Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Na jó részemről lezártam a témát, mert nem tartozik ide, egyébként nem szoktam leszarozni semmit attól hogy nem tetszett, még egy kis offot had engedjek meg, nem veletek nem a sims 2-vel vagy akik azzal játszanak van bajom, egész egyszerűen idegesít hogy ahogy mondtad milliók bújnak a játék mögés, olyanok akik nem a földön járnak, egy játék az játék, az élet meg az élet, azért játszák több millióan, mert az életbe mindazt amit nem tudnak véghezvinni itt igen, de sajnos ismerek olyan embert aki nem tudott különbséget tenni a kettő között, ezért utálom, amit a simsbe kell csinálni nehogy már játékba csináljam inkább a való életbe, persze kivétel ezek közül a 40-50 évesek akik már ezen túl vannak, de nehogy már egy huszonéves gyerek ilyenekkel játszon, és ez a véleményem nem szaroztam a játékot vagy a grafikát vagy ilyesmit, de inkább menny el valahova dugj meg egy nőt mint itt a simsbe bohockodsz...