15995
-
#10176 Majd még alakítom csak kezdésnek jó ez =D
Hát a terv egy Weboldal ahol leírások vannak.belesznek mutatva a pénzkeresési technikák régi - új,és folyamatosan ha érkeznek be ötlettek ki lesz téve az oldalra.ahogy én is ha megtudok valami hasznos infót pl filefeltöltésről akkor megosztom,igy elérhetőek lesznek alapfogalmak ,technikák és ötlettek.
az oldal úgy kapcsolodna a forúmhoz h a fejlécben egy RSS script kiirná az új bejegyzéseket.vagy utolsó 5öt stb.
Lényeg h most rend és fegyelem legyen =D -
#10175 Jó de aki nem ismeri ezeketz az oldalakat annak azért hasznos lenne -
#10174 az jó volt, de most szerintem hasznos methodokkal vezethetnénk egy blogot aztán arra a linket, az jobb mint csak simán belinkelnénk a cégeket a fejlécbe. -
#10173 tényleg ennél a fileservernél nem basztatnak a szerzői jogok miatt?
Mármint ha feltöltöd a predators-t akkor abból nem lehet gondod? -
#10172 Na látom hosszú idő után végre rend és fegyelem uralkodik -
#10171 Esetleg hasznos linkeket kirakni a fejlécbe :) -
#10170 jóaz, a lényeg bennevan.:D -
#10169 kész..na jöhetneka vélemények. -
#10168 nem tudja valami mibaja ?? -
#10167 gaggyi sztem :D csak nme értem mivan most a kódolással.a névben mega betükkel :/ -
#10166 hehe jó a fejléc -
brueni #10165 jó -
#10164 idefigyelj.ez egy fórum.ide írj ne privátoz.amúgy egyáltalán nem volt elég amit írtál,a másik h csak reflinkedet tetted,reflink vadászok meg nem kellenek.aki megoszt egy jó leírást mellé teheti reflinkjét és a nem reflinket.aki rendes támogatja azzal h alá reggel.aki nem az nem.lényeg a közösség nem az h mindenki azért firkant hébe - hóba ide hogy ref-eket gyüjtsön mint eddig.
Aki segítőkész az ugyís megkapja ref-it és itt is hasznos információkat szerez.lás engem.affilaite marketing témát beírtam pár hónapja és még mindig írnak.mégis segítőkészen válaszolok és a fele nincs is alám regelve,aki meg igen megtérül.
az meg h tuti fizet bizonylattal bizonyíthatod,emelet véleményt formálhatunk ez egy fórum. -
brueni #10163 nem fogom strapálni magam, egyszer már leírtam, minden benne volt, kivéve a kifizetési bizonylatot. azzal meg főleg nem fogom törni magam, mert tökmindegy mit küldök, valaki úgyis ráfogja, hogy kamu. szóval hagyjuk.
aki meg konkrétan kíváncsi lett volna, privátban több mindent megosztok vele. -
#10162 figyelj.vagy írsz egy hasonló leírást amit a szabályzat mostantól elfogad,aztán aki akarja kipróbálja vagy semmi.de ahogy a szabályzat is szól akármilyen szépen leírtad ha piramis játék és hasonló oldal.automatikusan törlöm. -
#10161 új szabályzat van,e szerint járjunk el h egy tiszta szép oldalt kaphassunk ahova öröm járni. -
brueni #10160 ezt is törölheted -
brueni #10159 érdekes, hogy itt szórakoztok 1-2 centekért, meg görcsöltök kis dollárkákért, amikor lényegesen egyszerűbben és gyorsabban lehet nagyobbakat szakítani.
de azt hittem ez a fórum a pénzkeresés többféle módjáról szól, nem pedig egy diktatórikus felület, ahol, ha mister főnöknek nem tetszik valami, akkor törli.
Amúgy érdekelne, hogy mi alapján állítod, hogy kamu, ha nem is ismered. tudod, vannak befektetési lehetőségek. van sok szar közöttük, de tény, hogy van sok szépen fizető is. én ezekről beszélek.
de mindegy is, nem akarlak meggyőzni semmiről, csak esetleg azokat sajnálom, akiket a fölényeskedéseddel megfosztasz a lehetőségtől.
-
#10158 Szabályzat.
(Tetszik nem tetszik ilyen is kell.)
+Milyen hozzászólások kerülnek törlésre?
-Értelmetlen vagy esetleg nem magyar nyelvű szöveg(kivétel akkor ha fordítást is ad az illető)
-Másik ingerelése - Flammelés és egyéb dolgok...elsőre figyelmeztetés,másodjára HSZ törlése és ha ez sem segít, jelentést von maga után.
-Reflinkek áradata.. ha tudsz egy jó módszert azt a szabályzat szerint írd le vagy törlés vár rá..akármilyen is az(hogy hogyan kell, lent megtalálod)
+Ismerünk 1 jó pénzkeresési lehetőséget??hogyan mutatjuk be?
-Első lépésnek lekel írni hogy pénzbefektetés szükséges e vagy sem
-Egy rövid info a weboldalról és a módszer menetéről (lehetőleg minél részletesebben h mindenki megértse)
-Mióta használod ezt,egyáltalán kipróbáltad-e (nem gond ha nem) mi a véleményed róla..stb stb.
-Kifizetési bizonylat..legfontosabb,valós screen kel (a fake könnyen kideríthető).. előzőben említettem hogy nem muszáj ismerned az oldalt..ez akkor fordulhat elő ha máshonnan szerezted az információt és ott találtál kifizetési bizonylatot és szép kis leírást amit persze MAGYAR nyelven(ha angol lenne fentiekben meghatározott módon saját szavaiddal megfogalmazod)és ezt megosztasz velünk.
-Végére kerülhet az oldal linkje ami URL formájában tehető ki.(kötelező a REFLINK NÉLKÜLI link és a REFLINKED megosztása is egymás mellé)
Ezen Lépések közül bármilyen hiányosság van,főleg a Fatálisak,NYUGODT SZÍVVEL TÖRLÖM!!!
Automatikusan Törlésnek kerülnek a : Piramis oldalak,Business man féle oldalak,ha magyar ha más nyelvű,és minden más hasonló.
Röviden ennyi szerintem betartható! -
brueni #10157 nekem fizetett -
#10156 kamu oldal töröltem. -
#10155 volt már pár ilyen, valahogy egyik sem fizetett végül. nem tudom ez mitől lenne jobb? -
#10153 most találtam.
Feltőltőknek
remélem hasznos lesz. -
#10152 okés -
#10151 mára elteszem magam de holnap ígérem megkapod :) -
#10150 kelenne köszi.:)jöhet privát. -
#10149 facebook spam-re facebook blaster pro-t kaptad?
van belőle crackelt 7.0.6-os verzióm, ha érdekel. amúgy működik, kipróbáltam. -
#10148 az,nagyon jóoffereik vannak.CSAK irta fb cucot..akárhányszor postolnáma linket tesztnek.kiirja h nem engedélyezet..majd holnap megbeszélem vele. -
#10147 :O fasza.:D -
shark11 #10146 jaja -
#10145 na beszámolóm van.felvett msnre egy tag..néztem kiaz aztán kiderült hogy
az affiliatecashpile.com -tól a tulaj :O lesstem is h mivan :)mondta h láttja még náluk nem kerestem semmit,elis feljtetetm h regeltem..és eldumáltunk az én száraz angolommal :) de jófej srác. 21 éves..mint vass gabi :D lehet ö volt.. :D
na viccet félre téve..mondta h segiteni akar,adot linkeket stb meg tipeket.fb spammelös cucot is adott annyi h fizetös de adott trialt.meg sok tippet..utána bszéltem hogy él stb..mondta h hvai 500k fölöt keresaz oldalával 500 tagja van akik keresnek.eből 80%nak ö segitett stb stb :) emelett cpaleaden si fetn van itt kezdte 2 éve..mielöt saját affilate oldalba kezdet.havi 50k megvan...:D van barátnöje 3éve..szeret pokerezni stb...sokat utazik van irodája cégnek blabla :)
midezt 2év alatt elérte..durva.inspiráltis egy kicsit.megnézem 1 fb cuc müködik e ha igen megint jol fogok keresni mint anno. :)
kéreztem is h ennyit keres szokot e lazulni mondta hülye vagyok napi 15-20orát dolgozik stb...tezstel uj methodokat stb.sciptjét csinálja,kifizet beszél emberekkel stb.mondtam isneki h van ideje ilyen noobokra mint én.elkezdi belölünk él meg =D iaza van és legalább öszinte.:)énis hasonló sikereket elérnék nem tudom..lehet nem meloznék ennyit.bársegitökészség bennem van.de hátna =) lazulni is kel. -
#10144 És innen annyian leszedik? 1000-es nagyságrendben? -
#10143 =) -
#10142 rajtam is sokat kerestek már legalább én megköszönöm köszi. -
shark11 #10141 Én már írtam neked, hogy hogyan szerezhetnél letöltpket.
Amúgy annyi a dolgod, hogy csinálsz egy olyan blogot mint ez: 1klikkfilmek.blog.hu csak mondjuk angol nyelvű filmekkel. Aztán meg vársz, talán néhány helyre beposztolod a blogod linkjét aztán megy az magától. (Nem ez az én blogom, de innen töltöttem át egy csomó cuccot az accomba) -
shark11 #10140 Annyira nem kéne utálnod hiszen már 35$-t kerestél rajtam -
shark11 #10139 Amúgy mivel én nem darabolom a fájljaimat ezért jobb az SF mert ott akár 2 gb-os is lehet a fájl HF-en meg asszem csak 400 mb (standard accal). na meg persze a letöltők is jobban kedvelik és ahogy McDrusza is írta jobban fizet. -
#10138 :( utállak.:D remélem tényleg megoldják a nálam lévő jelenlegi helyzetet, és nem csak duma volt ez az "ellenőrzés". -
shark11 #10137 4 napig transferelt és 1 nap alatt megérkezett a számlámra -
#10136 én olvastam ott autoposterről írsz, régen énis használtam, de rengeteg ipb fórummotorral működő oldal lett azóta, és ezek az autopoesterek mind bekrepáltak, nincs ipbre konfigurálva.:/