Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan mondom ilyen idióta társasággal még nem találkoztam.
husvétkor is itt spamelsz..nekd ténleg nicns életed.huzzál innen,és este akármit irszha világbékét találod ki akkor is törlöm.mert már unallmas.
kellemes Ünnepeket.
www.icewebhu
Lecseréltem a képet, a postám is megnyitottam, meg magyar oldalakat, hogy ne legyen több kétségetek.
No?.
Én eddig minden kérdésre jó választ adtam. Ha még mindig kétségeitek vannak, akkor sajnálom, ez van.
Amikor pókereztem és regiztem ukrán címre, a webmoney jelent meg mint befizetõ eszköz, és amikor paypal-al akartam fizetni, akkor angliai, vagy német címre regiztem és úgy tudtam paypal-al utalni. Lehet itt is így van, bár webmoney nincs a kifizetési lehetõségek közt.
Az ewalet online kezelõfelülete magyar is, ha esetleg érdekel valaki, onnan is készíthetek screen-t, de nem leszek túl szorgos, mert ez is gyanús lesz majd, hogy ennyire bizonyítani akarok.
Az, egy dolog hogy az utazás orosz, de az már óriási fail hogy orosz oldalak vannak megnyitva 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csinálnál úgy egy képet hogy SG van megnyitva?
Háh. Azt már nem tudsz, mert ezt is csak egy másik oldalról loptad ezt a fizetési bizonylatot.
De nem értem mi a baj? itt egy online banki kimutatás és azért privat-os, mert itt mindenki náluk bankol, osszák a hiteleket, mint más a pofonokat.
Errõl pofáztam, hiába a kimutatás, akkor is beleköt valaki valamibe. Mindegy, eddig bírtam cérnával, le van szarva, nem érdekel, ennyit nem ér az egész.
Aza kifizetés amit már a kezdben fogtál.
am nem értem h ekkora céfg miér tnem használja apaypal rendszerét ami számos pontot elönyös (keveset von le adatkezelésnél -utalásnál stb)és egy cégnek minden összeg számit.
és ha már saját paypaleden lenen pénz is mondhatnánk h kezedben fogod.de még azsincs.
www.icewebhu
Az itteni Privat Bank online kezelõfelülete, ahová utaltam a pénzt egy hitel törlesztéshez.
Nem más oldalról kértünk egy számlát omg
www.icewebhu
Ez csak egy rendszer, hogy elcsábítsák az embereket hogy befizessenek az még eggyáltalán nem biztos hogy fizetnek, és téged sem fizettek még 1x sem ki , miközben te eddig végig állítottad hogy már kifizettek -.-"
De persze egy darab képet nem tudsz mutatni hogy fizetnének akkor mit vársz ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt akartam, elmondani, hogy van ilyen és ha valaki akar belevág. Elég egy ember is, a többi az õ dolga és csinálja ahogy jól esik, nem kell mindenkinek alám regizni.
Ha részvénytársasággá vál fél éven belül, akkor is van értelme benn elenni. Ennyit akartam.
tudod máshol is ha van weboldalad avgy terméked,és neten promociooz vehetsz látogatogat ugymond.de az ugy müködik mint a google adwords itt magyarosrszágon is avn egy.szal hirdetési felületre jelenik meg a hirdetés amit feladtam más oldalain,ö azér tkap pénzt ha az emebrek rákatintanak.én meg kapom látogatokat.ha hirdetek.DE csak azért kel fizetnem ami forgalmat akarok. pl kifizetek 1000megjenés 10dolcsi vagy 0.10 cent egy klik és megadok egy fizetési sapkát mennyit szánok rá.
emelet vannak weboldal nézös oldalad mint easysurf meg hasonlok ahol meg csak weboldalak néz az ember..és azétrtkapja pénzt.lényeg h vegyes dolog és mindnek aza lényege h sok ilyen oldal van ahol hirdethetsz stb mint tulajdonos.és nem kel külön befizetni azért h én ott hirdessek.Ezért számomra logikátlan.
meg a napi bevételüket megkapod ilyen olyan arányban elég fura.
de hát jol kitalták ezek h nekik jolegyen.
De emgkel értened az emebrek nem fognak folyamatossan idegen dologba nyomni pénzt.Sajátjukba se mernek nem h ebbe 😊
www.icewebhu
A cég ezekbõl a weboldal megtekintésekbõl nyeri a hasznot. Van még domain regisztráció, hosting is, de ez mellékes.
Szóval regisztrál az oldalra egy cég, befizeti az évi díjat a 60 dollárt, ez tartalmazza:
* 1 éves Back Office hazsnálat
* Saját Visa kártya
* 250 reklám iCredits
plusz meg kell vennie egy reklámcsomagot 20 dollárért. Ezeknek tartalma:
AP-20 Auto-Pay - $20 PV
iNetGlobal Home Business
20 AdPacs - iCredits / iPoints
és még mindenféle tanuló anyagok.
vagyis kap 20 iPoints-ot és 350 iCredits-et.
Az iPoints határozza meg, hogy mennyit kapunk a cégnek az aznapi bevételébõl.
Az iCredits, hogy hányan kattinthatak a weboldalunkra, vagyis 1 iCredits 1 kattintás.
A megrendelõ felteszi az oldalát a "rotator"-ra, amit jelent, hogy felkerül arra a listára, amin én napi szinten kattintgatok. Ha a számláján 350 icredits van, akkor ezt be lehet osztani, napi 35 megtekintésre 10 napon át. Megszabhatja, hogy milyen országokban nézzék meg és hogy mikor. A cég leellenõrzi az oldalt, hogy minden ok-e és e megrendelõ kérése alapján felteszi a listára. Napi szinten látom, hogy néha 10 000 oldal elérhetõ, néha meg 18 000, hétvégén kevesen hirdetik magukat.
Az iCreditsek emelése érdekében, mert az a 350 kevés, mi is kattogtathatunk. Maximálisan 100 oldal tekinthetõ meg naponta, amiért 100 icredits-et kapunk, amit a mi oldalunk hirdetésére fordíthatunk. Ha ugysem nézik meg sokan ezeket az oldalakat, akkor mi értelme? Nõ a látogatottság, amit nem kell elmagyarázni, hogy miért jó.
Ha befizetjük, a 250-5000-es csomagok valamelyikét, akkor surfer poziciót kapunk, ami azt jelenti, hogy a befizetett összegnek megfelelõ számú iPoints-okat kapunk, jogot a struktúra építéshez.
Most áprilisban a 2000 dolláros beszálló 4400 helyett 8800 ipoints-ot hoz. A mai nap ez a mennyiség kb 5-6 dolárt ér, mert esett az ipoints értéke az akció miatt, ez egyértelmû. Akció elõtt ez 15 dollár volt.
Ha ki akarjuk venni a zsét, a vCash bankba kell átutalni, ahonnan az eWallet-be, ami a névreszóló bankkártyát adja ki. Vagyis a visa kártyán lévõ pénznek ez az online felülete. Tahát eddig a vCash-bõl bankszámlára utaltam, de sok volt a százalék, és ha megvan a visa kártya, akkor csak rá utalhatunk. A számla csak ukránul van és semmi konkrétum nem látható rajta, vagyis értelmetlennek láttam közzétenni itt. Aki engem is behozott, annak már megvan a kártya és dolláros automatánál le is veheti.
Hogy mi a jó annak, aki alám regiz, ugyan az, mintha más alá regizne. Tagja lesz a cégnek és szörfözhet, reklámozhat. Láttam olyat, aki visszautalta a bónusza felét, annak, aki alá regizet.
Ha egy 2000 dolláros befizetés alám regizz, akkor ebbõl én 300-at kapok és 10 szintig felfelé 60-at, plusza a visa kártya 150 dollár, vagyis a befizetett 2000 dollárnak több mint a fele, visszavándorol a struktúrába, ez az MLM része.
http://acesse.com/ a saját keresõmotruk.
Magyarországra gondoltam, mert itt nem csinálja még annyi ember mint oroszban meg kínában. Csak el kell kezdeni és személyesen mondani el embereknek, nem igy neten ismeretlenül.
Ha Magyarországon is csinálná párezer ember, akkor lehetne reklámozni ott is és megdobni a nézettséget. Azért a napi 100 oldalmegtekintés jót tesz akármelyik oldalnak. Ma megszámoljuk, akkor 100 dollár-t fektetünk oldalunk felfuttatásába, ami szerintem nem sok és hónapokon át tarthatjuk a napi 100-at, ha szörfözünk mi magunk is.
és a legfontosabb a HANGNEM visszaolvassa rájöhetsz h mi csak ciniokusan válaszoltunk és mondtuk h mutas bizonylatott de te már höbörögtél.utána ne csodálkoz h mindenki leszól és elzavar innen.(meg más foruokrol is)
Rendes leszek hozzád.és vezesd le nekm hogy müködik ez,de ne sablon szöveggel gyere hanem saját szavaiddal!
-Mibõl keresed a pénzt??
-Szerinted ez miért jó a weboldalnak,ésnkik mia haszon?
-Miért jó annak aki beregel hozzád (ha esetleg jó) ?
-Kifizetek már ?? és mennyit. +bizonylat.
Ezekre válaszolsz szépen és minden kiderül számunkra meg alaból is ezt hozza a szabályzat amit tuti nem olvasstál el.
www.icewebhu
1 havernak zárolta apaypal pont igen 180 napra,de neki nem votl megerüsitve 😊 cpalead fizetet ki neki 900usd és csinált 10 accoutntot amire kikülde a pénze egy részét ami ugye gyanus volt paypalnek.Sok telefon és bank kártyai megerösités után lett meg végüla pénze 😊
www.icewebhu
amíg mi itt beszélgetünk addig háttérben nagy dolgokat aratsz?😄
The future is now
Amúgy meg kb heti szinten jön egy szerencsétlen hozzád hasonló ajánlattal, aminek a 90%a kamu illegális piramisjáték, de õ szerinte a világ legjobb lehetõsége amit kár kihagyni. Ha meg leszóljuk akkor mi vagyunk a hülye szerencsétlen parasztok. Mindegyik dobálódzik azzal hogy milliomos lesz belõle, 1 se jött még vissza hogy az lett.
Hány helyen láttam a weboldaltester hirdetéseket, napi 1-2 óra munka és 500$t vágnak hozzád a semmiért. Fake! Mi lett belõle, újraindult a regisztráció valami olyasmire hivatkozva hogy elvesztek az e-mail címek. Gondolom az email adatbázist azóta párszor már eladták jó pénzért.
#11859 <- lást ezt a szerencsétlent. 2 havonta benyomja a szaros linkjét amivel gondolom semmit sem keresett, de egy csomó pénze benne van. Várja hogy regisztráljon valaki és visszakapja a befektetett pénzét.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Kifizettek?! NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM!
Akkor mit bíztatod itt az embereket te idióta, meg lett mondva, 10x senki nem kíváncsi rád fa__omat már.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha meg azt mondjuk nem, sírsz mint egy szûz kislány. Ok elmondtad, letudtuk, mit téped a szád. Ekkora az értelmi felfogásod, vagy csak a szótáradból hiányzik a "NEM" szó. Ha az utóbbi akkor ideje lenne frissíteni a szoftvert a fejedben.
Ha annyira jól keresel most és nem a reff építésre hajtasz akkor mit kampányolsz itt még mindig????
Felõlem azt csinálsz amit akarsz, és ott és azzal akivel akarod. Leszarom mire, kire vered el a pénzed, de ne erõltesd már rá az akaratodat másokra, kik világosan megmondták hogy nem érdekli õket. Köszönöm!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ez igen, tõlem lassan kezdi átvenni Klub udvaribohóc hatalmát <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Elõbb az volt a kifogás, hogy nem fizetnek ki, majd, az, hogy felbomlik a cég, ma pedig, hogy ciki meglévõ üzletbe pénzt fektetni.
Lehet itt bármit is bizonyítani. Megmutattam az account-om-at és ott látszik, hogy befizettem a 2000-et, erre ti, kamu kép. A számlán csak egy számlaszám van, nem látszik konkrétan, hogy ki utalt, akkor majd ebbõl elhiszitek, hogy levettem a pénzt, nem, mert ilyenek vagytok. A képeken az is látszik, hogy folyamatosan utalom a lóvét, honlapokat reklámozok ott, ahol akarják és akkor amikor akarják, annyiszor, ahányszor akarják. Ha ebben nincs pénz szerintetek, akkor nincs mirõl tárgyalni.
A google-nál mit érveltél, én egy példát hoztam fel, hogy ha a kezdetekkor megkeresnek, akkor beszálltál volna, nem, mert be kell fizetni egy összeget, és te au ingyenes üzletek híve vagy.
Odacsap77 csak azt tudnám te mit pofázol bele, amikor még azt sem tudod mi a különbség az MLM és a piramis közt, és ilyenekkel próbálok szót érteni, tiszta pipa vagyok.
Szóval elvagytok felejtve, nincs semmi értelme koptatni a bill.-t miattatok. Kezdek lesüllyedni a szintetekre és ezt nem akarom, szóval jó jó gyûjtögetést...
Kelenek nekia regek ennyi.De ezek után törölni fogom a hsz-okat.
Mindenkinek mára jó bulit és hétvégére kellemes husvéti ünnepeket 😊
sziasztok.
www.icewebhu
ÉS am irtad h annyit keressel most kiderült mégse 😄 összevissza beszélsz.
Hogy nem kaptál elenérvet..szerintemtölem kaptál ÉRTELMES levezetést.amikor googlehez és más cégekhez hasonlitottad.Ezek után ha én vagyok zokni akkor te valami fejletteb inteligencia lehetsz 😊
Am igen ez egy forum,én vagyok a házigazda,és láttod csak akkor szoltam már hozzá mikor midenki mondta h TÜNNÉS.
Legyél milliomos,ha mi hülyék vagyunk örülj neki éslegyél büszke rá h te nem vagy az és gazdag vagy-leszel.komolyan sok szerencsét,de ha akkor minek vagy itt? menj innen isten hirével.
www.icewebhu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"akkor elmegy a kedve az egésztõl." Ettõl a fórumtól is elmehetne a kedved. Csak gondoltam szólok, mert nem vetted észre hogy a sötétbe tapogatózol és kezded átvenni az udvari bohóc szerepét. Felõlem átveheted, én jót mulatok rajta.
Amúgy ez az legegyszerûbb, fogni a pénzt és betolni a már meglévõbe. Nem hogy valami újat nyitnál vagy csinálnál?! neeem, az túl bonyolult.
Nem reklámozom magam, csak nem bírom, ha valakinek nincs igaza és pofázik meg lehord mindennek látatlanba.
Szerintem meg pont ti vagytok a cigányok, és inkább nem részletezem, hogy miért.
A napi 100 dollárról meg azt irtam, hogy az a cél, nem azt, hogy annyi van, olvass vissza, ha gond van a memóriáddal, még a képen is látszik, hogy csak napi 15-öt és annak a felét visszaforgatom Én ezt nem mondtam, csak it a tömegmanipuláló dumátokkal irtok össze-vissza minden marhaságot. Ezek szerint nem is tudjátok mirõl van szó, csak lökitek a sok hülyeséget.
Eddig még rohadtul nem láttam egy olyan érvet sem, mai miatt elgondolkoztam volna, hogy valóban ne lenne igazam.
"Úton a visa kártyám"
Hogy is van ez?
Multkor még azt mondtad te napi 100$ t keresel meg stb.
Akkor most minek fizetsz be?
Meg hogy te már befizettél.. ember, szerintem ahogy téged nézlek és ahogy így gyõzködöd az embereket olyan vagy mint egy cigány gyerek, a piacon imnt azt mcdrusza is leírta.
Higgy ilyen baromságokban, aztán viszont ne menny sírni hogy jaj ellopták a pénzem.
Megmondta midnenki SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁD fõleg a reklámjaidra.. reklámozod itt magad miközbe te napi 100$ okat keresel ugye?
Vicc vagy ember 😄DDDDDDDDDD
Gondolj bele, ha meg keresnek 98-ban, hogy kell 10 milla a google-ba, biztos jól lehordod õket is a sárga földig és röhögsz egyet. Most meg a legmenõbb üzlet.
Tehát nem lehetsz semmiben biztos, hogy ennyire nagyképû légy. Én csinálom és napról-napra biztosabb vagyok benne. Annyira stabil a rendszer, átgondolt és átlátható, hogy engem meggyõzött. Már úton a Visa kártya, minden olajozottan megy és ha mégis átverés, megérdemlik, hogy megszedjék magukat, mert jól csinálják. Ma nagyobb üzlet, ha nevet szerzel és jól csinálsz valamit, mint, ha átvered a népet sorra. A kamu cégek max 18 hónapig bírják, de az inetglobal már 4 éve a piacon van és rohamosan fejlõdik, engem a tények meggyõznek.
Amikor belevágtam, az elsõ gondolatom az volt, hogy Magyarország felé lehetne nyitni, van benne perspektíva, de ha az ember ilyen barmokba akad, akkor elmegy a kedve az egésztõl.
Nem kényszerít senki, de egy fórum azért van, hogy mások is véleményt mondjanak.
Te pedig, hogy kapásból lehordasz mindennek, csak azt támasztod alá, hogy mennyire zokni vagy agyilag.
www.icewebhu
én ha pénz nyomok valamibe az nem igy megy.veszek tárhelyet domaint,vagy költöm hirdetésre,vagy esetleg progrmaozot fizetem vagy hasonlok.oylan ökör vgay h hietetlen.
és még jó h végig ülsz iylenekt.anno énis 1et ültem ezen.és kész agymosás.nem fogják azt mondani h amit ök cisnálnak ez meg az a baja.
de ne haosnlisd mrá googlehez meg h ezért lesz jobb. blabla.keress neten akármagyra vagy külfödi online cégekbe h kezték el és h mentek tovább.SEHOL nincs h pénzt kel belenyomni.
egy válalkozásanak a célja az emebrek kiszolgálása ,kis százalékban meg az állam stb.visszatérve .lehet ez egy csomagolo gyár vagy eg yonline webáruház.a mi kiszolgálásunkat akarják maximalizáni és eböl ök profitálnak h vásárlunk.vagy másik oldala ha egy online magazinról beszélünkvagy régi modszer egy ujság.ö értünk..hozz le cikkeket,és pénzt kap azért mert reklámokat helyez ki a felületen.
vagy google vagy fb.vagy twitter is.. szolgáltatás amiért nem kér pénzt teljesen ingyenes.csak elkel viselnek azt a kicsi reklámot.ennyi.és érdekes h ezek a bejöt trendek nem az h az emberek fizessenek bele.
am meg legyél milliomos nem sajnálom töled,csak ne itt nyomasd kérlek mert ezzel a hiteleséged cáfolod h mégiscsak szükséged van ránk..(regekre)
www.icewebhu
Mindegy, ez az én véleményem, és majd ha nekem lesz igazam, majd jól az orrotok alá dörgölöm.
Az hogy be kell fizetni, engem pont ez vonzott, nem az a sok ingyenes szar amivel etetik az embereket.
a google nagyon nem igy kezte ne legyél már tudatlan.volt egy keresö algoritmusok amihez befektetöt akartak és kaptak is 1 milio dollárt,amire rájötek késöbbh kevés és igy még kaptak 10et.a szilikon völgyben kezdték el ténykedésüket(ahogy sok nagy cég) utána gondolkoztak hogyan tegyenek profitra szert ,nem akrták azt mint a yahoonál akkoriban sk vilogo reklám stb ezért egy céget megakartak venni akinek saját reklámozo platformja votl(nevéremár nem emlékszem)és nem adták el igy lemásolták.volt is belöle per de aztá megegyeztek stb.. ezek után jön a lényeg.Hogy a cég mikor elérte a keresõ piac töbségét ,elmentek a tözsdére és részvéneketek árultak 20dolárért aminek mai értéke már 400dollár.de ennyi.Részvényeket bárki bármikor vehet bármien cégböl aki felviszi vállalkozásást a tözsdére.
A befektetés h midneki pénzel száljon be meg hasonlok.ez fail.majd összecucolnak és eltünek,az h mit irnak róla egy dolog.tvbe is volt nem egy cég nálunk is aztán 2év és eltünt.meg perek meg hasonlok.az emberek pénze oda a tulajdonosok eltünnek,meguszzák az al tulajdonosok meg dutyiban.
Jelenleg nincs olyan ONLINE cégforma ami elvárja az emebrek befektetését és abol valami nagy profitálo lenne.
kismilio oldalt tudok mondani ami sose kérte a felhasználok pénzét.
és leközelebb ha látámasztasz akkor néz utána.
www.icewebhu
A cég beindította az acesse keresõszolgáltatást, melyet a tervek szerint az elsõ 5 helyre szeretne felhozni a vállalat. Idõközben megtudtam, hogy a cég az amerikai állam unszolására részvénytársasággá fog válni, ami azt jelenti, hogy fél éven belül már nem lehet majd csatlakozni a rendszerhez és a mostani tagok részvénytulajdonosok lesznek. A google is így kezdte, ma a tagjai havi 1000-4000 dollárt keresnek, de ez a szám mindig változik (általában nõ).
Szóval, ha még valaki kételkedik a cégben, keressen rá neten és olvasson utána.
Bizonygatni nem fogok semmit, akinek vagy egy kis esze, az nem marad ki belõle. Fura, hogy a sok mlm cég mindig Magyarból szivárog be hozzánk és most, amikor itt ez a lehetõség nem foglalkozik vele senki, hanem elsõre leugatják tudatlanul...
Story oldalamra szeretnénk egypár történetet tenni h beinduljon a szekér.
10cikk minimum 500 szavas (nem másolt)
és fizetek 1000ftot 😊 1napi meló.
www.icewebhu
Dolgozz nekem!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Na szóval a "munka" :
-3D tv oldalra kéne, híreket leírásokat akciókat mi hol mennyi stb tehát mindent leírni a 3D tv rõl.(Persze nem haragszok meg ha képpet is beleraksz <#idiota>#idiota> )
-Min karakterszám 2000/Hír/Leírás/stb.
-Nyilván nem lehet másolt szöveg mert akkor... (Úgy is tudom ha másolt szöveg szóval ilyenek inkább ne jelentkezzenek akik bemásolnak pár sort, vagy átszerkesztik kicsit a bemásolt szöveget, mert találkoztam már ilyennel)
-Fizetés : Minimum 10 cikket kell írni hogy fizessek!(Már csak az utalás miatt)
-Cikk/130 Ft