játékok ideje. Ha valaki mégis erre vágyik, akkor a műfaj királya a Serious Sam 2 (a jövőben talán a SOF2). Bugmentes, gyilkolós, változatos, színes és ezerszer pörgősebb az említett két szarnál.

Riszpekk

Gondolom az igényesség igaz a járművekre is ?
Nézd meg a buggyk kerekét .A jobbra fordítok rajta rögtön elfodul a maxig .Ja közben e3gyenesen haladok . Meg ezek a tankok.
Riasztó a véleményed. Mellesleg a moha-ban teleportos katonát csak a hard fokozatban láttam és azt mindig is kiemeltem , hogy azt elrontották.
"SZóval ha szar is az összhatás, a Renegade legalább igényes."
Ez azt jelenti ,hogy tudták hogy szart csinálnak de legaláb következetesen haladtak ?
"Graf:szar.Ai:szar. Na, fiuk mi a szar még ?
Jujj, főnök ez a rész jó lett !
Akkor mire vársz , elb..ni ! Nem lehet a gamereket cserben hagyni !"
Részlet a Westwood fejlesztési részlegének egyik megbeszéléséről ...
FREAK
Ez aztán a hősies hozzáállás 😊)

Végre egy kemény enemy, és már jöhet is a cheat..... 😊)))))))))

Riszpekk

mozesapo
Hali !

Help please !
Elakadtam, egy örült tudos valami vasember félét uszit rám és nem tudom kicsinálni, viszont ö kb 5 mp alatt kinyir. Cheat, v. trainer please !

FREAK
A multit hagyjuk a single részben viszont 4 epizódot bírtam ki a renegade-del és egyet a MOHAA-val...... Lehet hogy uncsi a renegade, de legalább nem bugos, és nem teleportálnak ez enemik (pedig itt megtehetnék), hanem rendesen járművön érkeznek. SZóval ha szar is az összhatás, a Renegade legalább igényes.

Riszpekk

Nem értelek . A renegade után meg végképp érthetetlen ,hogy abban mi nem tetszik.
(ne kezdjük előlről ! Csak megj. volt)
FREAK
Na mostmár tudjátok, mit éreztem, amikor a MOHAA értékelést olvastam 😊)))))

Riszpekk

Megnéztem mégegyszer az isonews-t .Nagyon felértékelték . Aztán beleolvastam a FL fórumba ahol ugyanezeket írták mint mi .Ja , és kicsit beszóltak az értékelőnek . Há' tényleg érthetetlen vmi 43/50 lett a végeredmény !
Pénz szaga van a dolognak , nem ?
Freak :
"Az lehet is 9/10, mert elég változatos és maga a storyline még izgalmas is lenne ... "
Hát bazz én izgalmat csak addig éreztem amíg feltelepítettem aztán szépen megnyugodtam és később valszeg bele-bele aludtam.
Blasta
A helcsis gyilokot minek várod, te gyík????
Nyomassad fel a Commanche 4-et, és ott a multi gyakás csak milliószor szebben!
Vagy tévednék??????
:-))))))))))))))))))))))))))))))

FREAK
Az lehet is 9/10, mert elég változatos és maga a storyline még izgalmas is lenne, csak ott baszták el, hogy nincs igazán halálos enemy, és a szükséges IQ bőven hatvan alatt van, vagyis akár Hárshegyen is sláger game lehetne. Én is egy napig nyomtam, 4. epizód után már másnap nem volt kedvem elindítani.

A helikopteres multi gyilkolást már nagyon várom!

Riszpekk

Már a másik topicban irtam róla és azt hiszem a tiéddel kiegészítve mindent leírtunk.
Nem értem miért csinálták ezt. Egyszerűen szar.
Amit végképp nem értek a gameplay -ra az isonewson
9/10 adtak ????????
Blasta
Szasztok Arz!

Írhatok 1 kis véleményt? Én csak tennep írtam fel magamnak Freak jóvoltából, és este neki is ültam a single-nek.
Há khm...
Egy kissé.........hogy is mondjam.........uncsi!
Jó, meg végül is nem olyan csúnya (Azért persze az, de ki lehet bírni. A CS sem volt szebb 1 éve, mégis küttük), meg jó a mozgás, de valahogy mégsem.

-Épületek:
Az rendben van, hogy meg vannak csinálva az épületek belülről, de hogyan??? és ha már ilyen színvonalon, akkor ilyennel minek?
Tornaterem??? 4 db fekvepaddal??? Finom.
Mellékhelység? Már nem a kötözködés kedvéért, de már a Duke Nukem 3D-ben igényesebb WC volt, "működő" tükörrel, meg csappal. Nem mintha nekem attól áll fel, ha müxik egy wc, csak úgy megemlítem.
Command room. Szintén gyönyörü.
Fegyverraktár. Ahogy a közelébe érek, a rácsos ajtó magától kinyílik. Ahogy azt kell. Ügyes!
Most komolyan srácok! Ez a részletesség és igényesség 2002-ben igencsak vicces.
És előre mondom: nem a grafikai motort fikázom!!!! Azt már letárgyaltuk, hogy elavult.
Viszont az, hogy egy épületet mennyire dolgoznak ki belülről, az nem a motor dolga, hanem a designereké. A motor csak csunyácskán megjeleníti azt amit a designerek kigondoltak.
No comment...

-Ellenfelek Ai-ja:
Ez ugyebár nincs a programban. Nem is tudom fikázni azt, ami nincsen.
Ezáltal a játék 10%-os nehézséget jelent egy mai hardcore FPS gamernek!
Én a Freak intésére legnehezebb fokozaton kezdtem el a game-t, mert Ő közepesen nyomta és szólt, hogy gyenge! OK.
Ez az a tipikus: megyek és csinálom amit kell, az ujjam a bal gombon, aztán had dőljenek.
Csak hát ezt a feelinget a Serious Sam-ben 1000%-kal jobban át lehet élni.
Mert kommandós fellingem nem volt, inkább mondjunk vadkacsavadászatot.
Az azért tetszett, hogy más játékokban igencsak komoly fegyverfölényt jelentő Rögzitett lőállások eléggé megnehezítették a továbbjutást. Ebben a játékban csak egy laza "odafordulok és elereszetek egy rakétát" kategóriába sorolták őket!

-Terep:
Egy 50%-ot adnék rá ugy hogy nem nézem a részletességet! A második pályán már láttam egy fát is - asszem.

-Járművek:
Itt mozdul a mérleg serpenyője a pozitív irányba - de azért nem sokkal főlé!
Egyedül a járműveknek volt elég a poligonszámuk és részletességük. Ezekkel nincs semmi bajom, egyesek még tetszenek is, és a dzsippek mozgása elég jónak mondható!

-Fegyverek:
Hát semmi extra. Egyedül a géppuska ami úgy-ahogy használhatónak tűnik. A többi egyszerüen felejthető. Vagy láttunk már szebbet tőlük (ez igencsak lehetséges), vagy a használatuk nem jelent komolyabb előrelépést a sima gépkarabélyhoz képest!
Azért a rakétavető gyalogosokra mért hatása igencsak nevetséges. 4-5 méteren belül kell lennie a szerencsétlennek, hogy valamit megérezzen a raksiból! Ez azért.....
-Multi:
Ez az egyettlen ami miatt fenn hagyom a játékot és tovább nyomulok a single-lel. Egy kis újdonságot jelent a többiek között, de azért nem hiszem, hogy tartós szórakozás lenne! Sajnos itt is sok a hiba - szintén nem esik szó a grafikáról!

Zárszónak a barátnőm véleményét írnám le, mert az övé szubjektív és kizárólag a játékosra tett hatásra épül. Tudni kell róla, hogy éppen az Undying-ot kezdte el, tehát nem platform játék kedvelő a lelkem!:
"Hát nem tudom. Valahogy nem tünik túl izalmasnak!"

Na csum.
Most komolyan srácok.

hiba
+connect IP:port

Hmuda
Na látod. : )
Pedig már pont kezdtem volna írni a megoldást. A LAN az helyi hálózat, oda nem kell IP.

Icebird
na végre megoldodott a LAN probléma
az 1015-el már jó!!!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
az ISO van meg ,de hova irok IP-t mikor rákattintok a "Multiplay LAN" és már ezzel az üzenettel fogad "No LAN IP adress found" Tehát valójában még szervert sem tudok indítani.Azt is hogy lehetne igy?
Kinek jó ez a rész és mit hol kell belőni ,esetleg melyik patch ?Most próbáltam az 1014-el de azzal sem jó .Mindjárt lent lesz az 1015 hát nem tudom.Vagy crackelt exe a ludas?

segítséééééégggggggg?!!!

magus
csak egy kérdés, de tudom már sokszor lmonthattátok de nem találom
reákattintottam a multira, de nem tok accountot létrehozni...
vagy szerverfigyelő kell?

Hmuda
Nyilván nem jó IP-t irtál be, vagy pedig ha RIP-el játszol, akkor ne is reméld, hogy multizni fogsz. Másik lehetőség, ha az a hely, ahova csatlakozni akartál, még nem hozott létre szervert.

Icebird
Valaki tud a LAN problémára megoldást?
NO IP ADRESS FOUND

hiba
A hajo kapitany hol van?
Mar van 3 kartyam de meg mindig hianyol valamit.

Hmuda
Ha jol emlékszem akor sárga kártyával lehet kinyitni, de nem biztos.

Hello mindenkinek!

Az lenne a kérdésem hogy van a hajós pálya de nem találom sehol a kártyát amivel ki tudom szabadíani a túszokat! Valaki segísen please!!!
Thx by Balko
Red
leszedtem a ripet, installtam, mindent megcsináltam és ha indítani akarom ezt írja ki: "Set Working folder and try again".
Mit csináljak??