58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • RaveAir
    Jó, hogy a hibát jelentetted. De örültem volna, ha képet nem beszúrod, hanem belinkeled valahová.
    A modemesek, most nagyon örülhetnek neked. :)
  • littleNorbi
    Dungeon Siege LOA-ra csinál valaki magyarítást ?
  • littleNorbi
    Én is remélem !!!4
  • Duddits
    Remélem minnél hamarabb elkészül a John Deree magyarosítása.
  • hykao
    húúúú de meleg a pite... :)))
  • atibacsi1977
    Hello! Mondjon ,ár nekem egy linket ahonnan letölthető egy ilyen program, amivel áttudom irni az angol szövegket magyarra az egyes fájlokban! Köszi!
  • ALCATELGOD
    Rusy: Ezt egy lang szerkesztő porgrammal lenne érdemes megnézni! Van egy rakat a neten

AndySky: Akkor küld el a passt, mert pénteken vagy szombaton töltök

A John Deere még nincsen kész! A help 3/4-énél járok, de még vannak a menük (amik szintén képfájlok) és még ott vannak az XML fájlok is.
  • NiGhTM4R3
    Az olvasással, vagy az értelmezéssel vannak gondjaid? Ha valahova leírtam h hülye, így nyíltan, "RUSY, TE HÜLYE VAGY BAZZEG" akkor másold be, mert tudtommal ilyet nem írtam. Sőt, most h leírta miért nem tetszik neki a játék, kicsit igazat is adok neki. Én megpróbáltam normálisan megbeszélni vele,(mondom vele, nem veled ...) sőt, kérdeztem inkább miért nem tetszik a játék, ő válaszolt is, így mostmár megértem a dolgot., részemről is téma lezárva.
  • Rusy
    visszakanyarodva a magyarításokhoz nem tudja esetleg valaki hogy a Full Spectrum Warrior fordítható e?
    Text_English.lng
    ebben tárolja a szövegeket, de nem tudom megnyitni semmivel, kriksz krakszok jönnek ki...
  • [Jakuza]
    Nem ti arrol dumaltok, hogy o mit ne mondjon.
    Szal az nem ugyanaz.
    O elmondta a velemenyet a jatekkal kapcsolatban.
    Ti ahelyett, hogy azt mondanad, hogy ti mashogy gondoljatok ezt, inkabb lehulyezed.
    Ha meg ezutan lekiskocsogozne teged valaki ezutan egybol felhaborodnal.
    Szal nem kell itt az emberek mas velemenyet cenzurazni.
    Szal nyugodtan gondolkozzal el ezen kiskiraly.
  • Rusy
    Na jó részemről lezártam a témát, mert nem tartozik ide, egyébként nem szoktam leszarozni semmit attól hogy nem tetszett, még egy kis offot had engedjek meg, nem veletek nem a sims 2-vel vagy akik azzal játszanak van bajom, egész egyszerűen idegesít hogy ahogy mondtad milliók bújnak a játék mögés, olyanok akik nem a földön járnak, egy játék az játék, az élet meg az élet, azért játszák több millióan, mert az életbe mindazt amit nem tudnak véghezvinni itt igen, de sajnos ismerek olyan embert aki nem tudott különbséget tenni a kettő között, ezért utálom, amit a simsbe kell csinálni nehogy már játékba csináljam inkább a való életbe, persze kivétel ezek közül a 40-50 évesek akik már ezen túl vannak, de nehogy már egy huszonéves gyerek ilyenekkel játszon, és ez a véleményem nem szaroztam a játékot vagy a grafikát vagy ilyesmit, de inkább menny el valahova dugj meg egy nőt mint itt a simsbe bohockodsz...
  • NiGhTM4R3
    Bocs nagykirály.
    Ennyi erővel mi is mondhatnánk nehogy már te mond meg kinek a véleményére reagálunk.
  • [Jakuza]
    Hagy engedje mar meg az ember, hogy kimondja a velemenyet.
    Ha neki nem tetszik es leszarozza, akkor leszarozza.
    Nehogymar ti mondjatok meg neki mit csinaljon.
  • [Jakuza]
    Hagy engedje mar meg az ember, hogy kimondja a velemenyet.
    Ha neki nem tetszik es leszarozza, akkor leszarozza.
    Nehogymar ti mondjatok meg neki mit csinaljon.
  • dolfy #15852
    Hi!
    Gondoltam segítek neked, hogy megnézem én is ezt az oldalt, de nekem is ua. írja ki. Talán próbálkozz később
  • NeoMaN
    jah, azé mer neked nem teccik télleg nem kell beszólni. egy Sims-es pl. ugyanúgy szídhatná Manhunt-ot, oda is mehetne Csernus ahol azzal jáccanak.
  • NeoMaN
    Valaki legyen szíves kódot adni a Knights of the temple magyarításhoz. Egyszerűen nem tudok bejelentkezni a HunGames oldalon...Állandóan ezt kapom a pofámba: A php script tul lassan futott le, optimalizald a kodot!
  • NiGhTM4R3
    Szerintem hülyeségeket beszélsz. Miért kell "lenézni" azokat akik ilyen játékokkal játszanak? Ez is egy játékstílus, mint a többi, van akinek tetszik van akinek nem. A stratégiát sem szereti mindenki, mégse gondolom h lenézné vkit azt, aki stratégiával játszik, csak azért mert neki nemtetszik...
    A másik h Csernus se normális :P
    Nemhinném h eltudna dumálni több millió emberrel...
  • Rusy
    Jó szükség van magyarításra oké, ezt nem is vitatom, de a sikere nem azért nagy mert jó játék, hát inkább nem fejteném ki miért, de aki játszik vele nyugodtan elbeszélgethetne dr csernussal...
  • Duddits
    Ez pontosan így van. Ha nem a témáját nézzük és ezeket az adottságokat amik benne vannak (grafika, irányítás, stb.) betennénk egy stratégiába mindenki istenítené azt a játékot
  • NiGhTM4R3
    Sims2-t nincs értelme leszólni, attól h sokaknak nem tetszik, attól még az 1 minden idők egyik legsikeresebb játéka (kiegészítőkkel együtt, ha nem a legsikeresebb) Szóval veszik mint a cukrot. Sims 2 magyarításra pedig szükség van, (legalábbis nekem, és sztem sokaknak) hisz az egyet CSAK azért nem próbáltam mert tök angol, és mivel a szöveg a lényeg benne amiből rengeteg van belőle, nemértem az egészet semmi értelme játszani. Nameg a Sims1 számomra elavult grafika, stb szóval a Sims2 teljesen új játék, kíváncsi vagyok rá. eme egy példa a PCDome-ról:

"Talán még az Electronic Arts is meglepődött azon mekkora sikere van a nemrég megjelent The Sims 2-nek, már az első tíz nap alatt több mint egymillió folyott el belőle. Ezzel a teljesítményével az EA huszonkét éves történetének legjobban induló játéka lett, bár ez nem is akkora meglepetés ha az előző rész diadalútjára és a folytatásba belekerült rengeteg újításra gondolunk."

Én nem akarom védeni a Sims2-t, de sztem mindenképp kell hozzá magyarítás, h mindenki élvezhesse a játékot.
  • Rusy
    Hát nem tudom, pedig egyáltalán nem volt ilyen hangvételű a hozzászólás,
    "ebben sosem láttam fantáziát, de persze ettől nem rossz",
    én pont a fordítottját akartam megmutatni, hogy itt egyesek pl a rome total war-ra azt mondják az évtized stratégiája meg ilyenek, és pont azt hangsúlyoztam hogy aki szeret egy stílust úgy is játszik vele, itt a total war halál uncsi mégis szeretik, és magamról is írtam hogy jön az aoe 3, halál uncsi de szeretni fogom mert szeretem a műfajt, és igen abban igazat adok egyedül a sims esetében a játéknak szólt hogy minek annak a szarnak magyarosítás, de ez egyéni vélemény, a többi játék esetében inkább annak hogy a szöveg miatt felesleges, ezért minden tiszteletem pl a kotor fordítóinka, na mindegy tényleg nem fikázni akartam...
  • Evin
    Felraktam a LOK: Defiance javított helyesírású, és most már 100%-os magyarosítását, és a Metal Gear Solid2 próba-magyarosítását.
  • [Jakuza]
    De telleg. "minek ahhoz a szarhoz magyaritas"?
  • Mayday
    Hat, Rusy, ennek a hozzaszolasnak en is teljesen igazat kell, hogy adjak. Emlexem erre a Sims2-es "incidensre" en is. Ezzel en sem jatszom, de tudom, hogy nagyon sokan igen, es az is igaz, hogy nagy igeny lenne ra, hogy magyaritas keszuljon hozza. De Te akkor egybol megfikaztad, hogy "minek ahhoz a szarhoz magyaritas"?
    Masok az izlesek, es nem csak az altalad jonak tartott jatekokhoz erdemes forditast csinalni am!
    Egyebkent en is nagyon szerettem az RTS-eket, de egyszeruen mar meguntam. Aki beleassa magat, az biztosan meg tudja mondani, hogy mitol jobb egyik a masiknal, de nekem mar nagyon egy kaptafanak tunnek :(
  • Faterx
    Már bocs de kéne nyitnod egy "Melyik játék tetszik és melyik nem?" topicot, ez itten a magyarosításokról szól, pl engem is leszóltál a múltkor a Sims2 miatt..., másokat is rendszeresen a Neked nem tetsző játékok miatt.
    Flame
  • HellBurner
    Ott csak a rush hour magyarositás van fent. Nekem az alahoz kellene.
  • RaveAir
    Komolyan mondom, hogy lassan ki lehetne cserélni a linket fórum topicjában a Magyarítások Portálra...
    Imyke: intézkedj!
  • ibrik
    A Magyarítások Portálon megtalálod (www.magyaritasok.hu)
  • HellBurner
    Légyszi küldjön nekem valaki egy simcity4 magyarosítást. Tudom hogy nincs végleges de nem baj. [email protected]

Köszi !
  • [Jakuza]
    Ismerem mind, de ne most inkabb a holnap vagy holnaputan megjeleno Knights of Honor-ra varok.
    AOE-t meg utalom. :P
  • Rusy
    köszönöm szépen, ez valami foci menedzser?
    ja igen gondoltam, hogy nincs minden játékhoz kicsomagoló, de megnéztem és nagyon sokhoz van, nagyon jó az oldal, de én is ettől féltem hogy új játék nem lesz hozzá, bár a kohan első része benne van, de sajnos az más fájlokat használ...

A stratégiákhoz még annyit, nekem kb 6 éve a kedvenc műfajom, én dune 2-vel kezdtem, aztán c&c, ma már nem szeretem azt a stílust (c&c), ahol nincs populáció csak sebesség ki gyártja le gyorsabban az egységeket, inkább aoe aoem stb, namost a total war játékokra visszatérve, én sose szerettem, talán a medievallal játszottam sokáig, de nem is mondanám igazi reql time stratégiának inkább taktikai, adott 2 ezer egység egy nagy pusztába, hogy tudod úgy megcsinálni, minél kevesebb egységet veszíts, ebben sosem láttam fantáziát, de persze ettől nem rossz, de tényleg a grafika huszadrangú, na mindegy én is kipróbáltam a rome total wart, majd magyarítással nekiugrok és játszok vele, de nagyon sokan játszanak vele, mint például te is azért, mert mekkora gém agyon hájpolt, az évtized stratégiája meg ilyenek, mondok neked valamit, próbáld ki a kohan II: kings of wart, nem reklámozott szerintem azt se tudod mi az, pedig szvsz ráver simán a rome total war-ra, persze nem egy stílus de játékélményre biztos, nem az évtized grafikája de jó, és a nyersanyaggyűjtés is érdekes, meg az egységek kiképzése, stb, ajánlom próbáld ki,mert nagyon jó, de említhetném a warhammert is ami jó kis stratégia, grafikája is szép, tetszik ott is változik egy kicsit a rendszer, de nem annyira mint a kohan, na mindegy egy szó mint száz, azért még nem kell temetnünk a stratégiákat, persze a total war kicsit uncsi már, mindig ugyanaz, kicsit "fejlődnie kéne" mondjuk star wars total war, na mindegy csak azt akartam mondani, hogy most jön az aoe 3 hiába ugyanaz nekem tetszeni fog, csak előre félek a hájpolt játékok manapság elég LOL kategóriák, doom 3, vagy ez a rome, előre félek a half life 2-től...
  • bazza
    Készül!:)
  • Gregorius
    Codename: Panzers Co-op singleplayer kampány, na az valami. :)
  • ibrik
    Egyszer egy stratégia-fan barátom azt mondta, hogy a C&C óta minden "jobb" RTS ugyanarra a kaptafára készül - nulla fejlődés - maximum x mennyiségű új grafikai motor...
    Illetve, az utóbbi időben a "fejlődést" a fejlesztők szerint az jelenti, hogy mindenféle játékkategóriát összezagyválnak egy játékba.
    Na ennek megvan a negatív eredménye - mostmár nem is egy példa van rá, ahogy itt többször olvasom.

És akkor részemről ennyi volt a "pártatlan" vélemény az RTS-ekről, mivel én személy szerint nem rajongok értük.
  • NiGhTM4R3
    Nem akartam kimondani, de nekem is ez a véleményem róla, full grafikán is - egyszerűen ronda. Már az Intró is gagyi, azért tényleg sokan várták, (köztük Én is!) és egyáltalán nem erre számítottam. Őszíntén szólva mostanság nem jönnek ki jó stratégiák, legalábbis nem találkoztam velük.
  • [Jakuza]
    Total Club Manager 2004
    Amugy Rusy az az oldal csak egy otlet volt Randalnak, termeszetesen nem minden kicsomagolo talalhato meg azon az oldalon.
    Amugy eleg uj jatek az a Kohan 2 es lehet meg nem fogsz talalni hozza kibontot.
  • Rusy
    Jaj Jakuza, írtad azt a kicsomagoló oldalt, de nem találtam pl, a kohan 2 kings of warhoz, ami data.rwd-be tárol szerintem mindent és nem tudom kicsomagolni, szerintem az is jó játék megérne egy magyarítást, csak valószínű nem lehet kicsomagolni a fájlt, nem tudsz esetleg erről valamit?
  • Rusy
    Egy kérdés valaki árulja már el mi az a TCM2004, hát igen a freelancernek elég rögös volt az útja fordítás szempontjából, egyszer kijátszottam, és vártam hogy majd magyarítással, azóta is várok, remélem tényleg lesz belőle valami...
  • atibacsi1977
    hi! A Rome -totalwarhoz tud vki magyarositást? Vagy ha nincs akkor esteleg készül már?