678
Melyik a jobb - RTlklub vs tv2
  • Lynx_TWL
    jóvanna azt nem tudtam:D
  • RelakSfromhome
    NERÖHÖGJ!!!
    Fel akartam venni!!!
  • Lynx_TWL
    :DDDDDD A ROHADT MOCSKOK:D
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁ!!!!!
    FASZOM RETEKKLUBB 5 perccel előbb kezdte a JP][-őt, mint ahogy kiírta! MÉG A TELETEXTJÉHEZ KÉPEST IS!!!
  • PResident Evil
    nézzétek a köreti tv-t... mindig az idei krumpli termésről beszélnek egy zsír traktorral a háttérben !
  • Oppika
    Egyik szarabb mint a másik, na a hábéó sem kivétel, ott meg van 3 film, és azt nyomják 2 hónapig.
  • [HUN]PAStheLoD
    njincs édzsbíóm :(
  • HBA|Sold
    na nézzükRTL klub:Való világ mónika balázs szurvájvör.SUXXXXX
    tv2:buzi délamerikai sorozatok katalin bironö megaszar.SUXXXX
    marad az édzsbijo:D
  • mukika
    Ez egy szar topic. Az RTL is meg a TV2 is a zsidó maffia kezében van. Ugyhogy az ellenségeskedés csak látszat.
  • FtranX
    miért nem az autós topicban reklámozod?
  • FtranX
    ez sajnos így van. :( én is mostmár csak Sliders, Csillagkapu, Star Trek, Discovery, Reality TV, Spektrum vagy esetleg CNN-t nézek.
  • [HUN]PAStheLoD
    én nem :(

de asszem ezt kihagyom.. esetleg majd ha le lehet tőteni..
  • I.C.ram
    Erről jut eszembe, valaki látta már a Star Wars rajzfilmet a Cartoon Network-ön? Lemaradtam a prömierről, de nagyon érdekel, csak sose tudom, hogy mikor kezdődik.
  • [HUN]PAStheLoD
    tv2 szombat 15:30 SZLÁJDERZ aztán meg CSILLAGKAPU és tv KAPUT :) szerintem ennyi amit nézek.. meg persze CARTOON NETWORK Samurai Jack meg Toonami ugye és Dexter's Lab ami meg alap :DDD
  • Tikal #378
    szánalmas a két csatorna musor felhozatala, még az MTV1 is jobb ezeknél, viasat meg pláne, ot jo sorozatok mennek, pl helyszinelők, sirhant muvek
  • tomsolo
    én a vs-t nézném de nem jön be nálunk sajna.... csak privát gold mek ilyenek
  • Pempő
    Kórház a város szélén...
  • GregSB
    Nemtom, szerintem most még alacsonyabban van a 2 adó zsínvonala, mint 1-2 évvel ezelőtt. Szinte már nem is nézek TV-t, HBO-n emgnézek 1-2 filmet, vagy ha pihizek akkor Spektrum, Diszkóverí, Nesönel.
  • Dynamic
    Aszittem ez a Humor1 végre valami értelmes csatorna lesz, erre 90%-ban ilyen amerikai műröhögős sorozatokból áll.
  • FtranX
    ez a topic azért most is aktuális, nem?
  • GregSB
    Akár az is lehetett volna a topik címe, hogy Kaki vs foscsík.
  • Loál János #371
    Jajaja!
  • Coine
    kivételesen poén, h. tévé2őn elkezdik leadni a RÉGI James Bond filmeket, vhogy bejönnek....
  • Efreet
    ha tudnád milyen zenéröl van szó... (tudod?)
  • cSuwwi
    kúlúrsokk, ez jó :)
  • Efreet
    az csak poén volt :) nem hallgatom én azt, csak kultúrsokknak tartogatom Waszlavik mellé :)
  • Laalee
    szerintem nekunk is szar lenne :)

arrol a multkor albumrol nem is beszelve amit feltoltottel :)

az egy dolog hogy ilyen idiota modban adja elö azokat a dalokat, de hogy meg annyi hangja sincs mint kozso nak... :)
  • cSuwwi
    Ebben bíztos vagyok :)
  • Efreet
    szar lenne a kereskedelmi világnak, ha mindenkinek olyan lenne az ízlése mint az enyim... :))))))
  • cSuwwi
    Kinek a pap, kinek a papné.
    Különbözik az ízlésvilágunk, van ilyen...
  • Efreet
    én 23 leszek májusban. és a Bartókot nagyon szeretem hallgatni. viszont a lent említett 2 kereskedelmin kívül a többit nem viselem el. ahogy a mai zenék "mainstream" részlegét se.
  • cSuwwi
    Én még csak a huszas éveim elejét taposom, ezért még nem tud lekötni a Bartók az Operarészleteivel, a Sláger pedig a 60-as 70-es évek zenéivel... Ez van.
  • cSuwwi
    Valamiből nekik is meg kell élniük. Az állam bácsi nem támogat minden rádiót. Amelyiket meg támogatja, az olyan is. Mégis van reklám a Kossuthon, meg a többin is, szóval mégsem olyan nagyon támogatja az állam. Már a nevétől is feláll a hátamon a szőr: közszolgálati, meg királyi tv :(
  • Laalee
    szerintem a roxy egy kritikan aluli mocsok lett, pedig egesz jol indult.

estfm meg tilos telleg ezek a legjobbak nameg a slager :)
  • Efreet
    petöfi-bartók-estFM(-tilos, de az csak neten át) (tudom, az utsó 2 kereskedelmi, de nem tartom gagyinak)
  • cSuwwi
    Engem valahogy a Kossuth-Petőfi-Bartók szentháromság nem tud lekötni, így ha már rádió akkor Roxy, vagy Rádió1. A juventust utálom, a Danubiust mégjobban, a többi meg egy nagy 0.
  • Efreet
    csak könyveken és rádión (nem gagyi kereskedelmin) el lehet lenni. a gép nem létszükséglet, a tv végképp nem. a könyvek viszont igen :)
  • cSuwwi
    Én 1 hétig csak a TV-n és könyveken éltem, de nem tudom hogy bítam ki. Szegény gépem közben meglátogatta a szervizet, így 1 hétig nélkülöznöm kellett...
  • Efreet
    mazochista vagy? én ha nagyritkán be is kapcsolom a TV-t (hetente 1X max) akkor is Spektrumot nézek. nincs semmi a butadobozban amire szükségem lenne.
  • cSuwwi
    Sajnos. Anettka műsorára azért kíváncsi lennék. Ez a nő (ha egyátalán az), nem semmi. Abszolút nem nőies, még bottal sem piszkálnám meg...