15995
-
#14971 Vagy reménykedni hogy kiadnak androidos verziót és elmegy a régi telómon :D
Nem jön be annyira az iphone meg félő hogy gyorsan nem támogatott kategória lesz a négyes széria.
Jobban örülnék ha gép előtt ki tudnám termelni az árát :D
Sajna mint próbáltam az emulátor nem működik rendesen. A Spare5-ben meg nem bízok annyira hogy előre beruházzak bármibe is, sajna az utóbbi évek tapasztalata az, hogy vagy szinte semmit nem lehet keresni a módszerrel vagy a jobbak mint amilyennek ez tűnik csak pár hónapig működik. -
Atsika #14970 Csak ötletképpen írom! És nem akarok senki pénztárcájában turkálni...
Iphone 4: 20ezer alatt
Iphone 4S: 30.000 alatt
Használtan,
Lehet megéri beruházni egyre és a 4s már alapból jobb, mint a legtöbb Androidos telefon :) -
#14969 sztem az iphone annyit számít hogy ott is csináltál és már jóval több xp-d van mint nekem ezért szívesebben bíz rád dolgokat. viszont ha nekem sem ad soha semmit nem is lehet több xp-m, ördögi kör. most adott legalább practicet szedek pár xp-t belőle. az xp különbség miatt van az is, hogy mentorkodhatsz nekem az sincs persze. -
Spare5hun #14968 Nekem jön email is, az szerintem független a mobiltól. Az a beragadt meg nekem is elő-előjön... :) -
Atsika #14967 Bocsi, tényleg elfelejtettem mondani, hogy iphone-on is nyomom...lehet az is számít valamennyit, bár én most olyat feladatokat kaptam, amit pc-n csináltam...ellenőriznem kellett másokat, hogy jót tageltek.e be és hogy pontosan jelölték-e be a tárgyakat....nagyon haladós, igaz csak 0,03$, de ez kb 3 kattintás a yes, vagy a no feliratra :) és vagy 300 feladatot is engedett...
Én sem értem miért lehet az, hogy van akinek engedi, van akinek nem... -
#14966 igen erre nem gondoltam, alapból pc-re soroltam be Atsikát. hát böngészőben is jelezhetne, de ott nincs push üzenet funkció :( még mail se, semmi. meg nálam sztem valami nagyon beragadt, mert még mindig a múltkori screenshotost ajánlgatja, pedig próbáltam már ctrl+F5 meg ctrl+R ezni is hátha az a baj. -
Spare5hun #14965 Van ami csak mobilon van, így azért sokmindenből sajnos kimaradsz. Nekem is tegnap este 11 körül jött az értesítő, hogy van megint ez a taggelős dobozolós (bár azt szokta engedni gépen is). -
#14964 nekem ez több lenne mint másfélszeres lifetime earnings... most is néztem éjfélkor lófasz sem volt az a szar screenshot van még mindig beragadva, persze a support meg kamuzik a hullámairól meg a hülyeségeiről...
pedig én is kb akkor regeltem és mindent elvállaltam amit adott.
nem tudom felfogni hogy kereshettél 20szor annyit. kicsit kiegyensúlyozottabb is lehetne. -
Atsika #14963 Most 11:30-kor jött egy tonna feladat!
Gyorsan neki is álltam és sikerült 15,46 $ -t összeszedni :D :D
Még Pontidőben, mert Pénteken így utalják is, szerintem direkt csinálják :D
Hogyan kell összekapcsolni ezt a két fiókot?
Júniusban regisztráltam be :)
És eddig :
Lifetime Earnings: $173.85
Nem is olyan rossz :D -
Spare5hun #14962 Nagyjából ez az igazság. Szerintem tényleg jófejek, nekem általában gyorsan válaszolnak és tényleg megoldják, ha valamilyen gond van. -
#14961 Tényleg lekoptattak a standard válasszal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tasks come in waves, so we have a limited amount at any given time and our tasking community moves quickly.
In this case it looks like you're catching us near our limit, and still see the task available even though it was finishing. We're working on fixing this so that the task won't appear available if you're unable to access it.
Thank you for being a part of the Spare5 Community!
-
Spare5hun #14960 Atsika! Te mikor regisztráltál? Meg kéne próbálni összekötni a két fiókot és akkor mind a kettőnknek több jönne be. Ha minden igaz volt már ilyen, hogy írtak levelet, hogy nem müködött a referral kód. -
Atsika #14959 Szerdától-Szerdáig lehet gyűjteni...Pénteken fizetnek...Ez már az új hét, egészen Szerdáig!! -
#14958 de még vasárnap van, ez még a régi hét :D -
Atsika #14957 A héten eddig nekem semmi...
Volt egy feladat, hogy hamarosan, aztán 1 óra múlva eltűnt...
Eddig 0$ a héten...
-
Spare5hun #14956 Ezt nekem is csinálta ugyanezzel. Előfordul néha ilyen, de ezeknél már nincs is, csak véletlenül beragad. -
#14955 igen gondoltam hogy valami standard választ kapok, hogy maradjak nyugton majd jön feladat, de fel is vettem mennyire bugos a rendszer már :D
ezt nézd meg:
arról már nem is beszélek, hogy az az imge tagging feladat amit az első pillanatban látsz, az kb fél percig volt elérhető és már első refresh után eltűnt... azért ez nem normális dolog már, álljunk meg. oké értem én hogy nincs ideje napokat várni rám, de adhatna 1 hozzám sorsolt tasknak 24 órát, vagy bár 12-őt hogy legyen esélyem is észrevenni. pontosan tudom hogy fél perce nem volt ott, meg refresh után eltűnt, mert kétszer vettem fel a videót, ez jobban sikerült, nem is számítottam ezt is észreveszem. mert először ugye nem volt, 15 secig néztem a videót és már vettem is fel a másikat, szóval tényleg nem volt fél percnél tovább kint....
elküldtem ezt is a supportnak, sztem bugos mint a fene :D -
Spare5hun #14954 Mobilon van fórum részleg, ott hamar válaszolnak, de amúgy emailben is.
Elég sokan kérdezgetik ezt, most az XP bevezetése miatt sokaknál elég nagy változások is lettek. A standard válasz, hogy hullámokban jönnek a feladatok és lehet a végét látod már csak, próbálják, hogy mindenkinek mindig legyen és inkább válogatni tudj, hogy mit akarsz. -
#14953 okés, azért írtam nekik érdekel mit mondanak. azért nem érthető hogy 10 el több centem volt a héten mint amennyi dollárja Atsikának :D -
Spare5hun #14952 Hát igen, ezt sokan szeretik ezért hamar elfogy... Nem egy fix darabot kapsz, hanem mindenki csinálhatja ezért hamar kifogy. -
#14951 most is volt egy jól fizető rákeresés meg screenshot... azt szeretem, 15 cent és haladós meló, ráklikkelek és:
"All Done! No more tasks of this type are available."
eltűnt, nem tudom csinálni -
#14950 jaja mail keresősből tényleg gyorsan gyarapodik a pénz de hónapok óta nem volt. pedig elég sokat megtaláltam nekik. legutóbb ilyen kép box-os volt és kiválasztani mit tettem a dobozba. volt kép tagelés is, de sokszor jártam már úgy, hogy rákattolok és 1 kép tagelve majd vége. van mikor 20 at is kell, de sokszor csinálta ezt az egyeset. sőt olyan is volt, hogy van feladat, klikkelek is azonnal rá, és kiírta hogy nincs több feladat :D -
Spare5hun #14949 Milyen feladatokat kapsz?
Mostanában volt sok taggelős és ellenörzős. Időben is már kifigyeltem, hogy éjfél után indul nagyjából, hétévégén nem sok, de hamar elfogynak.
Az elit email keresős viszont fixen van, abból nekem is összejött most 30. -
#14948 nem tudom hogy csinálod, de nekem épp csak 1$ fölé ment, hogy kifizessenek pedig 60 pár centről indult hét elején :D 5 percenként kell refreshelni az oldalt vagy hogy? én reggel, meg este szoktam ránézni és ha van valami megcsinálom. -
Atsika #14947 29.97$ lett a héten :D
így összesen:
Lifetime Earnings: $158.39 -
Atsika #14946 Más is leírta, de ha magánember vagy, akkor 600 ezer az éves határ, az alatt nem kell adózni, fölötte viszont 16% SZJA, amennyiben külföldről származik a jövedelmed.... -
#14945 Nézegettem, de nagyon nem tudtam kiigazodni, hogy ez minek is számít. De így már világos. Köszi a választ. :) -
Spare5hun #14944 Mi a kérdés konkrétan? 600 ezer az éves határ, jelenleg ettől még elég messze állok ezzel. -
#14943 Sziasztok!
Kicsit új vagyok ebben a témában, de az adózást Ti hogyan csináljátok a Pay Pal esetében? -
zuroll #14942 Helló mindenki, kevés leírást látok magyar (de akár angol nyelven is) a különböző videó megosztó oldalakról. Nyilván most nem a youtube-ról beszélek, egyrészt ahhoz, hogy ott elérj annyit, hogy egyáltalán pénzt kapj (akár pár centet) a videóidért, bonyodalmas procedúra. És sajnos annak tekintetében is megkötik a kezed, hogy milyen feltöltéseid megtekintéséért fizetnek (ha csinálsz egy vlogot és a háttérben szól a rádió, amiben megy egy zene, jogdíj problémák miatt letiltják a monetize-t). Ellenben vannak különböző oldalak, amikkel több mint valószínű (ha szoktatok online filmeket megtekinteni), hogy már találkoztál. Nincs más dolgod, csak feltöltöd a videót az oldalra, és a linkjét eljuttatod különböző (mozicsillag, online-filmek, stb.) linkgyűjtő oldalakhoz. Kis munkát bele kell fektetni (de nem bonyolult!), azonban egy idő után (50-60 feltöltés után és a linkjeid terjedését követően) kevesebbet kell foglalkoznod és napi 10-15$-t simán összehozhatsz. Nem leszel gazdag, azt se garantálom hogy pár éven belül Dan Bilzeriannel fogtok szarvasra vadászni valahol amerikában, és nyilván a munkádat nem tudod kiváltani vele, de kis kereset kiegészítésnek, költőpénznek a következő nyári nyaralásra megteszi. Sok ismerősöm komolyabban is foglalkozik ezekkel, nyilván az már magasabb szint (saját portállal rendelkeznek), ők komolyabb hasznot el tudtak érni vele, de jelen helyzetben nem erről van most szó.
Bővebb infót privátba tudok mondani, ha érdekel. Segítek szívesen. És itt a link két, kategóriájában legmegbízatóbb és legjobban fizető oldalakhoz: http://vidto.me/signup62540.html és a másik oldal http://exashare.com/reg26709.html] (Több oldal, több feltöltés, több link, több megtekintés, több pénz. Ennyire egyszerű. És igen, ezek reflinkek... kövezzetek meg érte, hogy leírok egy nem mlm, piramisjáték (meg a többi átverős sz#r), elven működő dolgot, és annyit kérek, hogy a nevem alá regisztráljatok. Igen, borzasztó bűnt követek el, el is mondok pár imát a bűneimtől való megszabaduláshoz :D) -
Spare5hun #14941 Csak itt csak most ;)
Más: az email keresős (attorney) nektek is van? Van bevált szokás amire sok találat van?
Nekem ami bejött: martindale oldalak, állam oldala, linkdin (ott kikeres aktuális munkahely), telefonszám alapján email -
Spare5hun #14939 Végre nálam is újra beindult :) Én pedig csinálom a boxokat + van spanyol telefonálós. -
Atsika #14938 most is adja folyamatosan: $ 21.34 -
Atsika #14937 Nekem most is fel-fel dob ilyen 10-20 darabos feladatokat...
Jelenleg: $13.45 -
#14936 lol, de hogy a francba mikor nem is voltak feladatok? -
Atsika #14935 Total XP: 6,196
-
#14934 nem vágom itt meg semmi pedig 232 xp-m van. -
Atsika #14933 Nah itt is beindult, csak ma 5$, így összesen 10,55 $ jött össze, remélem még holnap tudok alakítani :)
Nekem olyan feladatot ad be, hogy ellenőriznem kell másokat, hogy ezt a kijelölős feladatot mennyire jól csinálták meg, hogy mindent bejelöltek-e, azt tagelt be ami a képen is van, és mennyire pontosan jelölte be azokat....0,05/ feladat...most 100 feladatot adott be egymás után és 30-40 perc alatt végeztem, nem is rossz :)
Ui:
találtam egy másik oldalt, ami sok órás melóval, de fizet minden nap....még tesztelem, nem akarom elkiabálni és még a címét is magamban tartom, de 2 nap alatt 5600-at fizetett.... -
#14932 volt egy érdekes image tag ahol félmeztelen nő volt de az 1 feladat az emúlt 2 hétben :D -
Spare5hun #14931 Mobilon van push, de nincs feladat :)
A mobilos verzióban van egyébként fórum rész is, ott is sokan panaszkodnak, de mindegyiknél az a válasz, hogy már nem kell sokat várni, mert jön egy nagyobb adag új feladat.
Egyébként milyeneket kaptok mostanában?
Nekem csak a szokásos attorney email keresős van (0.70/darab)