15995
11074353081353622639.jpg
  • Fabio Capello
    hátna, a jó ismerettség a modikkal... :]
  • fergusonpapa
  • Savmacska
    ez mekkora oltás volt hallod :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Palinko
    de végre megkapta ezzel is a bant :D
  • fergusonpapa
    ahogy az életed se.
  • Klub
    Hát akkor az felejtős nagyon szar annyit nem ér meg.
  • mcdrusza
    egyébként moneybookersen azóta ottvan az a pár eurom, mert nemtudok vele mit kezdeni. 1100ft körül asszem.
  • mcdrusza
    köszi, akkor nemcsak nálam van bibi.
  • mcdrusza
    annyira gusztustalan mikor így rejted a reflinket. főleg h szarul is adtad meg. egyébként én kaptam onnan kifizetést, (végre találtál 1000. próbálkozásra egy fizetőt) dehát nem rajtad múlik mennyit szerzel, hanem azon hogy mikor küldenek kérdőívet. és elég gyatrán ugyhogy nemér az oldal semmit. kb fél év alatt 4-5euro.:D
  • shark11
    Hát a mostani rendszer elég nagy szívás. Főleg ha épp frissítéskor kérted ki, akkor sokat kell várni. Ha meg máskor akkor egy hétig transzferál Earnigsból Payoutba aztán plusz 1 hét mire megkapod PayPal-ra.
  • Klub
    Ezt érdemes kipróbálni?
  • fergusonpapa
    nekm senmi gond nincs

igen én ismerem,vagyis énzkeresös haverom nagy spanja.

fokec:offereketteis tudsz kinálnimásnak.akárugyaniylen oldallal vagy kis trükkel.és legtöbb offer nem fizet annyit h párat megcsinálj és kapj 80dolcsit szalha ez fizet én jolanka vagyok.
  • mcdrusza
    olyan ismerős az a név h daroczi zsolt, itt van olyan valaki?
  • mcdrusza
    egyébként a freehostia-s helyeimet tiltották mind, mindenhol talált vmit amit blokkolnia kellett, mégcsak ftpt sem tudom elérni h lemásoljam az oldalam..
    000webhost meg azóta működik szóval ennyit a freehostia-rol..
  • mcdrusza
    fs nálatok rendben működik? már megint basztat az idióta transferálással, 5napja csak transferál egy újabb kikérést.. a másikról nemis beszélve, az szept. 21 óta még mindig transferál.:D felbasz, mert nemmindegy melyik nap érkezik meg pénz, úgy terveztem a transferálás vasárnap végez, max hétfőn.. és akkor ki tudom kérni úgy h a héten megjön a pénz. de nem.. mert akkora szar ez a rendszer h nemlehet.. szoptassa meg a jehova..
  • zotja22
    hát ja,én se találok sehol..
  • fokec
    Találtam egy elég ígéretes oldalt. A neve Kudos Network. Az oldal 100%ban legális, nem átverés. Vannak videók és képek is a neten erről. Az oldal működése: 1. Regisztrálni kell 2. Kötelező egy offer-t megcsinálni, mert csak akkor tudsz rendelni. Jelenleg 3 offer elérhető Magyarországról. De az bőven elég. Van közötte ingyenes és van amiért fizetni kell $10-t, ami az első kifizetés után megtérül. 3. 3 embert kell meghívni, akik szintén megcsinálják az egyik offer a háromból. 4. Ha az a 3 ember átkerült "zöld" státuszba, akkor lehet kérni az első kifizetést, ami $80 paypalra.
    Regisztrálni ITT! lehet.
  • Savmacska
    biztos h használnak, csak nem vallják be, mert nehéz egy működő képeshez hozzájutni!
  • zotja22
    feltöltők közül használ vki forum auto poster programot?
  • Savmacska
    ez oldal egy vicc, már ne is haragudj.

*4) Keríts egy ref-et, ha beregisztrál alád, neki semmivel se rosszabb nem von le semmit se, az ő bevételének 25%-t megkapod. (szóval aki bereggel alád nemvon le tőle semmi pénzt..)

még ird le vagy 3x :DD

Bocs de ilyen oldalt fölösleges ide linkelned(kb 1perc ilyet csinálni) hiszen semmi adat nicsn fent stb, még h levan irva MINDEN amit tudni kell :DDDD

ne haragudj de ez.....
  • unknowman
    http://unknowlr.blogspot.com/ << itt le van írva minden amit tudni kell hogy keress pénzt a fileserve-el !
    Biztosan működik ;)
  • fergusonpapa
    lehet van már olyan offer.porbáld mással.meg 1 mobile offertnme tudsz benyomni sima sign up categoryába.megkel nézni az offereket pontosan mienek.
    ha 30centeket fizetnél workereknek akkor leszarnák mien caetgorya mert többésge e körül mozog.
  • zotja22
    MinuteW nem fogad el egy munkámat se amit kreálok..

Lazyn meg ezek a leirások offeroknál..semmit se ér..valahova oda sincs írva
  • fergusonpapa
    az első igaz.de legtöbb ember aki regel tud angolul mert amerikai stb.ö nem fog trüközni csak nekünk ilyen nehéz eza telefonosdi.náluk 5perc kis eldumálás.és 10böl 1 ha megbukik teszten.max ahol szigorubbak akkor többen de ennyi.

amásik..azér tkérdik miota csinálod mert érdkeli öekt tapasztalatod stb.
    mert ezeket offereket bárhogy reklámozhatod és vannak blackhat methodok amik tiltotak és ök minöség miat nmeakarják ezt.másik h szevreüket fogalja.lás példát cpaleaden 1éve 5000voltak 1 honnappalezelöt 100.000.ritkitotak si mert a fele nem kereset semmit.csak midenap felnézet mint valami iwiwre..ha vna pénzük ha nem.most nekik semi hazsnuk belöle.a másik h elkel fogadni vannak oldalak ahol amatöröketis fogadják és segitenek rajtuk stb hiszen elkel kezdeni valahol.de vannak elit helyek is ahova nehéz bekerülni de ott is segitenek csak 1 szintel fejjebb és az offerek is nagyon minöségiek stb.
    hasonlat képpen mintha 1 kisvárosi futball klubban játzsanál segitenek oktatnak mert nekik céljuk h ha kevesett d eprofitáljanak belöled.de egy nagy klubhoz már kel tudásbeli belépö és nem vezsnek ugy át bárkit..mikor sok pénzük van megtehetnék h akadémiájukon több százan legyenek.

mindegy a lényeg h nem nagy trükk bejutni a normális sitokhoz végkép.lásd cpatank.vagy cpalead,leadbolt,lazyprofits stb.
  • doxadmin
    De honnan tudja hogy az van a vonal/msn másik végén aki beiratkozott? Sehonnan. Max a hangból meg névből következtethet, hogy férfi regisztrál és női hang válaszol, de ha férfi hang akkor egy csövest is odaültethetek, aki makog angolul. Nem fogja tudni én e vagyok vagy sem. Ellenben személyi másolatot elég nehéz szerezni, max családi körben, vagy legjobb havertól.

Profit a lényeg, és itt csak 2 csoport létezik. 1 aki termel profitot, 2 aki nem termel profitot. Az meg hogy aki nem termel profitot csak foglalja meg lassítja a szerverüket, saját problémájuk. Vegyenek jobbat, van rá zsetonjuk elég. Ill aki nem termel profitot az is ad egy reklámot, mert több mint való kérdezni fog hogy miért nincs pénze, és ezek után a regelők között biztos lesz ki okosabban csinálja és többet fog keresni.

Na mindegy, ők tudják..
  • fergusonpapa
    ved fel AIMRa énsi azt csináltam elis fogadtak egyböl.am miden hétfön nézik uj regeket.

doxadmin:itt nem hivnak,am igenis van értelme mert elenörzni kel,mégis csak pénzröl beszélünk és nem midenki örül havi pár ezer ftnak mint mi.:)emelett nekik ugyanugy megkel feleni egy nagyobb cégnek aholplatformot bérlik és kapják az offereket.a másik h elbeszélgetés mint 1 munkánál is.bár sokszor csak alap adatokat néznek és néha belekérdeznek hogy milyen offereket hazsnálnál stb,de ez azért h ne miden zöldfülü jusson hozájuk nekik is a profit a lényeg.söt sokan tulsázba esnek van ahol kiszorják aki havi 100dolcsi alatt keres stb.

de pl cpatanknál nem hivnak és ugyvannak vele hogy ujoncnak is megkel tanulnia és ök ebölprofitálnak ugyanugy csak szabályzatot tartsuk be.ami nem nehéz kb nyilvánvaló.emelett ök tanitanak stb.ezis olyan korekrt mint pl cpalead.ezért szinpaitukusak barátságosak.

most ha teis havi több milát keresnél cégeddel mit csinálnál??szarnál a sok hülyegyerek dolgaira.stb.pl maga tulaj közvetlen beszéltvelem aimnon.átis mentünk msnre tökjo fej.:)

ezért ajánlom de amit leirtam elsö réssze miden oldara igaz az h lámmákat nem vesznek be az meg oldalak 80%ra...bársok affilate program van fele ammi igazán jó.

ezvan.sok pénz mozog benne.
  • doxadmin
    Ebben a cpa-s dologban engem csak a telefonos aktiválás zavar. Nem látom értelmét. Úgyse tudják ellenőrizni hogy az adott személy beszél e vagy valamelyik haverja fordítja neki a leírtakat. Egyszerűbb lenne egy személyi másolatot kérni, azt talán nehezebb lemásolni, mint keresni egy angolul beszélő egyént..

• zotja22
    Hotfile-r meik feltöltős oldal linkjeit lehet remote uploadolni? :) nekem semmit se fogad el...fsonic,fserve, megaupload.. semmi!
  • zotja22
    én is beregeltem ide vagy 3 napja,de pendingel az accom... :(
  • fergusonpapa
    uj infokat adok.

CPATANK.com régebb óta hallotam róla most bent vagyok 2napja.az oldla miben jobb mint a legtöbb affilte oldal??

nincs minimum kikérés.2 hetente fizetnek NAGYON SEGITÖKÉSZSUPPORT addnak infokat ötleteket stb h segitsenek hiszen az nekik is jó :) aim-on folymatosan elehet érni öket.midenap küldenek mailen üzeneteket infokat.hetente methodokat.stb :) most kaptam mailt h 400.000 dollárt fizetek ki ebben honapban uj cél 2011 meg 1 millio :D nagyra vágyoak de becsületesek és jolcsinálják lekalappalelütük.legnagyobb forumokon is dicsérik ökket(digitalpoint,warriorforum)

ajánlom szerettel :) én tuti itt letanyázok :D
  • Savmacska
  • Savmacska
    igen
  • doxadmin
    Asszem előbb megcsinálom az oldalam.

Fileserve fizet normálisan?
  • fergusonpapa
    köszi :)

Doxadmin: nem tudom nagyon fifikáns cég. cpatank nál porbálkoz be.
  • doxadmin
    adscend media kivágott. Arra hivatkozva hogy megszegtem a "Terms of Service" dehogy mivel, és mikor?

Érdemes nekik írni, vagy keressek egy másik networkot?
  • Rash87
    Láttam,kösz mindenki nevében :D Kíváncsi vagyok,meddig lesz nyugi.
  • Savmacska
    Nah segitettem Vass Gábornak elmenni innen :)
  • csokalaci
    Köszönöm szépen :)
  • FZoleee
    Én játszok és tényleg lehet vele pénzt keresni, bár baromi lassú :)
  • shantal
    Sziasztok!

Tud valaki valamit az Anno1777 nevű játékról? Játszik vele valaki? Tényleg lehet vele pénzt "keresni"?