C&C:RENEGADE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
Még mindig nincs megoldás az ügyben, hogy ha multiban kilőnek egy épületet, akkor azt végérvényesen elveszíted, vagy valahogy újra fel lehet húzni??? (Mint a játékban ugye...)
Mert ha nem, akkor nincs értelme egy épület elvesztése után tovább játszani....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenesetre szerintem kezdésnek nem rossz😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
egy Q2 szintű grafikus engine kicsit nagyobb nyílt terepekkel
szóval egy gf2 mx, vagy gf egy 700-800 mhz-es szar celeronnal már elég
RAM az nem árt ha sok van, de az amúgy se
Riszpekk
Kinyitom az ajtót erre megjelenik egy Gatlinges soldier és mindenféle tüzelés nélkül, faszságokat ordibálva elrohan mellettem és vadul türi, hogy telenyomjam ólommal! Remek....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Többen kérdezték, hogy a hajós pályán hol a kúcs:
Keressétek meg a bal oldali hajócsavart és felülről a harmadik propellerelem mögé dugták a mocskok. Vagy menjetek le a gépházba ... van aki ott találta meg ...
Zene, hangok tökéletesek. Grafix szép.
Renegade-nak mekkora gépigény kell, hogy normálisan lehessen vele játszani? Nem kell, hogy maxon legyen minden.. 640*480 és sokminden levéve, úgy kb. mire számítsak?
A Datában van még 2, Config és Save.
Ennyi...
Ti hogy csinaltatok eszt meg?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Hát az még nem sikerült beállítanom,de már sikerült Nod-al nyomni azt az egy pályát.
Ha tudnám a többi nevét,akkor talán lenne megoldás.
Egyébként a \data\ könyvtáron belül van egy svrcfg_skirmish nevű fájl,amiben lehet éllítgatni azt a multiplayer practice-s dolgot.Én átállítottam a IsTeamChangingAllowed=yes -re tehát "no" volt jelölve és ha lejár az idő akkor az új csata a Nod-al kezdődik.
Ma lett meg a rip,de nem műxik!
Azt mondja,mikor indítom a játékot,hogy:"Set working folder and try again"
Na most ez mit (t)akar?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
A poszton rajtaütőtt Nod katona annyira belejön a harcba, hogy semmi sem állíthatja meg!
Még az én testem sem. Egyszerüen rohan felém, újja a ravaszon, majd egyszercsak eltünik és a hátam mögött 2 méterre megáll és lő!
Minden esetre rájöttem, hogy miért raktak a játékba külön gombot a 180'-os fordulásra. Csak egy gombnyomás és máris előttem a trükkös Nod soldier!
Ehe. AI by Westwood.
Az emberek pont úgy taktikáznak, ahogy én mozgok

....."Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

EZ IS SZUBJEKTÍV. Aki szeret lövöldözni, annak jó, de aki tudja, mi az a FÉLELEM 😊 (Thief rulz), annak ez már csak sajtospogácsa..... Ja nem, piskóta. Mindegy...
Riszpekk
Ez fontos, ha egy játék egy mitoszra épül, mert akkor mindenki az alapján itéli meg. Pedig vannak olyanok, akik az előddel nem játszottak!
A tornaterem igenis jól nézett ki, és bőven elég 4 fekvőpad annak a 8-10 muksinak aki bent "lakik". Én már jártam olyan konditeremben, ami még így se nézett ki.
A barátnőd véleményének fontosságát meg én sem ismerem el (ja, ezúton is pusszantom, és közöld vele, hogy szükség lesz a hangjára a Vasti stúdióban), ez kb. olyan, mintha nekem mutogatnának egy esküvői ruhát..... Valószínűleg a legújabb, legdrágább, legmenőbb modellre is azt mondanám, hogy "jaa....biztos jó.....".
Szóval érted.... Egyébként igazad van, az AI gagyi (háttal rohamozni nem menő😉, stratégia nulla, ugyanolyan cső játékmenete van mint a többinek.
Riszpekk
First:
Jó voltál a Pearl Harbor-ban! Ahogy azzal a 2 sráccal kütted, hát nemmondom....
(Nem én kezdtem személyeskedni!!!!!)
Second:
Igazán kedves tőled, hogy megegeded - azt csináljak amit akarok! THX!
Third:
Köszi a tisztelgést! Igazából kinyalhatnád a seggemet is mert nemcsak kurva burzsuly családom van, akik nyomják belém a zsét, hanem még magamtól szarom is a lóvét és így van olyan brutál gépem, hogy a Carmack térdenállva könyörög, had fejlessze azon a Doom-ot!
Fourth:
Bizonyára az egyszerü, hollywood-i, Z kategóriás tékafilmeken nevelkedett inteligenciádnak köszönhető, hogy az értékítéleted igencsak el van csúszva a reálistól!
Félelmetesen jó AI? Amikor háttal tűri a csóka, hogy beleeresszek 2 méterről egy sorozatot?
Úgy taktikáznak, ahogy én mozgok? Ez mi? Te normális vagy? Semmiféle taktikát nem vonultatnak fel, bár ahogy a 56-os IQ-dból kinézem, a cikk-cakkban a játékos felé futás neked biztos Szun Cu-féle haditaktikát takar!
Meséld már el nekem, mit is értesz te taktika vagy stratégia alatt gyermekem! Mert, hogy ebben a játékban ilyesmi a single részben nincs, az is tuti! De neked van. Rendben! Ahogy akarod! Akkor taktikázzál:
"Most eresszek ebbe a chemical soldier-be 3 rakétát, vagy várjam meg amíg háttalfordul nekem és akkor 53 golyó a gatling-ből"
Fifth:
Legyél már oly kedves és menny el szemészhez, majd az ott kapott 33 dioptriás szemüvegeddel, -miután az advance menüben az összes lehetséges opciót max-ra kapcsoltad- lépj vissza a játékba és nézd meg a látványt! Akkor -Te csak akkor- fogod látni a grafikai motorban rejlő hiányosságokat és a puritán megoldásokat.
Barátom, én nem a lehűzható WC-t hiányoltam, hanem magát a látványt degradáltam le! Valami elképesztő, hogy ilyen grafikai részletességgel még vabn képük a fejlesztőknek "mellékhelységet" meg "tornatermet" berakni egy épületbe, csak hogy az ilyen kis C&C-n nevelkedett pöcsök rárecskázzanak a monitoora, mondván: "hű apám, a hand of nod-ban még tornaterem is van! Bazzeee! Ez a vesztvúd!!!!!
Sixth:
Sokat védett épületek? Egy automata torony ami megpurcan 2 rakétától? Ez igen! Tudod mennyit szenvedtem mire felrobbantottam?
Na és az Obelisk! Apám! Abban a labirintusban mire kinyirtam az összes őrt és bejutottam a vezérlőbe, hogy felrobbantsam, az kb 50 visszatöltés volt!
Baze! Tényleg rohatt nehéz!
Nem környezetvédő játék????? Kisfiam! Te annyira okosan érvelsz, hogy megfexem elötted!
Tisztázzunk valamit: Én teljesen szubjektíven írtam véleményt a játékról, ismerve és végigjáccva az elődeit az elődök klónjait és még vagy 50 FPS-t!
Nem szoktam idétlenül túlértékelni egy játékot és okok nélkül nem szoktam negatív véleményt mondani róla. Ha ezt teszem, annak oka van. És ha neked ez nem tetszik, akkor 2 választásod van:
1.Normálisan, az álláspontodat szubjektíven, hasonló játékokkal összehasonlítva összeveted az enyémmel. Csak azért mert neked tetszik, még nem fog mindenkinek tetszeni, épp ezért próbálld meg tolerálni az ellenvéleményt!
2.Visszafogod a svarceneggerfilmeken nevelkedett agyad megnyilvánulásait és nem pofázol bele primitíven és bunkón egy normális fórumba.
És végül:
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, HOGY A BARÁTNŐMNEK MILYEN A HAJSZINE! MAJD HA NEKED IS LESZ, AKKOR MUTASD MEG NEKI A RENEGADE-T!
AZ Ő VÉLEMÉNYE EGY KIVÜLÁLLÓÉ, AKINEK NEM AZ SZÁMÍT, HOGY MENNYIRE HASONLÍT EGY JÁTÉK A C&C-RE, VAGY ISMERI-E A KERETTÖRTÉNETET, HANEM AZ HOGY SZÓRAKOZTATJA-E A JÁTÉK, VAGY NEM!
Gondolom az itt leírtakat kissé nehéz volt megemésztened, de azért örülök, hogy megismerkedtünk!

Thx G!