15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    auto és manual surferek semit se érnek.sajna.

énis igy kerestem kis pénzt fb hack szóra optimizáltam 1 oldalt.erös domaint.(.com.net stb)ésnevbena kulcsszó.sok web 2.0 regeltem onnana látogatok egy réssze.és amit adtam is listát.onnan vagy 10-20erös backlink.és tuti 1 hétig elöl vagy.hosszu távon meg mindig épitenni kel.ezért is adja el a srác.megalapozza optimizálja.wordpresst lekönnyebb.
    mert optimizáláls szempontjából az oldalak99% kevesebb mint 50%ossak.kis odafigyeléssel. 80-90 simánelérhetőés ebben is benne van a kezdeti siker.

hosszu távon nehezebb.

jah és a lényeg kemény keywordokra ez nem igaz.de lásd.kijöt valami teleshopban,amerikában mondjuk.az emberek elkezdenek rákeresni.1 oldalt csinálsz ami bemutatja.kiteszel offereket baerként.,eg google hirdetést és várod csodát.ha jol felépitetted stb meglesz siker.

ezek a rövid életü oldalak.

h keres hetünk jó témákra. google keywoord tool.és hot trends.

:)
  • doxadmin
    ja hallottam. Ilyenekről én is tudok látogatókat vinni, pl ma mp3as blogomban volt 752, és átkattintás 0, letöltés 0. miért? Mert a látogatók nem azért nézik meg z oldalt, mert érdekli őket, hanem mert kapnak érte 1 kreditet, amit felhasznál a saját oldala reklámozására.. Ennek meg így nem sok értelme van.

Egy páran kérdezgetik hogy hogyan csinálja, nem nagyon árul el kulisszatitkot. Annyit elárult hogy előre megírt tartalom, és olyan kulcsszavakra optimalizál, amire van 10-50k keresés/hónap, és 0 forgalma van.
  • shark11
    Hallottál már az Easyhits4u-ról?
  • doxadmin
    Ezt azért nem értem. Warrior forumon találtam egy csókát kinek van kb 15 blogja adsensre építve. napi 150$-t hoz neki/blog, és eladja azokat 37$-ért. Itt valami átb@szás van? Ki az a hülye ki 1500-2000$/nap passzív jövedelmet elad ~600$-ért???

A másik ami nem értem, hogy 1 blog, wordpress az alapja meg .net -es. Van rajta 2 post, full kulcsszóoptimalizált. Mégis 6k látogatója van naponta, amiből 300 átkattint. Pagerank 0, backlink 0 -legalábbis 4 checker ezt mondja

Hogy a gecibe tud ilyen oldalakat csinálni?? Minden a kulcsszavakon+linkbuildingen múlik?!?!?
  • fergusonpapa
    mostanábban elustultam nagyon is.nincs a szükség érzete mert van még.ha lazy kifizett 1x..akkor meg mégjódarabig.
  • fergusonpapa
    már 1x vettem anno fb scriptet.:)

a scriptet vettem 30dolcsim volt.és .com domain nélkül nem inditom.igazság szerint arra gondoltam h feltötök pénzt hvegyek ebookot domainra is gondolok. mert co.cc link komolytalan.ha fizetnék ha nem.
  • Palinko
    hát igaz azok tényleg jó fórumnak tűntek nekem is, és csak figyelnek a minőségre. majd ha vettél valamit a tapasztalatokról remélem beszámolsz :)
  • doxadmin
    Microworkers oldalad hogy áll? Amúgy a scriptjét vetted, vagy találtad valamelyik fórumon?
  • fergusonpapa
    van van,azért sok elutasitás valojában,de néha elfogadják.sztem atól füg mennyien hirdetek.ugye enkik kelenek hirdetök.nincs elégaztmodnják "örüljél"elfogadtam. kb =)
  • fergusonpapa
    cpalead marketen megd igital point meg warrior forum..ezek ahol nemlehet gagyizni,töbségük jól keres és mint mi 1 csipszet ök ugy veszik ezeketet,és véleményük gyorsan kiirják sok van amireirják semmi uj.szar stb.még nagy guruk is tezstelik és ha azok is mondják h jó az már valami.föleg több oldalon át a pozotiv visszajezések hada:)

és am igen belehet szerezni és felis töltik,csak kb félév sokszor ritka mikor megveszi valaki ésmegosztja és szétszorodik neten.mégiscsak vizetet érte,ilyenkor 1 'jó' msn haver segit terjezstésben.

énis ilyeneket töltök fel.és jön aaz earning.
    mert van 1 rahedli de mind félévesek.és azok kevésbé hazsnálhatók.

nem kel itt NASA féle irásokra.egyszerü bevált módszerek.kis pénzért.ennyi :) jah ésamit mondtál ezért se osztják meg mert eltejed és ennyi.de hát miden elterjed egyszer legtöbb jol keresö éretlen suhanc. =) és tönkre ment a method..de akinek van havi pár száz dolcsija belefér 1-2 ebook.simán :)
  • doxadmin
    Most nézem, hogy a minuteworkersen is van egy maghatározott ár. Eddig csak a sing up ot csináltam azért 0,1$-t kell adni, de a survey+downloadért már 0,35-0,4$-t kell adni. Ez alá mentem, és nem fogadták el a munkát.

Holnap kellene fizetni lazynek.
  • Palinko
    de nem lehet fake accokkal jól megdícsérik?
    meg csodálom hogy valaki nem gyűjti ezeket a digitális dolgokat a legegyszerűbb ellopni, még rendes könyvet is simán lehet szerezni scannel mindenki :D igaz nem érdeke aki vette hogy terjessze mert általában minnél elterjedtebb egy method annál rosszabbul műxik
  • fergusonpapa
    :/

cpaleaden árulnak jó ebookot.és visszajelzések oylanok h nem rég keztem noob vok és ma 70dolcsit kerestem..de szinte midenki ilyeneket ir.meg digitalpointon.

ebook azsem35 dolcsi.és picsába h nincs rá pénzempaypalen.sztem holnap felutalok vissza =D
  • doxadmin
    találtam egyet :D

www.myeasytask.com

csak az a gáz hogy meg van határozva miért mennyit kell minimum adni..
  • fergusonpapa
    sajna minuten kivül nme nagyon van max a rapidworkers.com
  • doxadmin
    Van valami blacklinkhez hasonló listád a microworkers oldalakról? Találtam 1-2-t a minuteworkersen kívül, de azok csak forumpostot, meg egyéb hozzászólásokat engednek feltenni.
  • fergusonpapa
    Sharecash meg fizet.azért annyi 1 letöltésért a fizetés mert aletöltésért offert kel csinálnia a felhasználónak.

legtöbb forumon betiltoták és automatikus ban jár érte.de trükökkellehet letöltöket szerezni ;) láthajtátok minuteworkeren is sokan kiteszik linkjüket.kérik h tölsd le jegyzetfilet benne egy szöveg-kód.és aki letölti elmondja kodót kap 10centet kb.te meg sokszorosát.

itt 50-100letöltés már jó pénz =)
  • fergusonpapa
    kérés teljesitve!
  • mcdrusza
    abszolut:D
  • zotja22
    törölhető :D
  • mcdrusza
    http://webupon.com/money-making/sharecash-org-is-a-scam/
    hírtelen ezt találtam, sztem még van róla pár ilyen bejegyzés gugliban.
  • doxadmin
    sharecash.org ról tud valaki valamit? 40-60c/letöltés US-ek után, 25c a többiért, kicsit sokallom. Fizet, nem fizet? Scam?
  • mcdrusza
    az biztos.:)
    zotja sztem érthető ha nem írom itt le, nem akarom magam alatt vágni fát, mert teljesen kihalna a dolog.
    felkell találnia mindenkinek magát, annyit mondtam hogy jól lehet használni remote uploadot.
  • fergusonpapa
    énis segitettem volna de örülök h Capelo ilyen rendes volt.énis köszönöm.

Hát igen igy érthető. :)mire kifizetik összejön 1 jókoroa összeg.örülni fogsz neki =) jól jön karácsonyra.
  • zotja22
    pl?
  • FZoleee
    oké, egy olyan oldalt nem ismerek, ahol direkt linkek vannak és saját tárhelyen vannak a fájlok, persze az sms warez-t kivéve, ami fizetős :D
  • mcdrusza
    egyszerű: nem ezekről az oldalakról kell remote uploadolni.;)
    egyébként segített a levél fordításban Fabio Capello amit nagyon köszönök neki: "mivel a legtöbb pénzt refekből szerezted, meg kell nézniük egy nemsoká induló rendszerben hogy nincs semmi sunyiság, és tiszta a pénz. ne parázz, ha minden oké a pénzedet hamarosan megkapod."
    engem ez meggyőzött, mert tényleg reffekből jön a több pénz.
  • zotja22
    ezt kérdem én is...megauploadról engedi néha..de 10ből 5 ször azt irja h blocked ip vagy más fasság..a többihez meg prémium acc kell :) vagy nem ?: )
  • FZoleee
    és a remote uploadot melyik tárhely engedi? ip block van pl. a fileserve linkjeinél, ha filesonicra akarom átdobni :D
  • mcdrusza
    egyébként ismét írtam levelet fs-nek, megint visszaírtak, most linkeltem neki képet is a helyzetről, de egyenlőre lekéne fordítattnom válaszát.:D
  • mcdrusza
    Tévedsz, egyátalán nemkell saját nettel feltölteni semmit. erre van a remote upload.:) nagyonjól kilehet használni.
  • fergusonpapa
    am leadbolt 2nap alat elfogadja az ember.annyi h sima unlocker van,cashpille,meg lazy stb.csak sima offer linkekés =) cpaleadnél meg mindketö.
  • fergusonpapa
    ez oylan volt hogy pénz kéne jelentkezek állás hirdetésre..de gyertek már nálam a meghallgatásra :D
  • fergusonpapa
    kicsit utána olvassól.nehogy már még mi irjunk =D
  • doxadmin
    Csinálsz egy oldalt vagy blogot valami nem illegális és nem fake tartalommal, ráteszed az unlockert vagy a bannerüket ahol megjeleníthetik az offereiket. Az unlockerné csak a teljesítés után férnek hozzá az oldal tartalmához, bannernél meg vagy megcsinálják vagy nem.

Én most akarok velük komolyabban foglalkozni. Épp arra várok hogy elfogadják az oldalam.
  • doxadmin
    Szerinted ki fogja venni a fáradtságot és elküldeni neked privát e-mail címedre a lehetőségeket hogy válogathass? Ennyit nem teszel érte, hogy utánaolvasol akkor inkább ne is kezdj bele....
  • zotja22
    visszaolvasol szépen és látod a lehetőségeket vagy nem :)
  • shantal
    Üdv mindenkinek!
    Tud valaki olyan internetes munkát, amivel valamennyire lehet pénzt keresni? Persze csak az olyan érdekel, ahol nem kell másokat átvágni, és ami tényleg működik is! Várom a lehetőségeket [email protected], azután majd szelektálok! :)
  • Palinko
    nem tudom engem is érdekel mert most nagyon leálltam a cpa val, lazy még kétséges hogy fizet en, a tank, a cpalead és a cashpile nem írt még semmit, vagy nem válaszolt a mailemre.

nagyon úgy néz ki csak várás maradt. vagy regelek én is a leadbotra :D
  • zotja22
    na elfogadták leadbolt nál a regem..ezt hogy kell használni ezt az oldalt? :) vagy jó egyáltalán? :)