C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
A warrior kingsben bármit újraépíthetsz 😊))) Sőt, néha nem is baj, ha kilőnek egy már nem használt házat 😊

Riszpekk

Blasta
Srácok!
Még mindig nincs megoldás az ügyben, hogy ha multiban kilőnek egy épületet, akkor azt végérvényesen elveszíted, vagy valahogy újra fel lehet húzni??? (Mint a játékban ugye...)
Mert ha nem, akkor nincs értelme egy épület elvesztése után tovább játszani....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ron Ragm
azért nem árt figyelembe venni hogy ez a Westwood ELSŐ FPS-e...
Mindenesetre szerintem kezdésnek nem rossz😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

FREAK
nem kell neki erőgép

egy Q2 szintű grafikus engine kicsit nagyobb nyílt terepekkel

szóval egy gf2 mx, vagy gf egy 700-800 mhz-es szar celeronnal már elég

RAM az nem árt ha sok van, de az amúgy se

Riszpekk

Nullához közelít. Ezalatt azt értsem, hogy 1Ghz-es proci kb. vagy azt, hogy nagyon kevés (de én ezt nem igazán hiszem) vagy azt, hogy az egész le van szarva és akkor már csak egy kérdésem maradt: Mekkora gépigényre számítsak? Konkrétabban.
Blasta
Tegnap megint produkállt az a -Backinside szerint- tökéletes AI:
Kinyitom az ajtót erre megjelenik egy Gatlinges soldier és mindenféle tüzelés nélkül, faszságokat ordibálva elrohan mellettem és vadul türi, hogy telenyomjam ólommal! Remek....

Sephi
Pontosan az nekem a problemam! Ott gyilkolnak elol erre meg ez a hulye beszalad 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
A gépigénye erősen a nullához közelít.....

Riszpekk

Kipróbáltam, sikerült ... meg rájöttem, hogy van még egy megoldás: jobbra kell fordulni és a "balfelé" gombot egy másodpercre benyomni 20-szor.
Többen kérdezték, hogy a hajós pályán hol a kúcs:
Keressétek meg a bal oldali hajócsavart és felülről a harmadik propellerelem mögé dugták a mocskok. Vagy menjetek le a gépházba ... van aki ott találta meg ...
MOH:AA valóban hent, de legalább van hangulata.
Zene, hangok tökéletesek. Grafix szép.

Renegade-nak mekkora gépigény kell, hogy normálisan lehessen vele játszani? Nem kell, hogy maxon legyen minden.. 640*480 és sokminden levéve, úgy kb. mire számítsak?
mozesapo
Jól elbaszták ezt a játékot. Éppen ott tartok hogy védjek meg valamilyen dokit. Erre mit csinál berohan észnélkült az össztüzbe a nemnormális. KB 25-ször kezdtem újra emiatt.

Blasta
Na. Ez egy normális, szubjektív véleménnyilvánítás! Az ilyent szeretem! Az más kérdés, hogy szerintem igazad is van! :-)))

Ron Ragm
Nálam ISO van meg.
A Datában van még 2, Config és Save.
Ennyi...

Sephi
Nem is kurva nehez az a palya amikor Mobiust ki kell menekiteni a bazisbol ugyan. Akkor van szerencsem ha csak 5 raketas van egyszerre mert akkor legalabb nem halok meg csak 5 masodperc utan...

Ti hogy csinaltatok eszt meg?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Wolwarine
Gyereke ez a Renegade egy elág elcseszett játék lett már nem is azért !! Rövid nem is izgalmas annyira! C&C rajongó vagyok tehát ezel nincs is baj de szerintem kicsit gyenge lett az ígéretekhez képest. Nekem még mindig a tróntartó az OPERATION FLASHPOINT sorozat !! Abban van ám a szabadság a harc és a félelem. Ez persze csak az én véleményem senki se sértődjön meg ha nem így gondolja !!!

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Ron Ragm
ISO-val semmi gond nincs😊

Hello! A hajós pályán merre van a tengeralattjáró kulcsa??? Pls segísetek
Gery1980
Most hagytam ott a munkahelyem.És elvileg még 2 hét hogy kezdek az új helyen.Fősuli meg csak szombaton.Nő meg csak este.Úgyhogy marad a net!😊

Gery1980
Aha😊

FREAK
baze egész nap otthonról netezel?

Riszpekk

Gery1980
El sem hiszem!Befejezte az audio csomit.És megy a játék!Állat!😊

Gery1980
Ok-s!Köszi!😊

FREAK
setup, setupreg, ha van........nem tom nekem csak az iso van meg

Riszpekk

Gery1980
THX!És utána van még valami teendő vagy végre játszhatok is egy kicsit?

FREAK
ja

Riszpekk

Gery1980
Figyu skacok!Most telepítem a rippelt változatot.És a waw file-ket már vagy 40 perce csomizza!Normális ez?

Blasta
Na ez sem rossz!

FREAK

Riszpekk

hiba
Hat en minden uj jateknal az elso initas utan a config menuben kotok ki, igy hasonlo gondokkal nem talalkozom 😊

Blasta
Az ELŐRE gombot próbáltad már?

FREAK
aztakurva.............

Riszpekk

Nem, csak elakadtam a játékban ... rögtön az elején ... látom a tornyot, pedig az iránytű is mutatja, te nem tom', hogy kell odamenni ... plíz help nekem ... melyik gombal kell előre menni ... kvikli mer nagyon játszani szeretnék mán ...
Hello! Merre találom a hajós pályán a tengeralattjáró kulcsát?? Már mindenfelé néztem de shol sincs merre kell menni!! Segítsetek minnél hamarabb!
Blasta:
Hát az még nem sikerült beállítanom,de már sikerült Nod-al nyomni azt az egy pályát.
Ha tudnám a többi nevét,akkor talán lenne megoldás.
Egyébként a \data\ könyvtáron belül van egy svrcfg_skirmish nevű fájl,amiben lehet éllítgatni azt a multiplayer practice-s dolgot.Én átállítottam a IsTeamChangingAllowed=yes -re tehát "no" volt jelölve és ha lejár az idő akkor az új csata a Nod-al kezdődik.

Hello! Merre találom a hajós pályán a tengeralattjáró kulcsát?? Már mindenfelé néztem de shol sincs merre kell menni!! Segítsetek minnél hamarabb!
Blasta
Srácok! Multi practice alatt ki lehet választani másik map-ot, vagy csak azzal a demo-ban bemutatottal lehet nyomulni????

FREAK
Mi van, szarba léptél?

Riszpekk

Úbasszameg ...
Ron Ragm
Nem abba a könyvtárba másoltad ahova a warezesek telepítették, sztem keresgélj a game inijei közt, és ha +találod az elérési utat, akkor írd át a sajátodéra...

Hitm@n
Segítsetek please!
Ma lett meg a rip,de nem műxik!
Azt mondja,mikor indítom a játékot,hogy:"Set working folder and try again"
Na most ez mit (t)akar?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Blasta
Harci stratégia by Westwood:
A poszton rajtaütőtt Nod katona annyira belejön a harcba, hogy semmi sem állíthatja meg!
Még az én testem sem. Egyszerüen rohan felém, újja a ravaszon, majd egyszercsak eltünik és a hátam mögött 2 méterre megáll és lő!
Minden esetre rájöttem, hogy miért raktak a játékba külön gombot a 180'-os fordulásra. Csak egy gombnyomás és máris előttem a trükkös Nod soldier!
Ehe. AI by Westwood.
Az emberek pont úgy taktikáznak, ahogy én mozgok .....

Blasta
OK!

FREAK
Ezt mondjuk tovább is tárgyalhatnánk az FPS topikban..... Van egy két gondolatom.

Riszpekk

Blasta
Thx G!

Blasta
Nameg ha már félelem, akkor ugye Undying....:-))))))))))))))))

Brutál voltál Rambo !
FREAK
Az a baj a Renegade single részével, hogy abszolút a főhős Rambo mivoltára épül. Egyszerűen nincs értelme elbújni, soha nem kényszerülsz rá, hogy visszavonulj, vagy sunyin elkerülj egy tűzharcot, mert egyrészt nincs hova menni, másrészt úgyis te nyersz. Szóval ettől gagyi, ettől nincs benne izgalom.

EZ IS SZUBJEKTÍV. Aki szeret lövöldözni, annak jó, de aki tudja, mi az a FÉLELEM 😊 (Thief rulz), annak ez már csak sajtospogácsa..... Ja nem, piskóta. Mindegy...

Riszpekk

Blasta
Tudod, hogy a nőm véleményét csak azért irtam le, mert az nem a C&C univerzumra épül, hanem arra, hogy egy kivülállóra milyen hatása van a játék single részének!
Ez fontos, ha egy játék egy mitoszra épül, mert akkor mindenki az alapján itéli meg. Pedig vannak olyanok, akik az előddel nem játszottak!

FREAK

A tornaterem igenis jól nézett ki, és bőven elég 4 fekvőpad annak a 8-10 muksinak aki bent "lakik". Én már jártam olyan konditeremben, ami még így se nézett ki.

A barátnőd véleményének fontosságát meg én sem ismerem el (ja, ezúton is pusszantom, és közöld vele, hogy szükség lesz a hangjára a Vasti stúdióban), ez kb. olyan, mintha nekem mutogatnának egy esküvői ruhát..... Valószínűleg a legújabb, legdrágább, legmenőbb modellre is azt mondanám, hogy "jaa....biztos jó.....".

Szóval érted.... Egyébként igazad van, az AI gagyi (háttal rohamozni nem menő😉, stratégia nulla, ugyanolyan cső játékmenete van mint a többinek.

Riszpekk

Blasta
Drága kedves egyetlen Kate Backinside!

First:
Jó voltál a Pearl Harbor-ban! Ahogy azzal a 2 sráccal kütted, hát nemmondom....
(Nem én kezdtem személyeskedni!!!!!)

Second:
Igazán kedves tőled, hogy megegeded - azt csináljak amit akarok! THX!

Third:
Köszi a tisztelgést! Igazából kinyalhatnád a seggemet is mert nemcsak kurva burzsuly családom van, akik nyomják belém a zsét, hanem még magamtól szarom is a lóvét és így van olyan brutál gépem, hogy a Carmack térdenállva könyörög, had fejlessze azon a Doom-ot!

Fourth:
Bizonyára az egyszerü, hollywood-i, Z kategóriás tékafilmeken nevelkedett inteligenciádnak köszönhető, hogy az értékítéleted igencsak el van csúszva a reálistól!
Félelmetesen jó AI? Amikor háttal tűri a csóka, hogy beleeresszek 2 méterről egy sorozatot?
Úgy taktikáznak, ahogy én mozgok? Ez mi? Te normális vagy? Semmiféle taktikát nem vonultatnak fel, bár ahogy a 56-os IQ-dból kinézem, a cikk-cakkban a játékos felé futás neked biztos Szun Cu-féle haditaktikát takar!
Meséld már el nekem, mit is értesz te taktika vagy stratégia alatt gyermekem! Mert, hogy ebben a játékban ilyesmi a single részben nincs, az is tuti! De neked van. Rendben! Ahogy akarod! Akkor taktikázzál:
"Most eresszek ebbe a chemical soldier-be 3 rakétát, vagy várjam meg amíg háttalfordul nekem és akkor 53 golyó a gatling-ből"

Fifth:
Legyél már oly kedves és menny el szemészhez, majd az ott kapott 33 dioptriás szemüvegeddel, -miután az advance menüben az összes lehetséges opciót max-ra kapcsoltad- lépj vissza a játékba és nézd meg a látványt! Akkor -Te csak akkor- fogod látni a grafikai motorban rejlő hiányosságokat és a puritán megoldásokat.
Barátom, én nem a lehűzható WC-t hiányoltam, hanem magát a látványt degradáltam le! Valami elképesztő, hogy ilyen grafikai részletességgel még vabn képük a fejlesztőknek "mellékhelységet" meg "tornatermet" berakni egy épületbe, csak hogy az ilyen kis C&C-n nevelkedett pöcsök rárecskázzanak a monitoora, mondván: "hű apám, a hand of nod-ban még tornaterem is van! Bazzeee! Ez a vesztvúd!!!!!

Sixth:
Sokat védett épületek? Egy automata torony ami megpurcan 2 rakétától? Ez igen! Tudod mennyit szenvedtem mire felrobbantottam?
Na és az Obelisk! Apám! Abban a labirintusban mire kinyirtam az összes őrt és bejutottam a vezérlőbe, hogy felrobbantsam, az kb 50 visszatöltés volt!
Baze! Tényleg rohatt nehéz!
Nem környezetvédő játék????? Kisfiam! Te annyira okosan érvelsz, hogy megfexem elötted!

Tisztázzunk valamit: Én teljesen szubjektíven írtam véleményt a játékról, ismerve és végigjáccva az elődeit az elődök klónjait és még vagy 50 FPS-t!
Nem szoktam idétlenül túlértékelni egy játékot és okok nélkül nem szoktam negatív véleményt mondani róla. Ha ezt teszem, annak oka van. És ha neked ez nem tetszik, akkor 2 választásod van:

1.Normálisan, az álláspontodat szubjektíven, hasonló játékokkal összehasonlítva összeveted az enyémmel. Csak azért mert neked tetszik, még nem fog mindenkinek tetszeni, épp ezért próbálld meg tolerálni az ellenvéleményt!
2.Visszafogod a svarceneggerfilmeken nevelkedett agyad megnyilvánulásait és nem pofázol bele primitíven és bunkón egy normális fórumba.

És végül:
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, HOGY A BARÁTNŐMNEK MILYEN A HAJSZINE! MAJD HA NEKED IS LESZ, AKKOR MUTASD MEG NEKI A RENEGADE-T!
AZ Ő VÉLEMÉNYE EGY KIVÜLÁLLÓÉ, AKINEK NEM AZ SZÁMÍT, HOGY MENNYIRE HASONLÍT EGY JÁTÉK A C&C-RE, VAGY ISMERI-E A KERETTÖRTÉNETET, HANEM AZ HOGY SZÓRAKOZTATJA-E A JÁTÉK, VAGY NEM!

Gondolom az itt leírtakat kissé nehéz volt megemésztened, de azért örülök, hogy megismerkedtünk!