Magyar kereskedelmi csatornák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Akár az is lehetett volna a topik címe, hogy Kaki vs foscsík.

Loál János
Jajaja!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Coine
kivételesen poén, h. tévé2õn elkezdik leadni a RÉGI James Bond filmeket, vhogy bejönnek....

Efreet
ha tudnád milyen zenéröl van szó... (tudod?)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

cSuwwi
kúlúrsokk, ez jó 😊

shit happens

Efreet
az csak poén volt 😊 nem hallgatom én azt, csak kultúrsokknak tartogatom Waszlavik mellé 😊

Laalee
szerintem nekunk is szar lenne 😊

arrol a multkor albumrol nem is beszelve amit feltoltottel 😊

az egy dolog hogy ilyen idiota modban adja elö azokat a dalokat, de hogy meg annyi hangja sincs mint kozso nak... 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

cSuwwi
Ebben bíztos vagyok 😊

shit happens

Efreet
szar lenne a kereskedelmi világnak, ha mindenkinek olyan lenne az ízlése mint az enyim... 😊)))))

cSuwwi
Kinek a pap, kinek a papné.
Különbözik az ízlésvilágunk, van ilyen...

shit happens

Efreet
én 23 leszek májusban. és a Bartókot nagyon szeretem hallgatni. viszont a lent említett 2 kereskedelmin kívül a többit nem viselem el. ahogy a mai zenék "mainstream" részlegét se.

cSuwwi
Én még csak a huszas éveim elejét taposom, ezért még nem tud lekötni a Bartók az Operarészleteivel, a Sláger pedig a 60-as 70-es évek zenéivel... Ez van.

shit happens

cSuwwi
Valamiből nekik is meg kell élniük. Az állam bácsi nem támogat minden rádiót. Amelyiket meg támogatja, az olyan is. Mégis van reklám a Kossuthon, meg a többin is, szóval mégsem olyan nagyon támogatja az állam. Már a nevétől is feláll a hátamon a szőr: közszolgálati, meg királyi tv 😞

shit happens

Laalee
szerintem a roxy egy kritikan aluli mocsok lett, pedig egesz jol indult.

estfm meg tilos telleg ezek a legjobbak nameg a slager 😊

Efreet
petöfi-bartók-estFM(-tilos, de az csak neten át) (tudom, az utsó 2 kereskedelmi, de nem tartom gagyinak)

cSuwwi
Engem valahogy a Kossuth-Petőfi-Bartók szentháromság nem tud lekötni, így ha már rádió akkor Roxy, vagy Rádió1. A juventust utálom, a Danubiust mégjobban, a többi meg egy nagy 0.

shit happens

Efreet
csak könyveken és rádión (nem gagyi kereskedelmin) el lehet lenni. a gép nem létszükséglet, a tv végképp nem. a könyvek viszont igen 😊

cSuwwi
Én 1 hétig csak a TV-n és könyveken éltem, de nem tudom hogy bítam ki. Szegény gépem közben meglátogatta a szervizet, így 1 hétig nélkülöznöm kellett...

shit happens

Efreet
mazochista vagy? én ha nagyritkán be is kapcsolom a TV-t (hetente 1X max) akkor is Spektrumot nézek. nincs semmi a butadobozban amire szükségem lenne.

cSuwwi
Sajnos. Anettka műsorára azért kíváncsi lennék. Ez a nő (ha egyátalán az), nem semmi. Abszolút nem nőies, még bottal sem piszkálnám meg...

shit happens

Efreet
a legtöbbön 1 se...

cSuwwi
Csak a Jóbarátok miatt nézem mostanában a @tv2-t. Egy kis ismétlés, bár a HBO-n már láttam mindet.

A Viasat sem olyan rossz, de azt is csak a Star Trek miatt nézem. Minden adón csak 1 jó műsor van???

shit happens

Yoghurt
Észrevettétek, hogy mindkét adónak megvan a saját sztárköre !

Ált RTL- t nézek (nem mintha jobb lenne a @tv2 nél) és mikor átkapcstam a tv2 -re, meglepődtem mennyi ismerős "sztár" akiket már elég régen láttam.

Waterhorse
Nem foglalkozom veletek ikább nézem a CNN-t!!

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

cSuwwi
Hja, de régen írtam már a fórumra 😞
Továbbra egy egy nagy 0 mindkét adó! Bár a @tv2-nél már egy kicsit dizájnosabb lett a híradó meg a napló. Válasz az rtl lépésére 😊

shit happens

Waterhorse
Lehet, hogy az RTL esti meseként adja elo a híreket de ök legalább pártatlanul teszik.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

G@b0r
semmivel sem ír rosszabbul mint én.Nemértem mér csesztetitek...

Coine
ne fenyegesd már, jó ? :-D

Coine
ezt öröm olvasni :-DDD

Egyik gagyitv undorítóbb a másiknál. Ez a jelenlegi "média". Melyik a jobb? Egyforma mocsok mindkettő.
TWN
:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Efreet
csocso próbálj meg normálisan fogalmazni jó?

CSOCSO
szvsz rtl klubb az jobb....most is szerzett egy jó pontot... lesz a moonwalker vasárnap....
csak a sok szappanopera nah atol hányingerem van! az összes szarban ugyan az a köcsög gecik szerepelnek és mind ugyan arróél szól: hjaj huáníta szeretlek /csokiznak mire bejön a felesége/ lusziánó ármándó mit csinálszte azzal a rinygyóval...úristen istenem..pedig gyerekem van tőles /ami két honap mulva meghal a hasában/ stb stb..egyik magvakul a másik megcsalja a harmadik szerelmes de van barátnője és igy letehet róla stb stb sok sirás meg csöpögés..boá!!!!!
Imremagdi
mi a bajod a rtlklub hiadójávan?
a tv2 híradója egy nagy KAKI!!!!!! Hogy ők tárgyilagossak??

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

TWN(c.)
::<Eh.. nem hinném hogy az itteni olyan nagy zavart keltet, amúgy a moderátorok sem kapnak hülyét némi melótól. Legalább tudják mire kell odafigyelni (kinek vicc, kinek nem..). Lbacni nem bactam L minden szobát, a top10 meg top10 logó volt, azért kerül fel a képem (az ottani szöveget nem ér raktam be, én csak a logómat meg később egy szöveget (a nagy szöveg Gumiszobába meg Saját topicban van, ott meg ki nem sz*rja le, azért vannak..). Ha akartam volna, akkor hülyébb dolgokat (nagyobbakat, rosszabbakat, stb..) rakhattam volna be, egy kis ökörködés legalább színt hozzott életetekbe 😉.>Eh.. nem hinném hogy az itteni olyan nagy zavart keltet, amúgy a moderátorok sem kapnak hülyét némi melótól. Legalább tudják mire kell odafigyelni (kinek vicc, kinek nem..). Lbacni nem bactam L minden szobát, a top10 meg top10 logó volt, azért kerül fel a képem (az ottani szöveget nem ér raktam be, én csak a logómat meg később egy szöveget (a nagy szöveg Gumiszobába meg Saját topicban van, ott meg ki nem sz*rja le, azért vannak..). Ha akartam volna, akkor hülyébb dolgokat (nagyobbakat, rosszabbakat, stb..) rakhattam volna be, egy kis ökörködés legalább színt hozzott életetekbe 😉.>::
Efreet
hogy mondja a viccbeli cowboy a feleségének? kettö.

Laalee
mingya jön hogy csak poen volt mint a gabor logojanak hasznalata...

cSuwwi
Nem értem TWN, hogy miért baszod el szándékosan a topicokat a hülye képeiddel, meg beírásaiddal (gondolok itt a Logó TOP10 Topicra). Inkább tegyél egy szivességet, és húzz el az Index fórumára hülyéskedni...

shit happens

TWN(c.)
Részemrõl is-is. Bár tekintve hogy nem szeretem a sorozatokat, ez így nem lehet kérdés.. asszM. Én a kettõ között szoktam váltogatni, az RTL Klubb-on jobb a Heti Hetes és ált. jobb filmek vannak, mint a másik csatin. Viszont a OTV2-n meg normálisabb a híradó (nem hülyéknek készült. RTL klub kb. ilyes:

'Képzeljék el mi lenne (kisz szünet), ha önök kerülnének ebbe a helyzetbe?' .

Másik:

'József túlélte, de már nem volt. (hatásszünet) (most kicsit magasabb intonáció..) Igen nagy szerencse az (intonáció vége.., megint kis szünet..), hogy mégis túlélhette..'

Ezzel szemben az OTV2 híradója tárgyilagos, értelmes, nem úgy csinál mintha idiótáknak (infantilis öregeknek, vagy mesét kedvelõknek..) dumálna. Nálunk a mûsor felhozatallal van baj: szerintM az nem olyan jó, amúgy Szellõ Géza a kedvencem -> normálisan beszél és nem hal meg problémáktól. RTL Klubbon meg Antónia: õ tán kiválik ebbõl a beszédstílusból (említve feljebb..).

Mondjuk megtom' érteni a szolgáltatókat, hogy mindenféle nyál (bocsi..) sorozatot raknak be: mivel én max. a híradókat szeretem nézni, vagy esetleg néhány (tényleg néhány..) mûsort (a borosék mûsora mocsok erõltetett, ezért nem nézem: viszont a poénbomba nagyon bejön 😉.

Na, remélM szépen összeszedtem mondandómat (meg tán értelmes is volt, próbáltam véleményt adni).

Ja igen: Szilárd uram jó fej az õ kézformációkkal kiegészített idõjárásos jelentésével, de: milyen jó lenne, ha végig ua. intonációt használná és ÉRTENÉM az egészet, mert hol halk, hol magas hangon beszél (iszonyat zavaró.. néha a felét nem értem: pedig gondolom az odafigyelést próbálta hangsúlyozni). Hehe.. : Derûs estét..

Mi lenne ha a híradó vmi. frappáns üzenettel köszönne L? Ez még senkinek nem jutott eszébe (majd én is rendezgetem a kezeimet a távirányítóm gombján B]).

Nah.. most má' tényleg vége 😉
cSuwwi
Mindenesetre jobb mint az ATV, vagy a BpTV a bájos Anettkával, akinél "szebb" nőt még eddig nem láttam. (Csak a megboldogult Jimmyt, még anno az uglypeople.com-on, ahol a nőknél ő volt a listavezető 😊))

shit happens

Coine
Fix.tv csak a legelején volt még vmi, de mostanra ők is qrva szarok lettek, az első 3-4 hónap az volt még a jó.
mondjuk azóta a PC már nem nagyon (sőt alig) az életem része, de csíptem jópár műsorvezető arcot...

cSuwwi
Régebben a fix tv-t is nézegettem, amíg nem jött kábelen. Csak a 17 kerben lakom és a fix tv csak rendes nagy antennával jött. (anno ugy hivták ezt a 14? villájú csodát, hogy 2-es antenna, mert az mtv2-höz, amig nem volt műholdon, csak íg lehetett fogni. kb.: 1988-92)

Ehhez az ölembe kellett fognom az antennát és tartani az egyik villát, hogy rendesen jöjjön a kép. Ez egy művészet volt, így nézni a tv-t 😊) Ma már szerencsére jön kábelen is 😊

shit happens

Coine
én meg azokat se nézem, mondjuk nincs is TV a szobámban...

Laalee
nem azt mondtam hogy semmit se nezek csak hogy ezen a 2 adon ez a ket musor van amit szivesen megnezek 😊

Efreet
This is terrorvision...

cSuwwi
Ezt a sort követve nekem már azt kéne írnom, hogy TV-m sincs.

shit happens

Efreet
én meg semmit se.

Laalee
7i7es és a fabry kivetelevel egyiket sem nezem 😊

cSuwwi
Végre a tv2-nél a műsorszerkesztőknek megjött a jobbik eszük, és valamelyik brazil szappan helyett, a a jó öreg Jóbarátokat tették este 8-ra, hogy vetekedjen az rtl barátjainak közével 😊

shit happens

Coine
MTV 2

AZ a _ZENE_ csatorna.

Jelige : "Az MTV 2 azoknak készült akik úgy gondolják, hogy a POP zene suxxx"
:-D
kb. így hangzik.

Szal Viva+ és MTV Eu