15995
-
#12669 honnan lehetne olcsóért szerezni olyan 12000 youtube USA nézőt?:S -
#12668 na ok google bekaphatja..adsense 3.jára mondja be az unalmast h másnap ujr aaktiváljanak. ez nekm nem buli ,tiltanak sé elfogadnak,ok ismeretlen!
megyek leadbotl vagy cpalead majd irom h sikerült. -
#12667 én jobbszeretem papír könyv alakban ezeket, teleírogatom a jegyzeteimmel, meg beleragasztgatok minden kiegészítést, netről... Már kb. annyi plusz infó van a spanyol könyvemben, mint az alap anyag. -
#12666 van az effortless english az egész jó nem kell nyelvtan :) -
#12665 Torrenten is van ilyen tanuljunk gyorsan ... én azt használom. Hanganyag + feladat hozzájuk. Szerintem abból is meg tudsz annyira tanulni hogy megértesd magad. Utána érdemes befizetni pár órára amikor csak veled foglalkozik a tanár és a kiejtésre meg nyelvtant átbeszélni.
Nyelvvizsga szerintem annak a lényeg aki továbbtanul. Ha kimész nem hiszem hogy kérik, mivel már alap meló előtti elbeszélgetés angolul történik. Bár ettől függetlenül kérhetik. -
#12664 Angol német suliban, nyelvvizsga felső szakmai rigó.
spanyol könyvből perfektre, francia írott könyvből kezdőre.
Ez utóbbi kettő tapasztalata alapján mondom, csak 1 könyvsorozat van amiből meg lehet könnyen tanulni nyelvet: az a címe, hogy Tanuljunk könnyen gyorsan ______ (pl. spanyolul) Állami gimnáziumi könyvsorozat volt anno, neten lehet venni párszázér' -
#12663 Hát én heti 12órába vettem anno(0.os voltam)de kb leszartam de ragadt rám azért valamennyi.
utána nyaralások alklmábol érdekelt meg jobban az angol h miylen jovolt hazsnálni sokat tanultam ott,fontos rájönni az észjárásra stb máshogyan hazsnálják a szavakat stb.
azota meg sokk ebook pl volt egy 1000leggyakoribb angol szó asszem,na azt felosztod 2-3honap meg nyaltant átnézed lezs szokincsed és bár suta leszel érteni fogod.
utána csiszolodik az.
nekm most sincs nyelv vizsgám de megfogom csinálni mert elég jó szinten megy sztem.
szóval hogyan?hát othon,gyakorlásra ott a forumok és a játékban valo magyarázás szidás :D (néha elég szépen leosztoma másikat egy játékban)
lényeg h ne csak magold használd is,olvass irkálj stb. -
#12662 ha már az angolnál tartunk, akkor ki hogyan tanult meg angolul? :D valami tippet hogy hol kéne elkezdeni igy önállóan? -
#12661 hát figyelj,már átnézték és kiküldték az elözö havit,az azelöt is megkaptam ami 60 euro volt oks ez több,de napok mulva megjön és kiderül
ha meg bannolnak átmek cpaleadre -
#12660 Amúgy nekem is vannak kisebb-nagyobb projektjeim, egyelőre nem akarom megosztani őket, nem sokat hoznak, de csak be kell indítani őket, és stabilan hozzák amit hoznak. Nem kell félni, hogy kivágnak, nincs trükközés, nincs befektetés, nincs reffszerzés, stb.
Amit ezzel mondani akarok, ha valaki jól tud angolul, és elég időt szán rá, kismillió dolgot lehet művelni a neten, ami hoz egy kevéske pénzt. Ha sok ilyet beindít az ember, akkor talán lehet generálni már havi szép fix summát, a sok kicsiből, ami passzív. De ehhez azért tényleg sok óra munka kell. -
#12659 Majd akkor örülj ha 17%+os ctr-dnél megérkezik a csekk/átutalás, vagy míg be tudsz jelentkezni.
Adsens forum is létezik, ott eléggé kivesézték, és volt jó pár tag akit 11% és a fölötti ctr-rel kivágtak indoklás nélkül. -
#12658 Nem muszáj hinni nekm ,
odacsapnak,elmondtam teljessen és itt félig egy olyan dolgot ami kurva egyszerü,és az ilyeneket árulják warriorforumon is,tuti árulta már valaki mert sok ilyen oldal van.De még megéri,h meddig kitduja? addig is jó nekm.és am elözö havimhozképest mostani ha google nem baszakszik meredeken jobb lesz.
A másik h most 8% elfogadot ctr ,meg hasonlok nem tudom honnan szeded.jelenleg 17%van de volt 25 körül is.
mint mondtam ha iylen oldalad van nem csak sima hirpotrál külömbsége h a tartalmat olvassák és néha od anéznek ahirdetésre,de mint itt h kuponra vadásznak és kuponos hirdetés kerül ki,jobban rámegy.hiszen azt keressi.
ez ugyanaz mikor valaki kis versenyre kis keresére amazonos oldalt épit,és tudja h aki ugy keres rá h buy xy akkor vásárolni fog.nem azért keres rá mert unatkozik.és nem kel 200000000000 oldal letöltés elég napi 100-300.
függ atartalomtol is mint mondtam,mert ha valaki cikkeket ir ,hirekröl stb akkor nem lesz iyen ctr-e a mesében sem -
#12657 Én hiszek neked... Szerintem vagy olyan ügyes, hogy fel tudod építeni, mert sokat bújtad már a témát.
MÁS: Bakker, 1550 USD/uncia áron vásárolgattam a befektetési aranyat, most meg már 1900-at nyaldossa alulról. De még veszem azért is. 2500 a célár középtávon.
Elég nagy a spreadje a fizikai aranynak (eladási és visszavételi ár közötti különbség hivatalos boltban), de már most nyereséggel tudnám eladni a készletet, még hivatalos visszavételnél is, hát még ha a piacra dobnám ki.
A Surfbaros honlapomon tehát a pár hónapja adott tippem bejött erre vonatkozóan. -
#12656 Nem mintha nagyon is érdekelne ki mennyit keres, és vitát sem akarok ( van jobb dolgom is), de az én meglátásom..
2010 ben volt olyan kulcsszó amire 80$-t fizettek ki 1 látogatóért, ez hivatalos google lista, szóval nem fake. Erre a kulcsszóra rákeresve az első oldal első helyén lévő oldalnak kb 80 millió, igen jól olvastad 80 MILLIÓ backlinkje volt/van.
Több oldalamon van kint adsense reklám. Júniusban 43k látogatóm volt az egyik oldalamon, vásárolt látogató de kb semmit sem jelent mert amazonon kb ~1000$ forgalmat generáltak, ami után jár 8%, (80$), emellett adsensnél volt 120 000 oldalmegjelenésem, ebből 13 kattintás ami 6,17 eurót jelent.
Szóval nekem ne mesélje be senki hogy 50 látogatóval megkeresi a 200$-t.
Flippa - ha annyira szereted nézegetni, akkor azt is tudod, hogy olyan oldalt is adnak el, ahol direkt adsense kattintást lehet venni, 5$/4 nap napi 2-4eurót hoz, az eladó szerint + kulcsszó is beleszámít. E mellé oda van írva hogy nem fogad el sem reklamációt se nem vásárolja vissza.
Manapság már mindent meg lehet hamisítani, lemásolnak egy személyit/útlevelet akkor egy kis szar google vagy analytics statisztika nem okoz gondot. A lényeg hogy megvegye valaki jó pénzért, hogy keres e kicsit se érdekli az eladót. Úgyse tudod ellenőrizni, akár photoshoppal is összedobhatta 200$os adsense keresetéről a képet. Ezt csak akkor fogod látni amikor megveszed beüzemeled, és látod hogy lóf@szt se ér.
Igen, lehet keresni az adsensel. Nézd meg a wf részlegét, ott vannak megbízható tagok, akik garanciával, kipróbálási lehetőséggel, visszavásárlással is felvállalják az oldal készítését igaz nem 2$-ért adnak egy napi 2-3$-t hozó autoblogot, hanem 300-600$-ért.
Szóval ez nem úgy megy hogy összekaparok valami fos összevágott szöveget, felteszem és dől a lé. Vagy lehet hogy megy egy darabig, ha nagyon magas lesz a ctr-ed kivágnak mint macskát szarni. Az elfogadott, nem befolyásolt ctr tudtommal 8% körül van, az ilyen 18-20+%-osak meg elég szembetűnőek.
Viszont az nekem is furcsa hogy beteszel egy képet, majd a következő hozzászólás
"elöző honapban kb semit nem kerestem" - ahhoz képest 1500 euró van a lasth monthnál - ami az én angolommal az jelenti hogy a múlt hónap.
Bár megmondom őszintén kicsit sem érdekel hogy igaz e vagy sem. Én az elmúlt 3 hónapban sok mindent kipróbáltam, amiről állították hogy ez a világ legjobb és legegyszerűbb módja hogy pénzhez juss - szóhasználatukkal élve " noob friendly". Egy se úgy működött ahogy annak kellett volna.
A cikkedből kiindulva csináltam egy ilyen apafia, viccek, vicces képes blogot. 1000 magyar ismerősöm van a facebookon, kb 3-4 napja postoltam ki 3 új képet. 1 ismétlem 1 reakció sem érkezett rá, nem az hogy tovább ajánlja, vagy hogy elküldene a picsába mert ki mertem tenni megint, vagy hogy lemásoltam. -
#12655 Adtam frissképet,csak rajta maradt 2 hasznos adat amivel jo esélyt adok egy feltörésnek ;)
h miért agustus elejit tettem? rohadt egyszerü mert hirtelen kerestem annyit aztán tárhely beszart és 1éhétig alig volt valami ,helyezési gondok votlk utána de most megint régi(tanulságos h jó tárhelynél legyünk)
és rohadtul nem kamuké volt az sem :)
elhiszed vagy nem leszarom igazából,nincs okom miért hazudni hiszen nem tolomapofádba a reflinket ahogy másnak se mert nincs,csak probálok rámutatnia lényegre h amig te is várod a sült galambot a szádba én addig már vagy 5 féle modszerrel kerestem pénzt.
Az h én irom a cikket azért van mert van egykis angolom,de sokan iráttok h nem ezért ajánlottam h másoljátok össze.hietelen hogy ilyenekbe lehet belekötni.
Én nem egyszer leirtam itt modszert,lájk oldalast is.és meglepödve láttam h egy itenni forumozó megporbálta és bejöt neki.Elég szép sumákat keres vele.
Valaki elkezdet weboldalakat venni kisebb sikerekkel de csinálja probálkozik.
nekd meg a nevedböl kéne lennie a logikának h keress tanulj csináld.Ehelyet kb 10x gyanusitottál már meg és,fityinget nem kerestél még..
Én h itt vagyok nem kapok pénzt,töbször leléptem volna,épp miatad kb,,meg pár haosnló beszolás miat,de akkor is tudod mit mondok ?élvezem,ennyi.Jóü érzés mikor leirok valamit,és most láttok már pozivit visszajelzéseket h csinálják,nekm ennyi elég.Nem vagyok tökéletes,egy arogáns lenézö pöcs vagyook ami igaz :) fellengzö nem igazán mint montad,de az biztos h imádok segiteni az élet minden területén igy viselkedem és tudom h nem szivlelsz de szinte csak én jártatom itt a számat szóval ha ennyire nem testzik amit itt látsz menj el :) egyszerü.
-
googleabaratom #12654 en csak a kepbe kotottem bele ,amit kiraktal...semmi koze az allitasaidhoz....aug.21-en mi a banatos szent sz*rert mar elnezest raksz egy kepet ,ami aug1-en keszult az adsensrol,es azt mondtad,hogy elozo honapban kb. semmit nem kerestel...es ott az elozo havi keresetnel 1530 euro van....es meg en vagyok a buta ezek utan,mert szkeptikus vagyok???ha en posztoltam volna egy ilyen kepet te lettel volna az elso aki leugat....tolem lehetsz fellengzo,arrogans ,lenezo kis pocs,nem erdekel...de akkor faszert posztolsz kamukepet??ja most meg mar te magad irod a cikkeket,mi? -
morphius84 #12653 van egy eladó facebook profilom, amit átalíkhatok oldallá! 5000 ismerős van jelenleg és 1002 jelölés! csak oldalként használható majd, akinek kell az írjon privátba!
moneybooker, paypal vagy alerpay számlán kérem a pénzt cserébe.
előre kérem a pénzt!
remek reklám feület, rengeteg ember láthatja! -
#12652 képet leszedtem ,mert több info kitakár nélkül maradt :D -
#12651 énse hittem el h napi párszáz keresésböl,de a ctr magas igy megéri, pritvátban link ne népszerüsisd kérlek másnak nem adom tovább.mégis csak magam alatt vágoma fát. -
Odacsap77 #12650 Ja, és most itt elnézést kérek a feltételezéseimért.
Csak nem tudom hogy a picsába, mikor mások éveket szenvednek hogy egy ilyen oldalt csináljanak ami ennyit termel -
#12649 azért mert tárhely nem jöt be,és azt irták h nincs is tartalom oldla nem elérhetö blabla.másodjára meg h nicns elég tartalom,de mostmár minden ok.eddig,döcögösen inult ez a honap,de már elszámolták elözö havi is meglesz.am nagy valoszinüséggel cpalead lesz mint mondtam -
Odacsap77 #12648 2X bannoltak? :DD
Az gáz lehet kifizetésnél, sőt.
Egyik ismerősömet bannolták, majd újra regelt össze gyűjtött 90Eurót ki akarta kérni de helyette kibaszták megint..
Azért ez nagyon komoly megmondom még nem láttam ilyet..
Privátban az oldal címét ha lehet ..
-
#12646 ahj..mindig elfejtek valamit,na szal nézétek utána leszedem mert maradt 2 adat amit nem töröltem ki nem akarom h goolfe cachelje és midneki lássa. -
#12645 meg nem értem miért hazudnék feleslegesen,nem toloma reflinket a pofátokba meg nincs is mit,azért se indult még be magyra project amire hálistenek sk cikiirojelentkezett mert ezt csinálom és ebben van böven pénz. -
#12644 komolyan nem értem mit kel mégvergödni,cseken megjöna pénz az az 1500meg mutatom,20a után zárás az elözö honapi,azután felül vizsgálják és ugy küldik szal majdnem 1honap után kapom meg,de legalább megjön.
bár am 2 x banoltak is mert tárhely szarakodot(hostgator nagy szar váltottam is)
és ugy negedtek vissza h bezséltem supportal hálistennek van magyar.
sztem eböl leadbolt vagy cpalead lesz mert amit megkeressek nem vonja le mint adsense mert 1500bol is 1900volt...csak fleülvizsgálják átszámolják..mais 150megvolt kb erre csomoszor fisitem és kevesebb mint volt..cpaleadnél ami megvan az megvan.
remélem mostmár abba marad a kötekedés -
#12642 miért keene midnekinek tudnia rola énis párhete argo 2honapja tudok rola most keztem el.és miota ebben témában futok,de kel teszek képet. -
Odacsap77 #12641 Nem tudom most pl. miért kell szidni?
-Több honlapot üzemeltetek mutattam már közvetlen linkeket is az oldalaimról, tudom hogy hülyeséget beszélsz és csak cáfoltam az írásaidat hogy mekkora hülyeségek.
Mert ha ilyen könnyű lenne nem itt tartana magyarországon az internet, ezt te is tudod.
De ha úgy gondolod hogy ne válaszoljak a hozzászólásaidra jelezd most és akkor egy szót nem szólok hozzád.
-
#12640 https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS&hl=en_US#search.none
ezzel?
Ez nem jó.
Ez csak a keresési számra jó versenyre nem.
Legalább is nálam nem. -
#12639 ja,megint az megy mint pár honapja.. -
#12638 hasonlo témában blog postig magasabb pr-eü forumokon,egyszerü google. és alá comentelek egyedi pársoros szöveggel.
versenyt meg keywordtoolal. -
Odacsap77 #12637 Ezt most komolyan gondoltad ? :D -
#12636 első oldal te retek..ne huzz már fel aki életében csak 1dolcsit ha keresset azt se fizeték ki. -
#12635 az első oldalon.
De lényegtelen.
A versenyt hogyan nézed meg fergasunpapa mert az érdekelne.
-
Odacsap77 #12634 Jó hogy eddig folyton első oldalról beszélsz hogy pár backlink és első leszel -.- -
#12633 uristen..mondom elsö lapon,nyisd már ki a szemed O_o -
Odacsap77 #12632 Már ne haragudj meg, de az aeropostale coupons címre az első oldal el :
http://www.aeropostale.com szerintem ez kurvára nem a tiéd, egy ilyen egyedi oldal felépítéséhez nem kevés pénz kell, és nem kis programozói tudás.
Akkora hülyeségeket beszélsz, hogy az már fáj.
Melyik oldalon van 19 ismétlem TIZEN KILENC CTR????????!!!!!!!!!!!
Egy klikk persze hogy nem egy centet, egy klikk 0,05-akár 2-3 euróig is terjedhet.
ezen az oldalon nem hinném hogy 10 backlink van
200-300 dolcsi napi 50-300 látogatóval?
Szerinted ha ez ennyi lenne akkor mindenki itt szarakodna ? Én is oda írhatom, csak nem keresek vele ennyit.
Azt mondod előbb:
"elöző honapban kb semit nem kerestem de köv kifizetést már várom,veszek egy laptopot :)"
előző hónapban 1500 eurót "kerestél" ha minden igaz...
Egy MAI NAPI, vagy tegnapi adsense képet mutatnál mert már igen kíváncsi lettem.
-
#12631 uristen de buták vagytok jelenleg 19% ctr-em van tudjátok miaz? :D minden 5.mebr rklámra katint.
egy klik nem 1 centet jelent.füg a témátol és a releváns tartalomtol amit kinálsz.
milyen témákra épitek kuponok ha ennyire érdekel titeket pl Aeropostale Coupons ird be...nézd havi keresést és elsö oldalon megtalálod az oldalam ;) 10 backlinkel. a tartalmat én irtam ami 500 szó min kel googlenek akörül van.
nagy dolog.és nagy kamuszag uristen :D
meg mien több tizmilio látogato,huzatok már ell flippa.com-ra irjátok be adsnene..napi 50-300látogatoval kerensek havi 200-300dolcsit.komolyan..
ez magyarország.biztatlak titeket és akkor még hazudok -.-'
ki mennyit keresett már neten?? kiváncsivagyok...de kb 10dolcsi alatt 1év alatt.ésakkor legyünk okosak mi? én egésznap nzzem forumokoat,most flippát bámultam párjonapja elkeztem agyalni,és rájöttem h kismlio cégvan ami kuponra keresnek nézelödtem rátaláltam,több száz potenciális kuclszsovan ebbena témakörben,flippán ugyanigy látjátok majd,és ugyanigy még hasonlo kucslszavakban amin kicsi a verseny -.-'
és ahoz képest h kicsi a verseny kb 4nap alatt elsö oldalon voltam majdnem minden kulszora,kivéve kfc.ahol most is 5.helyen ülük de nagy is averseny -
Odacsap77 #12630 Nekem is kb. ugyan ez a véleményem.. most nem fejtem ki miért de olyanokat beszélsz ferguson.. mi az hogy pár perc összelopkodsz tartalmat meg pár backlink és már dől a lé?
1. : összelopkodod a tartalmat nem sokáig leszel te a google-ben regisztrálva.
2. Nem fogsz te előre kerülni pár backlinkel illetve lehet, de ezeken a kulcsszavakon nem fogsz olyan sok pénzt keresni.
3.Mutasd már az oldalaidat amiket így csináltad kérlek, (persze csak ha szabad) mert nekem igen gyanúsan hangzik hogy ennyit keresnél ilyen oldalakkal..
300.000 Ezret hogy keress iszonyat mennyiségű látogatónak kell lenni, kb. több tízmillió oldalmegjelenés ami ilyen kis szar témákban nehezen jön össze.. ezért csodálkozok a képeden.. -
#12629 Nem olyan egyszerű ez. Ha az lenne mindenki ezt csinálná.. de inkább nem kezdek egy újabb vitába. -
#12628 nem a keresés szám a lényeg hanem a verseny.
Ha 10e keresésnél magas verseny van akkor az életbe nem kerülsz be előre.
keyword már egy éve mindenhova alacsony versenyt ír ki.