8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#2642 Hat nekem nem fut.
Sot meg csak el sem indul.
Se a RIP se a ISO verzio. Na meg probalkozom, aztan majd nekiallok bongeszni a netet, hogy mi lehet a gaz, ha tovabbra se akar elindulni.
-
#2641 Nekem megvolt, s futott is simán, csak a gyakorló résznél (tehát eléggé az elején) hibaüzenettel elszállt, amikor valamilyen gyakorlatot kellett végeznem valami eszközzel. Lehet a RIP volt hibás, nem tudom. Ezt az SS2-t azt hiszem az underdogsról kaptam le.
Nincs hozzá hivatalos XP patch?
Hivatalos honlap?
ttlg.com
Hi-res textura csomag SS2
De ügyes voltam, kimásoltam a linkeket az underdosgról. ;-)) -
#2640 PONG! alatt erre gondolsz:
?
PONG! - story
Vagy a falbontós játékokra? A kettő nem ugyanaz teljesen. Egyik ilyen nagy durranás (Arkanoidon és több klónon kívül) a DX-Ball 2 volt. Azzal érdemes szórakázni. A séf mai ajánlata... ;-) -
#2639 Masnak sem indul el a System Shock 2 XP alatt ?
Tudja valaki, hogy milyen megoldassal leeht elinditani ?
VirtualPC-t nincs kedvem telepiteni. :P -
Wixe #2638 Hát ilyen nagyobb falucskába lakok.Szoktunk járni miskolcra vagy akárhova de mostanába nemigen. Szóval akkor nemtodja senki hogy hol lehet leszedni a dk2-t? -
#2637 hi all
Arkanoid játékok keresése közben, egy számomra rég elfeledett mégis kedves kis játékra leltem. A neve Pong! jókat lehetett vele szórakozni. Ha jól emlékszem csak játéktermekben találkoztam vele, de azóta kiderítettem hogy c64-re is létezett.
engem kizárólag az előbb említett, játéktermi kiadás érdekelne(lehet ez a verzió is volt c64en), ha bárki megtalálja, vagy...................
és akkor a következő szó keresésekor felpillantottam, a topic címéhez, ahol kiszúrta a Ha keresel valamit, először itt tedd: Underdogs portál mondat a szememet. gyorsan klikkeltem párat és meg is találtam a kívánt gémet, már játszom is vele:D
azert köszi mindenkinek!:D
csak hogy tudjátok miről is beszéltem:
Jaigen ha esetleg ismer vki arkanoid, illentve ilyen pong szerű játékokat telefonra, szal java formátumban, pls értesítsen!
-
Narancs89 #2636 nálam nagy klasszikus az UT(goty edition)
még ma is tolom haverokkal.hihetetlen a feeling
azt talán csak az ut 2004 tudja visszaadni
-
#2635 Dungeon Keeper 2? Merre laksz te, hogy nincs a közelben Tesco, Auchan, ilyenek? Amúgy meg ebay-n vagy valami más idegen oldalon rákerestél? Mármint online rendelés... -
Wixe #2634 Na mivan nincs itt senki? -
Wixe #2633 köszike mindent szolj ma ha megvan
-
#2632 NightRun adott egy ftp cimet.
Feltotltom, utana azt csinaltok vele amit akartok. :P -
polux #2631 "Hm... Most jutott eszembe.... Retrogamesre nem lehetne feltetetni vhogy?"
De! Írjatok a retrogames @ freemail.hu-ra. találunk valami megoldást. -
Wixe #2630 Most tom régi játékokról van szó meg minden de az a baj hogy az sg-t és az egész netet végigkerestem de sehol nincs egy link vagy nincs leirva sehol hol lehetne leszedni. A másik meg az hogy megvenném én is csak hát a közelben nincs ilyen cd-s bolt. Szóval nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon kéremszépne hogy írja meg valaki hogy hol tudnám leszedni! -
#2629 Nem volt probléma, csak általában itt a régebbi darabokat keresik, keressük...
A fórum keresőben kerested már? Hátha van topicja a keresett játéknak. -
Sanya52 #2628 BOCS -
#2627 Megint előbb pofázok, mint próbálkozok.... :)
Letöltöttem negyedszerre, azt' most megy.... :)
Juhéééé! :))) -
#2626 Ingyenes letöltés és DOSBox link Betrayal at Krondor -
#2625 Na, meg még valami.
Betrayal at Krondort sikerült valakinek beüzemelni XP alatt? Vagy DOSBoxból, vagy akárhogy? Rengeteg jó review-t olvastam róla, már vagy háromszor letöltöttem, de nem akarja az igazságot... -
#2624 Hm... Most jutott eszembe.... Retrogamesre nem lehetne feltetetni vhogy? -
#2623 Egy 2001-es játékot miért itt keresel? Itt leginkább a '80-'90-ből való cuccokról van szó. :-) -
Sanya52 #2622 Sziasztok!Keresem a Leadfoot Stadium Off Road játékot.Segítsetek!Köszönöm. -
#2621 Nekem van egy 100MB-s RiP verziom. Marcsak egy tarhely kell es feltoltom, ha kell. -
#2620 Nem elég a Dungeon Keeper Gold? :-) LINK
2-re nem tudok elérést. De boltban én 990ft-ért megvettem. Annyit megért, 2 éve talán!? -
Wixe #2619 Üdv a dungeon keeper 2-t nemtodja vki honnan lehet letölteni? -
#2618 Érdeklődj a pc gurunál, hátha van félretéve nekik régi újság, s melléklet. :-) -
#2617 Ez tök jó, hogy valaki érdeklődik valami iránt egy mondatban, a válasz meg uagyanúgy egy mondat, aminek a lényege az, bekapphatod, már rég megutam a játékot! (Nem kell komolyan venni) -
#2616 kb 2 éve adtam el az eredetit -
#2615 Nekem a Star Trek Birth of the Federation űrstratégia kellene -
#2614 Master of Orion 1 megvan, a kettőt én is üldözöm már egy ideje... -
#2613 Volt melléklet PCGuruhoz anno. -
#2612 Master of Orion 2 vajon hol lelhető? -
#2611 de -
Cicero #2610 De ez a játék nem a múltban játszódik? Mert én rohadtul arra emlékszem... -
#2609 Ne nekem köszönd, s ne engem puszilgass kérlek! :-))
Hogy honnan tudnád letölteni? Bár nem hiszem, hogy fenn van, de próba: the-underdogs.org.
Ha itt nincs, akkor hirtelen nemtom. Amúgy esetleg keresd meg a pc guru-t mailben, hátha van raktáron régi számuk. Vagy hírdetni, hogy megvennéd. :-) -
Cicero #2608 Van valami ilyen oldal hogy www.freeoldies.?? De milyen ?? -
Cicero #2607 Honnan tudnám leszedni? -
Cicero #2606 Áááá!!!!4 Köszike!!!!4 -
#2605 Nekem meg az összes Spectrum Világ eredetiben megvan, most találtam meg őket egy szekrény aljában...
Már ereklye. -
#2604 Loom javított változata fellelhető vmerre? -
#2603 Igen, egy kicsit nem értem. Illetve nagyon nem értem, mit akartál ezzel.