8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • JLH Fans
    Még egy gond van...nemcsak a Master of Orion nem indul el hanem letöltöttem a DOC t is...A progi elindul de lovagi tornánál kifagy....
    Ill elsötétül a képernyő és annyi....
  • maxius
    Na! Vki! Ultima 8 nem ismerős senkinek? Mer nekem kééééne!
  • JLH Fans
    Hát....beállitottam.....Mostmár nem ir ki semmit de a program továbbra sem indul el...Az első pillanatban ugy tűnik igen meg is jelenik a külön kis fekete ablak aztan annyi....
  • BBird
    hmm... Próbáltad kompatibilitási beállítást xp alatt? Jobb klikk az indítófile-n. Ott tulajdonságok fül, és ezen belül már rém egyszerű: WinMe & 98. Vagy valami ilyesmi lesz. Na azt leOK, aztán próba.
  • JLH Fans
    Hoppá....most már ki is ir vmit eddig nem tett ilyet...
    Aszondja a rendszerfile nem megfelelő a Win/system32 könyvtrába van vmi baja az autoexec.nt fileval...
  • JLH Fans
    Végigolvastam de sajnos nem lettem tőle okosabb hogy miért nem indul el:(
    Senkinek semmi ötlet?
  • JLH Fans
    Igen Xp....
  • Wixe
    Az ignitiont én is nagyon imádtam. Nemtudom mi tetszett benne annyira de nagyon kira
  • BBird
    Mit használsz? WinXP?
    Érdemes letölteni egy DOSBox emulátort. Annak használatáról olvashatsz a retrogames magyar oldalon: http://retrogames.intranet.hu

Itt a dosbox gyik -t keresd.
  • BBird
    Nem merem feltételezni azt, hogy kezdő az illető, de jobb ötletnek tartottam, ha így oldja meg. :-)
  • JLH Fans
    Azota letöltöttem de nem arról az oldalról....
    Viszont hiába inditom el ,nem akar indul el....
    Mármint még mindig a MAster or Orionrol beszélek.....
    Vk nek vmi ötlet?
  • [Jakuza]
    Hasznalhat letoltes managert, ha egy szalon tolt le vele.
  • BBird
    Remélem nem használsz letöltés managert (pl. flashget)!?
    Azzal kitiltást kapsz, 24órányit.
    Régen, első probálkozáskor én is megszívtam. Ráadásul egyszerre csak egyet tölthetsz.
  • BBird
    Nincs mit. Imádtam ezt a játékot. Unokaöcsémmel állandóan rivalizáltunk. Ha át jött, akkor egy gépen, ha hazament, akkor egymás rekordidejét döntögettük. :-)
  • Wixe
    azaz ignition. köszi
  • PiszkosFred
    A hiba a te készülékedben van. Próbáld újra ha majd lenyugodsz.
  • dronkZero
    Szarul van beállítva a géped(windowsod, tűzfalad, proxyd, valamid), vagy csak simán béna láma vagy.
    Abból, amit eddig ide megnyilvánultál, inkább az utóbbi.
    :P
  • JLH Fans
    Beirtam a Cu753 at és egy kibaszott nagy errort ir ki szóval ennyit erről meg az Underdogsról.....
  • JLH Fans
    Ettől függetlenül a letöltésnél hibát jelzett csakhogy ne legyen olyan egyszerű pedig ugyanazt az 5 számjegyet irtam be:D
    Mind1 ilyen a mai napom.....:)
  • BBird
    A buszról nekem az Ignition jutott az eszembe, bár abban nem volt fagylaltos kocsi. Fagyiskocsi volt a GTA:Vice City-ben, bár az meg nem régi darab. ;-)
    Ha ilyen extrém járgányokra gondolok, akkor Big Red Racing.
    De busz volt Midtown Madness-ben is, (abban se fagyiskocsi, s nem is régi mű).
    Hirtelen több ötletem nincs. Egyéb segítség? Szimulátor volt, milyen környzeteben játszódott?...
  • BBird
    Először is az elején elnézést kértem. A végén meg smiley jelet láttál?
    Amúgy meg arra nem gondolsz, hogy unják néhányan azt, hogy fejlécben ki van írva, hol keressünk, mielőtt feleslegesen kérdezősködünk? Ráadásul küldözgessünk is? Ingyen pizzát nem kérsz?
    Elég bonyolúlt az internet, igaz? Ha már az ember keresni akar, inkább másokat dolgoztat... jó főnök lenne belőled is. ;-)) Ezek után neked áll feljebb? Pedig nem is voltam bunkó... annyira. :-D
    Ahogy néztem, 9perc alatt meg is oldottad a problémát, de lehet hamarabb meglett volna, ha nem kapod fel a vizet, miközben csak felhívtam a figyelmed a linkre. Mégha nem is nyáladzva, rózsamintás ajánlólevélkével... ;-) Good Luck és Sorry!
  • Wixe
    Van egy game nemtom mi a neve. Arra emléxem hogy lehetett benne versenyt menni ilyen autokkal pl.: fagyiskocsi,busz meg ilyenek. Nemtudja valaki mi a cime?
  • JLH Fans
    Sorry csak a tűzfalat ki kellett kapcsolnom...Azért ez akkor is durva volt de mind1....
  • JLH Fans
    Szerinted hülye vagyok és véletlenül kérdezem?!
    Nem hozza be nekem a lapot.....Segitséget szerettem volna kérni forditott esetben én gond nélkül megtettem volna nem lett volna snassz pár perc alatt elküldeni senkinek MSN en....És nem kioktattam volna a masikat és elkuldtem volna a francba.
    Köszönöm szépen akkor hagyjatok a francba aszem többet nem kérek a forumon senkitől semmit akkor inkabb megleszek a game nélkül.....:(
  • maxius
    Ultima 8 fenn van vhol? én sehol nem láttam...csak 6ot eddig...de az felülnézetes, és idegesít a sok ember...
  • [Jakuza]
    Underdogson fent van ahogy BBird is irta.
  • BBird
    Bocs, hogy most ilyen szemét leszek, de szerinted minek van itt a fejlécben ez: "Ha keresel valamit, először itt tedd: Underdogs portál" ?? :-)
  • JLH Fans
    Akkor egy linket légyszi adj mert én nem találtam pedig elég régota keresem.....
    Vagy esetleg ha megkérlek rá akkor az install filét át tudod dobni MSn en?
    NAgyon régota vadászok már rá mert nekem a szar 3 van csak meg:(
    Az 1 el viszont anno nagyon jókat gameltem....
  • [Jakuza]
    Termeszetesen.
    De szerintem a neten is meglehet talalni.
  • JLH Fans
    Megvan még vkinek a MAsters of Orion 1?
  • [Jakuza]
    A wh2.zip-ben csak a jatek ROMja van bent.
    Ami fajlokat meg hianyol a Mame az meg a Neo-Geo gepek BIOS-a.
    Mind a ketto zip tartalma szukseges az elinditashoz.
  • Kaszi46
    nemértem, az afficer menü alatt megjelenik elvileg aminek kellene lennie a zip-ben, benne is vannaka hiányolt file-ok, viszont ha letöltöm magát a wh2.zip-et nincsen benne:( majd akkor kiproszálom az általad javasolt neogeo emu-t. azert kösz
  • [Jakuza]
    Amugy megneztem.
    Az oldalra amit megadtam ellatogatsz, es letoltod a neogeo nevu ROM-ot.
    Abban bent van minden amit hianyolsz, meg az sm1.sm1 nevu fajl is.
  • [Jakuza]
    A mamenek kellenek kulon ROM-ok is.
    Probald esetleg a NeoRage-vel.
    Lehet ahhoz nem kell.
    Az az igazsag, mar reg szorakoztam a Mame-vel, de nekem minden mukodott alatta.
  • JLH Fans
    EL tudod küldeni MSN en esetleg?
    A cimem [email protected]...
    Nagyon megköszönném..
  • BBird
    Nem is tudtam, hogy planetemu-n van fenn ilyen is. Bár életemben csak egyszer néztem az oldalra, aztán vágtam linkek közé. :-) Köszi!
  • Kaszi46
    most rákerestem edonkey-on a hiányzó fileokra, 1 kivételével meg is van mind, ugyhogy már csak sm1.sm1 file kellene. ha valaki esetleg rálelne erre a file-ra pls értesítsen!
  • Kaszi46
    ezek majd minden rom oldalon fentvannak,de nálam nem működik. mame-ban probálom életrekelteni, de mindíg ezeket a fileokat keresi wh2 esetében:
    sfix.sfx NOT FOUND
    sp-s2.sp1 NOT FOUND
    sm1.sm1 NOT FOUND
    000-lo.lo NOT FOUND

amugy a többi sem működik, mind1iknél hasonló fileokat hiányol
  • [Jakuza]
    De csak azert ha valaki le is akarna tolteni oket. :P
    Valaki tegnap kereste a World Heroes NeoGeo ROM-okat
    Fent van itt egypar:

World Heroes (set 1) 4.58 Mo
    World Heroes (set 2) 363 Ko
    World Heroes 2 8.61 Mo
    World Heroes 2 Jet 10.37 Mo
    World Heroes Perfect 14.3 Mo
  • [Jakuza]
    Akkor mar inkebb ez :P http://www.planetemu.net/index.php?section=roms&dat=254