Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
a vírusodat meg tartsd meg magadnak <#vigyor2> A NOD nem hülye <#ejnye1>

All hail the double x!

Sziasztok!
A bux.to-ról szeretnék nektek írni egy kis okosságot bár már lehet ismeritek!
bux.to egy csaló scam oldal... viszont sokan hiszik hogy nem az. Rengeteg user van regisztrálva rajta, akik bõszen nézegetik a hirdetéseket és kattingatnak és remélik hogy majd kifizetik õket.

Bizonyára ha Te is PTC-zel tudod hogy legtöbb oldalon az összegyûjtött pénzed átkonvertálhatod hirdetéssé is így te is hirdethetsz az oldalon.

Ami a lényeg:

-van egy program amivel bármennyi referáltat tudsz csinálni magad alá bux.to oldaon

-van még1 program amivel automatikusan le is tudod kattintani az összes készített accountod egyidõben...

Így a te felhasználódnak rengeteg "pénz" lesz a számláján amibõl bõven konvertálhat hirdetéssé...És így bármit hirdethettek!Salyát ref linketeket,oldalaitokat stb...
A programot innen tudjátok letölteni:
Letöltés
Mellékeltem hozzá a leírást is!
a donkeymails fizet bár ha paypalra akarsz pénzt ajánlanám neked az orangebizst
hasonló mint a donkeymails csak nincs minimum kikérés paypal-r (na jó azért egy centnél kevesebbet nem küld)
már rengetegszer fizetett (havonta kb 2*, 3* van a kifizetés)
1 cent a minimum PayPal-ra
AlertPayra 1.01$ (72 órán belül)
PTP 0.88$/CPM Upgradelt felhasználóknak
az Email-ek és a PTC-k 0.02-0.1 Centet fizetnek
PTP nem Upgradelt felhasználóknak 0.02 - 0.04 Cents
a pont beváltás ilyen:
Lv.1(1.4c/CPM) 1000 - 10000 $0.000014
Lv.2(1.5c/CPM) 10001 - 50000 $0.000015
Lv.3(1.6c/CPM) 50001 - 100000 $0.000016
Lv.4(1.8c/CPM) 100001 - 9999999 $0.000018
$ PTS $0.1 - $10 (bár ezt még nem használtam)
$ 4 Referral level van 7%,3%,1%,1%
itt a reflinkem ha érdekel:
http://www.orangebizs.com/pages/index.php?refid=shark13

http://www.donkeymails.com/ az jóó ? ill tényleg fizet 1$-tól ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

passatgt
surfbarra gondoltam, azt is említetted😊

doxadmin
ptcbõl semennyi reffel nem szedsz ki annyit hogy belõle meg tudj élni. Ami papíron mûködik az még nem biztos hogy a valóságban is mûködik.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

valószínû.

acsati
akkor kamu?
másfél hónapja is láttam már ezt, vagy még régebben.

acsati
gondolom még új. vagy nemtom
8$ kifizetés, rengeteg "majd" 1k emberre.

acsati
magyar ptc oldal
ajánlot vagy bent hagyjátok vagy nem ha regeltek... rátok bizom. aki benthagyja annak köszi
passatgt
sok reffel simán lehet, googleból meg mégsimábban😊

doxadmin
lol azért az oldal. A következõ tetszett a legjobban:

"- És a végén, néhány oldalról kizárnak, és kijelented, hogy " Baromság az egész", " Csak filléreket lehet keresni" stb. és befejezed .
Pedig hidd el " Sokan ebbõl élnek. Nem csak centekrõl van szó, hanem súlyos Dollárokat lehet keresni!"

Csak filléreket lehet keresni -> igaz, már annak is örülnek egyesek, ha havonta összejön 10$, de arra nem gondolnak hogy mialatt összejön 20$nyi áramot használ el a gép.

Sokan ebbõl élnek -> Mármint a kattintgatás+surfbarokból? Nem hiszem. googleról még el tudom hinni, de ezekrõl nem hiszem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

passatgt
libertyreservre válthatna valaki nekem paypalról

epic scam topic? szééép 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csak prémium tagoknak jár az.

Egyébként most készítettem el az új oldalam ahol a legjobb fizetõ PTC oldalak egy helyen is megtalálhatóak már és egyéb pénzkeresési lehetõségek az interneten. www.stelldj.fw.hu

stelldj.fw.hu a legjobb netes munkák

hello
úgy 10 napja újra kellet regiznem a neobuxon (#7906) és ma amikor felmentem az oldalra , hogy bejelentkezzek a kövekezõket olvastam:
What you get as a member:
Earn up to $0.02 (2 cents) per click.
Earn up to $0.02 (2 cents) for every ad your referrals click.
inenn bárki is kap 2 centet kattintásonként mert én spec csak 1-et

doxadmin
* és persze magyar nyelvû oldalt is elfogadjon.

doxadmin
Tud valaki egy jól mûködõ, sok taggal rendelkezõ autosurfot? Oldal hirdetésére kellene, szóval nem gond ha nem fizet, vagy ha a keresett pénzt csak hirdetésre lehet elkölteni.

Palinko
én is imádom az ilyen semmit nem írunk az oldalra majd elküldjük spamben címû dolgokat...
doxadmin
Most csak viccelsz, ugye?

Sziasztok!

Otthonról irányítható JÓL FIZETÕ tevékenység (csak számítógép és internet szükséges hozzá) http://hunkimi2009.startuzlet.hu

NEM MLM, NEM KATTINTGATÓS MUNKA !
Danny1987
Szerintem lehet ennyit keresni vele.
De ezt a napi 1 órát felejsd el.
Sõt az elsõ pár hónapban nem jön be pénz.
K.rva nehéz de ha dolgozol vele akkor megéri.

Live for nothing or die for something.

Hali!

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt, csak fizetõs oldalak vannak rajta.

http://badbux.mlap.hu
AleXXXXX
Ezeken mindíg olyan jót tudok röhögni.. de tényleg.. már csak ezek miatt is érdemes pénzkeresõ-fórumot olvasgatni..😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Hatalmas tévedésben vagy a sciennettel kapcsolatban😊
doxadmin
Ha annyi van akkor minek hirdeted? 😉

$50 kezdõtõke ingyen egy választott POKER terembe!

Regisztráljatok a http://www.pokerstrategy.com/uD21ZI oldalra, ahol egy kvíz kitöltése után a kiválasztott póker terembe már kapod is az $50 kezdõtõkéd. Nincs benne buktató, egyszerûen azért adnak $50-t, mert õk részesedést kapnak utánad ha játszol egy poker terembe.Én már megkaptam a kezdõtõkém, és a kezdeti nehézsége
k után már $100 van a bankszámlámon.
Egyébként a Titan Poker terembe kértem, ajánlom mindenkinek! Ezen felül az oldalon rengeteg Stratégiai cikket, videót, edzést, kézelemzést, ingyenes Poker szoftvert, aktuális hírt, ingyenes tournamentet(csak pokerstrategy felhasználóknak!), és segítõkész profi játékosokat találtok a kezdõtõke mellett, és mindezeket teljesen MAGYAR nyelven! Ha elsõre nem sikerül a kvíz, ne csüggedj, 5 lehetõséged van, hogy kitöltsd helyesen.
Videószerkesztõ programmal beleteszed a videóba a hirdetés szövegét, és ezután töltöd fel.

youtubon csak hirdeted a bizonyos cég linkjét a videódban, az meg a cég dolga hogy fizessen kattintás/vásárlás után.

Ha jó videót tudsz összehozni, amit pár 10ezren megnéznek az már jó profitot tud termelni.

acsati
aham.
télleg és youtube videokon hogy lehet reklámot elhelyezni? vagy ott ki fizet?
Palinko
subvert and profiton lehet venni látogatókat 😄 de sztem is valami ilyesmi lesz...
doxadmin
Felesleges. Szerintem lényegében arról lehet szó, hogy hogy csinálj egy videót jutubra, amibe bele van ágyazva a reklám. Sony vegassal kb 10 perc egy ilyen videó, ha van ihlet. Az meg hogy mennyien nézik meg nem befolyásolható.

Affiliate marketingben én látok lehetõséget. Eleinte sok munkát kell beleölni, és késõbb viszonylag kis munkával sok pénzt hozhat. (persze csak akkor ha jól csinálja az ember)

Ezt a youtubeos megközelítést még nem hallottam, és lehet benne valami, de én azt javasolnám, hogy csak akkor vedd meg, ha már sokat olvastál a partnerprogramokról, és képben vagy, hogy mit is kéne csinálni, hogy mûködik az egész.
Ha ezután úgy érzed, hogy hasznos lehet az infó, akkor az a párezer forint nem sok. De azért tudd hogy ez zsákbamacska.

Ezek a 30 napos pénzvisszafizetési garanciák nem tudom mennyire megbízhatóak. Megnézem, megtudok mindent ami kell, esetleg le is másolom, és visszaküldöm, hogy "nem ezt vártam"...
acsati
akkor erröl gondolom senki semmit
Sok idõ kell mire egy adott PTC oldalról kiderül, hogy tényleg fizet-e. Ha páran összefogunk, akkor sokkal hamarabb elérhetjük a minimum összeget. Ha valakit érdekel írjon a [email protected] címre.
doxadmin
3-5%ot adnak vissza ha termékpartnernél vásárolsz. Kis tétben mondhatni centeket. Ha csak nincs a közeledben termékpartner kinél napi szinten vásárolsz akkor nem éri meg.

milliókat... lol
Hello! Olvasgattam a fórumot, érdekes. Nekem is van egy ajánlatom. Nem kell eladni,nem kell cég termékeket vásárolni, nem kell kattintgatni.Európában csak Magyarországon van MÉG! Már elég elterjedt rendszer itthon. http://www.sciennet.com/H352525/ Több mint négyszázezren léptek be már, meggyõzõdésem hogy 2 éven belül minden 4.ember tagja lesz a redszernek(statisztika).Természetesen a regisztráció ingyenes. Kétféle módon lehet pénzt keresni! 1. A saját költekezésedbõl, kapsz vissza pénzt ha termékpartnernél vásárolsz(ha tankolsz,ha vásárolsz (pl. a coopban), ha telefonálsz, ha pizzát rendelsz, ha utazol stb.)
2. az új belépõk után kapsz jutelékot és ez az a lehetõség amivel NAGYON sokat lehet keresni! Ha érdekel valakit nézze meg, vagy akár tõlem is kérdezhet.Rövidesen mindenkinek lesz! Vagy Te általad, vagy úgy , hogy mástól értesül róla. Én keresek vele, aki nekem megmutatta õ milliókat keres!Mem hülyeség!Ez csak egy lehetõség, van aki kihasználja van aki nem!Nem kötelezõ. Ha nem érdekel akkor keress mást😊!
acsati
erröl tud valaki valamit mondani? érdemes-e befizetni?
Moneybookers -rõl Neteller -rõl és Paypal -ról itt lehet a legtöbbet megtudni szerintem (részletes leírás): http://moneybookersmagyarul.info
Wordlinx
ez egy elég régi cég már 5éve folyamatosan fizet
1 centet fizet minden klikkért és minden e-mailért
érdemes naponta töbször frissíten mert bármikor rakahatnak ki hírdetést
(minden ref klikkjéért 0.5 centet kapsz)

Bux.gs
naponat 5centet lehet összegyüjteni
és 9dollár a minimum kifizetés

áh csak 64 cent de azt is 16 nap-ba tellett megszerezni

doxadmin
Mennyi pénz volt rajta?

Talán döglõdik és kidobálja azokat kiknek hamarosan fizetnie kellene.

a mai nap a következõ üzenet fogadott a neobuxon
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED
Your account was suspended permanently due to inactivity.
You can register a new account but with a different username.
pedig nemis voltam inaktív még tegnap is simán lekattoltam a linkeket

Sziasztok! Nekem a Neobux tûnik a legjobb PTC oldalnak.http://www.neobux.com/?r=newpawa Itt tudtok regisztrálni. Sok sikert!
doxadmin
Kerestél már vele 1 fillért is? vagy csak hirdeted a szebb jövõ reményében?

helló
Pénzkereseti lehetõség az alábbi oldalon.Nem PTC nem Adsense nem sciennet.

több infó www.girls-money.ws