Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
A bux.to-ról szeretnék nektek írni egy kis okosságot bár már lehet ismeritek!
bux.to egy csaló scam oldal... viszont sokan hiszik hogy nem az. Rengeteg user van regisztrálva rajta, akik bõszen nézegetik a hirdetéseket és kattingatnak és remélik hogy majd kifizetik õket.
Bizonyára ha Te is PTC-zel tudod hogy legtöbb oldalon az összegyûjtött pénzed átkonvertálhatod hirdetéssé is így te is hirdethetsz az oldalon.
Ami a lényeg:
-van egy program amivel bármennyi referáltat tudsz csinálni magad alá bux.to oldaon
-van még1 program amivel automatikusan le is tudod kattintani az összes készített accountod egyidõben...
Így a te felhasználódnak rengeteg "pénz" lesz a számláján amibõl bõven konvertálhat hirdetéssé...És így bármit hirdethettek!Salyát ref linketeket,oldalaitokat stb...
A programot innen tudjátok letölteni:
Letöltés
Mellékeltem hozzá a leírást is!
hasonló mint a donkeymails csak nincs minimum kikérés paypal-r (na jó azért egy centnél kevesebbet nem küld)
már rengetegszer fizetett (havonta kb 2*, 3* van a kifizetés)
1 cent a minimum PayPal-ra
AlertPayra 1.01$ (72 órán belül)
PTP 0.88$/CPM Upgradelt felhasználóknak
az Email-ek és a PTC-k 0.02-0.1 Centet fizetnek
PTP nem Upgradelt felhasználóknak 0.02 - 0.04 Cents
a pont beváltás ilyen:
Lv.1(1.4c/CPM) 1000 - 10000 $0.000014
Lv.2(1.5c/CPM) 10001 - 50000 $0.000015
Lv.3(1.6c/CPM) 50001 - 100000 $0.000016
Lv.4(1.8c/CPM) 100001 - 9999999 $0.000018
$ PTS $0.1 - $10 (bár ezt még nem használtam)
$ 4 Referral level van 7%,3%,1%,1%
itt a reflinkem ha érdekel:
http://www.orangebizs.com/pages/index.php?refid=shark13
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ajánlot vagy bent hagyjátok vagy nem ha regeltek... rátok bizom. aki benthagyja annak köszi
"- És a végén, néhány oldalról kizárnak, és kijelented, hogy " Baromság az egész", " Csak filléreket lehet keresni" stb. és befejezed .
Pedig hidd el " Sokan ebbõl élnek. Nem csak centekrõl van szó, hanem súlyos Dollárokat lehet keresni!"
Csak filléreket lehet keresni -> igaz, már annak is örülnek egyesek, ha havonta összejön 10$, de arra nem gondolnak hogy mialatt összejön 20$nyi áramot használ el a gép.
Sokan ebbõl élnek -> Mármint a kattintgatás+surfbarokból? Nem hiszem. googleról még el tudom hinni, de ezekrõl nem hiszem.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyébként most készítettem el az új oldalam ahol a legjobb fizetõ PTC oldalak egy helyen is megtalálhatóak már és egyéb pénzkeresési lehetõségek az interneten. www.stelldj.fw.hu
stelldj.fw.hu a legjobb netes munkák
úgy 10 napja újra kellet regiznem a neobuxon (#7906) és ma amikor felmentem az oldalra , hogy bejelentkezzek a kövekezõket olvastam:
What you get as a member:
Earn up to $0.02 (2 cents) per click.
Earn up to $0.02 (2 cents) for every ad your referrals click.
inenn bárki is kap 2 centet kattintásonként mert én spec csak 1-et
Otthonról irányítható JÓL FIZETÕ tevékenység (csak számítógép és internet szükséges hozzá) http://hunkimi2009.startuzlet.hu
NEM MLM, NEM KATTINTGATÓS MUNKA !
De ezt a napi 1 órát felejsd el.
Sõt az elsõ pár hónapban nem jön be pénz.
K.rva nehéz de ha dolgozol vele akkor megéri.
Live for nothing or die for something.
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt, csak fizetõs oldalak vannak rajta.
http://badbux.mlap.hu
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Regisztráljatok a http://www.pokerstrategy.com/uD21ZI oldalra, ahol egy kvíz kitöltése után a kiválasztott póker terembe már kapod is az $50 kezdõtõkéd. Nincs benne buktató, egyszerûen azért adnak $50-t, mert õk részesedést kapnak utánad ha játszol egy poker terembe.Én már megkaptam a kezdõtõkém, és a kezdeti nehézsége
k után már $100 van a bankszámlámon.
Egyébként a Titan Poker terembe kértem, ajánlom mindenkinek! Ezen felül az oldalon rengeteg Stratégiai cikket, videót, edzést, kézelemzést, ingyenes Poker szoftvert, aktuális hírt, ingyenes tournamentet(csak pokerstrategy felhasználóknak!), és segítõkész profi játékosokat találtok a kezdõtõke mellett, és mindezeket teljesen MAGYAR nyelven! Ha elsõre nem sikerül a kvíz, ne csüggedj, 5 lehetõséged van, hogy kitöltsd helyesen.
Ezt a youtubeos megközelítést még nem hallottam, és lehet benne valami, de én azt javasolnám, hogy csak akkor vedd meg, ha már sokat olvastál a partnerprogramokról, és képben vagy, hogy mit is kéne csinálni, hogy mûködik az egész.
Ha ezután úgy érzed, hogy hasznos lehet az infó, akkor az a párezer forint nem sok. De azért tudd hogy ez zsákbamacska.
Ezek a 30 napos pénzvisszafizetési garanciák nem tudom mennyire megbízhatóak. Megnézem, megtudok mindent ami kell, esetleg le is másolom, és visszaküldöm, hogy "nem ezt vártam"...
2. az új belépõk után kapsz jutelékot és ez az a lehetõség amivel NAGYON sokat lehet keresni! Ha érdekel valakit nézze meg, vagy akár tõlem is kérdezhet.Rövidesen mindenkinek lesz! Vagy Te általad, vagy úgy , hogy mástól értesül róla. Én keresek vele, aki nekem megmutatta õ milliókat keres!Mem hülyeség!Ez csak egy lehetõség, van aki kihasználja van aki nem!Nem kötelezõ. Ha nem érdekel akkor keress mást😊!
ez egy elég régi cég már 5éve folyamatosan fizet
1 centet fizet minden klikkért és minden e-mailért
érdemes naponta töbször frissíten mert bármikor rakahatnak ki hírdetést
(minden ref klikkjéért 0.5 centet kapsz)
Talán döglõdik és kidobálja azokat kiknek hamarosan fizetnie kellene.
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED
Your account was suspended permanently due to inactivity.
You can register a new account but with a different username.
pedig nemis voltam inaktív még tegnap is simán lekattoltam a linkeket
Pénzkereseti lehetõség az alábbi oldalon.Nem PTC nem Adsense nem sciennet.
több infó www.girls-money.ws