15995
11074353081353622639.jpg
  • shark11
    aha
    Sőt rosszabb.
  • Danny1987
    Google fordítót használsz? Mert néha olyan értelmetlen dolgokat írsz:)
    Bocsesz , de baromi zavaró hogy nem tudsz magyar forumon magyarul írni.
    (nem besértődni)

Szóval akkor a cpalead nem ilyen kirakom a bannert típusú affiliate program hanem a felugrós üzenet(játék, nyeremény stb regisztrációért)?
  • passatgt
    ebből egy szót nem értek már bocs:)
  • fergusonpapa
    Olvassni tudsz??2 sorral lejjeb..

"adok olyatami épp kész külsöre hozot is kis pénzt de szerzöi blabla miat most szünetel" ...egyébként leadbotlosvolt.nem cpalead-es hogy 1 per után felugrot h nézte bárkia videot.
  • Danny1987
    Itt hol van a cpalead reklám?
  • zotja
    Akkor hülye kérés volt,bocs,de még most ismerkedek én is a témával,még nem tudom,mi merre,nemhogy még a te témád nyúljam :)
  • fergusonpapa
    H lenyuld a témáimat??adok olyatami épp kész külsöre hozot is kis pénzt de szerzöi blabla miat most szünetel

http://watchprettylittleliars.co.cc/

van egy rarrpassos blogom.a blogpsotnál.semmi nicns csak button meg utasitás.ez torrent methodhoz megy.bárbevalom 1hete nem hozot semi pénzt mert uj modszerem barátibb.(nem kel ugyhagyni a gépet éjszakánként)

az ujrol annyit h hack-ek most csinálom 7.oldalam.kciserélem cimkéket meg kucslszavakkat meg képeket.és kész.optimizálom.félnap sincs.h közbe mászkálok összevissza.leugrok gyros stb...de többet nem mondok.jelenleg happy vok.nem vágom magam alatta a fát.
  • passatgt
    9,999 Ringtones Uncensored PRO pl 0,99 az appstore-ban, és 1,1$-t ad érte:)
    de van ingyenes is, ott kb 0,1$-t ad
  • passatgt
    Ezt ismeritek?:)
    Akinek Iphone-ja van az tudja használni, vannak programokhoz letöltési linkek(ingyeneshez és fizetőshöz is), letöltöd a telefonra a progit, majd feltesz egy kérdés, pl a Help menüben mi az utolsó szó, és utána jóváírja a pénzt:)
    paypal-re fizet
  • zotja
    Ferguson Mutimá a honlapjaid..hogy néznek ki,kíváncsi vagyok
  • fergusonpapa
    hát igen.még nem gond azlesz frászt kapok.adig nme is kérem az utalást.pedig joljönne.na figylejétek ez haláli

• mcdrusza
    hát de nekedis gondot jelent ekkora összegnél, arra gondoltam.
  • fergusonpapa
    Haveré a gond és még sehogy elküdlte mailben személyiét stb...várja milesz :/ pedig neki nagyon kéne a pénz.na mindegy.am meg igen miden engedett kivéve fake tartalom és a xxx. :)
  • FZoleee
    olyanom meg nincs is :) alertpay meg paypal van csak, de az most nem eladó :D
  • passatgt
    perfectmoney esetleg?:)
  • FZoleee
    van rajta 2 cent :D
  • passatgt
    senki nem tud nekem adni libertyreservet?
  • mcdrusza
    fergusonpapa paypal gondot hogy oldottad meg?
  • mcdrusza
    ki nem?:D amúgy hírdetés sztem minden engedett, csak ne legyen fake a tartalom.
  • doxadmin
    ötletem van a hirdetésre, csak nem tudom nekik mi a megfelelő, ill mi a megengedett. Én is a nagy pénz keresők közé akarok majd tartozni :P
  • Fabio Capello
    mennyi idő alatt?
  • mcdrusza
    noh mondtam. grt.
  • shark11
    Nekem meg megjött a pénzem a FileServtől :D

Ez az első és hamarosan jön majd még pénz, mivel már a kikérés óta megint kerestem 12 USD-ot :D.
    Csak mostanában nem igen van időm feltölteni mivel elkezdtem WordPress témákat csinálni (eddig kettő van :P) és megpróbálom majd azokat eladni themeforest-en vagy valami hasonló oldalon. Szellemi termékből remélem majd jobban jön a pénz.
  • fergusonpapa
    hogyan szerzel látogatókat..hogyan reklámzod az ö offereiket..nagyon nehéz...Search engine.SEO,Facebook.viral marketing.

ne felejsd h öka angy pénz keresöket értékelik és megvan nekik nem az uj kocokat akik lehuzák öket.hidd el h iylen odlak 90% bese eenged ha nem tetszik referenciád..mert ronthatod üzletüket azzal hogy offereiket rosszul használod.oda minöség.és terheled serverüket..de cpalead nem olyan fifikáns.bárki bekerülhet csak válaszolni kel pár kérdésre és 99.99%h bent vagy.ha ujonc vagy akor is.máshol nem.ennyi.van ahol felhivnak és elbeszélgetnek veled.mondom komoly dolog ez.cpalead ésleadbolt legbartáságosabb.

Am today earning :317.40 dollcsi =)
  • fergusonpapa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • doxadmin
    Erre mi a fszt válászoljak ami megfelel nekik. Az hogy a weboldalammal, úgy látom nem elég...

"How do you plan on promoting our offers, and what are your main forms of traffic generation? I just need to know a little bit more about how you plan on promoting our offers."

Ötletek? CPAlead-től jött...
  • passatgt
    valaki tud nekem liberty reservet adni paypalért?:)
  • doxadmin
    áááá, potyognak a könnyeim
  • ROKY100
    Ingyenes poker versenyek és ingyen kezdö töke többféle póker terembe. Gyere és pokerezz ingyen. Naponta ingyenes poker versenyek csak magyar játékosoknak.

http://ingyenonlinepoker.blogspot.com/
  • Savmacska
    /C:/Documents and Settings/Vass Gábor/Dokumentumok/Képek/Új kép.bmp helyen.
  • Savmacska
    Csak úgy érdekesség képpen, Vass Gábor igy akart nekem képet linkelni :D file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vass%20G%C3%A1bor/Dokumentumok/K%C3%A9pek/%C3%9Aj%20k%C3%A9p.bmp :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • doxadmin
    Én meg inkább felteszek egy AA páromra 20$-t és nézem ahogy behúzom a 80%os nyerési esélyem. Itt még rá se kell venni senkit, sőt még eladni se kell semmit. Önként és dalolva tolják át nekem a pénzt :D
  • Renncy
    Sziasztok!

Nagyon gyorsan fizető PTC oldal, minimum kifizetés 0.01$ paypalra! 24 órán belül fizet! Napi kb 150 link!

http://www.PaidToClick.in/index.php?ref=Renncy

Itt szintén 0.01$ a kifizetési limit:
    http://www.MAGBux.com/index.php?ref=Renncy

Jó munkát mindenkinek!
  • fergusonpapa
    Am meglehet élni lásd vaterán..sokan beszerznek cucokat és akinek kialakulegy vásárolo körve jol megél mert ott eladja :) ebayan is van ilyen.cask hát ugyanaz mint ha piacon lennél :D Amazon affailte programja jobban tetszik.itt konkrét termékeket amiket cégek tezsnek fel adhatsz el.ha rjatad keresztül vásárolnak kapsz %ot..olyna mitn clickbank csak itt 90%nem virtuális termék :) bevál???hátsokan ere esküsznek.bevalom én sik hülyevok ehez.vagyis...ugygondolom egyszerübb 1 reklámra kényszerit egy emebrt amiért pénzt kapok.mint hogy eladni valamit :)
  • fergusonpapa
    LÁJK :D
  • doxadmin
    Avatatlan szem ebből nem hiszem hogy meg tudna élni, 1-2x kifoghat 1 jót de nagyobbat bukhat vele mint bármi mással.
  • MaxPayne
    Keresek vállalkozó szellemű embereket, magas kereseti lehetőséggel... bővebb infó PM-ben
  • adjust28
    Ha elfogy akkor veszel ebayen és eladod máshol, ha nem ott...érted a logikát!:)
    Kereskedésből is meglehet élni! Bár ne mtudom hogy ti megélni akartok belőle vagy csak egy kis zsetont...
  • doxadmin
    Mihez kezdesz ha elfogy a felesleges kacat? Faragsz párat... omg
  • mcdrusza
    1. nem kattingatós oldal
    2. nincs felesleges kacatom.:)