15995
-
zotja #9535 na elmész te.. :D osszad meg mi ez :) -
Klub #9534 Na látod jól jön az. -
#9533 Maradjunk a tárhelynél...
#9531 újabb ötlet vagy ez még cpa?? -
Klub #9532 Mi az a progi?
Egyébként én is pakolom felfele a dolgokat arra a vinyóra és nem adtam egy fityinget se. -
#9531 Tudom.csak poénkodtam.Jó kedvem van.nagyoooon is. 3napja belekeztem uj project..nézem regel 1 dollár..nézem este..374 dollár =) utána 260.ma meg eddig 400 és még jön az éjszaka (Usaba akkor van ugye mégélet 6-7 órás idö eltolodás.:) és ahh. igy jólesz bulizni. -
#9530 Nem, nem rád értettem. -
#9529 ezt bizonyára rám érteted -
#9528 most őszintén, neked ez újdonság itt az SG-n? :D -
#9527 Istenem, mostanában minden nap van 1-1 "ember" ki bebizonyítja személyesen vagy online, hogy "Nagy az Isten állatkertje!" -
#9526 =DDD
Voltak itt haverok nyomtuk ps-t meg sörözés..néha nyomtam gépet mikor elmentek akkor még alvás elöt irtam :D starcraftos cuc akart lenni.:D:D -
Savmacska #9525 -
#9524 nukleáris ebéd?
sorry, tudom, hogy problémás a helyesírásod, de ezt nem lehetett kihagyni :D:D:D -
#9523 nuclear lunch decetide! -
Savmacska #9522 ez egy idióta barom Istenem...... kikéne lőni az ürbe az ilyeneket, az ott beszélgessenek 1mással INGYEN VINYÓ XDDDDDDDD -
#9521 behalok :D:DD
am meg ptc oldalaokn könnyü hirdetni vagy link röviditön pl linkbucknál mikor néztem 20dolcsi volt 10.000 látogato :)az azért jó.ptcn hasonlo árrak vannak :) -
zotja #9520 ez a pali kész :D -
#9519 ráadásul most esik le "ingyen vinyó" :DDD
bakker reflinket fs-re ingyen vinyó felirattal abból neked semmi hasznod nemlesz. -
#9518 takarodj már a jóéletbe hát nemigaz... -
Klub #9517 Ez egy ingyen vinyó felrakhatod a dolgaidat és nem fog elveszni. -
Klub #9516 Aha értem nekem nem is a regelése kell hanem hogy frissült-e már az oldal végre. -
#9515 én is gondoltam már rá hogy megcsinálom.:D
na ezér vannak még máig ilyen oldalak.
egyébként nemkönnyű ezt se megcsinálni, mert látogatót szerezni főleg ennyit amennyit ők gyűjtöttek szerencsén is múlott, meg szerintem kapcsolatokon is.
de egy jó látogatottságú külföldi oldalra befizetni egy bannerre biztos megéri csak drága meg nembiztos hogy elfogadják. -
#9514 jaja eladni is lehet.sokan ölnek a fris emailekét.magyarusokat fizetnekérte.mert megéri.1 jo refreklámmal akár miliok jöhetnek.söt 99%...
ugyis sok a palimadár jövöhéten sztem veszek 1 domaint.és elkezdem :) -
#9513 Valami hasonlóra gondoltam én is, mármint hogy nyitok egy ilyen oldalt...
Ha eladod, mondjuk 1c/email cím, akkor is 4k$! És több ember is megveheti ugyanazt a címet, mert mondjuk hogy hány embernek adtad már el ellenőrizni nem tudja. -
#9512 wháháháháháháhá :D -
DRPCDoki #9511 Hazudik, az ő alregje, saját topicja is volt gabikának régebben és már ott lebukott vele. Duke Nukem Forever topicba tette be a website tester-es reflinkjét, azóta tiltva van az eredeti regje. -
#9510 uhhh...josok emailt szereztek :OOO ölnék egy ilyen listáért.1 csomo pénzt akaro felasználó emaile!most gondolkozatok.regeltek bármien egyszerü affailate oldalra midenhol vannak olyan reklámok amik oylan 1 dollárt fizetnek és csak emailt kel mgadni .nyerj iphone keres pénzt bla bla =)
nézük reális statisztikát.
400.000 emberböl 200.000 megnézi.aból 100.000 megcsinálja..szorozatok...;) jó pénz.egyszerüen.
Mibe került a weboldalnak??tráhely...domain kb 20dolár...mondjuk ptc oldalakon hirdeték...80dolcsibollazán szereznek egy rakás reget.....
és tádám..lehet ezt énis megcsinálom .. -
#9509 Nálam bejön, de zárva a regisztráció... -
Klub #9508 Na de hova lett az oldal? -
Klub #9507 Nem. -
#9506 újabb gábor? -
Klub #9505 Most néztem hogy a website tester oldala nem jön be nálatok se jön be?,pedig már elérte a 400.000 regisztrált felhasználót. -
Klub #9504 Kipróbáltad már? -
#9503 Mident lehetséges. ;) -
#9502 egyébként azt nem szeretem ezekben az agyon dolgozott designokban hogy csomó olyan dolog van oldalon amit nemlehet szerkeszteni az admin felületről, nekem meg nincs kedvem phpt szerkesztgetni. -
Savmacska #9501 értelmetlen -
Klub #9500 Mért mi a baj vele? -
#9499 sok designt megnéztem de nekem ez jön be. kicsit középen a bejegyzések nem olyan átláthatóak, de szerintem jó. már mindent ehhez a designhoz/témához illesztettem (próbáltam). -
#9498 nem olyan vészes a design átlátható megnyugtató szin.bár az tény h sok jó téma kering a neten.1db 100as preiumpackot pl énis feltoltam scriptmafiára.(17000 letöltö) -
#9497 Nekem tetszik a mostani design.:) -
shark11 #9496 MC Drusza: Hát nem igazán adtál a design-ra. Szerintem nézz szét kicsit itt: http://wpstyles.org/
Egy csomó alapból fizetős WordPress Téma fent van.
Klub: Először is tanulj meg fogalmazni. Másodszor pedig felejtsd el ezt a céget.