Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Frontierek megvoltak nekem anno Amigán eredetiben...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
De a legjobb rpg a Fate - Gates of Dawn!!!
A dott nekem megvan, a rip olyan 7-8 mega tömörítve.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Dragonlance:
Champions of Krynn
Death Knights of Krynn
Dark Queen of Krynn
Forgotten Realms:
Pool of Radiance
Secret of the Silver Blades
és még két rész amire nem emléxem
Forgotten Realms/Savage Frontier:
Treasures of the Savage Frontier
és még egy rész
ja, a legtöbbet C64-en játszottam végig...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
XP alol próbálok játszani.

"vessetek a mókusok közé" :)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Bérbe vehet? reklámfelület...
aszem valami dot volt a neve
egy régi kalandjáték amiben egy faszi épitett egy idõgépet s két gyerek pedig belement a masinába az egyik a multba a másik pedig a jövöbe került
tudnátok nekem segíteni??
Köszi!
...egy amerikai álom...
csak gondoltam beírom ide hogy még létezik ilyen dolog! akit érdekel annak jó hír hogy van windózos verziója! és megy XP-vel is! ha kell dobj egy mailt! [email protected]
http://gyusyabu.ddo.jp/MP3/MP3.html
Retrorádio (netrádió) - MP3 160Kbps
1985-1996 "slágerei" 😊
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Nincs meg valakinek veletlenul a WWF In Your House videokkal?
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Ha valaki tudja , hogy melyik op. rendszer támogatja a Dos-t , az legyen szíves írja és azt is hogy esetlegesen milyen beállításokkal . Az ME esetén nem bírom sem a memóriát állítgatni /az Imp1-nek valószínûleg 600k alapmemóriának volna szúksége az induláshoz / , az internetoldaluk átdolgozás alatt van , kérdés kizárva . Help !!!!
Köszönettel Játékos
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
VDMSound
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
OTT VAN A MEGOLDAS !
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de, már nincs meg. kellett a hely,és mivel még a demó sem ment XP-n, így hát sajnos delete.
bezzeg ezen a szar NT4-en elindult volna.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én meg keresek egy Loch Ness (2CD) nevezetû kalandjátékot, ami cirka másfél éves lehet. rohadt nehéz megszerezni.
kész röhej! 😊
Keresném ezt a nagyon régi játékot, ha valki tud címet, az ne kíméljen. Jöhet mailbe is. ElQre is köszi.
Repatarurgyán
ufo2özhatnékom van , már fölállítottam otthon egy particiót 6.22re...
csak 1 bibi van xp1800alatt a mosloval is iszonyat gyors... 😊
jah még egy én még emléxem használtam a szkájtekdiszpléjdoktort csak már rettentp régen
-1. honnan lehet a léteszt dosverzsönt krekkel leszedni
-2. ismeri a radeonokat?
remélem
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™