Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    köszönöm szépen, ez valami foci menedzser?
    ja igen gondoltam, hogy nincs minden játékhoz kicsomagoló, de megnéztem és nagyon sokhoz van, nagyon jó az oldal, de én is ettől féltem hogy új játék nem lesz hozzá, bár a kohan első része benne van, de sajnos az más fájlokat használ...

A stratégiákhoz még annyit, nekem kb 6 éve a kedvenc műfajom, én dune 2-vel kezdtem, aztán c&c, ma már nem szeretem azt a stílust (c&c), ahol nincs populáció csak sebesség ki gyártja le gyorsabban az egységeket, inkább aoe aoem stb, namost a total war játékokra visszatérve, én sose szerettem, talán a medievallal játszottam sokáig, de nem is mondanám igazi reql time stratégiának inkább taktikai, adott 2 ezer egység egy nagy pusztába, hogy tudod úgy megcsinálni, minél kevesebb egységet veszíts, ebben sosem láttam fantáziát, de persze ettől nem rossz, de tényleg a grafika huszadrangú, na mindegy én is kipróbáltam a rome total wart, majd magyarítással nekiugrok és játszok vele, de nagyon sokan játszanak vele, mint például te is azért, mert mekkora gém agyon hájpolt, az évtized stratégiája meg ilyenek, mondok neked valamit, próbáld ki a kohan II: kings of wart, nem reklámozott szerintem azt se tudod mi az, pedig szvsz ráver simán a rome total war-ra, persze nem egy stílus de játékélményre biztos, nem az évtized grafikája de jó, és a nyersanyaggyűjtés is érdekes, meg az egységek kiképzése, stb, ajánlom próbáld ki,mert nagyon jó, de említhetném a warhammert is ami jó kis stratégia, grafikája is szép, tetszik ott is változik egy kicsit a rendszer, de nem annyira mint a kohan, na mindegy egy szó mint száz, azért még nem kell temetnünk a stratégiákat, persze a total war kicsit uncsi már, mindig ugyanaz, kicsit "fejlődnie kéne" mondjuk star wars total war, na mindegy csak azt akartam mondani, hogy most jön az aoe 3 hiába ugyanaz nekem tetszeni fog, csak előre félek a hájpolt játékok manapság elég LOL kategóriák, doom 3, vagy ez a rome, előre félek a half life 2-től...