8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • [Jakuza]
    Hat nekem nem fut.
    Sot meg csak el sem indul.
    Se a RIP se a ISO verzio. Na meg probalkozom, aztan majd nekiallok bongeszni a netet, hogy mi lehet a gaz, ha tovabbra se akar elindulni.
  • BBird
    Nekem megvolt, s futott is simán, csak a gyakorló résznél (tehát eléggé az elején) hibaüzenettel elszállt, amikor valamilyen gyakorlatot kellett végeznem valami eszközzel. Lehet a RIP volt hibás, nem tudom. Ezt az SS2-t azt hiszem az underdogsról kaptam le.
    Nincs hozzá hivatalos XP patch?
    Hivatalos honlap?
    ttlg.com
    Hi-res textura csomag SS2

De ügyes voltam, kimásoltam a linkeket az underdosgról. ;-))
  • BBird
    PONG! alatt erre gondolsz:

?
    PONG! - story

Vagy a falbontós játékokra? A kettő nem ugyanaz teljesen. Egyik ilyen nagy durranás (Arkanoidon és több klónon kívül) a DX-Ball 2 volt. Azzal érdemes szórakázni. A séf mai ajánlata... ;-)
  • [Jakuza]
    Masnak sem indul el a System Shock 2 XP alatt ?
    Tudja valaki, hogy milyen megoldassal leeht elinditani ?
    VirtualPC-t nincs kedvem telepiteni. :P
  • Wixe
    Hát ilyen nagyobb falucskába lakok.Szoktunk járni miskolcra vagy akárhova de mostanába nemigen. Szóval akkor nemtodja senki hogy hol lehet leszedni a dk2-t?
  • Kaszi46
    hi all
    Arkanoid játékok keresése közben, egy számomra rég elfeledett mégis kedves kis játékra leltem. A neve Pong! jókat lehetett vele szórakozni. Ha jól emlékszem csak játéktermekben találkoztam vele, de azóta kiderítettem hogy c64-re is létezett.
    engem kizárólag az előbb említett, játéktermi kiadás érdekelne(lehet ez a verzió is volt c64en), ha bárki megtalálja, vagy...................
    és akkor a következő szó keresésekor felpillantottam, a topic címéhez, ahol kiszúrta a Ha keresel valamit, először itt tedd: Underdogs portál mondat a szememet. gyorsan klikkeltem párat és meg is találtam a kívánt gémet, már játszom is vele:D
    azert köszi mindenkinek!:D
    csak hogy tudjátok miről is beszéltem:

Jaigen ha esetleg ismer vki arkanoid, illentve ilyen pong szerű játékokat telefonra, szal java formátumban, pls értesítsen!

• Narancs89
    nálam nagy klasszikus az UT(goty edition)
    még ma is tolom haverokkal.hihetetlen a feeling
    azt talán csak az ut 2004 tudja visszaadni
  • BBird
    Dungeon Keeper 2? Merre laksz te, hogy nincs a közelben Tesco, Auchan, ilyenek? Amúgy meg ebay-n vagy valami más idegen oldalon rákerestél? Mármint online rendelés...
  • Wixe
    Na mivan nincs itt senki?
  • Wixe
    köszike mindent szolj ma ha megvan
  • [Jakuza]
    NightRun adott egy ftp cimet.
    Feltotltom, utana azt csinaltok vele amit akartok. :P
  • polux
    "Hm... Most jutott eszembe.... Retrogamesre nem lehetne feltetetni vhogy?"
    De! Írjatok a retrogames @ freemail.hu-ra. találunk valami megoldást.
  • Wixe
    Most tom régi játékokról van szó meg minden de az a baj hogy az sg-t és az egész netet végigkerestem de sehol nincs egy link vagy nincs leirva sehol hol lehetne leszedni. A másik meg az hogy megvenném én is csak hát a közelben nincs ilyen cd-s bolt. Szóval nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon kéremszépne hogy írja meg valaki hogy hol tudnám leszedni!
  • BBird
    Nem volt probléma, csak általában itt a régebbi darabokat keresik, keressük...
    A fórum keresőben kerested már? Hátha van topicja a keresett játéknak.
  • Sanya52
    BOCS
  • dronkZero
    Megint előbb pofázok, mint próbálkozok.... :)
    Letöltöttem negyedszerre, azt' most megy.... :)
    Juhéééé! :)))
  • BBird
    Ingyenes letöltés és DOSBox link Betrayal at Krondor
  • dronkZero
    Na, meg még valami.
    Betrayal at Krondort sikerült valakinek beüzemelni XP alatt? Vagy DOSBoxból, vagy akárhogy? Rengeteg jó review-t olvastam róla, már vagy háromszor letöltöttem, de nem akarja az igazságot...
  • dronkZero
    Hm... Most jutott eszembe.... Retrogamesre nem lehetne feltetetni vhogy?
  • BBird
    Egy 2001-es játékot miért itt keresel? Itt leginkább a '80-'90-ből való cuccokról van szó. :-)
  • Sanya52
    Sziasztok!Keresem a Leadfoot Stadium Off Road játékot.Segítsetek!Köszönöm.
  • [Jakuza]
    Nekem van egy 100MB-s RiP verziom. Marcsak egy tarhely kell es feltoltom, ha kell.
  • BBird
    Nem elég a Dungeon Keeper Gold? :-) LINK

2-re nem tudok elérést. De boltban én 990ft-ért megvettem. Annyit megért, 2 éve talán!?
  • Wixe
    Üdv a dungeon keeper 2-t nemtodja vki honnan lehet letölteni?
  • BBird
    Érdeklődj a pc gurunál, hátha van félretéve nekik régi újság, s melléklet. :-)
  • Nightrun
    Ez tök jó, hogy valaki érdeklődik valami iránt egy mondatban, a válasz meg uagyanúgy egy mondat, aminek a lényege az, bekapphatod, már rég megutam a játékot! (Nem kell komolyan venni)
  • ollie
    kb 2 éve adtam el az eredetit
  • Pluskast
    Nekem a Star Trek Birth of the Federation űrstratégia kellene
  • Nightrun
    Master of Orion 1 megvan, a kettőt én is üldözöm már egy ideje...
  • Hmuda
    Volt melléklet PCGuruhoz anno.
  • dronkZero
    Master of Orion 2 vajon hol lelhető?
  • BBird
    de
  • Cicero
    De ez a játék nem a múltban játszódik? Mert én rohadtul arra emlékszem...
  • BBird
    Ne nekem köszönd, s ne engem puszilgass kérlek! :-))

Hogy honnan tudnád letölteni? Bár nem hiszem, hogy fenn van, de próba: the-underdogs.org.
    Ha itt nincs, akkor hirtelen nemtom. Amúgy esetleg keresd meg a pc guru-t mailben, hátha van raktáron régi számuk. Vagy hírdetni, hogy megvennéd. :-)
  • Cicero
    Van valami ilyen oldal hogy www.freeoldies.?? De milyen ??
  • Cicero
    Honnan tudnám leszedni?
  • Cicero
    Áááá!!!!4 Köszike!!!!4
  • Amiga
    Nekem meg az összes Spectrum Világ eredetiben megvan, most találtam meg őket egy szekrény aljában...

Már ereklye.
  • BBird
    Loom javított változata fellelhető vmerre?
  • Nightrun
    Igen, egy kicsit nem értem. Illetve nagyon nem értem, mit akartál ezzel.