678
Melyik a jobb - RTlklub vs tv2
-
#348 a legtöbbön 1 se... -
#347 Csak a Jóbarátok miatt nézem mostanában a @tv2-t. Egy kis ismétlés, bár a HBO-n már láttam mindet.
A Viasat sem olyan rossz, de azt is csak a Star Trek miatt nézem. Minden adón csak 1 jó műsor van??? -
#346 Észrevettétek, hogy mindkét adónak megvan a saját sztárköre !
Ált RTL- t nézek (nem mintha jobb lenne a @tv2 nél) és mikor átkapcstam a tv2 -re, meglepődtem mennyi ismerős "sztár" akiket már elég régen láttam. -
#345 Nem foglalkozom veletek ikább nézem a CNN-t!! -
#344 Hja, de régen írtam már a fórumra :(
Továbbra egy egy nagy 0 mindkét adó! Bár a @tv2-nél már egy kicsit dizájnosabb lett a híradó meg a napló. Válasz az rtl lépésére :) -
#342 Lehet, hogy az RTL esti meseként adja elo a híreket de ök legalább pártatlanul teszik. -
#341 semmivel sem ír rosszabbul mint én.Nemértem mér csesztetitek... -
#340 ne fenyegesd már, jó ? :-D
-
#339 ezt öröm olvasni :-DDD
-
Ali #338 Egyik gagyitv undorítóbb a másiknál. Ez a jelenlegi "média". Melyik a jobb? Egyforma mocsok mindkettő. -
#337 :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] -
#336 csocso próbálj meg normálisan fogalmazni jó? -
#335 szvsz rtl klubb az jobb....most is szerzett egy jó pontot... lesz a moonwalker vasárnap....
csak a sok szappanopera nah atol hányingerem van! az összes szarban ugyan az a köcsög gecik szerepelnek és mind ugyan arróél szól: hjaj huáníta szeretlek /csokiznak mire bejön a felesége/ lusziánó ármándó mit csinálszte azzal a rinygyóval...úristen istenem..pedig gyerekem van tőles /ami két honap mulva meghal a hasában/ stb stb..egyik magvakul a másik megcsalja a harmadik szerelmes de van barátnője és igy letehet róla stb stb sok sirás meg csöpögés..boá!!!!! -
#333 mi a bajod a rtlklub hiadójávan?
a tv2 híradója egy nagy KAKI!!!!!! Hogy ők tárgyilagossak?? -
#332 ::[Eh.. nem hinném hogy az itteni olyan nagy zavart keltet, amúgy a moderátorok sem kapnak hülyét némi melótól. Legalább tudják mire kell odafigyelni (kinek vicc, kinek nem..). Lbacni nem bactam L minden szobát, a top10 meg top10 logó volt, azért kerül fel a képem (az ottani szöveget nem ér raktam be, én csak a logómat meg később egy szöveget (a nagy szöveg Gumiszobába meg Saját topicban van, ott meg ki nem sz*rja le, azért vannak..). Ha akartam volna, akkor hülyébb dolgokat (nagyobbakat, rosszabbakat, stb..) rakhattam volna be, egy kis ökörködés legalább színt hozzott életetekbe ;).]:: -
#331 hogy mondja a viccbeli cowboy a feleségének? kettö. -
#330 mingya jön hogy csak poen volt mint a gabor logojanak hasznalata... -
#329 Nem értem TWN, hogy miért baszod el szándékosan a topicokat a hülye képeiddel, meg beírásaiddal (gondolok itt a Logó TOP10 Topicra). Inkább tegyél egy szivességet, és húzz el az Index fórumára hülyéskedni... -
#328 Részemről is-is. Bár tekintve hogy nem szeretem a sorozatokat, ez így nem lehet kérdés.. asszM. Én a kettő között szoktam váltogatni, az RTL Klubb-on jobb a Heti Hetes és ált. jobb filmek vannak, mint a másik csatin. Viszont a OTV2-n meg normálisabb a híradó (nem hülyéknek készült. RTL klub kb. ilyes:
'Képzeljék el mi lenne (kisz szünet), ha önök kerülnének ebbe a helyzetbe?' [akarja a fene Lképzelni, én informálódni akarok].
Másik:
'József túlélte, de már nem volt. (hatásszünet) (most kicsit magasabb intonáció..) Igen nagy szerencse az (intonáció vége.., megint kis szünet..), hogy mégis túlélhette..'
Ezzel szemben az OTV2 híradója tárgyilagos, értelmes, nem úgy csinál mintha idiótáknak (infantilis öregeknek, vagy mesét kedvelőknek..) dumálna. Nálunk a műsor felhozatallal van baj: szerintM az nem olyan jó, amúgy Szellő Géza a kedvencem -> normálisan beszél és nem hal meg problémáktól. RTL Klubbon meg Antónia: ő tán kiválik ebből a beszédstílusból (említve feljebb..).
Mondjuk megtom' érteni a szolgáltatókat, hogy mindenféle nyál (bocsi..) sorozatot raknak be: mivel én max. a híradókat szeretem nézni, vagy esetleg néhány (tényleg néhány..) műsort (a borosék műsora mocsok erőltetett, ezért nem nézem: viszont a poénbomba nagyon bejön ;).
Na, remélM szépen összeszedtem mondandómat (meg tán értelmes is volt, próbáltam véleményt adni).
Ja igen: Szilárd uram jó fej az ő kézformációkkal kiegészített időjárásos jelentésével, de: milyen jó lenne, ha végig ua. intonációt használná és ÉRTENÉM az egészet, mert hol halk, hol magas hangon beszél (iszonyat zavaró.. néha a felét nem értem: pedig gondolom az odafigyelést próbálta hangsúlyozni). Hehe.. : Derűs estét..
Mi lenne ha a híradó vmi. frappáns üzenettel köszönne L? Ez még senkinek nem jutott eszébe (majd én is rendezgetem a kezeimet a távirányítóm gombján B]).
Nah.. most má' tényleg vége ;) -
#327 Mindenesetre jobb mint az ATV, vagy a BpTV a bájos Anettkával, akinél "szebb" nőt még eddig nem láttam. (Csak a megboldogult Jimmyt, még anno az uglypeople.com-on, ahol a nőknél ő volt a listavezető :))) -
#326 Fix.tv csak a legelején volt még vmi, de mostanra ők is qrva szarok lettek, az első 3-4 hónap az volt még a jó.
mondjuk azóta a PC már nem nagyon (sőt alig) az életem része, de csíptem jópár műsorvezető arcot...
-
#325 Régebben a fix tv-t is nézegettem, amíg nem jött kábelen. Csak a 17 kerben lakom és a fix tv csak rendes nagy antennával jött. (anno ugy hivták ezt a 14? villájú csodát, hogy 2-es antenna, mert az mtv2-höz, amig nem volt műholdon, csak íg lehetett fogni. kb.: 1988-92)
Ehhez az ölembe kellett fognom az antennát és tartani az egyik villát, hogy rendesen jöjjön a kép. Ez egy művészet volt, így nézni a tv-t :)) Ma már szerencsére jön kábelen is :) -
#324 én meg azokat se nézem, mondjuk nincs is TV a szobámban...
-
#323 nem azt mondtam hogy semmit se nezek csak hogy ezen a 2 adon ez a ket musor van amit szivesen megnezek :) -
#322 This is terrorvision... -
#321 Ezt a sort követve nekem már azt kéne írnom, hogy TV-m sincs. -
#320 én meg semmit se. -
#318 7i7es és a fabry kivetelevel egyiket sem nezem :) -
#317 Végre a tv2-nél a műsorszerkesztőknek megjött a jobbik eszük, és valamelyik brazil szappan helyett, a a jó öreg Jóbarátokat tették este 8-ra, hogy vetekedjen az rtl barátjainak közével :) -
#316 MTV 2
AZ a _ZENE_ csatorna.
Jelige : "Az MTV 2 azoknak készült akik úgy gondolják, hogy a POP zene suxxx"
:-D
kb. így hangzik.
Szal Viva+ és MTV Eu -
#315 RTL RULLLLZ -
#313 Állitólag az RTL befejezi a most futó szappanoperáit, többet nem adnak ilyent és a helyébe saját készítésü müsorok kerülnek. -
#312 Szar mind a kettő és kész! Havonta max. 1 jó film van a két csatornán ÖSSZESEN! Inkább nem nézek tévét... De a zenecsatornák azok bejönnek! Persze itt nem a magyar Vivára gondolok, mert az valami iszonyat. Az MTV Europe egész tűrhető zenéket nyom :), meg a Viva 1-2 sem rossz... -
ricky #309 Szerintem az RTL a jobb. Sokkal jobb filmek vannak rajta, mint a tv2-n. -
#308 Jaja, 7i7es -
#307 annyira nem tud érdekelni!! -
#306 ide egy hétlövetűt -
#304 tv2-nek (szerintem) jobb a hozzaallasa, de egyebkent mindketton szarok mennek... Mondjuk heti7es nem rossz. -
#303 szar mind a ketto. De akinek tetszik, hat nezze. -
Geronimo #302 mondasz valamit mester....:)