15995
-
#10135 már írtam, azér mert ótvarul fizet.:) krva szar a rendszer, fileserve vagy filesonic 20x jobban kessel. egyébként énis hotfileoztam annak idején, de amikor képbe kerültek ezek az oldalak rögtön váltottam. -
#10134 óforumokat ismernek vagy saját weboldlauk népszerü stb :) nézdmeg a 10111 hozzá szólásom ott picit regéztem. :) -
#10133 grat. am miért nem használjátok Hotfile.com??én anno azt használtam.kb 150 dolcsit hoztam össze vele 3 alatt :D midnig fizettek.bár néha leszedték cucaim.:D -
#10132 Hogy generáltok ti ennyi letöltést? -
#10131 egyébként jelenleg 74.22 dollárom van fs-en ami még nem érkezett meg.:D -
#10130 engem utál.:( :)
mikor kérted ki ezt az összeget transfer-re? -
shark11 #10129 Én meg most kaptam egy újjabb kifizetést, 27 USD-ot :D
-
#10128 amit vagy 3hete küldtem fileservenek levelet azóta semmi, ma elküldtem megint és válaszoltak egyből.. az volt válasz hogy ellenőrzik a refeket azér nemdolgozza fel pénzt. de ez hülye, mert 20dolcsit előbb kértem ki, utána olyan 27körül, a 27et feldolgozta, a 20at meg még mindig nem.. sőt azóta is mint írtam volt újabb kikérésem 1hete, amit szintén nem akar feldolgozni... agyfaszt kapok már ettől. -
#10127 Szép kis leiirás.
köszönjük.
na szóval.
fejléc lecserélésben segitség kelessz :) bárlehet magam is megoldom,ötletem annyi lenne hogy 1 képet beilszteni alatta kis hivatkozás.egy bejegyzést amit oda linkelek hogy szabályzat.mellé majd a hozátársitot weboldal és még..egykis leiráshogyan küldhetjük be leirásainkat.mia módja.(szóval nem reflink és kész mert automatikusan tölröm)kb ugy mint az elöttem szólo.és kész :) a képet megtudom csinálni.talán hivatkozást is.de eltart egy ideig,segitséget fogadok,az irjon privátban.
helyesírásomon javitok. :) -
zs001 #10126 Pénzkeresés feltöltéssel a Hotfile segítségével.
Itt tudsz regisztrálni hotfile regisztráció
Hogy mi kell hozzá?
1:Számítógép
2:Internetkapcsolat
3:Internetes bankszámla (PayPal):Erre kapjuk a kifizetést.
Magyar videók.:
a regisztrációról.: http://www.youtube.com/watch?v=BdNxrCY-Njk&feature=player_embedded
a magyar bankszámlánk regisztrálásáról.: http://www.youtube.com/watch?v=a4GaY86XCYU&feature=player_embedded
a pénz kikérése PayPal-ról a bankszámlánkra.: http://www.youtube.com/watch?v=7U_HxF8ddVk&feature=player_embedded
Regisztráció.: https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_home-general&nav=0[/url]
4:Hotfile regisztráció (Van magyar kezelőfelület.)
hotfile regisztráció
5:Feltöltendő file (film,zene,játék,program,kép,stb.)
6:Fórumokon regisztráció
7:Letöltő közönség
Van egy olyan pénzkeresési lehetőség az interneten, ahol azért kapunk pénzt, hogy mások számára hasznos dolgokat osztunk meg és azt az emberek letöltik.
Töltsd fel ingyenesen kedvenc videóidat,zenéidet,képeidet,filmjeidet,programjaidat (minimum 5 mb,maximum 400 mb) és a letöltő linkeket helyezd el fórum oldalakon, vagy küld el e-mailbe ismerőseidnek.
A legjobb ebben, hogy akik letöltik, nem fizetnek a file-ért,kivétel ha esetleg valamelyik előfizetési csomagot megvásárolják.
Akkor mégis miből fizet az oldal? A sima felhasználóknak korlátozva van a letöltési sebességük, ugyanúgy mint más letöltős oldalaknál (pl Rapidshare). Így vesznek elég sokan premium accountot (Ugyanaz mint a többi fájlmegosztó oldalon, korlátlan napi letöltés, nincs időkorlát, stb.), és ebből tudja a hotfile fedezni a feltöltők számláját.
Ahogy feltöltötted a file-odat, kapsz egy linket, ezt kell majd fórumokon, MSN-en reklámoznod, hogy letöltsék a file-odat. És hogy mennyit kapsz érte?
A dolog lényege annyi, hogy ha pénzt akar valaki keresni a HotFile-al, akkor ezt külön jeleznie kell (ahogyan az a képeken látható) és ezután lehetséges majd beírni pl. a PayPal címet a HotFile fiókba, amire a pénzt szeretnénk megkapni. Ez azért is nagyon fontos, mert így nem is számol semmit a rendszer bevételként eleve!
Valószínű ezzel pénzt szeretnének spórolni, hogy aki tudatlan, vagy csak kizárólag saját feltöltésre akarja használni a HotFile-t, azokra ne kelljen pénzt kifizetniük.
Nagyobb fájlokat fel kell darabolni (rar-ozni) kisebb részekre pl.:Winrar-al.
Egy 700mb filmet nem tudunk feltölteni egyben, mivel 400mb a korlát.
Ha 400mb-ot egyben töltünk fel és azt 1000-en letöltik és mondjuk cooper-ek vagyunk 4$-t kapunk.
De ha ezt a 400mb-ot feldaraboljuk 4x100mb-ra és ezeket letöltik 1000-en,cooperek vagyunk 16$-t kapunk.
Ha ugyanezek,de már platinum-ok vagyunk 400mb 15$,4x100mb 60$-t kapunk 1000 letöltés után.
Ezért érdemes darabokban feltölteni bármit és rendszerezni.
Nem kell túlbonyolítani.
-
#10125 Grat! Akkor itt az ideje munkához látnod :D -
#10124 grat hozzá, aztán helyesen írj ám :D "Hamarossan" -
zotja22 #10123 vmi igényesebb kinézet kéne :P -
#10122 grat a hg joghoz. -
Savmacska #10121 gratulálok UP UP UP -
zotja22 #10120 úgy értettem,hogyha a topikban amit eddig meglestem hsz érkezik azt elküldi az email címemre,hogy írtak oda,de valszeg jót mondtál,Ne zargassanak opció :)
Fergapapa Grat :D -
#10119 ehj ténleg. :) köszi ez nekm is hasznos.
am ugyláttom admin lettem.köszönöm még1x nem bánjátok meg -
#10118 nem értem pontosan mit akarsz, lehet hogy topicban a reply, vagy lehet privát üzenet de megoldások:
jobb felső sarok settings, aztán my account menüsorban válaszd a general settingset.
topicokban replyvel ne zargasson ez kell:
Default Thread Subscription Mode:
alatt állítsd a legördülőt "Do not Subcribe"
hogy a privátokkal ne fárasszon állítsd
Email Notification of New Private Messages:
erre:
Don't receive Email Notification of new Private Messages
ha mindezzel megvagy alul save changes, és remélem műxik ha nem még szétnézünk azért :D
-
zotja22 #10117 és belehet okoskodni valahogy premium acc-ot? :) -
#10116 na ez egy jó kérdés.én se tudom :D -
zotja22 #10115 digitalpoint.com forumba hol lehet kikapcsolni h ne küldjneke minden egyes REply után emailt? mert nem jöttem rá.. :) -
#10114 Kezdésnek majd a Fejlécet szeretném kisé átalakitani..:D -
#10113 köszi -
#10112 Sok sikert hozzá ;) -
#10111 am autopostert nem rég emlitete valaki..hát figyelj..emlékszek páréve..több nagy forumra benyomtad cucaid halálra kerested magad..midenap pár giga cuc..és amit még 1honapja töltötél aból is pénz jön..na ugyelustul az ember kijöt autoposter..elterjedtek..és gyorsan midenki használta,elárosztata forumokat..és annyit láttál h midenap pl játékok témában 50 uj post..de midegyiket max 5-10en nézték meg.szóval szétlett barmolva az egész...utána jöttek az adult siteok meg scriptes oldalak...most meg sokan spanyol oldalakra töltenek meg hasonlok.ajánlom pl Taringa nevü oldalt.nincs még szétbarmolva.de sztem midennap az ember feltesz pár cucot.belefektet 1-2 órát(jelentös réssze feltöltés ugyis)egy idö után megéri.annyi h keressen pár jó forumot és ne addja ki senkinek.ha warez forum szóra keress az emebr googlebe n porbáljon más nyelven spanyol stb VAGY kapásbol kb 20.oldalra lapozon.elsö oldalak tuti mind tönkre vágták.
amint házi gazda lesszek.weboldal started.és miden féle methodot amit ismerek és majd találok,beszámolók nélkül stb megosztom.elején ami nekm fizettek stbutána trükkök stb.utána másoldalról nézet de müködö cucok.
igérrem 90% mind befektetés nélküli,piramis játék stb nélkül.nem leszek reflink vadász,melette lesz azis de a sima link is.aki támogat támogat aki nem nem.örömmel segittek.csak parancsoljatok rám mert néha elustullok :D -
shark11 #10110 Remote uploadolni elvileg akár honnan lehet, de ahhoz, hogy valóban tudj, direkt linket kell szerezned, azaz ha más fájlmegosztókról akarod áttölteni mások dolgait prémium accountra van szükséged ahhoz a fájlmegosztóhoz (nem a filesonichoz hanem ahhoz ahol a fájlok vannak) -
#10109 háhá :D
elehet tölteni az idöt,én a múltkor 10kor elkeztdem ránézek az órára fél4..mondom na alvás...:D
am ladtam HG jelentkezés cuccot.Láttam minden 2.bejegyzés kb az h tiltsák ki vas gábort.szegény srác -
#10108 Pénzkereső otthoni munka.
Internetes munka. Online munka. Pénzkereset. Online jövedelem.
Duplázza meg jövedelmét! -
zotja22 #10107 Van itt aki filesoniccal nyomja? és ha van mely oldalakról tud remote uploadolni? :) -
#10106 jó cikkek meg írások vannak ezeken a külföldi fórumokon. Csomó időm erre megy el hogy ezeket olvasom, nemhogy csinálnék valamit amiből pénzem is lenne :D -
#10105 én inkább angol affailte oldalakkal fglakozom de ott is vannak más nemzetiségü offerek.legtöbbje hassofers ügynökség szolgáltatásait használja.
lehet kissebb a versengés egy német piacon monjduk mint az amerikain.de gondolom a módszered aból áll hogy felhuzol 1 oldalt.mondjuk SEO-zod és offereket kiteszed banerként stb?vagyis nekm van 1 ilyenérzésem.
vagy talán ppc? -
integra #10104 Német, osztrák, svájci affiliate ügynökségekkel foglalkozom, több 100 tőkeerős reklámozó van náluk, persze nem árt ha tudsz németül és ilyen nyelvű weboldallal is rendelkezel. A többit később. -
integra #10103 Hát igen. Az első két évben semmi pénzt nem láttam belőle, de nem adtam fel... -
zotja22 #10102 ja integra írhatna,hogy mizu vele,elég nagy spíler :P VAn itt pár ember aki fejlődni szeretne :) -
#10101 irj be valamit..ugysenézik
integra:mesélj csak láttom akor guru vagy.szivesen fogadok minden információt mert elég amateur vagyok énis. -
integra #10100 Én 1999 óta foglalkozom affiliate prgoramokkal, és hidd el még 5 perc sem kell egy olyan lead-ért ami 8-12 euro-t fizet, német cégekkel dolgozom. -
zotja22 #10099 tax id? adó kártya szám? vagy mit irtok oda ? -
Ferenc5 #10098 Virtuális számlákról (alertpay, neteller, moneybookers stb.)magyar leírás itt van: moneybookers -
#10097 -
#10096 cpatank interju kis érdekeségképpen
http://www.affiliatepaying.com/blog/interview-vito-g-glazers-cpatank/
idézek is belöle:
19. What are your goals in 2010?
My goal for 2010 is to help 100 people get rich. I would like to be paying at least 10 affiliates $10,000 a week and 90 affiliates at least $1,000 week. I would also like to give $50,000 to charity.
14. What are the criteria for a marketer to be accepted at CPATank?
Speak good English. Just kidding, I have 3 main criteria that I look for in everyone whether in my personal life or as part of CPATank: 1) Ambition 2) Honesty 3) Loyalty
vannak mégiterjuk van pár barátságos arc és siker story.persze noobok is vannak. :)