15995
11074353081353622639.jpg
    Sajnos ezzel egyetértek... :(((
  • doxadmin
    Ez nem ügyesség kérdése, hanem ötlet kérdése.

Ha jó ötleted van ami egyedi és tetszik a népnek kaszálsz, ha azt másolod ami már kiforrta magát csak 1 leszel a 80k ++ közül 0 bevétellel.
    EZ A NEOBUX nagyon jó! :)
    csak mire normális összeghez jut az ember addig meg öregszik sajnos.. :(
    jó hát én értem! :)
    De te szerinted ebbe fektetnek? Sokan a virtuális PayPal számlátol is idegenkednek.. Meg mondom öszintén ebben a virtuális szála dologban én sem hittem, egészed addig amig össze nem lett kapcsolva a számlám a bankkártyámmal.. :D

Mind1 nem is az a lényeg.. a neten mindenki ugy szeretne pénzt keresni, hogy 0 tőkével, ami persze igazuk is van ki szeret fizetni? :)

Magyar cégek iyleneket nem csinálnak csak pénzlehuzás az egész..
    A külföldi dolgok meg baromi bonyolultak.. Ide regisztrál oda stb.. tehát nem könnyü ezt be kell vallani! :(
  • morphius84
    természetesen a nyereség nem a hibádból lesz :) elírtam kicsit XD
  • morphius84
    szerintem aki komolyan neten akar keresni pézt, az tőzsdével próbálkozzon :) 2-300$ indulásnak elegendő, meg persze annak is, hogy csak ennyit veszítsen el az ember kezdésnek XD
    komoly nyereségre lehet szert tenni a tőzsdével, mindig kifizetnek rendesen, legális jövedelem, a veszteség csak a te hibádból lehet, ahogy a nyereség is...
    aki beletanul, annak napi 10-15ezer Ft menni fog gond nélkül :) persze a kockázatot nem lehet nullára csökkenteni soha
    Ez sehogy sem jó! :) A póker szerintem már réges régen füstbe ment terv..
    Nincs értelme már ott is egy nagy maffia uralkodik, amelyik fizetős poker oldalon vannak userek azok már egy meglévő un mond ügyfélkör ott ki alakult..

A netes pénzkeresésből szerintem nagyon nem mehet megélni, viszont tudok vagyis ismerek egy gyereket az havi 20 ezer forintot kap valami reklám nézzös oldalon de hogy melyiken ne kérdezzétek mert nem tudom!

Érdekes dolog ez, perdig aki ügyes a neten tud pénzt csinálni havi 100.000 ft is akár csak mi nem ismerjük ezeket a kiskapukat az a baj! :(
  • szájmonbácsi
    A youtube-ot nem próbáltad?
  • doxadmin
    Inkább valami jó ötlet kellene ami már megy külföldön de még nincs Mo-on. Ne kelljen hozzá se vállakozói, sem kft, sem bt, sem más ilyen marhaság, és nem az emberek átb@szása és félrevezetésére épülne. (bár lehet erre kellene építeni és már rég a tengerparton nyaralhatnék..)

Az ilyen postoljunk tartalmat és rá adsens reklám nem jött be. 30-40 centet "keresek" vele hetente úgy hogy van napi 500 látogatóm, aminek 97%a új (analitycs szerint - bár analityics is össze vissza mér)

Amazon is köcsög. 1000$os forgalmat kell generálni amiből ad 80$-t. hát tehet egy szívességet...fukar köcsög banda

flippán megy ez a weboldal látogató eladás. Csináltam rá egy oldalt, senki sem vásárolt, pedig volt pár 1000 látogatóm. Érdekesség hogy kb 10 üzenetet kaptam azzal az indokkal hogy nem megbízható az oldalam... Pedig 100%ig olyan oldalt másoltam le mint ami flippán van és 800$+++-ért adják.

poénos vicces blogom szintén nem jött be. 1 lett a sok közül, végül is csak a netről tudok hozzá tartalmat szedni, az meg szinte = a lopással és a tartalom másolással.

Magyarokat kicsit se érdekli a fiverr magyar változata sem, legalábbis 3k látogató és 0 regisztrációból ezt szűrtem le.

Még 9 hónapig van tárhelyem, az alatt legalább a tárhely és domain(ek) árát jó lenne valahogy visszakeresni...hogy ne bukjak már ezen az egészen. De kezdek kimerülni az ötletekből, főleg úgy hogy ami eszembe jut abból már van vagy 100 000+++ rajtam kívül.

scrapeboxal is felsültem, 1 millió blogot tuti végig spammeltem, és alig adott 20-30 backlinket.. Szóval ennek is pénzkidobás szaga kezd lenni.

Gondoltam csinálok egy pókeres oldalt, rá refflinkek és bónuszajánlatok. Valamennyire benne is vagyok a témában. Majd rájöttem minek? Van vagy 10e ebből is, ami már jól be van járatva.

ilyen társkereső/közösségi oldal témában is gondolkodtam. Szintén van belőle pár 1000, fb-t meg amúgy is utálom mint a sz@rt. Társkeresővel meg már próbálkoztam és nem igazán jött be. Viszont a spamemrek azok megtalálták egyből..
  • milk4
    Ja.
  • Norbi1990
    Hello
    Letöltöttem egy surfbar progit(20dollars2surf). És nem értem, hogy miért is kapok pontokat az oldalon. Azért, hogy futtatom ezt a progit a gépemen?
  • mcdrusza
    egy kicsit szintet emelhetnénk vissza.:D valaki valami újal találkozott mostanság esetleg kipróbálta?
  • fergusonpapa
    Milyen reflink? :))
  • Odacsap77
    Persze.. erre megy ki az ilyen újak bemutatkozása..
  • zotja22
    azért reflinked ottvan a :) ekkora faszt :)
    Jelenlegi pénzem : 0$0,017 :D
    Amugy ha ilyen megy egy hónapba kb mennyi lesz meg nekem ebből? 2-3 ezer ft? :D
    oké köszi! :)
  • morphius84
    golden tagságot csak 30 nap után lehet vásárolni, addig inkább a bérelt referrálokkal próbálj meg keresni vmennyit :) 100 bérelt kezdésnek pont elegendő, ha jól dolgoznak, akkor bérelhetsz még többet is majd, de akinek rossz az átlaga, azokat cseréld majd le 5-6 nap után...
    a fórumot és nézegesd majd, vannak magyarok és rengeteg infót megtudhatsz onnan is :)
    ezeket a golden tagságokat hol lehet vásárolni? Csak egy év a max kevesebbet nem lehet venni?
    Nem találom a menüben sajnos.. :/

Ezt leskelödöm nem tudom jó helyen vagyok e ! :)

aszkrisz A hirdetések Kattintson csomag megvásárlása

Válasszon egy kattintással csomag:

Típus: ?
    Kattintás: ?

5 $
    Per Click: $ 0,00200

Válassza ki a fizetési módot:
    meg találtam a kis négyzetes négyzetes hírdetéseket arra kell kattintani ilyen piros pont is van be tölt az oldal! :)) Jó pofa a kérdésem még annyi lenne, hogy ez mennyi után fizeti ki az emebrt?
    A választ köszi elöre is! :)

Meg ha veszek ilyen rangokat akkor több hírdetést kapok egy nap?
    Meg oldodott.. ki derült hogy nincs másodlagos jelszóm nag mind1.. köszi! :)) És itt reklámokat kell várni vagy hogy van itt? :))
    ezt írja ki folyamatosan.. :DDD

Hiba: kombinációja felhasználónév / jelszó (ek) nem található.
    oké köszi! :)
    De a PayPal számlám az magyar emailcímen van az problémát jelent a továbbiakban?
    A helyzet az hogy regeltem az oldalra, de be sem enged semmit nem fogad el! :( Amikor jelszó emlékeztetöt kérem meg is jön a tonlines emailemre..

Jön az elail címemre egy hosszu jelszó például: DFSDCCDSF5sd87DFDF
    Ilyen karakter és azzal meg nem enged be közbe meg van a felhasználó nevem közbe elméletileg a jelszavam is.. De nem jó törölni sem tudom magam.. :(
    Hogy ujra regisztráűljak.. Elképzelhető hogy a t-onlines email cím a hiba meg hogy a PayPal is azon van?

köszi a segítségeket :)
  • morphius84
    én mindenképp a neobux oldalát javaslom, gmail címet használj regisztrációhoz, van magyar fórum is náluk, ott is hasznos dolgokat olvashatsz az oldalról :)
    A másikra meg nem tudok regisztrálni mit baszok el ? :D

Ez a szöveg van...

P bérbe adja meg e-mail címét, hogy regisztrációs:

Győződjön meg róla, EMAIL-SZOLGÁLTATÓ ELFOGADJA MI maileket.
    YAHOO
    HOTMAIL
    Mail.ru
    126.COM

Valamint néhány további
    BLOCK MI maileket.

Nyomatékosan tanácsoljuk, hogy használja a felhasználóbarát e-mail szolgáltató! http://gmail.com (ajánlott)

Ha nem kap egy e-mailt egy visszaigazoló linkre 10 percen belül, akkor valószínűleg soha nem kap mailt küldeni általunk, és providor blokkok velünk, az biztos!

Nem csatlakoznak HA NEM ért angolul

Mi nem választ úgynevezett igazolási kérelmek (SOHA) feliratkozás előtt van egy általános szabály STAY becsületes!

olvassa el az FELTÉTELEK csatlakozása előtt a regisztráció után elfogadja a feltételeket és mi fogja követni ezeket a kifejezéseket!

Van ott egy mező valamit be kellene írni de nem enged tovább lépni semmire! :D
    Köszi! :)

És te melyiket ajánlod jobban amivel többet tudok meg keresni a 3 om oldal közül? :)

neobux.com ?
    no-minimum.com ?

köszi a helpet elöre is! Amugy a Neobux ra most regeltem csak épp be engedni nem akar folyamatosan azt írja ki hogy a jelszó nem jó ! :)

köszi elöre is a helpet még egyszer! :)
  • szájmonbácsi
    Sziasztok!

Átolvastam a fórum nagy részét,de a youtubeos módszerről nem sok mindent találtam.Csinálja valaki közületek?Ha igen ,írhatna részletesebben róla.Pl.:adsense fiók kell hozzá vagy partnernek kell jelentkezni?Milyen nézettség kell,hogy elfogadják a jelentkezést,stb.Ha nem csináljátok,akkor miért nem?Nem éri meg vagy miért?
  • morphius84
    amiket írtam oldalakat fizetnek rendszeresen és azonali kifizetés van náluk!
    neobux tökéletes indulásnak, de a bérelt refek keresik neked a pénzt, egyedül nem jutsz előre vele csak hónapokkal később, golden tagságot érdemes venni náluk, mert akkor elég szépen kapsz a béreltek után :) 1 év golden tagság ára 90$, 1000 bérelt ref pedig 1.7-es átlaggal havi 253.50$-t keres neked :)
    köszi az infókat mindenkitől! :)
    Tehát csak ez a két oldal van?

Akkor amibe én vágtam bele az egy nagy csalás azt mondjátok?
    Az az nem fogom meg kapni az 50 dolláromat? :((

És ez a két oldal amit írtál mennyit fizete mondjuk havi színten mennyit lehet vele csinálni?

Köszi elöre is a választ! :)
  • morphius84
    awsurveys.com csaló oldal :D nekem 100millió(!)$ van a számlámon, de eddig 1$-t se kaptam meg a pénzből XD
    neobux.com, no-minimum.com amik fizetnek is, de befektetés nélkül nem sokat érnek sajna, ellenben nem csalók és ez a lényeges különbség!
  • mcdrusza

ha ez nemmond semmit, nevárd a pénzt.
  • mcdrusza
    valaki tud esetleg mylikes és sponsoredtweetshez hasonló oldalakat? mert eddig mindkettővel csak szarul jártam, mint írtam sponsoredtweets nemad több hírdetést, mylikes meg bannolt a semmiért.
  • mcdrusza
    remélem hogy így van. mert épp most próbálok egy saját ötletet és csak leadboltot tudom használni unlockernek.
  • morphius84
    egy új befektetői oldalra bukkantam :D aki ismeri a uinvest nevű oldalt, annak nem lesz újdonság a dolog, mert itt is részvényeket lehet vásárolni...
    de a uinvest nagy hátránya, hogy rengeteg pénz kell a vásárláshoz, az új oldalon viszont nincs ilyen gond, mert 5 és 20$ közötti áron megvásárolhatók a részvények :D
    heti kifizetéssel dolgoznak és épp ezért csalás esetén alertpay és paypal számlával rendelkezőknek ott a lehetőség a pénzük visszakérésére!
    akit érdekel privátban megkeres és megbeszéljük a többit!
  • doxadmin
    500$ ig fizet paypalre, gondlom tartják a 100$os minimum kikérést, de erről én se tudtam. 500$ feletti összeget pp-re nem fizetnek ki. gondolom azért mert egyesek biztos nem adóznak ha pp-re jön pénz, ha bszámlára kapják azért az feltűnő a bankoknak.
  • mcdrusza
    remélem csak félrenéztem és maximum 500dollárig fizet. de akkor mennyi a kikérés azt nemírja.
  • mcdrusza
    miafranc leadbolt 500dodó elérése után fizet csak ki paypalra?? elment az eszük?
  • mcdrusza
    előtte? nemhiszem.
  • Odacsap77
    Előtte bannoltak már valamiért?
  • mcdrusza
    dejó mylikesról bannoltak a nagy büdös semmiért. annyira betegek már hogy jaj ez fake az fake h mindenért bannolnak olyatis aki nemcsal. idióták.