15995
-
#15054 nekem vasárnap már nem volt, hétfőn dobott upcomingot aztán semmi hiába frissítettem. -
Atsika #15053 Vasárnap siker sztory volt, 77 dollár + 85 dollárt sikerült Spare-n összekovácsolni 8 óra alatt 2 profillal :)
Nem tudom mi ütött beléjük, de csak úgy ontotta a feladatokat :)
Adózással kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata?
Paypalen gyűjtögetek és 100.000-ével kérem ki bankszámlára...
Mennyit kell adózni ha bevallom, be kell-e egyáltalán vallani? Mint magán ember, meddig vagyok adómentes? -
Spare5hun #15052 Siker, kösz! -
#15051 Beregisztrált Yannik, most már bejelentkezhetsz azzal a címmel amit küldtél privátban. -
#15050 Én most hallok róla először, szóval semmit sem tudhatok, DE biztonság technikai szempontból.
Tudja a profilod
Tudja a hozzá tartozó mailcímet (mivel valszeg azt adod meg neki, mivel legtöbb ember elél 1 címmel)
Tudja a telefonszámod
Ennyi infóval kb már fel is törheti a fiókod simán, elfelejtett jelszó, sms kód azt valahogy megszerzi, hogy neki küldje el, megvannak a módszerek aztán fel is törte a fiókod, nem kellett neki csak egy honlapot indítani, mert pénzt nyilván már nem ad.
Hogy ez mire jó? Talán a másik oldalon valaki meg pont a te fiókodért fizetne, esetleg még több infót szedne össze rólad bejelentkezve amit eladhat stb.
Persze ez csak egy teória, könnyen lehet 0 valóságtartalommal. Viszont az is furcsa, hogy mi a fenének az én reklám fiókom mikor ugyanúgy használhatja az övét és reklámozhat vele ameddig csak akar meg amit csak akar. -
#15049 Ez micsoda? http://www.fbmunka.com/
Van valakinek róla valami infója? -
#15048 Yannik mondja, hogy küldjem el a mailcímed és beregel. Szóval ha gondolod pm-ben küldd el pls. -
Spare5hun #15047 Közben rájöttem mi volt a gond. Még próbálgatom pár napig, hogy van-e egyáltalán értelme. Mondjuk elég lehangoló csak gombokat nyomogatni :) -
#15046 Jah hát a faucetboxon aztán tényleg vannak olyanok, hogy brutálisan el van rejtve a szám, és előbb össze kell vadászni pl a 4962 sorrendet aztán jön csak a capatcha stb. ha nem megy valamelyik küldd el privátba és megmondom a megfejtést ha tudom, mivel 3-4 scriptet használnak aztán már menni fog mindegyik. -
Spare5hun #15045 Emailben is szoktak néha szólni előtte meg ugye erre van az upcoming rész, hogy abból lesz valami pár órán belül, de valamiért még az sem működik teljesen.
Bitcoin faucet: megmézegettem, de az összes többi millió reklámot zúdit rám és a nagyja nem is működik. Ez amit én találtam korrektnek tűnik. Negyedóránként ad pénzt (órára lebontva ez kb 2-300). Igaz ez is szinte semmi, de ha sokan csinálnák a linkemen keresztül akkor talán lehetne belőle valami. -
#15044 Igen remélem azért nem marad abba, mert azóta megint csend van :D Majd akkor napközben is ráfrissítek mert pont éjfél-2 óra között frissítgettem eddig, jó volna a push üzenet figyelmeztetés már böngésző is kezeli.
Yanniknak írtam egy contact formot, hogy most mi a rendszer, pár hete még simán regisztráltam, de néha változtatja. -
Spare5hun #15043 Na végre :) Mostanában azért csepegtetnek ilyen feladatokat értelmes időben is, nem csak éjfél körül...
A yannik-os linkhez meghívó kell, azt írja. -
#15042 Jah ha a faucetek érdekelnek ezen az oldalon sokkal jobban fizet sztem:
egy faucetbox címre gyűjti minden faucet a satoshit és előbb lesz kifizetésed
ha akarod akár egy nap alatt is simán eléred a kifizetést.
ez meg a másik igaz hogy óránként tudod csak felvenni, de akkor legalább ad 3-5 százat is
Egyébként nem is dicsekedtem a Spare 5-ön sikerült elérni a kifizetést már hosszú hetek óta újra :D
Ez a kép körbe rajzolás adott egy kicsit, bár még csak a kvalifikálás ment le feladatot nem adott. Meg előadók facebook meg soundcloud fiókját kellett megtalálnom az kiegészítette majd holnap jön 1.28$ -
#15041 Hobbinak jó, de már a "vadnyugat" lecsengett 3 éve. -
Spare5hun #15040 Bitcoinnal foglalkozik valaki?
Most ezt nézegetem, sima captcha beírás és azért ad (baromi keveset), de itt legalább lehet kapni a referáltak után is.
Ha megnéznétek:
http://bonusbitcoin.co/?ref=B07FFCBD4413
Felejtős? -
Spare5hun #15039 Mind a kettő tesztképet mutatja a példában is, ha rákattintasz akkor mutatja nagyban. -
Atsika #15038 Nekem elsőre nem sikerült! :)
Csak egy jó tanács azoknak akik még nem bukták el, a táskát és mindent körbe kell rajzolni ami az emberhez köthető!
Illetve nem tudjátok hogy hogyan lehet a 2 nős képnél a lábat is körülrajzolni, ahol keresztezi a másik nő a lábát? :D
-
Spare5hun #15037 Van új qualifier, a régebbi körberajzolóshoz hasonló. -
Spare5hun #15034 Jobb nem lesz, ha többször csinálod, de ha jobban meg tudod csinálni, akkor lehet. -
#15033 Ezt elolvastam, szted mennyit segítene ha naponta lenyomnám a tutorialokat?
Mert már megcsináltam őket egyszer, hogy láttam nem változnak, gondoltam nincs értelme minden nap, de hátha az hiányzik nálam. -
Spare5hun #15032 Nézd meg, van elég sok téma és általában ami felmerül mint probléma azért más már panaszkodott is :) -
#15031 Még oda nem írtam, sőt még rá sem néztem mióta jött webre is, mert nem szoktam hozzá mindig csak meséltél róla.
Szóval szerinted ott megérne egy topicot? Tudsz ajánlani részleget hova írjak? Mert valszeg a support megint lerázna a szokásos "hullámokban jön" válasszal.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.10.18. 22:44:22 -
Spare5hun #15030 A webes felületen szoktad nézni a community-t? Ott lehet írnak valamit. Én bőven 200 felett vagyok, mondjuk nekem a mobil mindig jelez, ha jön feladat. -
#15029 Nem tudom szerintem fel kéne venni supporttal a kapcsolatot újból, mert bemásolom eddig mennyit sikerült keresnem:
$1.18 Aug 19, 2016
$2.60 Jul 15, 2016
$6.09 Jun 24, 2016
$0.55 Jun 24, 2016
A legalsó összeg még a referral bonus mikor regeltem és látod volt is szépen feladat. Aztán 3 hét alatt keservesen összejött a 2.6$ aztán már 1 hónap kellett az 1$-hoz is és észre sem vettem hogy már augusztus óta nem volt kifizetés :O
Most is nyomorult 48 cent van csak fent, mert pár dolgot azóta csináltam de ez nagyon kevés. Pedig minden nap ránézek párszor, nyilván elejében még volt feladat szinte fél óránként, mostanában meg reggel meg este mert nem ad semmit. -
Spare5hun #15028 Nekem is gyorsan elfogyott, pedig belelkesedtem. Viszont szerintem ebből a fajtából lesz még bőven, mert volt egy ehhez kapcsolódó (tárolóeszközökről kellett képeket csinálni) és most azokat kell kategorizálni. -
Spare5hun #15027 Használd ezt:
http://app.spare5.com/referral/mikls
(180 napig érvényes az, hogy minden 10 dollár után én kapok +2-t, te +1-et, maximum 20-10-ig) -
#15026 nálam szokásos 1 training 3 tutorial -
#15025 Meghívót nem tudnál küldeni esetleg? -
Spare5hun #15024 Van újra több feladat a netes felületen is. -
JonasSandor #15023 Most már érdemes belevágni igen ha szeretnéd odaadom a linkemet.
Jövőhét szombattól indul az erőláb bónuszból a jutalékok. Most már rendesen megvan csinálva a videók elszámolása időben, én elsőre megvagyok elégedve vele, november 24-től van a videók utáni jutalékok is. -
Atsika #15022 Én nem vágtam bele...
vannak tapasztalatok? -
JonasSandor #15021 A thw globallt csináljátok? -
#15020 nem is szálltam be, már az elején látszott hogy scam mikor utánaszámoltál. -
triac #15019 A Kairosnak hamarosan vége: Fehéroroszországban 30 szervezőt tartóztattak le:
http://kairos-figyelo.blog.hu/2016/09/30/elkezdodtek_a_letartoztatasok -
Atsika #15018 :D -
Spare5hun #15017 Akkor nézz már rá a privát üzenetekre ;) -
Atsika #15016 Sikerült :) Sokat segített, hogy amiket kitettél azok jók, de még plusz egy - két dolog hozzájön:) Köszi :) -
Atsika #15015 Neeeeee :) Mik a megfejtések? Elárulod? -
AnDrush8 #15014 Nem kötelező senkit beajánlani!!!
Óriási tévedés -
Spare5hun #15013 Írtam nekik, hogy ne szívassanak már ezzel, nem értem mit rontok el. Egész értelmes és hasznos válasz is jött. Jók voltak a válaszaim, csak volt néhány, ahol még volt más is.
Ja és sikerült :) :)