Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, jól olvastad!!! Egy átlagos hipermarket, több mint 70%-al drágább az mlmdiszkont áruházánál!!!
Tudod, mit kezdenél havi több 10.000 forintnyi spórolással? Már el is kezdhetsz rajta gondolkozni...
Egyik legutóbbi vásárlónk így összegezte tapasztalatait:
„A jót könnyû megszokni” - tartja a régi mondás.
Nagy igazság van benne, hiszen számomra is könnyû volt hozzászokni ahhoz, hogy a bevásárlást a számítógép elõtt ülve az mlmdiszkontban kényelmesen elintézhetem, azt pedig pláne nem volt nehéz megszokni, hogy ráadásul itt olyan árakon vásárolhatok, amilyen árakon ezt sehol máshol nem tudtam volna megtenni.Legutóbbi rendelésemnél, melyet 23566 Ft értékben állítottam össze 14759 Ft-ot spóroltam, ugyanis egy átlagos hipermarketben 38325 Ft-ot fizettem volna ugyanezekért a termékekért.Arra gondoltam, hogy milyen szerencsésnek mondhatom magam, hogy én már ismerem az mlmdiszkontot és innen vásárolhatok!Köszönet mindenkinek, aki lehetõvé és elérhetõvé tette számunkra ennek a lehetõségét!
Higgy a saját szemednek, csináld meg Te is saját próbavásárlásodat az alábbi linken:
mlmdiszkont.hu/aktualis-arlista
A webkonferenciára szerdánként 19 órakor (az új, elképesztõen alacsony árakkal mûködõ mlmdiszkont áruház bemutatása) illetve csütörtökön 19 órakor (kereseti lehetõségek az új mlmdiszkonttal) a következõ linken léphetsz be: www.mlmdiszkont.hu/webkonferencia
Addig is egy kis ízelítõ árainkból:
Zewa Deluxe toalettpapirok 16 részes 1156 Ft
Stamford Erdei Gyümölcstea 81 Ft
Coccolino Öblitõkonmcentrátum 1L 427Ft
Aranyászok 0,5L 156Ft
stb
Regisztrálj már most:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b
Ne gondoljátok hogy pikkpakk mindenki gazdag lesz, hasonló mint egy PTC-s oldal azzal a különbséggel hogy itt tudsz fejlõdni és idõvel többet keresni, így nem ragadsz meg a 0.001/hirdetés szintjén hanem idõvel megy feljebb...
Akit érdekel regisztrálhat itt:
MarketGlory
Ami tovább javítja a helyzetet hogy van egy kb 35 tagú magyar csapat akik folyamatos támogatást nyújtanak a refjeiknek 😊
A másik haszna hogy rácsábít a kaszinójátékokra és úgyis elkezdesz játszani mással is és így vagy úgy buksz.
Ez a módszer csak a valódi mehanikus rulettasztalon mûködik nagy esélyel ott viszont ha meglátják hogy ezt csinálod kivágnak mint macskát szarni szóval ez egy hülyeség .
Ha mûködne, és több 1000$-t ki lehetne szedni, akkor senki sem dolgozna minimálbérért, mert ez a lehetõség akkor elterjedt volna mint a tûz!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Én csomagot nem vásárolnék , tehát pénzt nem raknék bele így a veszteségem csak az áramszámla lehet , ami jobban aggaszt hogy valójában mit is csinál az a kamu program amit felteszek mert hogy nyilvánvalóan nem abból van pénzem hogy az fut hanem az emberekbõl.
Ezért is kérdetem mindjárt mennyi cput fogyaszt ,mennyi áramot , amúgy meg ha azzal trükközik a program hogy 95% cput használna azt úgyis észreveszem meg szerintem bárki észreveszi hogy nem stimmel valami a géppel .
Ami miatt nem ugrottam rá egybõl hogy ez lehet valami monitor egér figyelõ kémprogram is amivel az egyszerûbb ppal stb internetes szutyok kódjaimat ellophatnák.
A banki rendszerekbe viszont ilyenekkel nem lehet betörni ,a kódokat lenézni kicsalni .
Nekem az tûnt fel hogy más oldalon az ember csak napi 0,2$ keresett vele ami inkább reális de ennyiért nem fogok kémprogramot telepíteni .
Ha akarjátok olvassátok el!
Bbbbarna.wix.com/epenzkereses
Csak azokat a teknikákat írtam le amit tényleg kipróbáltam és mûködik vagy még most is használok!
PROMO LINK
Iratkozz fel és nézd meg a további 2 videót is!
A Legjobb cégek egy helyen: http://netkereset.com
Könyörgöm ha nem is esik le egybõl, hogy át vagyunk baszva, legalább nézzünk utána. Fõleg ha programot is telepítünk a gépünkre.
Gyakorlatilag 24 órában járatni kell a gépet , a 30e ft nem rossz ebbõl 7000ft a villany 200w os géppel számolva.
Hogy mûködik pontosan?
A lényege csak annyi, hogy letöltesz egy programot (vírus mentes, tesztelve!), elindítod és hagyod futni, nincsenek reklámok, nem kell a gép elõtt ülni, csak ha megy a gép értelemszerûen a programnak is futnia kell.
A napi kereseteinket minden éjfélkor szinkronizálja az oldallal, tehát amit ma megkeresel az oldalon, csak másnap jelenik meg! (nagyjából nekem napi 4.50-6.00$ jön össze, ez nagyon kevésnek tûnik, de a többi hasonló programhoz mérten egész jó arány, a ptc oldalakhoz képest meg bõven!)
Az oldalon 1$ a kifizetési vagy 1$ minimum Payza-ra,Egopay, Paxum 2$ minmum kikérés,de ki lehet kérni bankszámlára is.
Instant fizet, amint rányomunk a gombra, így ha a kereseted már az oldalon is látható és eléri a kívánt összeget, akkor onnan ki is lehet kérni!
Profile menüben adjátok meg a kifizetési adatokat, hogy hova küldjék a pénzt, valamint a telefonszámot is verifikálni kell! A telefonszámhoz a következõ formában írjátok be a számotokat: 36705554444, vagyis országkód kell elé nem 06. Miután felhívtad a számot(nem emelt díjjas!!!)a telefonszámod rögzül az accountodhoz.
Ha ezeket megcsináltad, már csak le kell tölteni a programot a "Download" menüre kattolva, feltelepíteni és futtatni. Érdemes úgy beállítani, hogy egybõl fusson, amint indítjuk a gépet.
30 napig napi 1.05 dollárt lehet keresni, amennyiben nem kívánsz pénzt belefektetni! Es akkor a link: http://coingeneration.com/auth/new/633141/
Sok sikert, nekem pörög már a számláló 😊
U.i.: egy géprõl 1 acc lehet. 1 IP címrõl ha ruterrel van leosztva több gép, lehet a többi gépre is regisztrálni,
egy regisztrációhoz 1 Mobil telefonszám tartozhat.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Amik mûködnek eddig az ojooo,probux,neobux,
http://www.neobux.com/?rh=6E656F627578706574696B653835
http://wad.ojooo.com/register.php?ref=ojooopetike85
http://www.nerdbux.com/?ref=peti22
😉
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GFotnBAOku0
És a Ojooo.com ptc oldalról ?
www.ptc-penzkereses.blog.hu
Sok sikert!
Ha tetszik a dolog itt regisztrálhatsz: www.family-business.hu/3610082
Ha önkéntesen, saját magától ad pénzt, akkor az ajándéknak számít, és nem(?) kell utána adózni, se vállalkozói hozzá, nav se köthet bele? Vagy mégis?
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
www.icewebhu
Van, de jelenleg is 60 lájkoló van 1 hét alatt, esetleg azt megtudod mondani hogy tudom egyszerre behívni az összes ismerõsömet?
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Tudtok adni ötletek hogyan lehetne felfuttatni egy Képekkel foglalkozó friss weboldalt? 1 hetes....linket nem rakok be, nem reklámozni akarok!
W.
http://www.gladbux.com/?ref=huszar83
sok sikert!!
http://napi5perc.blogspot.com/
Más nem jutott most eszembe. Remélem valamelyik tipp használt.
www.icewebhu
Na mindegy, akkor nem verem nagy dobra, míg nem legalizálom a dolgot.
A témakört nézve nem tudom mennyire van igény erre, fõleg hogy saját lakásra, ez sokaknak lehet hátrány. Egy ehhez hasonló (pl konditerem ,úszoda helyen szereznél állást, ott könnyebb kialakítani egy saját vevõkört. ) Érdemes ilyen munkát is megcélozni. Sok helyen hiányosak az ilyen szolgáltatások és ha van hely rá, õk adnának neked egy szobát ahol végezheted a szolgáltatást. MIvel gondolom van hozzá felszerelésed neki nincs plusz költséggel és még a hasznodból is leszed. (ergo mindenki nyer)
www.icewebhu
Eddig a tornára járók körében értem el kisebb sikert. De velük csak olyan havi 10-18 óra jön össze, ami kevéske. Sajnos náluk elég kialakult már a létszám, nagyon kevés az új ember.
Szórólapozásra gondoltam vagy pedig valami kedvezményre, a már meglévõ embereknek. Pl.: ha hoz egy ismerõst, akkor 50-70% engedményt adok neki (bár ilyen eddig is volt, de nem igen motiválta õket...)
Ami még felmerült az azaz autós reklám. Lehet venni ezt az öntapadós matricát, azzal felmatricázni a saját tulajdonban lévõ autómat. Bár erre nem tudom, hogy milyen szabályok vonatkoznak?
Az a probléma, hogy ez jelenleg nem hivatalos. Pont ez lenne a lényeg, hogy annyi vendéget összeszedni, amivel egy vállalkozói esetén kijövök legalább nullára, de jobb lenne ha pozitív lenne inkább a mérleg. Tudom így kicsit rizikós, de valahogy be kell indulni.
Postaládákat érdemes betámadni de fõként lakótelepeken, vagy kocsik szélvédõjét telepakolni. Több ezer embert érhetsz el minimális költségbõl.
Érdemes még pizzázóval vagy taxi társaságokkal szerzõdni hogy szállítás után adjon egyet az utasoknak ez picit költségesebb de ez is hasznos tud lenni. Persze ez függ a témakörtõl is.
www.icewebhu
Pontosabban egy településen szeretném elérni a lakosságot, lehetõleg pénztárcakímélõ módon. Eddig próbáltam a forgalmasabb helyekre plakátot/szórólapot kiragasztani, de nem igen értem el vele sikert. Páran leszedték a telszámot róla, de ez kevés. Amúgy meg általában valaki leszedi, vagy ráragasztanak mást...
Érdemes lenne szórólapot dugni minden postaládába?
esetleg más ötlet?
Találtam egy ingyenes oldalt.
Regisztráció után kapunk $1 promóciós összeget, mellyel fogadhatunk. Ha elveszítjük valaha is, akkor újra kapunk $0.5 kezdõtõkét számlánkra. Ami fontos, hogy a kifizetést kétféleképpen kérhetjük:
- Ha elértünk 100 dollárt, akkor kérhetjük, hogy utalják ki valamelyik, a teremmel együttmûködõ on-line sportfogadó irodába (itt egyéb feltételek is vannak).
- Ha elértük a 200 dollárt, akkor már pénz formában is kikérhetjük, jelenleg Paypal-ra a kívánt összeget.
http://www.sportsplays.com/Tomasz020.html
Megint sok az idióta, aki azt hiszi, hogy a semmiért osztják a pénzt.
Lehet a online pénztkeresni, de ahhoz értened kell valamihez. Mondjuk jó cikkeket írni, szépeket rajzolni, programozni vagy valami hasonlóhoz, amivel el tudod adni magad.
Én egy ideje már elvagyok programozásból, pedig még csak egyetemre járok és vannak dolgok, amiket csak most tanulok. De hála a netnek már egyetem elõtt eltudtam kezdeni megtanulni program nyelveket (PHP, C++, Python, BASH, Basic), a tanáraimnak hála meg tovább bõvíthetem a tudásom.
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy tanuljatok meg valamit és azzal próbáljátok meg eladni magatokat. Ne hülyeségekre pocsékoljátok az értékes idõtöket.
Látom páran még mindig a ptc-s Kánaánt keresik, bár nem sok sikerrel.
Köszönjük MR Goldman (Carmageddon)
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu