Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Gateway to the Savage Frontier.

A Frontierek megvoltak nekem anno Amigán eredetiben...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Curse of the Asure Bonds és Pools of Darkness. :-)

De a legjobb rpg a Fate - Gates of Dawn!!!

A dott nekem megvan, a rip olyan 7-8 mega tömörítve.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
A legkirályabb RPG-k:

Dragonlance:
Champions of Krynn
Death Knights of Krynn
Dark Queen of Krynn

Forgotten Realms:
Pool of Radiance
Secret of the Silver Blades
és még két rész amire nem emléxem

Forgotten Realms/Savage Frontier:
Treasures of the Savage Frontier
és még egy rész

ja, a legtöbbet C64-en játszottam végig...

[HUN]PAStheLoD
The incredible machine... van má új része even more contraptions címen szerintem próbálkozz azzal

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

DarkHorSe
tim kellene .. csak nem találom sehol :/

Swedish people are albino monkeys

[HUN]PAStheLoD
nem tudom pedig istenkirály gama! fel kell telepíteni 😛 meg direct X is kellhet

[HUN]PAStheLoD
pedig az a legjobb 😄

[HUN]PAStheLoD
dc++

A dott nektek rendesen müködik? Nálam ha a hang be van kapcsolva akkor mindig lefagy már az elején, annál a résznél amikor a két tentacle odacuppog a szenyvizcsatornához.
XP alol próbálok játszani.

Nem tudja valaki hogy a quake1-et honnan lehetne lecsipni?

"vessetek a mókusok közé" :)

CarajoEsp
Broken Sowrd 2 most van a gamestarban. Eredeti én meg is vettem. Sajna nincs hozzá a remek leírás ami az 1-hez Ian Livingstone szolgálltatot.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

barret
nincs mit.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Degec
köszi a segítséget!!

...egy amerikai álom...

Randal
Nekem ez a kettõ kellene:

Thief 1 (vay Gold, ha az a jobb és ua.)
Thief 2

Aquli
Broken sword 2 érdekelne engem ripben.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

[HUN]PAStheLoD
day of the tentelace

barret
http://loogoos.hu/file.php?file=http://loogoos.sync.hu/game/dott.exe

Bérbe vehet? reklámfelület...

Degec
Sziaztok én egy régi játékot keresek(😛)
aszem valami dot volt a neve
egy régi kalandjáték amiben egy faszi épitett egy idõgépet s két gyerek pedig belement a masinába az egyik a multba a másik pedig a jövöbe került

tudnátok nekem segíteni??

Köszi!

...egy amerikai álom...

[HUN]PAStheLoD
Transport Tycoon Deluxe
csak gondoltam beírom ide hogy még létezik ilyen dolog! akit érdekel annak jó hír hogy van windózos verziója! és megy XP-vel is! ha kell dobj egy mailt! [email protected]

Hátha érdekel valakit:
http://gyusyabu.ddo.jp/MP3/MP3.html
Retrorádio (netrádió) - MP3 160Kbps
1985-1996 "slágerei" 😊

Köszi ! Kipróbálom !

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

szia! Lehet hogy ez megoldja a gondodat-dosbox-057win32.zip

curse
Hi.. Tiszta szanalmas vagyok, ketsegbeesesemben forumokba irogatok jatekert 😊
Nincs meg valakinek veletlenul a WWF In Your House videokkal?

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Ma 2 órát dolgoztam vele , megpróbáltam elindítani a saját indítólemezérõl , csõd ! Szemét Gates !! Készít valamit /állítólag azt is csak vette valahonnan gyk. Dos/ , azután kb. 6-7 év múlva azt közli , hogy ez már felesleges , s így kidobhatóak a régi játékok .
Ha valaki tudja , hogy melyik op. rendszer támogatja a Dos-t , az legyen szíves írja és azt is hogy esetlegesen milyen beállításokkal . Az ME esetén nem bírom sem a memóriát állítgatni /az Imp1-nek valószínûleg 600k alapmemóriának volna szúksége az induláshoz / , az internetoldaluk átdolgozás alatt van , kérdés kizárva . Help !!!!
Köszönettel Játékos

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Gyerekek hogy a hóhérba indítsam el a régi kis kedvenc játékomat , az Imperium Galaktica 1-et WinME alatt /+1700,Gef2,SBLive/ , mert a 2 és a 3 számomra élvezhetetlen , szerintem 1 a király ! De nem akar elindulni , csak a cd-rõl , de akkor nincs hang , ha vincsirõl indul , akkor main vagy title hibával kiakad !

[Jakuza]
Ja a cim.
VDMSound

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Latogass el a VDMSound oldalra.
OTT VAN A MEGOLDAS !

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Csacsi
sziasztok. Hogy tudok dos-os jatekba hangot varazsolni? Win xp+sp1, sb live legujabb driverrel, de dos-ban nincsen hang, valaki help pls

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem hinném. a M.o.t.D. kalandjáték.
de, már nincs meg. kellett a hely,és mivel még a demó sem ment XP-n, így hát sajnos delete.
bezzeg ezen a szar NT4-en elindult volna.

hát akkor hajrá. én onnan húztam le a Mystery of the Druids-ot (3CD) !!!! vazz, azt nem indult XP alatt. Sehogy. még a kompatibilitásra se nyikkant meg.

Csacsi
megjött. thx

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
akkor a freemail szar

9.52-kor elküldtem. 😊 én most voltam "azon" a helyen. 😊 semmi új az upload részlegben. 😞

Csacsi
THX elöre is, bár még nem kaptam meg, de azért köszi.

nem röhej. az tényleg nagyon jó! 😊

ok! megy.
én meg keresek egy Loch Ness (2CD) nevezetû kalandjátékot, ami cirka másfél éves lehet. rohadt nehéz megszerezni.

Bazzeg! Nevetséges! A legjobb játék, amivel manapság játszom....az a PANZER GENERAL 2!!!
kész röhej! 😊
Csacsi
Az lenne a legjobb. SQt leginkább úgy kéne, ha nem akarod publikba, akkor írj címet ide : [email protected]

ISO-ban full cd. ha jó?? 😊

Csacsi! Én tudok 1 helyet ahol fent van. Illetve tegnap jártam ott.

Csacsi
Nekem max amit felajánlhatnék cserébe azok a legújabb játékok

Csacsi
Full Throttle

Keresném ezt a nagyon régi játékot, ha valki tud címet, az ne kíméljen. Jöhet mailbe is. ElQre is köszi.

Crokin

Repatarurgyán

gumininja
Sajna egy partyn szereztem valakitol anno, nem web/ftprol szedtem.
gumininja
Win2k es XP + eromuvek alatt/mellett hasznalom, es muxik minden ahogy kell. Szoval a sztem nem ;]
hornbali
TIME COMMANDO, SEEK AND DESTROY KELLENE

[Jakuza]
EZ veletlenul nem Macintosh szoftver ?

gumininja
Virtual PC v4 vagy v5. Utobbit javaslom, toltsd le, keress egy krekket hozza, es a mai atomeromukon is lehet ufozni.
Pupcika
lásd. #1024

szerintetk van olyan moslo szerû progit amit jobban lehet konfigurálni és tényleg lassítja annyira a gamét mint kell...
ufo2özhatnékom van , már fölállítottam otthon egy particiót 6.22re...
csak 1 bibi van xp1800alatt a mosloval is iszonyat gyors... 😊
jah még egy én még emléxem használtam a szkájtekdiszpléjdoktort csak már rettentp régen
-1. honnan lehet a léteszt dosverzsönt krekkel leszedni
-2. ismeri a radeonokat?

remélem

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™