15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    :DD az jó...Nem tudom an benne fantázia.és ötletem h lehetne kihozni belölejobbat.Fiatalokat kéne megcélozni mer tugye van iwiw-Facebook. de csak magyar fiatalok hm...na mindegy.ugyis ezt tanulom majd ha megy jobban csinálok sajátot vagy akor megveszem.mert sztem nem fog hamar elkelni. :) am jó ez a feltöltös cuc.réggen bevált nekm.csak kevesseltem hozamot. =) Porbáljatok meg uj témákat.én tudok 1-2 témát.pl wordpress joomla sablonok,srciptek-ebookok :)
  • doxadmin
    lolz, ez egyre jobb lesz komolyan.
  • acsati
    mert nincs? :)
  • adjust28
    Sziasztok, mért nem adtok el valami felesleges kacatot az ebay-en?
    Azzal több pénzt lehet keresni mint ezekkel a kattintgatós oldalakkal.
  • Palinko
    ez a file serve kezd engem is érdekelni ha valaki már megírta dobhatná nekem is.
  • Fabio Capello
    no akkor valaki priviben egy reflinket dobjon, és hogy mit hogyan kell csinálni a sok pízér :]

Druszának/sharknak szólt.
  • mcdrusza
    a FileServe természetesen fizet, és nem von le semmit, korrektül ugyanannyi megy paypalra amennyit kikértél.
    Shark már írtam multkor egyébként h most megint nem csak szerdán fizet, volt aki szombat kérte ki és kedden megjött neki.
    mindig vannak ilyen változások rendszerükbe, volt mikor hétfőn küldték csak stb. de most sztem amikor kikéred onnantól 2-3nap, gondolom hétvégét kivéve.
  • mcdrusza
    fúú az IWFW tulaját ismerem egy vadbarom.:D
    nemjársz vele jól ha megveszed szerintem.
    még az iwiw korszak idején csinálta oldalt, nemfutott be, övé volt az independence torrentoldal nemtudom ismered-e, de mindenkit csak átbaszott.
    ilyen nyerj ezt az, küldj smst stb és lelépett. Érti a dolgát a netes pénzkeresésben nem azt mondom, de egy szánalmas csaló.
    mondjuk azóta már lehet nem ő a tulaj ott.
  • acsati
    csak úgy érdekességképp, hogy kifizetett az ayuwage másodszor is

• shark11
    Szerintetek megérné olyan cuccot csinálni FS-el mint amit a GPTBank csinál ptc-kkel?
  • shark11
    Hát tudtommal rendesen ki is fizet, legalábbis MC Drusza kifizetési bizonylataiból nem látok olyat ami arra utalna, hogy levonnának belőle bármennyit is. De jövő héten kiderül mert kikértem 30 dollárt és általában szerdánként utalnak.
  • doxadmin
    Vagy épp csak új e-mail adatbázist csinálnak, hátha lesznek új emberek kik naivak és elhiszik ezt a marhaságot.
  • Fabio Capello
    Node ki is fizetik az ombrét korrektül, vagy ez is a tipikus keress százat, elrakunk 99-et, kapsz egyet üzletpolitika?

HG ügyben pedig még annyit kéne megvárni, amíg Max beír a topikba, hogy lemond a HG jogról annak a javára, akit végül megszavaztunk, a többit meg én lerendezem :]
  • shark11
    Baszod amióta kiírtam a közleményem 12 új üzenetem érkezet, hogy segítsek már nekik FS-el mert nekik nem megy túl jól és, hogy amúgy én mióta csinálom és mennyit kerestem vele :P. Igaz, hogy néhány posztal lentebb (kettővel) ott írtam a #9549 hozzászólásomba, de mindegy. Habár most már 12 napja csinálom és 35 USD-nál járok.
  • fergusonpapa
    Apropo nem tudom imseritek,IWFW oldalt.de lehet megveszem.mert eladó.
  • fergusonpapa
    Figyeljetek..Mostantól komolytalan levélre nem válaszolok...elsöre még igen másodikra ugyanatólfeladotól nem.Ugy gondolom sokat segitek azzal h a legjobb dolgokat amiket tapazstaltam megosztom.segitek promotálásban és adok uj modszereket is..amit blogban is tenni fogog és örömmel segitek.de ez 80% segitség már...ne várjátok már még el h én keresek nektek témát is meg még frászt is kapnék h én csináljak meg mident és adjam oda készen..mert lassan azvan h én Promotálom én választok témát.és kapok 1 köszit..inkább kihagyom.leirom mit csinálok témát választok-felépitem a tartalmat-promotálok.mindhez adtam segitséget??sztem igen.Téma választásnál talán kevesebbet de az csupán leleményeség megmondtam ha googlet hazsnálnátok ott keyword tool.(beirod google.elsö találat)...

na a lényeg h semmi mást nem kéne csak pl elolvasni 1x miket irtam.ami ezekről szólt.és gondolkozni!!!Irta itt valaki h senkinek sincs pikak sok pénze megkel érte dolgozni de nem mindegy h fizikálisan katingatsz centekért vagy pár perc fejtörés után több dollár üti markod.Ne legyünk már igy elustulva használjuk az eszünket.mert sajna nem használják sokan..mident készen kérnekkapot levelekre válaszoltam mindig de már mikor 2.jára olyanokat kaptam nem irtam vissza mert frászt kapok.Nehogy félre értsetek nem azzal an bajom ha valaki lassu felfogásu avgy sok a kérdése és kiváncsi ,utobbinaknagyon örülökhanem az h leirtam szépen mident és köv levélben ugyanazt kérdezi..
  • fergusonpapa
    automatikus pl net payment 15-30 gyakori de van early is ekkor minusz 15% levsznek.na de lényeg hogy aztse szabad mert akor is havi 20.000max amit leutalhatok.nekm már aktiválva van paypalem.lehet baj az havernál hogy nincs aktiválva és mikor megkapta a pénzt a felét elulatgata vagy 5 paypal accountra h ugy kitudja kérni.lehet ez ganyus volt nekik.nem tudom.ez azért megijesztet.
  • mcdrusza
    ja de gondolom automatikus a kiküldés havonta
  • mcdrusza
    csak egyszerre lehet az összes összeget kikérni? mert ha nem akkor megtudod oldani több paypal accal.
  • fergusonpapa
    Klub.h lehet téged banolni.???!ÖRÖKRE

másik mian HG dologgal.

harmadik remélem nem igy van.am meg a cég adozik.azis csak Usara igaz.meg Angila.többi országokban folyik még tárgyalás azt olvastam 1honapja hiszen ez a neten pénz 1-2éve aktiv jobban.azt nem értem h sokan nagyon sokat kaszálnak és azis paypalre megy akkor ott mivan??a másik h kiirja az utalásnál meik cég stb.szóval nem értem.föleg h nekm is jönn azért szép kis összeg havonta ha nem is ennyi.de most megijedtem h párnapja jol megy és eluszhat a pénzem :OO
  • mcdrusza
  • shark11
    WTF??
  • Klub
    A sok csalók miatt zárolták egy ideig le vagyis a kamu adatokat adtatok meg és azért.
  • Klub
    A website tester újraindulása 14.-ke 20.00-óra.
  • shark11
    Csak egy kissebb közlemény. Én nagyon szívesen segítek mindenkinek FileServe-l [FS] kapcsolatban, de ha nem alám reggelsz hanem MC Drusza alá akkor légyszives tőle kérjetek segítség, ne tőlem.
    Köszi.
  • mcdrusza
    akialá én regeltem ugyanígy csináltam mint te, ugyhogy kijár nekem ennyi:P
  • shark11
    Hát örülhetsz mivel elég sokat hozok neked, szal 11 nap alatt 30 USD-ot kerestem ami neked 7,5. Szal elég jól jártál. Eddig ezzel a cuccal kerestem a legtöbbet és még csak nemrég kezdtem el.
  • mcdrusza
    igen én is ezt akartam írni, van egy határ, azt pontosan nem tudtam mennyi de ha feltűnő a cucc akkor ott gondok lesznek.
    egyébként az oldal kér adóval kapcsolatos dolgokat mert elvileg kell adózni. (pont ma kérdeztem erre fergusonpapanál)
    egyébként grat shark a fs-hez.:)
  • Savmacska
    hú baszki az kurva nagy cink......
  • shark11
    Hát ez kb 187 000 forint ami átlépi a 150 000 így már komolyabb öszegnek számít így gondolom utánna néztek, hogy mi úton módon van a pénz és van-e papírja a munkaadótól, adózott-e stb. és mivel ilyen dolgok gondolnám nincsenek.
    Az Paypal kapcsolt így az account törölve a pénz meg vissza ment a feladónak.
  • fergusonpapa
    Gyerekek.nektek már volt olyan h Paypal lefagyasztotta accountotak??Haveromnak kifizetet a leadbolt 850 dolcsit.és 2nap után nem engedte h belépjen.mit kel ilyenkor csinálni??
  • fergusonpapa
    =D no comment már..:D
  • Savmacska
    nah mmutasd
  • mcdrusza
    gábor: My account - Statistics Report és állítsd be paypal mailed és akko számolni fog.
  • Klub
    Tényleg ha nem hiszed el leprinckrinezhetem neked.
  • Savmacska
    "persze"
  • Klub
    Hát azért töltögetik rendesen.
  • fergusonpapa
    jó buli volt :P Hát még mindig Cpa.csak találtam egy nagyon jó témát amiben a verseny kb 0 és havi 500.000 keresnek rá =) második a googlleben a weboldalam másik 2 kucslszora meg 4. ik :) amint kicsit megerösödtem mert párnapja kerültem elöre.akkor megosztom mi a téma csak nem akarom hogy rámelözetek ;) mert szoszerint alig csináltam valamit és elöl vagyok.

De helyette megosztanék kettő nagyszerü ebookot énis ezt alkalmazom =) h lehet weboldalad minél értlkesebbé tenni google számára vagyis elörébb fogsz szerepelni.semmi humbug csakamit eddig mondtam de itt mident jólösszefoglal =)

LINK

Ugynézétek h az egyik ingyenes a másikat 340 dollárért árulják.
    Angol nyelvü de hát szinte miden jó az.söt miden!nem is kel telejsen érteni mit mond csak követni utasitásokat.=)

Klub:milyen program???:D letöltem bizányára egy programot ami magátol csinálja a pénzt ;) tessék tessék
  • mcdrusza
    Gáborka hányan töltötték le fájljaid
  • shark11
    Sokkal inkább fájlmegosztó, mert nem arra való, hogy a fájljaidat rajta tárold henem, hogy megoszd azokat másokkal.