15995
11074353081353622639.jpg
  • zotja
    na elmész te.. :D osszad meg mi ez :)
  • Klub
    Na látod jól jön az.
  • doxadmin
    Maradjunk a tárhelynél...

#9531 újabb ötlet vagy ez még cpa??
  • Klub
    Mi az a progi?
    Egyébként én is pakolom felfele a dolgokat arra a vinyóra és nem adtam egy fityinget se.
  • fergusonpapa
    Tudom.csak poénkodtam.Jó kedvem van.nagyoooon is. 3napja belekeztem uj project..nézem regel 1 dollár..nézem este..374 dollár =) utána 260.ma meg eddig 400 és még jön az éjszaka (Usaba akkor van ugye mégélet 6-7 órás idö eltolodás.:) és ahh. igy jólesz bulizni.
  • doxadmin
    Nem, nem rád értettem.
  • fergusonpapa
    ezt bizonyára rám érteted
  • Fabio Capello
    most őszintén, neked ez újdonság itt az SG-n? :D
  • doxadmin
    Istenem, mostanában minden nap van 1-1 "ember" ki bebizonyítja személyesen vagy online, hogy "Nagy az Isten állatkertje!"
  • fergusonpapa
    =DDD

Voltak itt haverok nyomtuk ps-t meg sörözés..néha nyomtam gépet mikor elmentek akkor még alvás elöt irtam :D starcraftos cuc akart lenni.:D:D
  • Savmacska
  • Fabio Capello
    nukleáris ebéd?

sorry, tudom, hogy problémás a helyesírásod, de ezt nem lehetett kihagyni :D:D:D
  • fergusonpapa
    nuclear lunch decetide!
  • Savmacska
    ez egy idióta barom Istenem...... kikéne lőni az ürbe az ilyeneket, az ott beszélgessenek 1mással INGYEN VINYÓ XDDDDDDDD
  • fergusonpapa
    behalok :D:DD

am meg ptc oldalaokn könnyü hirdetni vagy link röviditön pl linkbucknál mikor néztem 20dolcsi volt 10.000 látogato :)az azért jó.ptcn hasonlo árrak vannak :)
  • zotja
    ez a pali kész :D
  • mcdrusza
    ráadásul most esik le "ingyen vinyó" :DDD
    bakker reflinket fs-re ingyen vinyó felirattal abból neked semmi hasznod nemlesz.
  • mcdrusza
    takarodj már a jóéletbe hát nemigaz...
  • Klub
    Ez egy ingyen vinyó felrakhatod a dolgaidat és nem fog elveszni.
  • Klub
    Aha értem nekem nem is a regelése kell hanem hogy frissült-e már az oldal végre.
  • mcdrusza
    én is gondoltam már rá hogy megcsinálom.:D
    na ezér vannak még máig ilyen oldalak.
    egyébként nemkönnyű ezt se megcsinálni, mert látogatót szerezni főleg ennyit amennyit ők gyűjtöttek szerencsén is múlott, meg szerintem kapcsolatokon is.
    de egy jó látogatottságú külföldi oldalra befizetni egy bannerre biztos megéri csak drága meg nembiztos hogy elfogadják.
  • fergusonpapa
    jaja eladni is lehet.sokan ölnek a fris emailekét.magyarusokat fizetnekérte.mert megéri.1 jo refreklámmal akár miliok jöhetnek.söt 99%...

ugyis sok a palimadár jövöhéten sztem veszek 1 domaint.és elkezdem :)
  • doxadmin
    Valami hasonlóra gondoltam én is, mármint hogy nyitok egy ilyen oldalt...

Ha eladod, mondjuk 1c/email cím, akkor is 4k$! És több ember is megveheti ugyanazt a címet, mert mondjuk hogy hány embernek adtad már el ellenőrizni nem tudja.
  • fergusonpapa
    wháháháháháháhá :D
  • DRPCDoki
    Hazudik, az ő alregje, saját topicja is volt gabikának régebben és már ott lebukott vele. Duke Nukem Forever topicba tette be a website tester-es reflinkjét, azóta tiltva van az eredeti regje.
  • fergusonpapa
    uhhh...josok emailt szereztek :OOO ölnék egy ilyen listáért.1 csomo pénzt akaro felasználó emaile!most gondolkozatok.regeltek bármien egyszerü affailate oldalra midenhol vannak olyan reklámok amik oylan 1 dollárt fizetnek és csak emailt kel mgadni .nyerj iphone keres pénzt bla bla =)

nézük reális statisztikát.

400.000 emberböl 200.000 megnézi.aból 100.000 megcsinálja..szorozatok...;) jó pénz.egyszerüen.

Mibe került a weboldalnak??tráhely...domain kb 20dolár...mondjuk ptc oldalakon hirdeték...80dolcsibollazán szereznek egy rakás reget.....

és tádám..lehet ezt énis megcsinálom ..
  • doxadmin
    Nálam bejön, de zárva a regisztráció...
  • Klub
    Na de hova lett az oldal?
  • Klub
    Nem.
  • mcdrusza
    újabb gábor?
  • Klub
    Most néztem hogy a website tester oldala nem jön be nálatok se jön be?,pedig már elérte a 400.000 regisztrált felhasználót.
  • Klub
    Kipróbáltad már?
  • fergusonpapa
    Mident lehetséges. ;)
  • mcdrusza
    egyébként azt nem szeretem ezekben az agyon dolgozott designokban hogy csomó olyan dolog van oldalon amit nemlehet szerkeszteni az admin felületről, nekem meg nincs kedvem phpt szerkesztgetni.
  • Savmacska
    értelmetlen
  • Klub
    Mért mi a baj vele?
  • mcdrusza
    sok designt megnéztem de nekem ez jön be. kicsit középen a bejegyzések nem olyan átláthatóak, de szerintem jó. már mindent ehhez a designhoz/témához illesztettem (próbáltam).
  • fergusonpapa
    nem olyan vészes a design átlátható megnyugtató szin.bár az tény h sok jó téma kering a neten.1db 100as preiumpackot pl énis feltoltam scriptmafiára.(17000 letöltö)
  • mcdrusza
    Nekem tetszik a mostani design.:)
  • shark11
    MC Drusza: Hát nem igazán adtál a design-ra. Szerintem nézz szét kicsit itt: http://wpstyles.org/
    Egy csomó alapból fizetős WordPress Téma fent van.

Klub: Először is tanulj meg fogalmazni. Másodszor pedig felejtsd el ezt a céget.