15995
-
shark11 #9615 aha
Sőt rosszabb. -
#9614 Google fordítót használsz? Mert néha olyan értelmetlen dolgokat írsz:)
Bocsesz , de baromi zavaró hogy nem tudsz magyar forumon magyarul írni.
(nem besértődni)
Szóval akkor a cpalead nem ilyen kirakom a bannert típusú affiliate program hanem a felugrós üzenet(játék, nyeremény stb regisztrációért)?
-
#9613 ebből egy szót nem értek már bocs:) -
#9612 Olvassni tudsz??2 sorral lejjeb..
"adok olyatami épp kész külsöre hozot is kis pénzt de szerzöi blabla miat most szünetel" ...egyébként leadbotlosvolt.nem cpalead-es hogy 1 per után felugrot h nézte bárkia videot. -
#9611 Itt hol van a cpalead reklám? -
zotja #9610 Akkor hülye kérés volt,bocs,de még most ismerkedek én is a témával,még nem tudom,mi merre,nemhogy még a te témád nyúljam :) -
#9609 H lenyuld a témáimat??adok olyatami épp kész külsöre hozot is kis pénzt de szerzöi blabla miat most szünetel
http://watchprettylittleliars.co.cc/
van egy rarrpassos blogom.a blogpsotnál.semmi nicns csak button meg utasitás.ez torrent methodhoz megy.bárbevalom 1hete nem hozot semi pénzt mert uj modszerem barátibb.(nem kel ugyhagyni a gépet éjszakánként)
az ujrol annyit h hack-ek most csinálom 7.oldalam.kciserélem cimkéket meg kucslszavakkat meg képeket.és kész.optimizálom.félnap sincs.h közbe mászkálok összevissza.leugrok gyros stb...de többet nem mondok.jelenleg happy vok.nem vágom magam alatta a fát. -
#9608 9,999 Ringtones Uncensored PRO pl 0,99 az appstore-ban, és 1,1$-t ad érte:)
de van ingyenes is, ott kb 0,1$-t ad -
#9607 Ezt ismeritek?:)
Akinek Iphone-ja van az tudja használni, vannak programokhoz letöltési linkek(ingyeneshez és fizetőshöz is), letöltöd a telefonra a progit, majd feltesz egy kérdés, pl a Help menüben mi az utolsó szó, és utána jóváírja a pénzt:)
paypal-re fizet -
zotja #9606 Ferguson Mutimá a honlapjaid..hogy néznek ki,kíváncsi vagyok -
#9605 hát igen.még nem gond azlesz frászt kapok.adig nme is kérem az utalást.pedig joljönne.na figylejétek ez haláli
-
#9604 hát de nekedis gondot jelent ekkora összegnél, arra gondoltam. -
#9603 Haveré a gond és még sehogy elküdlte mailben személyiét stb...várja milesz :/ pedig neki nagyon kéne a pénz.na mindegy.am meg igen miden engedett kivéve fake tartalom és a xxx. :) -
#9602 olyanom meg nincs is :) alertpay meg paypal van csak, de az most nem eladó :D -
#9601 perfectmoney esetleg?:) -
#9600 van rajta 2 cent :D -
#9599 senki nem tud nekem adni libertyreservet? -
#9598 fergusonpapa paypal gondot hogy oldottad meg? -
#9597 ki nem?:D amúgy hírdetés sztem minden engedett, csak ne legyen fake a tartalom. -
#9596 ötletem van a hirdetésre, csak nem tudom nekik mi a megfelelő, ill mi a megengedett. Én is a nagy pénz keresők közé akarok majd tartozni :P -
#9595 mennyi idő alatt? -
#9594 noh mondtam. grt. -
shark11 #9593 Nekem meg megjött a pénzem a FileServtől :D
Ez az első és hamarosan jön majd még pénz, mivel már a kikérés óta megint kerestem 12 USD-ot :D.
Csak mostanában nem igen van időm feltölteni mivel elkezdtem WordPress témákat csinálni (eddig kettő van :P) és megpróbálom majd azokat eladni themeforest-en vagy valami hasonló oldalon. Szellemi termékből remélem majd jobban jön a pénz. -
#9592 hogyan szerzel látogatókat..hogyan reklámzod az ö offereiket..nagyon nehéz...Search engine.SEO,Facebook.viral marketing.
ne felejsd h öka angy pénz keresöket értékelik és megvan nekik nem az uj kocokat akik lehuzák öket.hidd el h iylen odlak 90% bese eenged ha nem tetszik referenciád..mert ronthatod üzletüket azzal hogy offereiket rosszul használod.oda minöség.és terheled serverüket..de cpalead nem olyan fifikáns.bárki bekerülhet csak válaszolni kel pár kérdésre és 99.99%h bent vagy.ha ujonc vagy akor is.máshol nem.ennyi.van ahol felhivnak és elbeszélgetnek veled.mondom komoly dolog ez.cpalead ésleadbolt legbartáságosabb.
Am today earning :317.40 dollcsi =) -
#9591 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9590 Erre mi a fszt válászoljak ami megfelel nekik. Az hogy a weboldalammal, úgy látom nem elég...
"How do you plan on promoting our offers, and what are your main forms of traffic generation? I just need to know a little bit more about how you plan on promoting our offers."
Ötletek? CPAlead-től jött... -
#9589 valaki tud nekem liberty reservet adni paypalért?:) -
#9588 áááá, potyognak a könnyeim -
ROKY100 #9587 Ingyenes poker versenyek és ingyen kezdö töke többféle póker terembe. Gyere és pokerezz ingyen. Naponta ingyenes poker versenyek csak magyar játékosoknak.
http://ingyenonlinepoker.blogspot.com/ -
Savmacska #9586 /C:/Documents and Settings/Vass Gábor/Dokumentumok/Képek/Új kép.bmp helyen. -
Savmacska #9585 Csak úgy érdekesség képpen, Vass Gábor igy akart nekem képet linkelni :D file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vass%20G%C3%A1bor/Dokumentumok/K%C3%A9pek/%C3%9Aj%20k%C3%A9p.bmp :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9584 Én meg inkább felteszek egy AA páromra 20$-t és nézem ahogy behúzom a 80%os nyerési esélyem. Itt még rá se kell venni senkit, sőt még eladni se kell semmit. Önként és dalolva tolják át nekem a pénzt :D -
Renncy #9583 Sziasztok!
Nagyon gyorsan fizető PTC oldal, minimum kifizetés 0.01$ paypalra! 24 órán belül fizet! Napi kb 150 link!
http://www.PaidToClick.in/index.php?ref=Renncy
Itt szintén 0.01$ a kifizetési limit:
http://www.MAGBux.com/index.php?ref=Renncy
Jó munkát mindenkinek!
-
#9582 Am meglehet élni lásd vaterán..sokan beszerznek cucokat és akinek kialakulegy vásárolo körve jol megél mert ott eladja :) ebayan is van ilyen.cask hát ugyanaz mint ha piacon lennél :D Amazon affailte programja jobban tetszik.itt konkrét termékeket amiket cégek tezsnek fel adhatsz el.ha rjatad keresztül vásárolnak kapsz %ot..olyna mitn clickbank csak itt 90%nem virtuális termék :) bevál???hátsokan ere esküsznek.bevalom én sik hülyevok ehez.vagyis...ugygondolom egyszerübb 1 reklámra kényszerit egy emebrt amiért pénzt kapok.mint hogy eladni valamit :) -
#9581 LÁJK :D -
#9580 Avatatlan szem ebből nem hiszem hogy meg tudna élni, 1-2x kifoghat 1 jót de nagyobbat bukhat vele mint bármi mással. -
#9579 Keresek vállalkozó szellemű embereket, magas kereseti lehetőséggel... bővebb infó PM-ben -
adjust28 #9578 Ha elfogy akkor veszel ebayen és eladod máshol, ha nem ott...érted a logikát!:)
Kereskedésből is meglehet élni! Bár ne mtudom hogy ti megélni akartok belőle vagy csak egy kis zsetont... -
#9577 Mihez kezdesz ha elfogy a felesleges kacat? Faragsz párat... omg -
#9576 1. nem kattingatós oldal
2. nincs felesleges kacatom.:)