8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    Arcade Heaven
  • BBird
    Amúgy eléggé Double Dragonos volt, csak itt a játszható zsaruk ultrabrutál külsővel rendelkeztek, látványra. Izomköteg ezerrel, amolyan dupla arnoldos. :-)
  • Gary
    Itt van valami ilyesmi:
    http://www.cbel.com/coin-op_games/
  • Gary
    Bocs' már említették... egy hozzászólást kihagytam...
  • Gary
    Esetleg a Double Dragon valamelyik része??
  • BBird
    Nincs egy oldal, ahol CSAK játéktermi játékok vannak, dátum szerint, esetleg rövid leírással, de legfőképp képpel?
    Végigböngészném, hátha megtalálom.
  • BBird
    Már 20? Nekem még csak 15-17 körül... :-(
    A franc, rá kell gyúrnom, hogy utolérjelek... :-D
  • [Jakuza]
    Nincs otlet, mert rossz a nevmemoriam es a jatek kozben eltelt tobb mint husz ev, mondhatni kozel sem csiszolt rajta. :P
  • BBird
    Igen, az első valószínűleg az. Ha jól emlékszem, amit én nyüstöltem egy sexbárban, ott az első pálya egy repterén volt.

A második viszont szerintem nem az. Azt ismerem. Itt rendőr autó mellől indult az első pálya, azt hiszem az egyik zsaru kék egyenruhában volt, a másik kicsit pirosabb(?). Nagyon rég láttam, pedig emlékszem sok 20forintost dobáltam bele. Egyéb ötletek?
  • [Jakuza]
    Az elso az tuti stimmel.
    Viszont az usd a huliganokat oldalra scrollozos jatekokbol volt egypar.
  • Crokin
    A ninja-s fehér farkassal a shadow dancer (megvan c64-re dobozos:), a
    két zsarus menj jobbrának meg double dragon a címe.
  • BBird
    Én utolsó hírem az volt a tojással kapcsolatban, hogy codemasters kiadta egyik epizódját ingyenes elérhetőségbe. Jaj de szépen fogalmazok. :-D
    Ez pedig a Treasure Island Dizzy.
    gamershell - download
  • PiszkosFred
    Drizz helyett Dizzy-t olvastam,e s hirtelen eszembe jutott, hogy par honapja (de lehet eve is akar;]) volt valami pletyka a kedvenc rantotta alapanyagunk kalandjainak esetleges folytatasarol, vagy valami ilyesmi... Almodtam volna, vagy tenyleg volt valami?
  • MrTressy
    Megvan eredetiben?Szép...
  • [Jakuza]
    Nem tudok rola.
    Az eredeti viszont meg van meg valahol. :P
    Szegeny Drizz mar regota porosodik valamelyik CD tartomban. :P
  • MrTressy
    nem tudja vki hogy esetleg a menzoberanzan cimü rpg nek létezik e remake-je?
  • PeeTeR
    bocs, elszoktam tole hogy a fejlecet nezegessem :)
    de koszi a linkeket!!!!
  • MrTressy
    dungeon keeper 2 öt le tudod szedni torrentröl cim http://www.novatina.com
  • Kaszi46
    köszi megprószálom, amugy csak elgépelés volt részemről a heros
  • BBird
    Nekem játékteremben a Street Fighter 2 volt, meg ez a ninjás, fehér farkassal. Meg volt egy, amit imádtam, de címét nem tudom: két zsaruval lehetett menni, szokásos menj jobbra, üsd le a huligánokat, menj tovább játék.
  • [Jakuza]
    Ilyen cimmel szerintem nem fogod is megtalalni.
    Nem World Heros hanem World Heroes.
    http://www.forumcommunity.net/?t=969941&st=0

Itt az IRC-n kerheted.
  • Kaszi46
    köszi:) dyna blaster már megvan(telefonon is):) de biztos fogok jo pár rég elfeledett kedves kis játékot találni az általad említett oldalakon.
    amugy a MAME emuval olyan régi csodás játékokkal játszottam, amikbe gyerekkoromba rengeteg pénzt öltem a füstös játéktermek közegében:D pl robocop, cabal, shinobi, asterix meg a többiek:)
  • BBird
    Tyrian 2000
    Turrican II

Egyébként itt a fejlécben ott van a szöveg: Mielőtt keresel, nézd meg az underdogs oldalt. :-) Turricanból csomó remake volt, remakes.org.
  • BBird
    Lemerem fogadni, hogy hamarosan a dyna blastert is keresni fogod. ;-) Egyébként van egy oldal, ahol mai remake változatok vannak, ilyen típusú játékokkal: www.justfreegames.com
    Itt egy-két játék elég pofásra sikeredett.

Ha viszont tényleg nagy remake játékokat szeretnél, biztos vannak átdolgozásai ezeknek a keresett játékaidnak is: www.remakes.org
    Itt lehet, hogy java játékot is találsz... ami ugyebár felmehet egy jobb telefonra is (ha jól tudom...).
    Jó keresgélést!
  • Kaszi46
    áááá a pókos vetkőzős igazából amire gondoltam!!!! istenem mennyi 20ast belvágatam:D szal ennek jó lenne ha tudnád a nevét vagy a kiadóját, mert igy lehet meg lehetne találni:)
  • PeeTeR
    nincs meg valakinek a Turrican (emberkevel rohangalni jobbra-balra meg a Tyrian (urhajoszimulatorszeruseg) ?
  • BBird
    Elkerítős van a sagem telefonokban, legalábbis egy régebbi típusában. Amúgy amire gondolsz, az a Volfied (pl.) De volt Mambo címmel is, csak ott pókkal voltál. Volt ennek vetkőztetős verziója is, bár azt csak játéktermekben láttam.
  • Kaszi46
    PANG(vagy Super Bubble Mania vagy dinosaur bubble)

szóval ez a pang, mind1 végül is mert már megtaláltam:)
  • Kaszi46
    ehh, tudtam el felejtek mindent leírni. Szóval keresek még egy játékot, azt a bekerítgetőst. Tudjátok, amikor van egy kép, és a szélétől indulva keríthetsz be területeket. Ha megkezded egy rész elkerítését, akkor csak 1 dologra kell figyelni, arra hogy a kép, általad be nem foglat részein ide-oda pattogó ellenségek hozzád, vagy a vonaladhoz ne érjenek addig, amig be nem fejezted a megkezdett területfoglalást. remélem érthető voltam:D
    szóval eza a játék kellene még a world heros-on kívül. nameg ha valaki tud JAVA formátumban arkanoid, pang, vagy elekrítős játékot, pls az se kíméljen!

Üdv 46
  • BBird
    Pang? Amiben a kis méhecskékre kellett rálőni a téglákat lábbal? Kis szőrös gombóccal voltál?
    Jaaa, hogy nem az a Pang, hanem ez másik pang, illetve annak PANGO a címe. Néztem mobygames és underdogs képeit. No mind1... ezt a darabot nem ismerem, amiről te beszélsz, legalábbis nem testközelből. :-)
  • BBird
    JÓ HARAPD LE A FEJEM VACEE! :-)
  • Kaszi46
    Neo-Geo játékok közül viszont már régóta keresem a World Heros 1-2-3 működő verzióját. Mame emulátorhoz tartozó rom-ot már találtam, de sajna nem működött:\ Ha esetleg ebben tudnál, tudnátok segíteni nagyon hálás lennék!
  • Kaszi46
    Bocs úgy látszik kicsit félreérthető voltam, és a játék nevét is sikerült elírnom. Szóval én a PANG(nevezhetjük Super Bubble Mania-nak, vagy dinosaur bubble-nak is) nevezetű játékot kerestem:) ezt a pong-ot vágom, ha jol tudom az első számítógépes játék(márpedig jól tudom:D).
    Az arkanoids(wallbraker, faltörő...) játékot meg azert kevertem bele az egészbe mert annak a keresgélése közben bukkantam egy Pang képre.

remélem most érthető voltam, azert köszi az infókat.
  • [Jakuza]
    NEM.
  • [Jakuza]
    Amugy DOSBOX telleg jo, de megjobb ha D-Fend GUI-val hasznalja az ember.
  • BBird
    Akkor gondolom XP kompatibilitási cucc sem ér semmit!?
  • EqUiNoX
    Ja ertem, ez esetben passzolok en is..
  • [Jakuza]
    Dosbox alol nem fut ugyanis winfos kell neki.
  • [Jakuza]
    Akkor te nem a C64es Pongra gondolsz, hanem a jatektermi valtozatra. Alias (SNK)
    Ahhoz bizony Neo-Geo emulator kell. Valahol meg is van csak elo kellene kotorni. :P
    Viszont megtalalhatod a neten.
  • EqUiNoX
    DosBOX? Jo ideig Virtual PCre eskudtem, de amiota van DB, azota csak azt hasznalom. A regi 486ost szet is szedtem, es soksok ev utan ismet polcra kerult ;]