15995
11074353081353622639.jpg
  • googleabaratom
    neked 1530 euro kb. semmi?ja jolvan akkor....amugy miert augusztus elseji kepet raktal???szal ha jol ertelmezem naponta csinalsz 1-2 backlinket es osszelopsz vmi cikkeket az oldaladra oszt mar 1 honap utan dolnek naponta a 100 eurok??csak en erzem,hogy kamuszag van a levegoben....? tegyel mar 1 mai kepet pfff...
  • fergusonpapa
    elöző honapban kb semit nem kerestem de köv kifizetést már várom,veszek egy laptopot :)
  • fergusonpapa
    ami lemaradt tegnap,sajna ma már csak 33van eddig remélem 50 fölé kuszik.de sztem nem fog most lefele menni az egész.

• fergusonpapa
    ezt mire alapozod? igen csak megbizható adatokat ir.

HAvi 10e keresés nél mondjuk az napi 300,de elsö helyen vagy ekörül megis kapod.ha csak elsö oldalon akkor 50-150 körül.

pár téma és kész. és bejutni kb annyi h 10-15 baclink (napi 1-2) egyedi szöveg.

az adatok eddig nekm elég höeh voltak 90% os.szóval ha valamiröl 10e ir akkor lehet h csak 8e vagy 12e..
  • rbajanlat
    "kis versenyü altémákat választottam igy havi 10-20e keresés van rájuk"

Na ezt hol nézed meg mert a keyword tools egy ideje rossz adatokat ír ki.
  • fergusonpapa
    gyerekek..imádom az adsensét.kicsit szigoru de ennél jobb nincs.

weboldalt felhuzni és jön a pénz,én épitem én csinálom.

ha bant is kapnék van 10 alternativa átmek oda,emelet kitettem offert is reklámként és abból is jön a pénz.

nem kel sok látogató,füg a témától is de 10-25% cpmet elérni nem nehéz.

jelenleg nekm 22% van napi 20-30látogatóval kezdtem,sose értettem h eböl pénz jöhet sok oldalt eddig vakon néztem ezekszerint. de napi 1-2 euro ami igencsakjó sztem mert kb nem csináltma oldalal még semmit.

Linképitést elkeztem inkább lassan biztossan mint gyorsan siker rövid ideig.

nem egy témára épitek igy xy.com mondjuk az oldalam és akkor ha kutya szóra épitek akkor xy.com/kutya és ezt épitem,napi 1-2 backlink.az oldalon egyedi szöveg(ha nem mondtam volna angol oldal) szöveget öszselopkodtam és szekszetgetem h egyedi legyen.

kis versenyü altémákat választottam igy havi 10-20e keresés van rájuk,de van amire csak 5e és kb 1hét alatt elsö oldalon van,persze komolyabb kulcsszavaknál további melo kell,de kiváncsi voltam emnynire jön be.

jelenleg 9 altémám van elsö héten 50látogató 1honap után már 800-1200 és most 3000 látogató és ma 90euronál járok és még ugynézki fog feljebb menni :)

tanulság?? weboldalt üzemelni jó. Ötlet kel?? flippa.com nézelödjetek kell szürkjetek adsense kereséssel.és nézétek azok az oldalak mennyit hoznak mien látogatokkal stb.

nagyon sok iylen 200-300nézö weboldla van ami havi 20.000ftot hoz,csuán adsenéböl.

kerestek valamit beirjátok googlebe h keyword tool és ott kixelitek h magyar -magyar,szal h kuclsszokeresés mindehova ne csak itt keressen.

és néztek kucslszókat,lehet full oldal lemásolása is ha tudtok jobbat csinálni.(énis innen loptam és kerestem kevésbé kihasznált témákat)

mondom elég havi 10e látogató de ha több témát összefoglalna pl állateledel és adsz kutya macsak astb..akor kevesebb is és verseny kicsi legyen :)

mutatod majd asnsennsét is nézek egy filmet :D

bocs az összevisszaságért.Szóval még1x.Flippa-nézelödsz-okulsz-utánanézel és csinálod.

• mcdrusza
    Aki szeretne twitter accot venni megmondja hány követővel és mennyiért érné meg neki az írjon egy pmet.
  • morphius84
    abban igazad van, hogy az is pénz amit neten keresek meg, de úgy értettem, ha van pár $ paypal v más számlámon ami nem melózással lett meg, akkor abból nyugodtabban költök, nem abból veszek el ami épp rezsire v másra kellene :)
    elég sok bux oldal indult a hetekben, ha nem csaló ahol regeltem, akkor eddig nagyon megéri, mert 20-25 $ naponta jön, 86 ref dolgozik nekem, 170 kattintás után fizet ki, nekem 90 van eddig, kifizetésekről vannak már fenn képek is, de azt lehet hamisítani, ha fizet, akkor viszont nagyon jó kis oldal lesz amíg működik
  • DRFlame
    Ez érdekes kérdés, hogy rendes keresetből próbálkozzunk-e vagy netesből.
    Egy időben én is úgy voltam vele, hogy netesből, mert úgy fogtam fel, hogy akkor nem veszítek semmit.
    De igazából , pénz-pénz. 10 dollárért szenvedtem 1 hétig a netes szarságokkal, és később rájöttem, hogy időt takarítottam volna meg, ha simán befizetem.
    A konklúzió az, hogy csak akkor foglalkozz egy pénzkeresési lehetőséggel, ha egyébként is megéri. Egyébként nincs értelme.
    Most így visszagondolva rohadtul nem érte meg 1 hétig szívni mindössze 2e Ft-ért.
    Az a pénz ugyanannyit ér akár neten kerested akár nem, innentől kezdve nem kérdés, hogy mindig azzal kell foglalkozni ami jobban megéri, attól függetlenül, hogy netes vagy sem.
  • mcdrusza
    szerintem igen, és az a jó benne hogy már 2dolcsitól ki lehet kérni. mondom én csak egyet tettem ki hogy azért ne spameljem tele twitterem 0.02/kattért fizetett amit választottam, 11katt és máris 0.22dolcsi, és van még vagy 20- 25 hírdetés. az a jó benne hogy itt facebookra is tehetsz ki, tumblr-re, és még youtubera is, bár azt nemtudom hogy teszi ki, ha jól értelmeztem ott feltöltesz egy videót és elé teszi a hírdetést. ott asszem 1000 usa néző után 3.5dolcsit ad. erről eszembeis jutott kis csalás h youtube néző scriptel majd feltolom, de ahogy hozzáadom mylikeshoz a youtube accot egyből eltűnnek a videós hírdetések.O.o
  • morphius84
    igen, de mindenképp teszteld vmivel előtte, nehogy gond legyen a végén!
    mylikes.com akkor szted jó lehetőség heti pár $ beszerzésére, mert nem feltétlen a rendes keresetemből akarok próbálkozni a netes dolgokkal :)
  • mcdrusza
    köszi:) csak simán szokás szerint kiválasztottad oldal kategóriát és kész ugye?
  • morphius84
    leteszteltem egy másikkal is 71 ismerős volt, de már 72 ember kedveli :)
  • morphius84
    csak egy friss profillal teszteltem, de 1 perc és megnézem élesben is :)
  • mcdrusza
    jah látom más a link mint a sima oldal létrehozás.:) lehet tesztelnem kéne nekemis.
    Aki az ismerősöd volt az átment likeba?
  • morphius84
    te milyen átalakításra gondolsz pontosan? most teszteltem le egy profilommal és oldallá alakították azonnal :)
  • mcdrusza
    valaki nemtud egy oldalt ahol van egy script ami leiratkozik twitter összes feliratkozásáról? volt erre egy működő oldal de már nincs unfollow lehetőség.:/ és nem találok másikat ami menne.
  • mcdrusza
    szerintem fizet, pont tegnap léptem fel rá újból mert ugye sponsoredtweets egy kalapbarna, kitettem egy postot róla 0.22gyűlt össze bár lehetséges több kattintás volt mert ahova kipostoltam 1200követő van ami nem ilyen összeszedett kényszerített feliratkozók vannak hanem teljesen önszántukból iratkoztak fel. persze mylikes a "Total Real Followers"-nél 203-at ír amit nemis értek egyátalán mi szerint gondolják úgy hogy igaziak vagy sem. természetesen mind igazi mint mondtam.
    egyébként köszi a linket de ez csak az acchoz való fanpage létrehozása, engem az átalakítás érdekel.
  • morphius84
    mylikes.com vki próbálta már? egyáltalán fizetnek is, mert olvastam, hogy csalnak a klikkelések számával....
  • morphius84
    https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate
  • mcdrusza
    Érdekelne hogyan tudom átalakítani facebook acc oldalt fanpage-é mert nem akarok potyára jelölgetni.:)
  • mcdrusza
    amióta kicsit megújult twiends jobb, igaz mostmár csak twitter követőt lehet szerezni de pl nem baszakszik és elfogadta a sima kb 1hónapos accomat. elég sokan lépnek le követőktől meg mostmár csak ilyen 1pontosokat lehet szerezni de leglalább müxik.
  • dettoboy
    Ezt én sem hiszem, de legaláb van egy cél és látszik, hogy komoly üzletről van szó. Rengetegen csatlakoznak, ennyi követővel el lehet érni egy komoly szintet.
  • zotja22
    ezen a tweers oldalon mi a teendő?
  • milk4
    A microsoftnak sem sikerűlt a bing-el a google-t a trónról letaszítani,ennek miért sikerűlne?
  • dettoboy
    Az iNetGlobal hivatalosan bejelentette Las Vegas-i konferenciáján az Acesse keresőjének indulását.

www.acesse.com

Angolul a hír bővebben, ha valakit érdekel:

http://www.inetglobal.com/blog/
  • fergusonpapa
    http://tweers.com/

elvileg jobb mint a twiends probájátok ki.

nem melesleg elkeztem adsense karierem napi 40 euro eddig :)
  • mcdrusza
    mennyire szar ez a sponsoredtweets régen szétpostolta twitter oldalam ezekkel a szar hírdetéseivel, összegyűlt 6dollár, 50dolcsi a kikérés de azóta több hónapja EGY HÍRDETÉST SEM ADOTT...
  • fergusonpapa
    dede,nekm volt ,de 2nap és ott volt csak uj votl a modszer és bugos votl néha :)
  • dettoboy
    Elado egy frissenstartolt lajkotneki.com domain és a velejáró oldal. Hosting befizetve 3 hónapra.Mint utólag kiderült, az adminszerepeket felvállaló illetőnek nincs rá elég ideje. nekem meg főleg. Akit érdekel irjon privibe.
  • mcdrusza
    Nemúgy volt hogy veled is megesett hogy átalakítottad fanpagere és elvesztek a követők? Valami ilyesmit mintha írtál volna vagy az más volt?
  • fergusonpapa
    igen de ezt leis irtam szépen

h mennyi idö citromaileset csinálni.és regelni x-y néven

ovasd át jobban :)

h hogyan?majd adok linket.
  • rbajanlat
    Az accountot átalakítod fan page-re?

Ezt hogyan lehet?

Akkor ahány oldal annyi account kell?
  • fergusonpapa
    hidd el magyar oldalokon jobban elmegy.ne ahoz viszonyisd.mondom én kifejettem vélményem és 4en irtak privátban ha van ilyen eladó soljak,2000ftod adna 1000követöért
  • fergusonpapa
    nem lehet jelölni fanpageel,csinálsz uj acc és jelölgetsz,aztán átalakitod fanpage és ennyi :) ismerösök = követök lezsnek.

• rbajanlat
    hát én nem értek hozzá de lehet regelni facebook accountot .
    Ezután létre lehet hozni page-t.

Melyikkel jelölgetsz az adatlappal vagy az oldallal.(ha utobbival lehet-e egyáltalán).
  • mcdrusza
    warrioron 140.000-es fb oldalt árulnak 250dollárért. Fiverren is vannak többezres fb oldalak ugye 5dolcsiért. Még ott sem sikerült eladnom jó multkorában.:/
  • fergusonpapa
    Annak örülnék ha már ténleg beindulna mindenkinél valami és lehetne okoskodni egymásnak és segiteni de nagyon várjátok a sült galambot.

mondom oashatátok 30 euro 2hét alat.és elsö héten még bese indult.ha beindul havi 10-15 megvan.egy blogbol.napi 1ora.

most nem at mondtam csinálj 10et de lásd demotiválo oldalát van már 3 másik.mert megéri,és kis idöt igényel.és amig megy facebook láz nagy költsége nincs is mert blog.hura is kiteheti az ember.
  • fergusonpapa
    Ne légy cinikus sok webmesterforum van abból vagy 3on van élet h eladogasd öket.biztos nem erre kel alapozni az életett.

de most kapásból elkezded csinálni 5-10et megcsinálsz megvan éves tárhelyed és vagy 3domainre a pénz,ami normális .com-os (persze kuponnal vezseltöbbet is akár)

elkezdhetsz egy like blogot,ami mint látjuk futotüz,sok van belöle??nekm is van.mégis megéri. nekm simán havi 10-20at hoz és kajak napi 10perc munkám van vele.most fogok csinálni mégpárat.

lényeg találni valami ujat,egy teljesen uj ágat felhuzni pl mint az apa és fia. vagy teljesen mást adni.téleg méretetlenül nagy potencia van benne ,könnyü csucsra jutni.és egy eatrget reklámmal jól is jár az ember.vagy kiadhatja bérbe olcson.

csak megsugom h napo 10-20e látogatos oldalak elkérnek havi 30-50et egy reklámért,kérsz 5öt egy honapért és van 10 felület.az már jó.

vagy saját project felhuzása csinálsz egyet megy biznisz és melete felerösitetheted oldalaid.

tényleg betevö napi 10-30perc szerintem ennyit megér,ha ezek után is cinikusság meg jaj minek,megse probájtáok akkor nem tudom mit vártok.

neten is dolgozni kel nem ingyen van és ezzel se lesztek miliomosok de ennyi eröbedobással sztem szép kis költöpénz.
  • fergusonpapa
    Nem értem a kérdést