C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki játszik itt a RIP-el.
Az a problem,hogy játszhatatlanul akad!
Olyan,mintha nem használná a rendszermemóriát,vagy kevés volna neki,pedig 512 van benne és a gép is elég jó !(p III 1G,Asus v7700 gts )
A 200 Megából több,mint 1 óra alatt kitömörített 1.6 GB-ot(!) hiba nélkül.
Valaki segítsen már vmi tanáccsal mert nem tudok vele játszani sem !(pedig szeretnék)

Nem tudom mi lehet a baja a szerverkeresőnek Hiba!
Lehet, hogy a te példányod nem eredeti?
Mert nem tudom talál e tört szervert a GS vagy az ASE ...

Hmuda
kicsir=kicsit

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Amúgy sajna szerintem túlságosan is lineáriasak a pályák. És mindent a szánkba rágnak. Ha kicsir jobban kidolgozták volna a küldetéseket és a grafikus motort, akkor ez lenne a legjobb game. De sjana csak egy erős közepes.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kövesd a jelet.

hiba
"connection to server interruped"

hiba
Lásd lejebb vagy 20x a témát?
Nem a demorol beszelek.

Rakd fel a Gamespy-t!
Vagy az All-Seeing-EYE-t ...
(Lásd lejebb vagy 20x a témát)

hiba
* Added GAMESPY support

Ezt hogy kene eletre kelteni?

Legalább épületeket lehetne építeni.Jó,persze nekem sem maximálisak az elvárásaim.
Ezt a játékot sem ilyenre akarták fejleszteni.De ha lehetne legalább multiban építkezni,az milyen sirály lenne.És mindig is arra vágytam hogy egyszer lőhessek egy Obelisk-al.Sajnos itt sem lehet.Vagy legalább maradtak volna annál az elgondolásnál,amit eddig követtek a C&C sorozatokban: Mindkét féllel végigjátszhatjuk a játékot.
Én ezzel nem bántom a játékot és a fejlesztőket,ne értsetek félre,csak ez egy ilyen "jó lett volna,ha" kezdetű hozzászólás.

D3t0nat0r
Inquistor: Március 8. án 3:30 (PST) fog megjelenni az első előzetes az első ifókkal+screenekkel a gamespoton.
Állítólag az emperornál is újabb 3D-s motorja lesz.

Tudom, hogy nem tartozik ide, de azt csiripelték a verebek (Hardwired), hogy nemsokára bejelentik a Command & Conquer 2-t!
Remélem nem kamu 😊

hiba
En is ott ragadtam le.

hiba
hogy kerult ez afej ide? 😊

Ron Ragm
Elakadtam!Igen,mát megint😊
A hajón vagyok. a rakétákat elintéztem, a terminálokat megsemmisítettem, de nem találom a foglyokhoz a kulcsot!Hol van?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hmuda
Mégis a legjobb az lenne, ha BattleZone stílusban menne a hent. Lenne mindkét félnek egy nagy beépíthető területe és oda építkezhetne. Nem lenne semmi, csak annyit kéne másítani, hogy az épületek összedölnek, ha felrobbantak.

Ron Ragm
Most hogy belegondolok.. jobb lenne egy küldetésszerkesztő! amiben rengeteg terep állna rendelkezésünkre, meg kéne adni a feladatokat, hol legyen az ellenséges bázis, hol milyen egységek lennének, hol milyen épületek lennének....

D3t0nat0r
SEPHI! TE hol találták crackot az új pecshez? gamecopyworldön még nincs..

A westwoodnak sikerült egy egeszen elképesztő valamit csinalni.Ezt én ugy hívnám ,hogy mesterséges uninteligencia,ezenkívül meg sikerült bemocskolni a c&c multját is.Röviden enyi lenne a velemenyem eme remekműröl.
I.C.ram
de a masik bazis is ilyen eros lenne! es hogy gyozted le anno az ilyen bazisokat? hat ugyanugy a renegadeben is lehetne! es nem kell mindig a tapra gondolni!

felirtam ujra es megint beszarik a wonbrowser.dll-nel szarik be es kiirja hogy error file system es emiatt nem rakja nekem fel a westwood onlinet es igy nem tudok multiban nyomni segitsetek pls!
Ron Ragm
Jó lenne😊

Én azt mondom,hogy nem rossz a játék.
Szerintem hangulatos lett.De azért milyen jó lenne,ha megoldanák azt hogy a C&C-s térképeket,tehát azt amit anno a stratégiában nyomtunk,átkonvertálni a renegade-be.
Emlékeztek még a simcity 2000 simcopter párosításra?
Na ott lehetett azt csinálni (és ez marha jó ötlet)hogy az sc-ben épült városaidat berepülhetted a simcopterrel.
Milyen sirály lenne ezt itt megoldani!Felépíted a bázist a C&C-ben,elmented és utána már nyomjuk is egymás ellen.Tudom,nehéz megcsinálni,de azért jó lenne hozzá egy ilyen peccs.
Vélemény?

hiba
en is elakadtam rendesen bementem egy ajton ahova nem volt "kulcsom" de hat kerem szepen jottek ki onnet mint az urgek mikor ontik. aztan miutan kijottem vissza mar nem tudtam menni 😊 a rabokhoz meg nincs kulcs...

I.C.ram
nem basztam el hanem valahogy megkarcoltam mert egy nagyobb karcolas van a CD-n de mindegy mert igy is muxik csak a parancsikonkat nme rakta ki!
Most már megvan nekem is fullon 2 cd-n.
Nem is rossz,bár most kezdtem.
Már csak egy jó videókártya kell...

Hmuda
Nekem is gond volt először. Egyszerűen csak gyalog menj neki annak a nagy fém ajtónak az obelisk mellett. Ki fog nyílni.

D3t0nat0r
Milyen pecs? Jelent má rmeg pecs a játékhoz??

Ron Ragm
Elakadtam!! a 3. pályán vagyok (asszem az az első havazós), és már felröbbantottam az erőművet és teljesedn elakadtam!Merre tovább? Help!

Sephi
Felraktam a patchet igy a game.exe 5 es fel mega lett... a crack meg 4 es fel mega... szal gondolom jol elbaszom ha ramasolom a cracket. nincs valhol 1014 eshez crack?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
nyilván elbasztad a cd-t

Riszpekk

I.C.ram
segitsen nekem valaki!! installnal 99%-nal kiirja hogy error van es hogy gyozodjek meg arrol hogya gamedisk van bennt (az van bent) mi a baj?
Sephi
Nah itt az uj patch hozza... vajon mit is csinal?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem tud valaki a délután folyamán egy backup CD-t kölcsönözni ? MegHONORálom a fáradozását vagy mi.
Na , lécci ,lécci ,lécci !!
FREAK
Fórum/Saját Fórumok és ott megtalálod 😊

Riszpekk

Blasta
Melyikre gondolsz? Nem vágom.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
Blasta : nézz be a saját fórumokba!

Riszpekk

FREAK
az is jó

én is bin-ből nyomom, daemon tools-szal

Riszpekk

Blasta
Engem elsősorban a technikai része érdekel. Vigyek rack-et és átnyomod a bin-t, vagy hogy???

Blasta
Bazegecosz!

FREAK
Asszem szombaton ráérek.

Riszpekk

FREAK
Hmmmm, rendelsz ADSL-t, bekötik, elindul, átküldöm DCC-n 😊

Riszpekk

Blasta
Freak! Hogy tudnám a lehető leghamarabb megszerezni tőled a gamét???

öszönök=köszönök

Juj nagyon öszönök minden segítséget és bocs hogy offtopic voltam.
Köszönet Dikkma-nak is külön.

Ron Ragm
Nark: Nálam 1ccer a 27-es volt CRC-s, de töltsd le újból a hibás file-t, és mennni fog.

Sephi
Hogyjarakba vegyem meg oket? Ez lehetettlen! Mindig elore megy es en meg nem nyirtam ki mindet! Es akaratlanul is elbaszom mert nem erek oda es megolik😞 Nem lehet quick loadolni?

Gothic ismét rabul ejtett...nem marad időm kivégezni ezt a Renegade-et!
Sephi
Nah ki jutot el oda mikor a Dead 6 csapat meg az a csaj al kell menekulni es tok edesen es nyugodtan EVA bemondja hogy nuclear Lunch detected? en nem jutok tovabb😞(

Aki a Q-czi rol szedte le, nem volt a cd1 41-es file crc-s ?
Ron Ragm
Hát ez a gém eccerűen KURVAJÓ! Iszonyú állatok az épületek belülről😉 A Hand of Nod-ban hol van a Marter Contlor Terminal?